PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TVS JUPITER Mi ? HERO DASH Mİ ?

Ckmzysn
14 Kasım 2024, 13:37
Merhabalar, motorumun yanına kısa mesafe işe gidip gelmelik sorun çıkarmayacak scooter almak istiyorum. Bütçeme uygun olarak Tvs Jüpiter ve Hero Dash arasında kaldım sizce hangisi daha az sorun çıkartır yormaz ?

ZXCornering
14 Kasım 2024, 14:00
İkiside aynı sayılır hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

UmutK37
14 Kasım 2024, 15:38
Aynı ikilemde kalmıştım muadil motorlar sayılır aslında. Ben sele altı bagajının büyük olması,görselinin güzel olması ve max torkunu daha düşük devirde verdiği için sağa sola gitmeye 2.motor olarak jupiter125 kullanmıştım. 62.000tl civarına bulunabiliyor bazı bayilerde tavsiye ederim.

Yasin D
14 Kasım 2024, 23:00
Aynı ikilemdeyim. Jüpiter tasarım olarak, bagaj boyutu olarak, benzin deposunun önde olması sebebi vs vs. daha hosuma gidiyor ama internette montaj hataları sebebiyle cok fazla şikayet var karar veremedim. 2 gün önce arkadasıma dash tercih ettik ilk izlenim güzel ama kuryelik için çok uygun gelmedi bana. Jüpiter kullanıcıları varsa bizi aydılatırsa sevinirim.

Ckmzysn
14 Kasım 2024, 23:54
Galiba hero dash 110 tercihim olacak 57.000 bine sıfır alınabiliyor yakıtı kokluyor bir çok tamirci arkadaşıma sorduğumda da aynı cevabı aldım

hn33
15 Kasım 2024, 10:29
RSK vrs125 incele abs'li çift diskli su soğutmalı

UmutK37
15 Kasım 2024, 12:04
Aynı ikilemde kalmıştım muadil motorlar sayılır aslında. Ben sele altı bagajının büyük olması,görselinin güzel olması ve max torkunu daha düşük devirde verdiği için sağa sola gitmeye 2.motor olarak jupiter125 kullanmıştım. 62.000tl civarına bulunabiliyor bazı bayilerde tavsiye ederim.

En önemli özelliğini unuttum sanırım jupiter125 de marş motoru yok start stop sistemi var tek tuşlu motor çalışıyor. Dash125 de var mı bilmiyorum

jonvolkan
15 Kasım 2024, 17:42
Eğer motosikletiniz MT 25 ise yanına ekstra MTV si ve trafik sigortası olan 2. Motosikletler koymak bana çok anlamlı gelmez. Eğer diğer motosiklet daha yüksek bir modelse bilemiyorum ya da arkadaş, keyif benim öyle istiyorum denecekse yine bilemem. Lakin bu 2. motosikletlere harcanak masraf MT ile daha fazla gezi seyahat anlamına gelir. 250 cc ile 125 arasında pek fark yok gibi geliyor bana. Yine de keyif sizin, para sizin siz bilirsiniz.

black-man
15 Kasım 2024, 23:27
Mayıs 2023 ten beri Jupiter 125 kullanıyorum.
17 bin km oldu montaj hataları var maalesef depo önden dolması iyi fakat yavaş doldurulmalı, pompacıya rica etmeniz lazım benzini yavaş doldurması için veya pompayı alıp siz dolduracaksınız yavaşça ben öyle yapıyorum.
Yakıt olarak ortalama 2 ile 2.2 arası kullanıma göre değişebilir.
Ben lastikleri anlas sc360 ile değiştirdim 120 lik ön arka taktım yakıt bir tık bundan dolayı artıyor.
Hafif ıslak zeminde aniden kayabilirsiniz bu sebeple imkan var ise ilk olarak lastikler değiştirilmelidir.
Şanzıman yağını kontrol edip eksik ise tamamlanmalıdır.