mete_han
04 Ekim 2006, 00:50
Biraz önce Hyosung topiğinde bir arkadaş serviste nasıl hareket etmeli diye bir detaydan bahsedince bende bu konuyu foruma taşımak istedim...
Servise gittiğimizde ne yapmalıyız...
Çok uyanıkmı olmalı...:silent:
Ya da Sessiz saf bir motor sahibi olarak Ustanın şefkatli kollarına kendimizi bırakmalımıyız...:silent:
Servisi tanımak demek kazık yememekmi...:silent:
Bir ustaya nasıl güvenebiliriz...:silent:
Usta işim var deyip sallıyorsa ve büyük hacimli motorlarla ilgileniyorsa ne yapmalı...:silent:
Usta sizi çırağın güvensiz kucağına atarsa ne olacak...:silent:
Yağ değiştirme ...1000 bakımı gibi küçük işlerde kimisi 20 ytl kimisi 80 ytl alırsa ne yapmalı...:silent:
Servisler Ali Babanın Çiftliğimi...:silent:
Ben kuyuya taşı atıyorum...Hadi bakalım çıkarın...:P
Ya da servis hikayelerini paylaşırsak daha dikkatli oluruz bence...
Benim hikayem...Yamaha Süleyman Memnun motoda...Aman ha YBR ile gideyim demeyin...Kötü muamele kazık yok...Sadece ybr ye bakmıyorlar...:queen: :queen:
Bunuda talı bir dille söylüyorlar...Kuzu gibi evine dönüyorsun...Ha motoruda Süleyman Memnundan almıştım işin kötüsü...2004 te motoru onlardan alırken bir sıkıntı yaşatmadılar nedense...parayı sayarken çok mutluydular...Ama serviste aynı tebessüm yoktu...:queen:
Bir şey daha soracağım size...
Ustalar çok konuşan geveze müşteriyi severler mi...:silent:
Servise gittiğimizde ne yapmalıyız...
Çok uyanıkmı olmalı...:silent:
Ya da Sessiz saf bir motor sahibi olarak Ustanın şefkatli kollarına kendimizi bırakmalımıyız...:silent:
Servisi tanımak demek kazık yememekmi...:silent:
Bir ustaya nasıl güvenebiliriz...:silent:
Usta işim var deyip sallıyorsa ve büyük hacimli motorlarla ilgileniyorsa ne yapmalı...:silent:
Usta sizi çırağın güvensiz kucağına atarsa ne olacak...:silent:
Yağ değiştirme ...1000 bakımı gibi küçük işlerde kimisi 20 ytl kimisi 80 ytl alırsa ne yapmalı...:silent:
Servisler Ali Babanın Çiftliğimi...:silent:
Ben kuyuya taşı atıyorum...Hadi bakalım çıkarın...:P
Ya da servis hikayelerini paylaşırsak daha dikkatli oluruz bence...
Benim hikayem...Yamaha Süleyman Memnun motoda...Aman ha YBR ile gideyim demeyin...Kötü muamele kazık yok...Sadece ybr ye bakmıyorlar...:queen: :queen:
Bunuda talı bir dille söylüyorlar...Kuzu gibi evine dönüyorsun...Ha motoruda Süleyman Memnundan almıştım işin kötüsü...2004 te motoru onlardan alırken bir sıkıntı yaşatmadılar nedense...parayı sayarken çok mutluydular...Ama serviste aynı tebessüm yoktu...:queen:
Bir şey daha soracağım size...
Ustalar çok konuşan geveze müşteriyi severler mi...:silent: