Orijinalini görmek için tıklayınız : muayenede neden şaşi numarasına bakılmıyor
başkasının motoruna kendi plakamı takip muayene girsem geçerim hiç şaşe numarasına baktıklarını görmedim
arndiol
25 Kasım 2024, 11:40
ben her girdiğimde baktılar.
hatta forumda birkaç kişinin okunmadıgı için muayeneden geçemediği oldu.
ben her girdiğimde baktılar.
hatta forumda birkaç kişinin okunmadıgı için muayeneden geçemediği oldu.
Ben mobil (gezici) istasyona gidiyorum hep hiç baktıklarını görmedim
espresso
25 Kasım 2024, 11:55
Ben şimdiye kadar hep İstanbul'da kızıltoprak'daki motosiklet muayene istasyonuna gittim, orada hep bakıyorlardı.
Alman_
25 Kasım 2024, 12:17
Ben şimdiye kadar hep İstanbul'da kızıltoprak'daki motosiklet muayene istasyonuna gittim, orada hep bakıyorlardı.
Artık orası kapandı göztepe köprüsüne yakın yere taşınacağını duydum.
Birkannn
25 Kasım 2024, 12:38
Hafif silik olsa bile kusur verebiliyorlar.
Başkasının motoruna kendi plakanı takıp girmeyi hiç deneme :)
Muayeneyi geçeceğim diye denetimli serbestlik için imzaya giderken bulma kendini.
maximusti,
25 Kasım 2024, 13:14
e yapmak istiyorsan yap, çalıntı motora da marka modeli tutan plaka takarsan rahat rahat gezebiliyorsun, çevirmelerde çok nadiren şase nosuna bakıyorlar.
illegale özendirmeye mi çalışıyorsun?
Bakıyorlar...
Eski bir motoruma şase numarası zor okunduğu için hafif kusur vermişlerdi.
Bakıyorlar...
Eski bir motoruma şase numarası zor okunduğu için hafif kusur vermişlerdi.
valla adam sinyallere bile bakmadı şurda hızlan şurda frene bas dedi sonra uzunları yak kısaları yak dedi sonra tamam geçtin dedi :D
SerdarC
25 Kasım 2024, 14:56
Ben ne zaman girsem ilk baktıkları şase no oluyor.
espresso
25 Kasım 2024, 15:57
Artık orası kapandı göztepe köprüsüne yakın yere taşınacağını duydum.
O muhitteki binalar eskiydi, kentsel dönüşüm başladıysa o da kapanmıştı. iki bina yanında yamaha yetkili servisi vardı, yetkili serviste bakım yaptırıp muayeneye gidiyordum, o yetkili servis de hasanpaşa tarafına taşınmıştı geçen Nisan ayında, tuvturk de taşınması yakındır demiştim.
Ben de zaten artık istanbuldna taşındım, buradaki tuvturk istasyonuna giderim artık. motosiklete özel olmayan istasyonlarda muayene nasıl yapıyorlar onu görüp öğreneceğim.
Alman_
25 Kasım 2024, 16:01
O muhitteki binalar eskiydi, kentsel dönüşüm başladıysa o da kapanmıştı. iki bina yanında yamaha yetkili servisi vardı, yetkili serviste bakım yaptırıp muayeneye gidiyordum, o yetkili servis de hasanpaşa tarafına taşınmıştı geçen Nisan ayında, tuvturk de taşınması yakındır demiştim.
Ben de zaten artık istanbuldna taşındım, buradaki tuvturk istasyonuna giderim artık. motosiklete özel olmayan istasyonlarda muayene nasıl yapıyorlar onu görüp öğreneceğim.
Benim serviste hemen komşusuydu. Bakıma gittiğimde her orada olduğumda motorda eksiği olanlar ustaya geliyordu. Bmw gs 1200 ü olan adam motoruna sinyal farı alacak çıkma 150 tl ye çok diyip almamıştı. Adam için altındaki motora bak 150 tl ye çok para diyor diye geyik yapıyordum. :D
uurrdmrr
26 Kasım 2024, 01:28
başkasının motoruna kendi plakamı takip muayene girsem geçerim hiç şaşe numarasına baktıklarını görmedim
Manisa'da 1 tane muayene istasyonu var , orda da yeni çalışan 2 kişi motosiklete bakıyor birisi sakallı uzun saçlı , öbürü hafif kilolu kısa. İkisi de şase numaralarına bakmıyor kısa olan bizim arkadaşın egzoz muayenesini yaparken motosikleti yere düşürmüştü şimdiden Manisa'da olan kişilerin bilgisi olsun kendiniz götürün içeri adam dışarı çıkarın fln diyemez motosikletle alakası yok adamın egzoz tespitini yandan bakarak yaparsın üstüne çıkıyo iniyo en nson ayaklığın olduğu taraftan ayaklığı kaldırıp kafasını egzozun oraya doğru yatırdı motosikletle birlikte yere yapıştılar :D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO