PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çekme belge nasıl kaldırılır ?

Dnz_.25
18 Kasım 2024, 14:53
Arkadaşlar önce araçın eksiklikleri gidiliyor sonrasını bilmiyorum mesela ben araçı çekme belgeli aldığım için plakayı noter aldı app plaka var orjinal plaka çıkarmam lazım sigortam yok sigortayı muyaneden sonra mı muyaneden önce mi yapmam lazım ? neler lazım yazarsanız sevinirim

j700
18 Kasım 2024, 16:21
önce sigortasını yaptırman gerekir sonra aracın eksiklikleri varsa onları gidermen gerekir muayene istasyonuna aracı çekici ile götürmen gerekir aksi takdirde yolda çevirmeye yakalanırsan ceza yersin ve aracı bağlarlar

sigorta yaptırman için sana yardımcı olabilirim sigortaciyim ben uygun fiyata yaparım

aracının plakası zaten değişecek app plaka ile dolaşma yakalanırsan çok ağır cezaları var sahte plakaya giriyor

Dnz_.25
18 Kasım 2024, 17:27
önce sigortasını yaptırman gerekir sonra aracın eksiklikleri varsa onları gidermen gerekir muayene istasyonuna aracı çekici ile götürmen gerekir aksi takdirde yolda çevirmeye yakalanırsan ceza yersin ve aracı bağlarlar

sigorta yaptırman için sana yardımcı olabilirim sigortaciyim ben uygun fiyata yaparım

aracının plakası zaten değişecek app plaka ile dolaşma yakalanırsan çok ağır cezaları var sahte plakaya giriyor

göze batmasın diye şu an app plaka ile dolaşıyorum çekme belgeliye plaka çıkarabiliyormuyum ?