PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet aşırı titreme

YahyaK
08 Kasım 2024, 00:45
Merhaba Grace 202 scooter motorum hız olarak 80 i geçtikten sonra ayak altından yüksek titreşim ve kesik kesik hızlı şekilde titreşim veriyor motorun sesini de etkiliyor gibi güç olarak herhangi bir kayıp yok bu olay ilk 90 gibi hızlarda iken sonra 85 şimdi de 80 e kadar düştü arka otomatik değiştirdim motor takozlarında boşluk vardı değiştirdim ama hala çözülmedi 80 üzerine çıkamıyorum bu titreşimden dolayı tam olarak en güçlü şekilde ayak altının denk geldiği yerden hissediyorum gazı bıraktığımda hafif gidon dan da saniyelik hissettiriyor 79 da sorun yok ama 80 de başlıyor ve bitmiyor 80 altına inene kadar

UmutK37
08 Kasım 2024, 10:24
Kayışı kontrol ettin mi? esneme yapmış olabilir

Rohanlı
08 Kasım 2024, 10:28
genel olarak rkslerde bu problem var. ayrıca grace etrafımdakilerde benzer sorunlara yol açmış bir motor.Kayıştan olabilirve ayrıca gracein egzoz baglantısında problem olabiliyor. Egzozu da kontrol etmeni öneririm

YahyaK
08 Kasım 2024, 11:09
genel olarak rkslerde bu problem var. ayrıca grace etrafımdakilerde benzer sorunlara yol açmış bir motor.Kayıştan olabilirve ayrıca gracein egzoz baglantısında problem olabiliyor. Egzozu da kontrol etmeni öneririm

Egzoz bağlantı yerlerini daha öncesinden sürekli kırılıyor diye oksijen kaynağı ile kaynatmıştım bir kırıklık yok orada kayışı da değiştirdim değişmeden önce de vardı hala da var

Nikkfurie
08 Kasım 2024, 11:46
Bende benzer yapıda Sym jet14 aldım , ayak altındaki aküyü sagdan soldan köpükle destekledim oradaki titreşim azaldı , birde şase kablosu gergin kalmış boşluğunu artırdım ciddi azaldı titreşim , sağını solunu kontrol et titreşime sebep veren yeri bul basitçe giderebilirsin..

YahyaK
08 Kasım 2024, 11:48
Bende benzer yapıda Sym jet14 aldım , ayak altındaki aküyü sagdan soldan köpükle destekledim oradaki titreşim azaldı , birde şase kablosu gergin kalmış boşluğunu artırdım ciddi azaldı titreşim , sağını solunu kontrol et titreşime sebep veren yeri bul basitçe giderebilirsin..

Birazdan kontrol edeceğim umarım bulabilirim sorunu