Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Pantalonu
tecrube0
13 Kasım 2024, 22:46
Merhaba ,
Motosiklet pantolonu alıp benim gibi sorun yaşayan var mı bunu çok merak ediyorum bu konuyu da o yüzden açtım :D
Bir türlü istediğim gibi bir jean pantolon bulamıyorum.Daha önce riderdenim pantolon kullandım poyraz modelinden almıştım .Birini kaza da parçaladım diğerinin de sökülmez denen ağı söküldü .Dikilmez denen kevlar kumaşı terzide diktirdim vs. Sas tec korumalar biraz düşük hızda bir kez düştüm.Dizlerimi zedeledi sertliği ile.
4riders pantolon aldım . Beli ok ama pantolonun kendisi çok bol ve görünüşü çok kaba.
Vecton veya tech90 ne derseniz çok fazla model seçeneği yok.Uygun bedeni bulmak zor modele göre değişiyor.2 kez patolon aldım ve sorun yaşadım.Nette ise boya sorunu vs yaşadıklarını belirtmişler .Modeli görünce hoşuma gitti ama sırf yorumlar yüzünden kararsız kaldım.
Siz neler yapıyorsunuz tercihiniz genelde hangi yönde oluyor.
tommygun
13 Kasım 2024, 22:53
Vecton/Overlap/Tech90'ı yıllardır memnuniyetle kullanıyorum. Alternatif olarak The Biker Jeans'e bakabilirsin. Riderdenim'de kalite anlamında problem olduğunu ben de gözlemledim, 4Riders zaten cacık bir marka.
tecrube0
13 Kasım 2024, 22:56
Vecton/Overlap/Tech90'ı yıllardır memnuniyetle kullanıyorum. Alternatif olarak The Biker Jeans'e bakabilirsin. Riderdenim'de kalite anlamında problem olduğunu ben de gözlemledim, 4Riders zaten cacık bir marka.
Vecton/Overlap/Tech90 mağazadan mı alıyorsun ben 2 kez gittim ancak mağaza çalışanının belinde sorun varmış her seferinde mağaza kapalıydı. Bir de mağazada daha fazla mı çeşit oluyor ?
mertowski
13 Kasım 2024, 23:15
Mağazada çok fazla seçenek var ve defoluları uygun fiyata satıyor. Mağaza sorumlusu Yaşar Abi'dir. Ben de bir kere whatsapp görüntülü konuşma ve bir defa da İstanbul'a gittiğimde mağazadan alışveriş yapmıştım.
Yıllardır Tech90 Madra kullanıyordum, geçen hafta gittim başka bir Tech90 aldım ikinci pantolon olarak. Bu fiyatlara bu kalite zor.
Mr.wind
13 Kasım 2024, 23:57
Ben yazin riderdenim, kışın prosevin cordura pantolonunu kullaniyorum. zirh gibi. Asiri kaba birsey ama guzel is goruyor.
tommygun
14 Kasım 2024, 06:29
Vecton/Overlap/Tech90 mağazadan mı alıyorsun ben 2 kez gittim ancak mağaza çalışanının belinde sorun varmış her seferinde mağaza kapalıydı. Bir de mağazada daha fazla mı çeşit oluyor ?
Kızıltoprak Opet arkası Vecton mağazasından almıştım.
Lunatique
14 Kasım 2024, 07:47
Yazın Tech 90, kışın Biker Jeans Cold Killer kullanıyorum memnunum.
dundanbiri
14 Kasım 2024, 08:29
Tech90 ve Forte Gt 2001092 Luca kullanıyorum, Tech90 daha kalın kot kumaşı var, luca daha ince ve elastik, ikisini de deneyerek aldım,
luca bedenime daha iyi oturuyor, yazın onu kullanıyorum, kışın gezmeye gidersem,tech90, günlük olarak özellikle soğuk havalarda, kot üzerine revit herküles giyiyorum, gönül isterdi ki daha iyileri olsun ama imkanlar bu kadar, Luca'yı görüp deneyin derim.
cenk78
14 Kasım 2024, 13:07
Ben de alacağım. Yazlık için biker jeans urbanizer, kışlık olarak cold killer modelini düşünüyorum. Biker jeans ürünleri daha günlük giyilebilir duruyor.
mertowski
14 Kasım 2024, 16:23
Vecton'da Level 2 korumasından korumalıklı hoodiesine kadar bir sürü şey almıştım gittiğimde. Motosikletle gittiğim için dönüşte yük olmasın diye eve kargo ile göndermelerini talep etmiştim.
https://r.resimlink.com/9TE0yv.jpeg (https://resimlink.com/9TE0yv)
https://r.resimlink.com/3ozP9e1jgXJ.jpeg (https://resimlink.com/3ozP9e1jgXJ)
mgkaralar
15 Kasım 2024, 13:17
Bende 4riders ranger'ın iki farklı rengi var. Kesimini seviyorum, günlük kullanıma da çok uygun. Revit'in Vendome ve Philly modellerine bakıyorum bu ara, vade farksız taksitle alınabiliyor, ayrıca kesimleri çok spor ve şık.
Green Arrow
15 Kasım 2024, 14:03
Arkadaşlar merhaba, forumdaki satılık aksesuarlar sayfasında Motosiklet Korumalı Kot Pantolon başlığında linkim mevcut. Hatırlayanlar olacaktır bir zamanlar motosiklet sektöründe imalat ve ithalat işi yaptım. Elimizde kalan ürünleri neredeyse düz kot parasına veriyorum fiyatlardan anlarsınız. Ürünlerde rakip firmalarla rekabet edecek seviyededir.
tommygun
15 Kasım 2024, 19:54
Arkadaşlar merhaba, forumdaki satılık aksesuarlar sayfasında Motosiklet Korumalı Kot Pantolon başlığında linkim mevcut. Hatırlayanlar olacaktır bir zamanlar motosiklet sektöründe imalat ve ithalat işi yaptım. Elimizde kalan ürünleri neredeyse düz kot parasına veriyorum fiyatlardan anlarsınız. Ürünlerde rakip firmalarla rekabet edecek seviyededir.
Kabuto kaldı mı elinde değerli dostum?
impetum
15 Kasım 2024, 22:11
Aslında yerli markalar güzel pantolonlar üretiyor fakat kalıp ve işçilik kalitesinde sorunlar olabiliyo, hammaddeleri genelde üst markalarla yarışır kalitede. Sıfır sorun olsun derseniz yamahanın orjinal pantolonlarını da üreten spidi, revit ve her malzemesi kibar görünümlü olan shima markalarını öneriyorum ve kullanıyorum.
tecrube0
17 Kasım 2024, 12:30
Tam olarak bu mavi pantolondan almıştım ben de tayt gibi olunca geri iade ettim :)
[QUOTE=mertowski;4798146]Vecton'da Level 2 korumasından korumalıklı hoodiesine kadar bir sürü şey almıştım gittiğimde. Motosikletle gittiğim için dönüşte yük olmasın diye eve kargo ile göndermelerini talep etmiştim.
Green Arrow
18 Kasım 2024, 17:53
Kabuto kaldı mı elinde değerli dostum?
Abi tükettik hepsini baya oldu biteli :) Hala kullanıyor musun ?
tommygun
18 Kasım 2024, 18:34
Abi tükettik hepsini baya oldu biteli :) Hala kullanıyor musun ?
Kullanıyorum hala ama yıl itibariyle değiştireyim diyorum.
fatih.met
18 Kasım 2024, 20:51
2017 de LBC marka yandan fermuarlı pantolon keşfettim ve aldım. 7 sene kullandım ve halen iş görüyordu ama geçen ay yeniledim pantolonu. ilk bir kaç ay su geçirmedi ama sonra su geçiriyor.
LBC marka yandan fermuarlı pantolon şu anda 4500 lira. (https://www.hepsiburada.com/lbc-fermuarli-motosiklet-pantolonu-pm-HB000006TOMV)
bana baya bol geliyordu ama 2020 yılında kamyon çarpıp beni az kalsın öldüreceği o kazada dizleri bol gelen pantolon iyi korudu, yani kaza esnasında oynar diye düşündüğüm diz korumaları o kadar takla atmama rağmen iş gördüler ve dizlerimde sakatlanma olmadı, çapraz bağım kopuk ama o kamyon çarptığı anda koptu...
... ben yazın dizlik takıyorum, scoyco k26 vardı çalındı ağustos ayının başlarında, (https://www.n11.com/urun/scoyco-k26-mafsalli-motosiklet-dizlik-7460636) yenisini alacam.
şu an havalar soğuk, "prosev titanyum" giyiyorum şu an, geçen ay aldım memnunum, S beden sanki bana özel dikilmiş gibi, iç astarları biraz zorluyor giyerken ve dikkat edilmez ise giyerken yırtabilirsiniz... onun dışında sağlamlığı güven veriyor ve su geçirmez yazıyor... bakalım kaç sene su geçirmeyecek.
ben bu pantolonu işe gidip gelirken giyiyorum yani iş yerinde çıkarıp iş pantolonumu giyiyorum... şöyle ilginç bir şey söyleyeyim, prosev titanyum giydiğim zaman ayıptır söylemesi pırtladığımda hiç kokmuyor, yani öyle bir yalıtımı var ki doğal gaz içeride hapsoluyor... iş yerine vardığımda pantolonu çıkarmadan önce arkadaşları uyarıyorum zehirlenmesinler diye :D
çok beğendim bu derece yalıtıma sahip olmasını, umarım yıllarca bu performansını korur.
tommygun
18 Kasım 2024, 20:57
Ben önyargıyla yıllar yılı harici takılan dizliklere "tu kaka" , ilk kazada "döner, yamulur, dize zarar verir" gözüyle baktım. Lakin 9.Temmuz.2023'te Edirne'de yaptığım kazada kullandığım motosiklet pantolonumda Impactec korumalar vardı ve dizime darbeyi önden değil, yandan aldım ve 3 hafta sekerek yürüdüm. Harici dizlik olsa muhtemelen hiçbir sıkıntı çekmezdim.
alp_tunay
18 Kasım 2024, 21:07
Biker jeans ın pantalonunu yıllardır kullanıyorum... Knox proteclerle bayağı uyumlu.. Dışarıdan bakıldığında belli bile olmuyor..
Ben çok memnunum..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO