Orijinalini görmek için tıklayınız : Dominar400 2023 model boş ışığı (n) yanıp sönme ve boşta iken çalışmama problemi.
Kabalx
21 Ağustos 2024, 02:25
Merhaba motosikletim bajaj dominar 400 2023 model problemim şu. Motosikletim boşta olmasına rağmen bazen boş ışığı sönüyor ve motor marş almıyor debriyaja basınca ise boş ışığı yanıyor motor da marş alıyor. Bunu her zaman yapmıyor fakat sık sık yapıyor diyebilirim. Bu problemi daha önce yaşayan oldu mu çözümü nedir ? Kronik midir ? Bazı yabancı forumlarda boş vites müşürü ile alakalı olabileceğini okudum. Konuya hakim kardeşlerimi veya abilerimi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------
https://youtube.com/shorts/NSNx-YcvLSE?feature=shared
Bakın burdaki hatanın aynısı oluyor.
sallami
21 Ağustos 2024, 10:27
Müşür 2 arada 1 derede kalmış. Motoru viteste hafif hareket ettir, sonra boşa al. Devamlı yapıyorsa servise göster. Genelde çalışmaz iken vitesle oynanırsa yapıyor.
Orhan ARI
27 Ağustos 2024, 10:17
Evet müşür ile alakalı olma ihtimali yüksek. Benzer durumu ben de yaşıyorum. Hatta boş ışığı hızlıca yanıp sönerken arkalardan röle sesi duyabilirsin. Müşüre bakasınlar, gerekiyorsa değiştirsinler.
Kabalx
28 Ağustos 2024, 16:51
Evet müşür ile alakalı olma ihtimali yüksek. Benzer durumu ben de yaşıyorum. Hatta boş ışığı hızlıca yanıp sönerken arkalardan röle sesi duyabilirsin. Müşüre bakasınlar, gerekiyorsa değiştirsinler.
Hay ağzınıza sağlık 😅 aynen hocam çıt çıt sigorta sesi gibi ses geliyor servise götürdüm yetkili servise zaten yetkili servisi buradaki bizim uzaktan akrabamız olur kendisini de hiç sevmem o kronik problem dedi öyle binecen dedi geçti… yani motora bir zararı yoksa binerim zaten yok gibi bir zararı ama en kötü başka civar ilçelerdeki yetkili servise götürür yaptırım.
maktama
28 Ağustos 2024, 18:41
Hay ağzınıza sağlık aynen hocam çıt çıt sigorta sesi gibi ses geliyor servise götürdüm yetkili servise zaten yetkili servisi buradaki bizim uzaktan akrabamız olur kendisini de hiç sevmem o kronik problem dedi öyle binecen dedi geçti… yani motora bir zararı yoksa binerim zaten yok gibi bir zararı ama en kötü başka civar ilçelerdeki yetkili servise götürür yaptırım.
Onun servisliğine ben ..... "Kronik problem"miş öyle mi, "...öyle binecen" miş öyle mi?!!?
Ben onun servisliğine 1..., ustalığına 2....
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO