PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuba VN50 Pro

alikaa
19 Eylül 2024, 00:40
Merhaba herkese iyi sürüşler
motorumun göstergesinde uzun far yanık gözüküyor fakat ne uzun far yanık ne de kısa var tuşa basıp değiştirmeye çalıştığımda da yanmıyor ancak biraz ilerledikten sonra belli bir süre sonra kendi kendine yanıyor. Sorunun çözümünü bilen var mıdır ? + olarak bir sorum daha var motorumun gaz kolunda sıkıntı var biraz aşağıda kavrıyor ve bazen takılı kalıyor kendini yavaş yavaş salıyor konuyla ilgili motor sıfır olduğu için bayiye götürdüm adam baktı bunu sonra yapabiliriz parça siparişi vereceğim dedi parça siparişi verdi bu gün ile birlikte toplam 3.ay dolmak üzere aradığımda parçanın hala gelmediğini vs söylediler yine + olarak motorumun arkasında koltuğun bitiminde ki 2 adet vidadan birisi sürekli titriyor ses yapıyordu onu da gösterdim vida yalama yapmış dediler. ki vidayı ellemedim bile düşünün yani

Nikkfurie
19 Eylül 2024, 09:45
Geçmiş olsun birader 3 ayda sadece bu sorunları yaşadıysan çok şanslısın , bizim Kuba ile yaşadığımız sorunları yazsam abi çak kibriti yak onu dersin , son olarak emin ol o servis parça siparişi falan vermedi seni başından savmak için oyalıyor , Kuba nın bütün parçaları servislerde bolca var..

Punctum
19 Eylül 2024, 10:12
Sorunları okuduk, anladık, idrak ettik...

İyi güzel de forumun bu konuda ne yapmasını bekliyorsunuz? Belli ki üretim/montaj hatası ve genel kalite sorunları. Far anahtarı ve gaz kolu değişecek vs. Yalama olmuş vidaya biz ne yapalım?

Gerçekten artık moderasyonun forumla biraz daha ilgilenmesi, gereksiz konuları silmesi ve forumda daha seçici olması gerekiyor. Böyle giderse iyice çöplüğe dönecek buralar...