Orijinalini görmek için tıklayınız : motorsiklet için takip sistemi önerisi
Alican*
22 Kasım 2024, 13:25
Arkadaşlar merhaba motorum için aktif olarak kullandığınız ve memnun kaldığınız cihazlarınız var ise önerilerinizi bekliyorum.
uurrdmrr
23 Kasım 2024, 20:16
Arkadaşlar merhaba motorum için aktif olarak kullandığınız ve memnun kaldığınız cihazlarınız var ise önerilerinizi bekliyorum.
Airtag kullandım şuan servise yolladım 1 yıllık pil ömrü bittiği için veya motorist gibi birşey vardı takip cihazı internette hep reklamını görüyorum.
espresso
23 Kasım 2024, 20:24
Ben turuncu takip kullanıyorum. 2 yıllık sürem doldu geçen hafta 1 yıllık daha kullanım uzattım 1400 TL verip.
Motorda kontak kapalıyken sarsıntı algılayınca uygulamadan bildirim dışında bir de direkt çağrı merkezindne telefon araması geliyor. motorda da alarm çalıyor. Ben aldığım zaman telefon araması bir tek bu markada vardı diye bunu almıştım.
uurrdmrr
23 Kasım 2024, 22:38
Ben turuncu takip kullanıyorum. 2 yıllık sürem doldu geçen hafta 1 yıllık daha kullanım uzattım 1400 TL verip.
Motorda kontak kapalıyken sarsıntı algılayınca uygulamadan bildirim dışında bir de direkt çağrı merkezindne telefon araması geliyor. motorda da alarm çalıyor. Ben aldığım zaman telefon araması bir tek bu markada vardı diye bunu almıştım.
Telefon araması çok güzel bir özellik arkadaşım hava atıyodu "kanka git motora elle beni arasınlar " diye :D
BayhanR
24 Kasım 2024, 00:33
motorist diye bi cihaz var yazın bime gelmişti 3950tl'ye geçen bi bimde gördüm 6 ay taksit yapıyolarmış bir de montaj ücretsizmiş 2 yıllık
dr.katil
24 Kasım 2024, 09:13
Motorist ve turuncu takip 2sinde de hareket edince aranma özelliği var.
Osm@n
24 Kasım 2024, 14:53
Takipçileriniz. İzleyiniz...
https://www.youtube.com/watch?v=TIG55AcaIXo
Psyduck
24 Kasım 2024, 15:40
Airtag kullandım şuan servise yolladım 1 yıllık pil ömrü bittiği için veya motorist gibi birşey vardı takip cihazı internette hep reklamını görüyorum.
Cr2032 pil kullanıyor. Kapağı çevirince açılıyor. Kendiniz değiştirebilirdiniz pili.
Alman_
24 Kasım 2024, 17:08
Cr2032 pil kullanıyor. Kapağı çevirince açılıyor. Kendiniz değiştirebilirdiniz pili.Benim evdeki dijital baskülün pili ile aynı yani. İyiymiş.
uurrdmrr
24 Kasım 2024, 22:15
Cr2032 pil kullanıyor. Kapağı çevirince açılıyor. Kendiniz değiştirebilirdiniz pili.
Hiç bakmadım garantisi vesaire bozulmasın diye birdahakine öyle yaparım garanti bitiyodu sanırım o zamana :D
espresso
25 Kasım 2024, 00:32
Motorist ve turuncu takip 2sinde de hareket edince aranma özelliği var.
Motorist'in de telefon arama özelliği eklendiğini duymuştum ama kullandım şöyle böyle diye gerçek kullanan birinden yorum göremeyince onu almadım, yoksa bu yıl turuncunun kullanım süresi bittiğinde yenilemek yerine motorist mi alsam diye de düşünmüştüm. Gelecek yıla yine bakacağım, umarım o zamana kadar düzgün bir karşılaştırma yapıp karar verecek kara motorist yorumu da görürüm. Başka marka cihaz alırsam şimdikinin sadece akü bağlantısını sökerim ya da sigortasını attırırım akü bağlantısı kesilir ama motorda durur, çalınma durumunda hırsız hah buldum deyip bunu söker daha detaylı aramaz gibi avantajım da olabilir.
Sahte takip cihazı görünümlü cihaz üretsinler motorun kolay bulunabilir yerine onu koyalım hırsızlar şaşırsın. :)
Osm@n
25 Kasım 2024, 00:47
Sahte takip cihazı görünümlü cihaz üretsinler motorun kolay bulunabilir yerine onu koyalım hırsızlar şaşırsın. :)
Gerçek takip cihazlarını hırsızların satmadığını nasıl bileceğiz?
(çok karakolluk olduğum için benim kafa ters çalışıyor. huninin yönü de etkiliyor olabilir)
espresso
25 Kasım 2024, 10:44
Gerçek takip cihazlarını hırsızların satmadığını nasıl bileceğiz?
(çok karakolluk olduğum için benim kafa ters çalışıyor. huninin yönü de etkiliyor olabilir)
Takip cihazı yazılımlarını hack edip hangi motosiklet nerede öğrenip ona göre sipariş üzerine motosiklet çalabilirler. Bu takip cihazlarının bilgi güvenliği konusunda çok iyi olduklarına ikna olmuş değilim. Cep telefonu uygulaması çok amatör görünümlü mesela, onu düzgün yapmayan sunucularda toplanan verileri ne kadar koruyordur o da belli değil.
imei kaydı ve turkcell üzerindne data hattı mevzuları olmasa bir cihaz alıp kendi sunucumda kendi yazılımımla yapmayı tercih ederdim ama dışarıdan tek bir tane böyle bir cihaz getirip onun imei kaydı mevzularıyla uğraşmak istemiyorum.
lordmayros
25 Kasım 2024, 12:07
Arkadaşlar ben kendi şirketimde araç takip işi yapıyorum
bireysel satış yapmıyorum ama amacınız motorunu yerini görmek ve haftalık günlük aylık raporlar almak ise
sizlere uygun fiyatlı bir şeyler yapabilirim sadece forum özelinde ve motor ruhsatlarınızı ve kimliklerinizi KVKK gereği alıp muhafaza etmek zorundayız
ama sallayınca arama özelliği yok ama birçok alarm kurabilirsiniz cihaza
benim araçların ekran görüntüsü aşağıdaki gibi
https://i.hizliresim.com/r9abpk0.jpeg
impetum
25 Kasım 2024, 17:27
Direk turuncu takip. Piyasadaki en iyisi bence.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO