PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2025 model motorlar beklenmeli mi?

Deforsmylife
13 Kasım 2024, 01:06
merhaba, mt 25 almayı düşünüyoruz sizce 2024 model mi almalı yoksa 2025 model motorlar beklenmeli mi? eğer beklenirse ortalama çıkış fiyatı sizce 2024 ile benzer mi çıkar yoksa piyasa yukarı yönde mi hareketlenmeye başlar? bu konuda çok kararsız kaldık o yüzden bilen biri varsa çok iyi olur.

uurrdmrr
13 Kasım 2024, 01:25
merhaba, mt 25 almayı düşünüyoruz sizce 2024 model mi almalı yoksa 2025 model motorlar beklenmeli mi? eğer beklenirse ortalama çıkış fiyatı sizce 2024 ile benzer mi çıkar yoksa piyasa yukarı yönde mi hareketlenmeye başlar? bu konuda çok kararsız kaldık o yüzden bilen biri varsa çok iyi olur.

2025'e girdiğimizde 12 ay vade farksız taksit imkanları olmaz büyük ihtimalle , tabi siz direkt nakit alacaksanız çok bir fark olmaz yeni ekranları pek hoşuma gitmedi ve sanırım TCS'le birlikte geliyor . Gerek olacağını pek düşünmüyorum , ilk çıktığı gibi 1-2 kronik çıkıp bayiyle uğraşmanız gerekebilir.

Nikkfurie
13 Kasım 2024, 01:52
Faiz oranı düştüğü an herşeyin fiyatı uçacak o sebeple elinde canlı para varsa ve motosiklet ihtiyacında varsa bekleme al , ha 25 de bambaşka bir Mt25 gelecekse yani farı kasası değişecekse bekle , yok herşey aynı birtek emisyonu 5+ olmuşsa hiç bekleme..

arndiol
13 Kasım 2024, 08:14
şu an 2024'ler düşmüş durumda; 2025 yılına girdiğinde elde kalan 2024 sıfır modeller daha da düşecek.

ancak elde kalanlar ne olur bilinmez.

Mr.wind
13 Kasım 2024, 09:31
Simdi bi kere, japonlarda indirim beklemeyin agalar. Hani cok cok fiyati artirmazlar elde kalanlar icin, yada cok gitmeyen modellerde karta taksit olur yarisi vs.

Bu euro5+ plus muhabbetine gecince 2024 modeller satilamayacak diye bir sey yok. Bakanlik genelgede yillik satis adedinin yuzde 10u kadar euro5 modeli 2025 te satabilirsin diyor. Yani japonlar suan mallar elde kalcak stresi yasamiyor.

Ayrica faizler hep boyle gitmeyecek dusecek, dolar mecbur biraz serbest birakilacak, yil basi asgari ucret zammi vs derken bi enflasyon dalgasi olacak.

Bence elinde parasi ve ihtiyaci olan beklemeden alsin.

Punctum
13 Kasım 2024, 09:49
Şu konjonktürde yarın ne olacağı belirsiz iken, kimsenin size akıl vermesini beklemeyin. Bu karar tamamen sizin ekonomik gücünüze, yatırım stratejinize, motosiklet ihtiyacınızın önemine, kısaca kişisel değişkenlere kalmış bir şey.

2024 ile 2025 tercihinizin tek nedeni model yılı ise, çok mühim değil. Yok, 2025'de MT25 çok daha farklı bir motosiklet olacak ve siz bu özelliklere çok önem verecek gibiyseniz bekleyin. Bunun maliyetine de katlanacak ekonomik gücünüz varsa ne ala. Yoksa risk alacaksınız.

lordmayros
13 Kasım 2024, 10:54
euro 5 muhabbeti ile alakalı bayiden aldığım bilgi şu
kampanya yapmaların asıl nedeni 2025 itibari ile eldeki 2024 modellerin ötv lerinin devlete yatması gerekiyormuş
kimse satmadığı motorun ötv sini önden ödemek istemiyor
Normalde siz motoru aldığınızda bayi şase motor no ile fatura kesince peşinen ötv sini ödüyor yoksa ARTES sisteminden geçici ruhsat ve plaka girişi yapılamıyor bende aralık ayını bekliyorum uygun bir yüksek CC motor denk gelirse alıp kenara koyacağım düşmezsede kısmet

tarzan rıfkı
13 Kasım 2024, 20:59
modele göre farklılık gösterir.eğer 2024 modelde euro 5 tantanasına indirim vs var ise 2025 beklenmez 24 alınır.ama göz göre göre euro5 motora indirim çekmiyorlarsa hiç bir türlü o motor alınmaz.zaten az bi farkla 2025 model yeni kasa vs alırsın acele etme indirim varsada kaçırma.

tommygun
13 Kasım 2024, 21:32
Al geç boşver, alt tarafı alacağın motor Mt 25. Daha kullanmaya başlamadığın motorun piyasasını şimdiden ne düşünüyorsun? Satarken 2024 modeli satsan da zarar edeceksin 2025 modeli de satsan zarar edeceksin. Sen sürüşünden alacağın keyfe odaklan, semt esnafı gibi piyasa miyasa bunlara takılma.

yaşlıveacemi
13 Kasım 2024, 22:15
Üçün, beşin önemi yoksa 2025 modelleri bekle.

degerk
13 Kasım 2024, 23:25
2025 modelde arka kuyruk tamamen farklı. Arka kısmın tasarımı değişmiş, Sürücü ve artçı selesi değişmiş, stop değişmiş, yeni ekran ve kaydırmalı debriyaj gelmiş. Tabi renklerde de değişikliğe gidiliyor. Kendine yeni kasa dedirtecek değişikliğe uğramış bana kalırsa. 2024 modellerin piyasası düşer gibime geliyor. Yine de motosikleti kullanırken hayatını değiştirecek bir değişim yok o yüzden 2024 de ciddi bir kampanya yakalayabilirsen alınır, yoksa gerek yok yeni kasa geliyor. Çok büyük bir fiyat farkı da olacağını düşünmüyorum ama fiyat bir miktar yukarı çıkacaktır

sayinteker
13 Kasım 2024, 23:41
korlas triumphlarda euro5 plus modellerinde fiyat listesini koymuş güncel. 100k'ya yakın artışlar var 500 binlik modellerde, tabi mt tarafında ne olur bilmiyorum ama korlasta durum böyle.

LynXMaSTeR
14 Kasım 2024, 00:26
bu enflasyonda hiçbir ürünün fiyatı düşmez. şu an yıl sonu kampanyaları var, ancak satılmayan 2024 modellere de ocak ayında zam gelir çok yüksek ihtimalle. ne alacaksanız bir an evvel alın.

zihnigonen
14 Kasım 2024, 08:35
Ben olsam alırdım. Yarının ne getireceği belli değil. Euro 5+ normlarından dolayı fiyatlar iyice düştü. Ama daha aşağısını da görmez bence. Belki aksesuar vs verirler. Ancak 2025ten itibaren 2025 modellerde aynı fiyatı beklemeyelim. 2025 modeller üretilecek, ülkemize gelecek, bayilere dağıtılacak vs. Sen hayallarini erteleme. 2025 motorlar gelinceye kadar sen bi dünya yer gezersin.