Orijinalini görmek için tıklayınız : Fren balatası bulma
vFurky
28 Ekim 2024, 13:34
Merhaba. Eski model bir çin malı motosikletim var. Fren balatası bitti, değiştirmem gerek lakin modeli aratınca bulamıyorum yedek parçasını tabii ki. EBC marka balata alacağım fakat bir çok scooter fren balatası çıkıyor. Hangisi alacağımı nasıl öğrenebilirim? Disk fren, 250cc. Teşekkürler.
ogzcngdk
28 Ekim 2024, 18:06
En hızlı çözüm balataları söküp parçacıya sormak olur. Çin malına EBC balata bulabilir misiniz bilmiyorum ama, konya motor cenneti bir yer mutlaka yardımcı olurlar.
Burada balataları görmeden sadece motor modeli üzerinden (onuda yazmamışsınız sanırım Yuki ZN250T onuda sadece webden girenler görebilir.) söylemek zor olur sizi yanlışa yönlendirebilir.
vFurky
28 Ekim 2024, 22:34
En hızlı çözüm balataları söküp parçacıya sormak olur. Çin malına EBC balata bulabilir misiniz bilmiyorum ama, konya motor cenneti bir yer mutlaka yardımcı olurlar.
Burada balataları görmeden sadece motor modeli üzerinden (onuda yazmamışsınız sanırım Yuki ZN250T onuda sadece webden girenler görebilir.) söylemek zor olur sizi yanlışa yönlendirebilir.
Yardımınız için teşekkürler.
mesut hoca
29 Ekim 2024, 21:09
Dostum sana bir tavsiye,motosikletin fren balatasının bir fotoğrafını çek,Google lens te arattır,çıkan sonuçlara bak, birde fren balatasının bir fotoğrafını çek,sonra motosiklet fren balatası diye Google tarat çıkan sonuçlarda görsellere tek tek bak ,böyle bulabilme şansın çok
Nikkfurie
29 Ekim 2024, 21:25
Hiçbir yerde markalı markasız balata bulamıyorsanız eskileri götürün büyük bir sanayi sitesine , debriyaj ve fren balatası yapan yerler var incelmiş balatayı demirinden ayırıp Beşer veya Ferodo marka balatayı özel solüsyon ile yapıştırıp verirler size..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO