PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kanuni seyhan 250c-regal raptor DD250E-9 ve jinlun 250 elegance (bi kıyaslayalım mı

wolky34
19 Eylül 2006, 14:01
arkadaşlar,
jinlun için cok fazla vibrasyon oluyor ve vidalarda gevsemeler oluyor diyorlar,
kanuni için de biraz vibrasyon sorunundan ve servis sorunundan bahsediyorlar,
regal için yakıt problemi ve servis sorunu var diyorlar,

3ünden birini sececek olsanız hangisini secerdini??? ve neden??

kazasız sürüşler::sapka:: ::cheeeeer

gazman
19 Eylül 2006, 14:03
ucude bes para etmez.....cin mali degilmi...

wolky34
19 Eylül 2006, 14:06
yeni başlayan biri için hem ucuz hem de iyi olmaz mı 3unden biri hocam,
cok parası olmayanları da düşünelim ::puro::

logaritma
29 Eylül 2006, 00:48

dostum her kez anasının karnından senin gibi burjuva doğmuyor ki gidip milyarları saçıp honda alsın adamda dişine göre onları bulmuş bakıyor bu kadar ön yargılı olmayın.
çin malının iyi olduğunu savunan yok zaten her kezde kötüler içinde iyisi hangisi onu arıyor ayrıca beş para etmez derken "sırf motorları değil fakında değilsin belki ama o motorları süren insanlarıda aynı kefeye koyuyorsun senin değiminle bu forumda bu beş para etmez motorları kullanan insanlar var" lütfen dikkat kelimelerimize

Barış Şuşut
29 Eylül 2006, 01:07
arka sayfalara şöle bi bak bu kıyaslama yapılmıştı...

alp_tunay
02 Ekim 2006, 18:29
içlerinde en hayırlısı seyhan250. en azından hepsinden atik ve güçlü.parçası çok.ucuz tepe tepe kullan.

sporcu_32
02 Ekim 2006, 19:15
ya kanunı sanırım fena olmaz.bende motor alıcam hıc tecrubem yok scooter dısında bı kanunıyle abslıyım dıom . tecrubelı arkadaslar bu topıcte bısıler yazarsa ıı olur bızım gıbı yenı bes para etmez motor alıcak motor sevenlerı ıcın !!!

Seko
02 Ekim 2006, 19:25
dostum her kez anasının karnından senin gibi burjuva doğmuyor ki gidip milyarları saçıp honda alsın adamda dişine göre onları bulmuş bakıyor bu kadar ön yargılı olmayın.
çin malının iyi olduğunu savunan yok zaten her kezde kötüler içinde iyisi hangisi onu arıyor ayrıca beş para etmez derken "sırf motorları değil fakında değilsin belki ama o motorları süren insanlarıda aynı kefeye koyuyorsun senin değiminle bu forumda bu beş para etmez motorları kullanan insanlar var" lütfen dikkat kelimelerimize

Bazıları Çin malı motor kullananları motordan anlamadığından süslü motoru ucuz bulup almış enayiler olarak görüyor.

wolky34 arkadaşım, bence piyasaya Honda CBF 150 bu motorlardan daha ucuz bir fiyatla girmişken onu al derim.

amateur18
24 Mart 2007, 23:15
SEKO bence sen yualnıs anladın olayı LOGARITMA o soyledıklerını GAAZMAN ısımlı uye ye soyledı bence bıda ha oku butun sayfayı ayrıca arkadasım bende seyhan alöayı dusunuyorum

aidikurt
01 Nisan 2007, 23:56
Yazık sana be gazman üzülüyorum senin gibiler için bide motorcuyum diye ortalıkta gezinirsiniz.

Toqi
02 Nisan 2007, 22:37
Çift V silindir bu tarz motosikletler var Bisanın Yada Keewayın bunlarda vibrasyon olacağını sanmam ayrıca güçlüdürlerde ama sen alacaksan genede yedek parça olayınıda göz önüne al kalıcı bi markanınkini al ilerde açıkta kalma

polo34
03 Nisan 2007, 00:53
içlerinde en hayırlısı seyhan250. en azından hepsinden atik ve güçlü.parçası çok.ucuz tepe tepe kullan.

seyhan km de kaç ykr yakıyor? masai ile aynı motora mı sahip?

maverıck
03 Nisan 2007, 00:57
bence masaı grandeagle 250 hem bıraz daha ıyı hemde arkasında suzukı gıbı bır fırma var tavsıye ederım:cat:

Alcohol
03 Nisan 2007, 06:44

hocam o zaman sen arkadasa beş para eder bisey aliver, hani parasinin ustunu tamamliyiver bu uygun oldu sanirim

:farao:

SaLu_JaCBo
03 Nisan 2007, 14:40
Yeni Başlıycaksan Keeway Superlight 150 bak istersen.Bende vitesli motora keewayle başladım hiç bir sorun yaşamadım şuana kadar.

Alper_tim
03 Nisan 2007, 15:00

bu seneden itibaren hondanın nerde yapılacağınıda bi öğreniversende
artık harleye felan bi geçsen artık
buralarda da harcama sen kendini:farao: :farao:

arkadaşım bunların arasında ben sana regali tavsiye ederim regalraptor topiğini incele istersen:cat:

levo2006_
08 Nisan 2007, 02:03
iyi akşamlar herkese.bende sizin gibi hangisini alayım diye düşünürken 15 gün önce regal raptor class aldım.yaşadığınız ilde servisi varsa sorun yok.denemeye değer.

DETAYİN
26 Nisan 2008, 15:27
Arkadaşım ben seyhan 250 kullanıyorum ve memnunum regal raptor dağa alçak ve belki biraz dağa şekilli ama kanunideki konfor onda yok ..

Rakun
26 Nisan 2008, 20:12
Açıkçası fiyat performans a bakarsan regal, ama sende benim gibi yedek parça yakıt tasarrufu önemli hız yapmıcam keyif yapıcam diyosan. Ben jinlun 150-5 i aldım sanada eğer imkanın varsa tavsiyem keeway super shadow 250 alman yok gücüm yetmez diyosan gel jinlun 250cc al oda aşar diyosan 150 cc jinlun al, başlangıç için iyi bir motor ilerde büyütmek istiyeceksindir ama bunuda unutma :)
Ha birde fiyat bilgisi verim istersen jinlun 150-5 i 2200 ytl ve 10 taksit ile aldım sadece plakayı ben çıkartıyorum.
250cc jinlun 3200 ytl ama bunlar 2006 model araçlar ve sıfır km 2009 ları geliyor bu yüzden eritmek için bu fiyata veriyorlar. :)
İstanbul/Kadıköy Kızıltoprak ta istiyen olursa detaylı adres iletebilirim:)

erkanoral
26 Nisan 2008, 20:33
aralarında en iyisi RR konu dışı ama masai de çok hoş motor düşünülebilir

maxx75
26 Nisan 2008, 20:44
Ben RegalRaptor derim...hiç farkı yoksa en azından sıvı soğutmalı...bu da bende ciddi bi fark...

erkanoral
26 Nisan 2008, 20:49
ama regal in sıfır fiyatıda 6000 ytl çin malı için çok para:salut:

mondializzet100
27 Nisan 2008, 17:20
Cacaral'a bak derim .

svd
27 Nisan 2008, 17:36
boy olayıda onemli seyhan ve regalde boy biraz sorun olur 185 uzeriysen sıgmazsın jun.da bole bi sorun yok 200 cc dusunursen caracal tavsşye edebilirim ama haliyle 250cc performansını bekleme yakıtı 105 110 arası yakıyo uzun yolda 98 bine dustum ben servis sorunu hiç yaşamadım

lyrngl
13 Mayıs 2008, 22:48
bende buna benzer bi ikilem hatta üçlem arasında kaldım
1-seyhan 250cc 1.750ytl 2005 model
2-keway (yanlışsa kusura bakmayın) 250cc 1.750ytl 2005 model
3-jinlun 250cc 2.500ytl. 2005 model

ilk motorum olacak onun için ucuz parçasını bol bulabileceğim için gönlüm seyhandan yana ama tecrübeli arkadaşlardan yinede fikir almak isterim.
bu arada boy farkedermi bilmem ama 1.83 boyum var motorun altımda kaybolmasınıda istemem. ayrıca motorda ön teker uzatma ve bikaç modifiye daha düşünüyorum bunları rahat rahat yapabileceğim bana ilerde sorun çıkartmıycak bişey istiyorum fikir verirseniz sevinirim.

iptaluyelik02
14 Mayıs 2008, 09:43
bende buna benzer bi ikilem hatta üçlem arasında kaldım
1-seyhan 250cc 1.750ytl 2005 model
2-keway (yanlışsa kusura bakmayın) 250cc 1.750ytl 2005 model
3-jinlun 250cc 2.500ytl. 2005 model

ilk motorum olacak onun için ucuz parçasını bol bulabileceğim için gönlüm seyhandan yana ama tecrübeli arkadaşlardan yinede fikir almak isterim.
bu arada boy farkedermi bilmem ama 1.83 boyum var motorun altımda kaybolmasınıda istemem. ayrıca motorda ön teker uzatma ve bikaç modifiye daha düşünüyorum bunları rahat rahat yapabileceğim bana ilerde sorun çıkartmıycak bişey istiyorum fikir verirseniz sevinirim.

Keeway 'den şaşma o üçü arasında derim.Bunu birkaç bin km sonra anlaman da gerekmiyor.İlk 100 metre de farkı hissedersin.
V motor,gerisi teferruat:)

wolky34
15 Mayıs 2008, 01:58
arkadaşlar bu topiği açalı çok uzun zaman oldu. ben regal aldım ve yaklaşık 16,700km'dir de kullanıyorum. çok güzel maceralarım oldu. elbette japonlarla kıyaslanamaz ama, sınıfında gayet kaliteli bi örnek. memnunum açıkçası. ha elbette çin malı çin malı.. biliyorum eksilerini. ama paramız buna yettiği için bunu aldık. zaten olay 2 teker üstünde yaşamak, markası ne farkeder:)
regal alacaklara öneriririm. güzzel makine, memnunum. ufak tefek sorunlar dışında sorun yaşamadım.

herkese kazasız sürüşler :cat:

akz266
21 Mayıs 2008, 11:16
kardeşler belki yanlış topic e msj yazıyorum ama resmen bunalıma gireceğim lütfen yardım edin.olay kısaca şu: kendime chopper tarzı bır motosiklet almak istiyorum 192cm boyunda 95kg agırlıgında bırı olarak bana uygun olan motor nedir?neredeyse tüm topicleri okumama rağmen kafam iyice allak bullak oldu alabileceğim motorlar malesef çin gurubu!maddi gücüm anca bunlara yetiyor.konu ile alaka bilgi sahibi olan yada benımle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaslardan yardım beklıyorum.
1)Hangı markanın sele yukseklıgı bana uygun?:silent:
2)Hangı markanın uzerinde nahoş bir göruntu oluşturmam?:silent:
allah rızası için yardım edin kardeşler bi kaç gün içinde almam lazım...:pale:

mondializzet100
21 Mayıs 2008, 13:26
Regal :cat:

amatör
24 Temmuz 2008, 02:29
herkese merhaba, bende bir chopper düşüyorum.. Şuan okuyor ve çalışıyorum.. Evden okula, okuldan işe ve son olarak beni eve götürücek ama aynı zamandada güzel görünümlü bir motor arıyorum.. Verebileceğim en maksimum para 2000ytl. Tavsiyelerinize açığım, lütfen yardımcı olun..

Birde 2. el bir motoru uygun ve güvenilir olarak nereden almamı, nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz?

mterayes26
24 Temmuz 2008, 02:48
boy olayıda onemli seyhan ve regalde boy biraz sorun olur 185 uzeriysen sıgmazsın jun.da bole bi sorun yok 200 cc dusunursen caracal tavsşye edebilirim ama haliyle 250cc performansını bekleme yakıtı 105 110 arası yakıyo uzun yolda 98 bine dustum ben servis sorunu hiç yaşamadım

bendemı var bır arıza sehır ıcı 130 bın yakıyor . 105 - 110 bın yakıyorsun yakıt olcumu bos depo ıle yapılır . bunu bılmeyen cok kısı var

herkese merhaba, bende bir chopper düşüyorum.. Şuan okuyor ve çalışıyorum.. Evden okula, okuldan işe ve son olarak beni eve götürücek ama aynı zamandada güzel görünümlü bir motor arıyorum.. Verebileceğim en maksimum para 2000ytl. Tavsiyelerinize açığım, lütfen yardımcı olun..

Birde 2. el bir motoru uygun ve güvenilir olarak nereden almamı, nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz?

2. el caracallara bak bolll miktarda var

Jedaykin
31 Temmuz 2008, 12:35
kardeşler belki yanlış topic e msj yazıyorum ama resmen bunalıma gireceğim lütfen yardım edin.olay kısaca şu: kendime chopper tarzı bır motosiklet almak istiyorum 192cm boyunda 95kg agırlıgında bırı olarak bana uygun olan motor nedir?neredeyse tüm topicleri okumama rağmen kafam iyice allak bullak oldu alabileceğim motorlar malesef çin gurubu!maddi gücüm anca bunlara yetiyor.konu ile alaka bilgi sahibi olan yada benımle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaslardan yardım beklıyorum.
1)Hangı markanın sele yukseklıgı bana uygun?:silent:
2)Hangı markanın uzerinde nahoş bir göruntu oluşturmam?:silent:
allah rızası için yardım edin kardeşler bi kaç gün içinde almam lazım...:pale:

Çin malı markalrdan bir cruiser seçilecek ise Regal kullanıcı olarak ben de Regal Raptor derim. Ancak senin ölçülerinde biri için bu gruptaki motorların çoğu küçük kalacaktır. Regallerin Class serisi biraz daha kalıplı görünür. Yanlış hatırlamıyorsam tek silindir gibi bir dezavantajı olan Kanuni Tiger'lar bir de. Sle yüksekliği daha fazladır. Bunları da bir araştırabilirsin.

svd
31 Temmuz 2008, 12:56
[QUOTE=mterayes26;1178507]bendemı var bır arıza sehır ıcı 130 bın yakıyor . 105 - 110 bın yakıyorsun yakıt olcumu bos depo ıle yapılır . bunu bılmeyen cok kısı var

yakıt olcumu yapmayı biliyorum merak etme. sen bı ayar cektır istersen birde bildigim kadarıyla sen egzostu oynamıstın ondanda olabilir. ben her 1200 den sonra ilk fırsatta yagımı degıstırım lastık havasına dıkkat ederim bunlarda dikkat edilmesi gereken seyler.