Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürücü kursunun teklifi
oguki
15 Kasım 2024, 10:40
Ehliyet için bi kursu aradım, 4 sürüş için 15.000 tl istedi(harçları falan saymıyorum). Bana az geldi. Sizce?
arndiol
15 Kasım 2024, 11:14
Ücret miktarını bilmiyorum ancak tüm kurslar ortalama 10 ders veriyor, 4 derste çözemezsiniz.
A alıyorsanız
İlk 1-2 ders düşük cc
sonra 3 ders yüksek cc
sonra 2 ders iç parkur
son 3 ders iç parkur + dış güzergah
bizim bütün tanıdıklar böyle aldı eğitimi.
KırmızıGrom
15 Kasım 2024, 12:06
Ehliyet için bi kursu aradım, 4 sürüş için 15.000 tl istedi(harçları falan saymıyorum). Bana az geldi. Sizce?
Örnek olsun diye İstanbul Maltepe'den ehliyet aldığım kursun fiyatı, A Sınıfı için, sadece kurs bedeli: 13790TL. 12 ders veriyorlar. Detayları burda (https://www.maltepeakademi.com/a-sinifi-motosiklet-ehliyeti) listelemiş. Size verilen fiyat çok uçuk değil ama ders sayısı az. Ve bildiğim kadarıyla kafalarına göre belirledikleri bir şey değil, en az belli adet ders vermeleri gerekiyor. 12'den az olduğunu zannetmiyorum, öyle olsaydı Maltepede'ki kurs da 12 ders vermezdi.
Osm@n
15 Kasım 2024, 12:42
Az gelen hangisi? 4 sürüş mü, 15 bin mi?:sunny:
arndiol
15 Kasım 2024, 13:15
Örnek olsun diye İstanbul Maltepe'den ehliyet aldığım kursun fiyatı, A Sınıfı için, sadece kurs bedeli: 13790TL. 12 ders veriyorlar. Detayları burda (https://www.maltepeakademi.com/a-sinifi-motosiklet-ehliyeti) listelemiş. Size verilen fiyat çok uçuk değil ama ders sayısı az. Ve bildiğim kadarıyla kafalarına göre belirledikleri bir şey değil, en az belli adet ders vermeleri gerekiyor. 12'den az olduğunu zannetmiyorum, öyle olsaydı Maltepede'ki kurs da 12 ders vermezdi.
hocam valla siteyi takdir ettim adamlar en ince ödeme noktasına kadar herşeyi yazmışlar. keşke herkes bu kadar şeffaf olsa.
oguki
15 Kasım 2024, 13:58
Ücret miktarını bilmiyorum ancak tüm kurslar ortalama 10 ders veriyor, 4 derste çözemezsiniz.
A alıyorsanız
İlk 1-2 ders düşük cc
sonra 3 ders yüksek cc
sonra 2 ders iç parkur
son 3 ders iç parkur + dış güzergah
bizim bütün tanıdıklar böyle aldı eğitimi.
Evet, 4 derste bana ne öğretebilirler yani...
Az gelen hangisi? 4 sürüş mü, 15 bin mi?:sunny:
Hocam tabi ki ders sayısı :D
arndiol
15 Kasım 2024, 14:01
Evet, 4 derste bana ne öğretebilirler yani...
Hocam tabi ki ders sayısı :D
uzak durun oradan; zaten parkuru ezberlemeniz lazım.
adamlar hep ögretmeyeceği gibi hem de 1 kere sana parkutu gösterip "sonra bi araçla gel gezerek ezberle" burayı falan derler.,
Yasin D
15 Kasım 2024, 14:21
İstanbul Anadolu yakasındaysanız eğer mutlaka Gelişim Sürücü Kursundan fiyat alın.
espresso
15 Kasım 2024, 15:24
İstanbul Anadolu yakasındaysanız eğer mutlaka Gelişim Sürücü Kursundan fiyat alın.
Ben de 2017 yılında A sınıfı ehliyetimi Gelişim Sürücü kursundan almıştım.
Bisiklet dışında iki teker araç sürmemişken ilk gün 125cc, devamında 500cc motorla gayet güzel öğretmişlerdi, sınavı da çok rahat geçmiştim. Beylikdüzünden metrobüsle gidip gelmiştim eğitimler için.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO