PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ducati Diavel

MhmtRR
17 Kasım 2024, 23:17
Merhaba Herkese iyi günler dilerim , ducati diavel almayı düşünüyorum önerileriniz ve fikirleriniz konusunda desteğinizi bekler Şimdiden teşekkürler

BUGR4H4N
18 Kasım 2024, 00:22
Kaç model alacaksanız ama binilecek kıvamdakiler 400 den başlıyor. Kocaman arka tekerlek Avrupa tip cruiser mükkemel. Triger kayışlı olduğu için onun sente ayarını yapacak usta bulmak lazım. Hayatımda Ducati 1 kere gördüm çevrem sürekli japon hint çin. yada bmw ktm gibi. Bunlarda da triger zincir olduğu için kalbur üstü bir usta her türlü işini görür ama ducati böyle değil yaşadığın şehrede bağlı istanbul ankara izmir adana antalya mersin gibi şehirlerdeysen bir şekilde mutlaka çözülür ama yozgat çankırı bilecek gibi illerde zor olur

Motoseverrr
18 Kasım 2024, 00:32
1260 mı yoksa V4 mü, V4 düşünürseniz desmo falan yok, Multistrada modelinde bulunan motora sahip. İlk jenerasyon (aslında Audi öncesi oluyor) 1260 bloklarında kranklar hatalıydı ve Krank kırma olayları yaşanıyordu. Eğer güncel modeller düşünürseniz arkanıza bakmayın, eski modellerde yabancı forumlarda araştırarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

tigermbz
18 Kasım 2024, 11:36
sessizce düşünüp geçecektim ama sesli düşünmeye karar verdim
diavel alacak adam niye konu açar? zaten ciddi tecrübesi olmalı ki modelini filan herşeyi belirlemişti şimdiye, bize niye sorsun?
tecrübesiz veya bizi yiyor olmalı kanaatine vardım
tecrübesiz isen diavel birkaç gömlek ağır gelir her açıdan, almamalısın
diğer seçenek doğru ise sessiz moda geçiyorum :)

shruikan
18 Kasım 2024, 18:06
alma

(on karakter)

killingroad
19 Kasım 2024, 11:38
V4 öncesine bulaşmamak lazım.

espresso
19 Kasım 2024, 13:41
Olası arızalarda kenarda bu işe harcayacak en az 100 bin lirası olmayanın, arıza çıktığında bütçesi sarsılacak olanın böyle motorlar almaması lazım.