Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki ipin ucunu kaçırdı
lehibeny
02 Eylül 2024, 14:53
Fiyatlar çok cüzi rakamlara inmişti. Şimdi de indirimli haline vade farksız taksit yapıyorlar. Şeytan beni GSX8-S almak için dürtüyor ama henüz ehliyetim bile yetmiyor.
Yakın zamanda gidip nakitte ne yapabilirler konuşacağım. Eğer fiyatı daha da uyguna getirebilirsem ilk göz bebeğim öz evladım Duke 250'ye elveda diyeceğim. Tatlı su motorcusu olarak birkaç ay bekleyip ehliyet + hakimiyet eğitiminden sonra keyifle sürerim diye düşünüyorum.
İstanbul içi tavsiye edebileceğiniz bayi var mıdır? 2023 GSX8-S için.
Motoseverrr
02 Eylül 2024, 14:57
Bence direkt distribitörün bayisine gitmeniz en sağlıklısı olacakır.
Punctum
02 Eylül 2024, 15:55
Suzuki ipin ucunu kaçırmadı, daha yeni yakalıyor :)
Geçen yıl anlamsız fiyatlara GSX-8S satmaya çalışmasalardı, belki ben de Hornet yerine Suzukilenmiştim. Şimdi mi akılları başlarına geldi?
Şu anda 2023 model GSX-8S'i peşin 399 Bin TL veriyorlar. 10 taksitli fiyatı 500 Bin TL'ye çıkıyor. 2024'ler yine fiyat olarak yukarıda. Ellerindeki stok bitene kadar kralsınız. Sonrasına bakarlar :)
maximusti,
02 Eylül 2024, 15:59
bende de a2 var, şeytan benide dl650 için dürtüyor, şeytana bir an uyarsam her an dükümden vazgeçebilirim :)
Bergson
02 Eylül 2024, 16:16
Ben şeytanla çoktan anlaşıp ona uydum ama Dominarı satamıyorum bir türlü
TIGERSHARK
02 Eylül 2024, 17:03
Face gruplarında millet yazmış motor yok diye nasıl oluyor da satıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
Ben şeytanla çoktan anlaşıp ona uydum ama Dominarı satamıyorum bir türlü
Benimde aklımı karıştırıyor. Sat pulsarı koy üstüne al horneti diye
tommygun
02 Eylül 2024, 21:50
Türkiye'de Suzuki'nin Doğan Trend'e geçmesi, yeni model ve kampanyaların gelmesi bence harika oldu. Zaten V-strom gibi kendi segmentinde kült olmuş motorlara aşinayken yeni modelleri de yollarda daha sık görmeye başlamamız çok sevindirici. Kawasaki Türkiye'de çok kötü temsil ediliyor, umarım ya distribütörü toparlar ya da adam gibi temsil edecek başka bir büyük grup ortaya çıkar.
Peki bu Suzuki mis gibi SV650yi niye getirmiyor da insanları Transformers'a muhtaç ediyor?
tommygun
02 Eylül 2024, 22:00
Peki bu Suzuki mis gibi SV650yi niye getirmiyor da insanları Transformers'a muhtaç ediyor?
Mt07 piyasaya çıkana kadar her şey çok güzeldi. Geçmişte satış anlamında Mt07, Sv650'nin ve de bizim Er6'nın içinden geçti, muhtemelen onunla ilgili ticari bir kaygı güdüyor olabilirler.
Yobaaz
02 Eylül 2024, 22:49
bende de a2 var, şeytan benide dl650 için dürtüyor, şeytana bir an uyarsam her an dükümden vazgeçebilirim :)
dl650 ye değerrr sat dükünü
TIGERSHARK
02 Eylül 2024, 23:15
Katanayı da getirmiyorlar
yaşlıveacemi
03 Eylül 2024, 12:48
Suzuki nin falan bir şey kaçırdığı yok.
Paramız her gün eridiği için bugün ne alırsan yarın kaar oluyor.
tarzan rıfkı
03 Eylül 2024, 13:23
parası olan kaçırmasııınnn.bende hornet aldı martta keşke almasaydım bekleseydim suzuki gsx1000gx modelini 680 e veriyorlar.direk alırdım hiç bakmam kredi kartıda var cidden fırsat.alabiliceksen al ehliyeti zaten alırsın sorun yok beklersen zarar edicez gibi duruyor.suzuki 100 200 bin indirim + karta taksit yapıyor yamahada zam yapıyor:) bu kadar embesil bir firma olur oda işte türkiye yamaha olur.700 bin olmuş mt09sp :) mal olmak gerekiyor peşin parayı şu dönemde ona bağlamak için.ben horneti satmayı düşünmüyorum ama denk gelirse üzerine cidden kartla ödeme yapar suzuki havada karada alınır.mt07 hala aranıyor almaya çalışanlar 0km alıp sevinenler bile var:queen::queen: akıllı bir millet değil ok ama hem aptal hem zengin olmasıda biraz enteresan oluyor.399a karta veren varsa gs8i kaçırmasın.hornet kampanyası sanırım bitmiş satmışlar şu an liste fiyatı diye okudum + quickshifter ile 450 bin civarlarına geliyor.oda güzel ama suzuki 50bin + karta çok çekici
lehibeny
03 Eylül 2024, 17:01
Evet abiler, kardeşler uzun uğraşlar sonucu babamı ikna edemedim. Aslında geçen söylediğimde hadi gidelim alalım hemen demişti ama kim girdiyse artık aklına şimdi arabayı değiştirecekmiş o yüzden istemiyor, ben de pek üstüne gitmiyorum. Babamla çalıştığım için çok ses de çıkarmak istemiyorum. Artık fikri değişirse 790 duke veya gsx8s deneyeceğim. Ha almam derse seneye limitleri ben zorlarım bu sefer. O zaman da sessiz kalma sırası peder beye geçer. :D
tarzan rıfkı
03 Eylül 2024, 18:33
Evet abiler, kardeşler uzun uğraşlar sonucu babamı ikna edemedim. Aslında geçen söylediğimde hadi gidelim alalım hemen demişti ama kim girdiyse artık aklına şimdi arabayı değiştirecekmiş o yüzden istemiyor, ben de pek üstüne gitmiyorum. Babamla çalıştığım için çok ses de çıkarmak istemiyorum. Artık fikri değişirse 790 duke veya gsx8s deneyeceğim. Ha almam derse seneye limitleri ben zorlarım bu sefer. O zaman da sessiz kalma sırası peder beye geçer. :D
bu arada 790 duke satışlarıda patlamış durumda hatta suzukiden çok satıyor.407 bin++ pack hediyeli ki o açılan özellikler sanırım 1000 euro olması lazım.yani motor aslında 360bin tl ye gelmiş oluyor.o güçte o donanımda o performansta motor yok.hornet suzukiden 1 gömlek üstte sayılır 105hp güce sahip 85 tork hiç az değil.ama cfmoto tarafından üretilmesi bazı acayip acayip arızalar çıkartması adamı korkutuyor
Nine'T
03 Eylül 2024, 19:41
Katanayı da getirmiyorlar
Çok yakışıklı bir motosiklet keşke gelse ülkemize.:)
TIGERSHARK
03 Eylül 2024, 20:13
Çok yakışıklı bir motosiklet keşke gelse ülkemize.:)
Evet çok farklı bir tarzı var. Sanıyorum Türkiyede Birtane var. O da birisi özel getirtmiş diye biliyorum.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO