PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Scooter tavsiyesi 🚨

Expelcion
07 Kasım 2024, 10:55
Öncellikle herkese merhaba,

İlk motorumu alacağım, çok fazla bütçem yok maksimum 150bin TL.Sorun şu ki motorumu taksitle almak zorundayım.Japon istiyordum herkes gibi ama malûm fiyatlar hem çok pahalı hem taksit seçenekleri olmuyor genellikle. Mecburen diğer seçeneklere yöneliyorum aralarında hem ödeme hem özellik olarak çin motorları öne çıkıyor ama güven konusunda zorlanıyorum. Özellikle ABS si olan guvenebilecegim bir Maxi scooter ve ya normal scooter önerilerinizi bekliyorum. Düşünmekten kafayı yemek üzereyim 😂 şimdiden teşekkürler

wing50i
07 Kasım 2024, 10:57
kanuni seha150

UmutK37
07 Kasım 2024, 20:03
Sym jetx 125 önebilirim Voge sr1 de bütçenin altında kalıyor araştırmanı tavsiye ederim.

tarzan rıfkı
07 Kasım 2024, 22:14
honda pcx en başa yaz.bir kısmı nakit bir kısmı taksit oluyor onu bayilere sor.honda olmazsa ne olur dersen orası biraz karışık.çinlilere bence çok girmemeye çalış kötü olduklarından vs değil pahalı olduklarından ötürü.pcx 145 bn tl idi en son buna yakın fiyatlar tamamen sallama oluyor.seçenek kıyamet seçim zor.ama pcx alıp geçmen en mantıklısı olucak

erensel
08 Kasım 2024, 08:59
PCX alabiliyorsanız Çinli modellere pek bulaşmayın. Bir kısmı peşin bir kısmı taksit gibi bir ilan görmüştüm geçenlerde.
Birde Suzuki Burgman Street 125 modelinde de 12 taksit kampanyası var. Bütçeniz dahilinizde görünüyor. Bakmanızı tavsiye ederim.