PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nmax mi pcx mi jetx 125 mi

buğra0523
05 Kasım 2024, 19:37
Selamün aleyküm cümleten hayırlı akşamlar motor sürmeye mayıs gibi başladım mondial wing ile tabiki bildiğiniz üzere hem çin malı olduğu için hem 50cc oldugu için 125lik motora geçmeyi düşünüyorum aklımda 3 tane model var nmax,pcx ve jetx125 +ları ve -leri ile neden hangisini seçmeliyim sizce? jetx125 üstün gibi duydum fakat japondan şaşmalı mıyım onu bilemiyorum? saygılar.

espresso
05 Kasım 2024, 21:22
Japondan şaşmamak her zaman iyidir derim.
pcx iyi, güzel, çok da seven bir kitlesi var. Nmax daha az görüyorum ama yamaha her zaman honda'dan daha eğlenceli motorlar yapıyorlar, bir de nmax arka freni de disk, pcx arka freni disk değildi gibi kalmış aklımda, pcx yalnızca ön freninde ABS varsa arka frende yoksa benim içi eleme nednei olur, nmax hem tipi daha güzel hem her iki tekerinde de abs var, hem gidişi kıvraklığı güzel hem de yamaha. Önceki motorum xmax olduğu için yamaha markasına ayrı güzel sempatim var.

Bu aralar pcx ya da nmax benim de aklımda, xmax duruyor ama küçük bir ilçede çarşı-pazar işleri için fazla büyük ve ağır, pratik bir sooter olsun ama çin malı da olmasın deyinc ebu ikisi dışında seçenek kalmıyor, bayileir arayıp xmax ile takas konularını mı konuşsam diye aklıma geliyor ara sıra.

Nikkfurie
05 Kasım 2024, 21:44
Pcx de abs den vazgeçtik arkada disk fren bile yok Espresso xmax la Peugeot Tweet 125 i takaslayalım demiştim sana çarşı pazar dolanıp dururdun işte dün Çanakkale'ye gittim Peugeot ile , Sym Nhx125 li biriyle karşılaştım 20 dk sonra noterde motorları takasladık :D @buğra0523 Jetx125 i tavsiye edebilirim hatta yolcumda olur dersen bendeki Sym Jet14 200 ü tavsiye ederim , yokuşlarda asla ayılıp bakılmıyor , eğer bozuk yollarda daha konforlu olsun dersen 16 inç tekerlekli Sym Symphony 200 ü tavsiye ederim , pcx ikinci eli , sağlamlığı ve bol yedek parçası ile mutlu eder ama ben kampana fren asla tercih etmem , motosiklette frenin ve lastiğin sağlam olacak arkadaş..

buğra0523
05 Kasım 2024, 21:55
motosiklet konusu gerçekten derya deniz ya cevaplar için teşekkürler karar vermek vallahi zor :D

Hope77
05 Kasım 2024, 22:01
2025 pcxte tüm eksikleri kapamışlar fuardan video atanlar youtubede. Ama fiyatıda minimum 185 190 olur gibime geliyor.

espresso
06 Kasım 2024, 00:23
Pcx de abs den vazgeçtik arkada disk fren bile yok Espresso xmax la Peugeot Tweet 125 i takaslayalım demiştim sana çarşı pazar dolanıp dururdun işte dün Çanakkale'ye gittim Peugeot ile , Sym Nhx125 li biriyle karşılaştım 20 dk sonra noterde motorları takasladık :D @buğra0523 Jetx125 i tavsiye edebilirim hatta yolcumda olur dersen bendeki Sym Jet14 200 ü tavsiye ederim , yokuşlarda asla ayılıp bakılmıyor , eğer bozuk yollarda daha konforlu olsun dersen 16 inç tekerlekli Sym Symphony 200 ü tavsiye ederim , pcx ikinci eli , sağlamlığı ve bol yedek parçası ile mutlu eder ama ben kampana fren asla tercih etmem , motosiklette frenin ve lastiğin sağlam olacak arkadaş..

nmax hakkında ne dersin? Senin yorumunu da alayım. Görüntüsü güzel geliyor. xmax almadan önce aslında nmax alacaktım ama son anda işyerine git gel 50 kmlik yolum tem otoyolundan geçiyor nmax oralarda güçsüz kalmasın diye xmax 250 almıştım, haa bir de nmax sele altı bagajına laptop çantası sığdıramamıştım.