PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayak marş dşlisi kaybolan küçük parça

ankarali06
31 Temmuz 2024, 10:39
Selamun aleyküm ustalarım ayak marş dişlisinin takıldığı yerde ufak bir silindir şeklinde parça vardı ve o parça kayboldu motor dükkanlarına tamircilere falan sordum yok dediler onu bulamazsın dediler buraya başka bir şey uyduramaz mıyız acaba yada bu parçayı bir yerlerde yaptırabilir miyim veya bu parçayı Ankara da bir yerlerde bulabilir miyim? Elinde olup da satabilecek varsa ücretini fazlasıyla verebilirim. Motor Monero Angel 150

https://i.hizliresim.com/e7yk965.jpg

İvn_moto
31 Temmuz 2024, 11:15
Oranın pernosu olması lazım o yuvaya giren 2 ay önce oraya giren yarım dişliyi almıştım oradaki pernoda dişlinin üstünde gelmişti muhtemelen tek satmazlar dişliyle beraber satarlar parçacılara yarım dişliyi sormanı öneririm kontrol et eğer üstünde varsa dişliyle beraber alabilirsin veya 2. Bir seçenekte o yuvanın ölçülerini ve dişliye giren tarafı kumpas yardımı ile ölç sanayide rulman kayış vs satan yerler var oralarda da ölçüleri ile bulabilirsin

ankarali06
31 Temmuz 2024, 11:22
Oranın pernosu olması lazım o yuvaya giren 2 ay önce oraya giren yarım dişliyi almıştım oradaki pernoda dişlinin üstünde gelmişti muhtemelen tek satmazlar dişliyle beraber satarlar parçacılara yarım dişliyi sormanı öneririm kontrol et eğer üstünde varsa dişliyle beraber alabilirsin veya 2. Bir seçenekte o yuvanın ölçülerini ve dişliye giren tarafı kumpas yardımı ile ölç sanayide rulman kayış vs satan yerler var oralarda da ölçüleri ile bulabilirsin

Ben motorculara sormuştum sadece dişliyi satıyorlar o ufak parça yanında gelmiyor

İvn_moto
31 Temmuz 2024, 11:35
İnternetten alabilirsin takım satılıyor "scooter yarım dişli perno" yazarsan takım olarak çıkıyor

ankarali06
31 Temmuz 2024, 13:54
İnternetten alabilirsin takım satılıyor "scooter yarım dişli perno" yazarsan takım olarak çıkıyor

hepsibura da yarımay dişli iç burcu diye satılıyor o olur mu acaba

İvn_moto
31 Temmuz 2024, 22:29
Baktım olur gibi duruyor

ankarali06
31 Temmuz 2024, 23:08
Baktım olur gibi duruyor

Aldım ustam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

İvn_moto
01 Ağustos 2024, 13:49
Önemli değil yardımcı olduğuma sevindim