Orijinalini görmek için tıklayınız : Noter
fz6_fazer
04 Kasım 2024, 16:37
2020 yılında motosiklet satışı içi noterden vekalet verdim.
Bende şimdi Rusya'da yaşıyorum.
Motosikledi satmak için notere gidince,adres kaydım,yurt dışı olduğundan,noterde satış verilemiyor:silent:
Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim,konsolosluğa gitmeden,bu işin bir yolu var mı?
Vekalet verdiğiniz kişi satamıyor mu? Notere gittiğinizde ne diyorlar.
Alanya 5. Noter müdürünü tanıyorum isterseniz sorarım
fz6_fazer
04 Kasım 2024, 17:01
Vekalet verdiğim kişi,bugün notere gitti,benim adresim yurt dışı olduğundan,sistem kabul etmedi.
Sorarsanız çok güzel olur(Genel Sağlık Sigortası çıkmasın diye,adresi Rusya'ya aldırdım ve Rusya'da yaşıyorum),size zahmet olmasa bir sorarsanız,benim çok iyi olur
Vekalet verdiğiniz kişi satamıyor mu? Notere gittiğinizde ne diyorlar.
Alanya 5. Noter müdürünü tanıyorum isterseniz sorarım
voodevil
04 Kasım 2024, 19:05
Motosikledi satmak için notere gidince,adres kaydım,yurt dışı olduğundan,noterde satış verilemiyor:silent:
Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim,konsolosluğa gitmeden,bu işin bir yolu var mı?
2. adres olarak Türkiyedeki evi kaydedin, yurtdışı yerleşikliğiniz kalıyor araç satışıda yapabiliyorsunuz. Konsolosluktan halledebilirsiniz.
uurrdmrr
05 Kasım 2024, 05:15
Konsolosluktan veya E-devlet'ten yapabilirsin sanırım edevlet'te. "Nüfüs ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü" burdan bi bak konsolosluğa gitmeden 2. adresi kaydettirip Türkiye'de satış verebilirsin
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO