PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Hornet 750 den Adv 350 ye geçilir mi?

HarbiyeliTRe
02 Eylül 2024, 01:00
Şundan kaynaklı açıyorum bu konuyu ben daha yeni a2 ehliyeti aldım lakin çevrilme endişesi içerisindeyim ve sırf bu yüzden kullanamıyorum bu güzel motoru 40 km dahi olmadı sizce takasla adv 350 geçsem tork ve beygiri ararmıyım ve ehliyet riskine rağmen kullanayım mı yoksa adv 350 mi geçeyim sizce aklımda deli sorular var yardımcı olup tavsiye verirseniz çok iyi olur.

hasmet
02 Eylül 2024, 01:24
Ehliyetinizin geçerli olmadığı aracı kullanmayın.

Neden geçilmesin tabii ki geçilir.

Tork ve güç farkı muazzam. Muadil modeller değil. Güce ve torka alıştıysanız tabii ki ararsınız.

HarbiyeliTRe
02 Eylül 2024, 01:30

Tork ve güç farkı muazzam. Muadil modeller değil. Güce ve torka alıştıysanız tabii ki ararsınız.

40 km yol yaptım lakin düşük cc kullandığımda hissediyorum farkı cidden ve çok rahat bir motor yani naked olup bu rahatlık olması güçü ve torku her şeyiyle muazzam bir motor aldığıma pişman değilim ama ehliyet işi kafamı çok karıştırıyor ve eğer pişman olursam adv 350 de o kötü işte sizden bir akıl alayım dedim bakalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:29 ----------

şuda var a2 olduğundan kaynaklı cc aşımı cezası veya a ehliyetli kişi çağırılabiliyormuş ama bilemiyorum.

lehibeny
02 Eylül 2024, 09:38
Ehliyetinizi yükseltme şansınız varsa yükseltin motorunuza binin. Ama yoksa açıkçası ben cc düşmezdim. Hele 750 nakeddan 350 scootera hiç düşmezdim. 4000km oldu benim motor 1 defa çevrildim onda da asayiş çevirdi. Egzoz yoksa plaka açıksa bide kaskın varsa polisin önünde apaçilik yapmadığın sürece çevrilme şansın sıfıra yakın. Ama risk tabi adam çevirir bide motoru bağlar sağlam ceza yersin + otoparktan motoru almayla uğraşırsın.

Kısaca tavsiye etmem ama ben olsam binerdim. Ytd.

Alman_
02 Eylül 2024, 10:44
Attan inip eşeğe binmek gibi olur. :)

tommygun
02 Eylül 2024, 11:02
"Hangi motoru alayım?" başlığını her açtığında foruma 10 TL ödeseydin şu an Türkiye'nin en iyi gelire sahip forumuyduk.

HarbiyeliTRe
03 Eylül 2024, 05:35
"Hangi motoru alayım?" başlığını her açtığında foruma 10 TL ödeseydin şu an Türkiye'nin en iyi gelire sahip forumuyduk.

Ah be abi zamanında cahildij bu kadar motor bilgim yoktu haklısınız çok darladım ama şu konu çok ciddi yani eğer sıkıntı ise en geç cuma gününe kadar takas yapacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:34 ----------

Attan inip eşeğe binmek gibi olur. :)
Olabilir ama ehliyet mevsuzu 2 sene binmeye korkacaksın kafama o takılıyor alırken takılmadı şimdi acısını çekiyorum.

Mr.wind
03 Eylül 2024, 05:46
Ahahhah Uzun vadeli bir Trol:)

HarbiyeliTRe
03 Eylül 2024, 06:54
Ahahhah Uzun vadeli bir Trol:)

Abi keşke sizde bunları yazana kadar fikir vermiş olsaydınız heralde bu foruma daha fazla insan bilgi için gelirdi.

espresso
03 Eylül 2024, 10:25
Ah be abi zamanında cahildij bu kadar motor bilgim yoktu haklısınız çok darladım ama şu konu çok ciddi yani eğer sıkıntı ise en geç cuma gününe kadar takas yapacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:34 ----------

Olabilir ama ehliyet mevsuzu 2 sene binmeye korkacaksın kafama o takılıyor alırken takılmadı şimdi acısını çekiyorum.

A ehliyeti neden alamıyorsunuz? Yaş mevzusu mu? O zaman mecburen takas yapacaksınız ama eğer yaşınız uygunsa hemen sürücü kursuna yazılıp A ehliyeti alın, hornt güzel motor, cc düşürünce attan inip eşeğe binmiş gibi olacaksınız keyfiniz kaçacak. Ehliyeti alana kadar motor durur, o arada benzine harcayacağınız parayı ehliyete harcamış olursunuz.

John Gotti
03 Eylül 2024, 10:30
Ülkede herkes yüksek cc motor alıyor fakat altımızdaki gücün çoğunu kullanmıyoruz veya kullanamıyoruz bile. Ben şahsen çok takılmazdım. ADV 350'de çok güzel bir motor.

maximusti,
03 Eylül 2024, 10:51
sadece 1 iq ile düşün, 750cc motor ile 350cc bir olurmu? aynı tork yada beygiri ararmısın?

onun haricinde madem a2 ehliyetin var, ceza yemeyi gözealamıyorsun ne diye hornet aldın be adam?

son soru, sana o kadar cg önerdim, neden dikkate almadın da böyle antin kuntin modelleri araştırıp duruyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

10 başlığın 9u artık troll başlık, gerçekten tadı fazlasıyla kaçıyor buraların,
yönetime bununla ilgili bir konu açacağım, dikkate almazlar ise üç beş troll burada sabah akşam hangi motor başlığı açıp dururlar.

manifest
03 Eylül 2024, 12:03
degismene gerek yokki, hondada git software atsınlar.
a2 ye cevirsinler lullanmaya devam et.

Tanrıverdi_
03 Eylül 2024, 14:17
Gayette geçilir. Burada önemli olan ceza yememeniz.

ess
03 Eylül 2024, 14:41
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------

[/COLOR]
degismene gerek yokki, hondada git software atsınlar.
a2 ye cevirsinler lullanmaya devam et.
böyle bir imkan yok. yazılım atsalar bile kullanamaz. ülkeye kaç kw ile girdiyse o şekilde devam eder. ülkeye yazılımlı düşük kw ile gelseydi olurdu ancak.