PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzoz problemi (yardım öneri) video var

knuis
26 Ağustos 2024, 20:26
Selam
Egzozum abartı egzoz değil ama sesi çok çıkıyor
Her çevirme olmasa da bazı polisler tekrar denk gelirsem ceza yazacağım dedi

Egzoz videosu burda
https://streamable.com/422h3n?src=player-page-share

Susturucu düşündüm ölçü alacaktım yaptırmak için ama susturucuyu sokacağımız yer küçük, motor yüksek ihtimal boğulur

Yeni egzoz da bulamıyorum 200-250cc aradım dolap, sahibinden falan ama yok olanların fiyatı da yüksek (marka farketmiyor sessiz 200-250cc olsa yeterli)

Varmı önerisi olan

shruikan
26 Ağustos 2024, 22:09
o egzoz orijinal değil.

knuis
26 Ağustos 2024, 22:13
Galiba emin değilim olmayabilir evet
Fakat abartı egzoz gibi öyle tok aşırı sesi yok hocam
10 çevirmeye giriyosam 2 sinde sıkıntı oluyor

Katalizör iptal etmiştik acaba geri yaptırsam ses azalır mı.
Şöyle bişi var azalmicaksa da boşa katolizör masrafı da yapmak istemiyorum

Yeni egzoz da bulamadım çıkma 200 250 lik
Bulduklarım aşırı pahalıydı

Motoseverrr
26 Ağustos 2024, 22:14
R25 egzozu uyar diye düşünüyorum. Pahalı gelirse katalizörü geri taktırın birde motosiklet egzozu ile uğraşan usta bulursanız kendi egzozunun içini açtırıp işlem yapılmasını isteyin.

knuis
26 Ağustos 2024, 22:29
R25 egzozu uyar diye düşünüyorum. Pahalı gelirse katalizörü geri taktırın birde motosiklet egzozu ile uğraşan usta bulursanız kendi egzozunun içini açtırıp işlem yapılmasını isteyin.

Hocam evet uyar 250cc motor zaten benim.
Fakat fiyatı uymaz 5-7 bin arası fiyat çekiyolar
Benim sıfır ya da ikinci el bütçem max 1.500

Sanayide egzozcuları gezdim 2 tane ikiside motorcuya git dedi ben anlamadım bunlar nasıl egzozcu😀

Yarın katalizör için ustayla görüşücem tekrar dediğin gibi katalizör alıp taktırayım inşallah param boşa gitmez ses yine yüksek çıkarsa para da çöp olcak

Motoseverrr
27 Ağustos 2024, 09:30
Hocam evet uyar 250cc motor zaten benim.
Fakat fiyatı uymaz 5-7 bin arası fiyat çekiyolar
Benim sıfır ya da ikinci el bütçem max 1.500

Sanayide egzozcuları gezdim 2 tane ikiside motorcuya git dedi ben anlamadım bunlar nasıl egzozcu��

Yarın katalizör için ustayla görüşücem tekrar dediğin gibi katalizör alıp taktırayım inşallah param boşa gitmez ses yine yüksek çıkarsa para da çöp olcak

Eğer katalizör işlem görmediyse sesi azaltır, eğer o iyi durumda değilse universal katalizörler mevcut belki onlar uyabilir.

shruikan
27 Ağustos 2024, 13:09
adam gibi bir egzozcu motor-araba seçmez.

katalizör sesi azaltır. ama dikkat et, öyle katalizör ayağına kocaman içi balon gibi boş bi kutu takmasınlar.