PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bilgisayarlı arıza tespiti

engin96
17 Kasım 2024, 18:14
merhaba arkadaşlar

ben istanbul anadolu yakasında bilgisayarlı arıza tespiti yapan bir motorsiklet ustası arıyorum ama bulamıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım motorum yamaha nmax 125 2015 model 37 hata kodu ve motor lambası yanıyor kendı kendıne gaz verme ve durur halde rolantı yukseklıgı ve durur halde kerkınme var enjeksıyon sıstemız temızlendı gaz kelebegı ve rolantı sensoru degıstı ama fayda yok bılgısayarlı arıza tespıtı yapan var mıdır

navarin11
17 Kasım 2024, 19:04
Sayin Engin 96, anlattigin sorun manifolttan kaynaklaniyor gibi manifoltun lastikli olan kisminda catlak olup, hava kaciriyor gibi sanki,insallah cabuk bulunur,selamlar.

espresso
17 Kasım 2024, 20:56
Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesinde İşleyen motor adında bir dükkan var, ustası yalnızca hond ave yamaha markalarına bakıyor ve iyi bir usta. Belki onun faydası olabilir. google maps linkini bırakıyorum, telefonla arayıp bir sorun bence. https://maps.app.goo.gl/zDgD5r5QPM2VcMHK6

Ben olsam yetkili servise götürürdüm, ellerinde her tür arıza tespit cihazı oluyor, gerektiğinde motosikletin servis kitapçıklarından da arayıp bulabilyorlar.