PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada ekipman satan yerler

Lol0038
11 Kasım 2024, 18:41
Bir arkadaşım motora yeni başlıyor ekipman dizecek fakat ankaradaki mağazalarda çeşit çok az gibi çeşit varsa da ls2 de falan var. Bildiğiniz böyle hjc agv scorpion vs. Çeşitleri bol olan mağaza var mı ya da kendi ölçülerini alıp internetten mi sipariş verelim

f0cus
11 Kasım 2024, 19:16
Honda Tansoy

Mototan

Dainese Store Ankara

Buralara bakabilirsiniz

fz6_fazer
12 Kasım 2024, 00:01
Ankarada bulamazsanız,feyizoğlu motosiklet istanbulda var,adamlar müşteri memnuniyeti çok üstün tutyorlar,gönül rahatlığı ile taviye ederim

Punctum
12 Kasım 2024, 09:56
Ankara her konuda olduğu gibi, motosiklet ekipman konusunda da son derece kısır memleket.

@f0cus yazmış zaten. Üst sınıf ekipmanları sadece oralarda bulursunuz. Biraz daha ekonomik ürünler, Ulus'taki YIBA çarsısında ve onun karşı tarafında Dışkapı yönünde bulunan 3 katlı bir motosiklet mağazasında (adını hatırlamıyorum) bulunabilir.

Benim yöntemim; sabah hızlı trenle Söğütlüçeşme, Hasanpaşa'da alışveriş, akşam hızlı trenle dönüş.

espresso
12 Kasım 2024, 11:02
Ankara her konuda olduğu gibi, motosiklet ekipman konusunda da son derece kısır memleket.

@f0cus yazmış zaten. Üst sınıf ekipmanları sadece oralarda bulursunuz. Biraz daha ekonomik ürünler, Ulus'taki YIBA çarsısında ve onun karşı tarafında Dışkapı yönünde bulunan 3 katlı bir motosiklet mağazasında (adını hatırlamıyorum) bulunabilir.

Benim yöntemim; sabah hızlı trenle Söğütlüçeşme, Hasanpaşa'da alışveriş, akşam hızlı trenle dönüş.

Sabah hızlı trenle Söğütlüçeşme, Hasanpaşa'da alışveriş en mantıklısı. Tren istasonundan yürüme mesafesinde bir sürü motosiklet mağazası var. İstanbul'da bile başka yerleri gezmeyip bütün markaları 2-3 sokak içinde bir arada bulduğumuz için oraya gidiyoruz. Hatta kaskımı alırken mağazaları Acıbadem tarafındaydı siz niye hasanpaşa'da değilsiniz demiştim bir yıl sonra o mağaza da hasanpaşa'ya diğerlerinin arasına taşınmıştı.

uurrdmrr
12 Kasım 2024, 11:55
Bir arkadaşım motora yeni başlıyor ekipman dizecek fakat ankaradaki mağazalarda çeşit çok az gibi çeşit varsa da ls2 de falan var. Bildiğiniz böyle hjc agv scorpion vs. Çeşitleri bol olan mağaza var mı ya da kendi ölçülerini alıp internetten mi sipariş verelim

Yiba çarşısında ucuz ekipmanlar , Mototan'da AGV,Shoei,Arai,Nexx gibi kask markaları var , en son gittiğimde Dainese ekipmanları da vardı bir tek bot konusunda biraz az seçenek var o yüzden Dainese bayisi vardı nerede olduğunu hatırlamıyorum haritadan bakıp bulursan senin için daha iyi olur.

Punctum
12 Kasım 2024, 13:42
Yiba çarşısında ucuz ekipmanlar , Mototan'da AGV,Shoei,Arai,Nexx gibi kask markaları var , en son gittiğimde Dainese ekipmanları da vardı bir tek bot konusunda biraz az seçenek var o yüzden Dainese bayisi vardı nerede olduğunu hatırlamıyorum haritadan bakıp bulursan senin için daha iyi olur.

Dainese mağazası Mototan'ın tam karşısında. Zaten aynı işletme ikisi.

YIBA çarsısında bazı mağazalar Shoei, AGV falan satabiliyorlar. Bir girip bakmak lazım. Ama seçenek çok az tabii.

uurrdmrr
12 Kasım 2024, 13:58
Dainese mağazası Mototan'ın tam karşısında. Zaten aynı işletme ikisi.

YIBA çarsısında bazı mağazalar Shoei, AGV falan satabiliyorlar. Bir girip bakmak lazım. Ama seçenek çok az tabii.

YIBA çarşısında çok çok az eski modeller ve kısıtlı beden var . Dainese mağazasına dikkat etmedim pek veya değişmiştir ama en son gittiğimde veteriner , eczane vesaire vardı karşı taraflarında

Punctum
12 Kasım 2024, 14:00
YIBA çarşısında çok çok az eski modeller ve kısıtlı beden var . Dainese mağazasına dikkat etmedim pek veya değişmiştir ama en son gittiğimde veteriner , eczane vesaire vardı karşı taraflarında

Dainese Mototan'ın karşı çaprazında.

Lunatique
12 Kasım 2024, 16:59
Mototan'ın karşı çaprazındaki Dainese mağazasında bu arada Revit marka ekipmanlar da satılıyor.
Aynı zamanda Biker Jeans ürünlerini de bu mağazada satıyorlar.

haluk23
12 Kasım 2024, 23:41
Ankarada bulamazsanız,feyizoğlu motosiklet istanbulda var,adamlar müşteri memnuniyeti çok üstün tutyorlar,gönül rahatlığı ile taviye ederim

Merhaba,

Dışkapı yönündeki 3 katlı mağaza YENİ ANKARA MOTOR.

Çin malı motorlar için bulunabilecek envai çeşit aksesuardan tutun, Revit (kesin eminim çünkü aldım) ve (yanılmıyorsam) Alpinestar ürünleri de mevcut burada.

https://www.instagram.com/yeniankaramotor/?hl=en