PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 250 CC chopper/cruiser motor önerisi

Dr.Yatsha
31 Temmuz 2024, 01:46
İyi günler forumda yeniyim konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Çok uzun zamandır chopper/Cruise motor istiyorum ve son 2 aydır bir ton model inceledim fakat hâlâ net bir şey bulamadım. 2. El almayı düşünüyorum ve bütçem 100-110 arası maksimum. Kafamdaki modeller
Sl200
Daytona 250
Supershadow
Falcon freedom
O kadar çok motor baktım ki karar vermeyecek aşamaya geldim. Alacağım motor ilk motorum olacak ve ara sıra uzun yola çıkabileceğim bir şey arıyorum

John Gotti
31 Temmuz 2024, 06:33
Kampanyaların bol olduğu bu dönemde daha teknolojik motorlara yönelmeni tavsiye ederim. Bahsettiğiniz motorlar ile uzun yola çıkmak güvensiz hissettirebilir.

Dr.Yatsha
31 Temmuz 2024, 16:55
Örneğin peki bütçem bu covarlarda

arndiol
31 Temmuz 2024, 17:36
Yorumluyorum hepsini.

Sl200 - performanssız ama sinirlendirmecek makina. kara düzen; vidalarını sık, her usta yapar.
Daytona 250 - V motor diyorsan malzeme kalitesi biraz düşmüş ancak şanzıman problemini çözdüklerini söylüyorlar. Sıralı silindir modelni diyorsan kronik şanzıman problemi var ancak malzeme kalitesi daha yüksek.
Supershadow - keeway mi? Tarihi eser; geç.
Falcon freedom - Arada yolda durup dökülen parçalarını toplaman gerekir, fazla grenajlı, çok arıza yapar.

bu ülkede cruiser alacaksan işin zor. ben illa alacak olsam Daytona 250 V alırım en azından regal aktif çalışıyor.

Parça beklerim ustam var / usta olurum bütçem daha az diyorsam da Lifan 250 b alırım.

Bütçem daha az, parçayı uzun süre beklerim, usta yok ben usta olurum ama daha güçlü olsun ve mümkün seviye arıza yapmasın diyorsan 2007 öncesi karbüratörlü gv250 alırım.

Dr.Yatsha
31 Temmuz 2024, 18:27
Daytona 250 2015 model arkadaşım satıyor sıralı silindir olan versiyonu. Ustam var ama kendim de tamir ederim. Şuan kafam daha çok daytona'ya yatıyor gibi. V motorları bütçemin üstünde kalıyor çünkü

arndiol
01 Ağustos 2024, 08:01
Daytona 250 2015 model arkadaşım satıyor sıralı silindir olan versiyonu. Ustam var ama kendim de tamir ederim. Şuan kafam daha çok daytona'ya yatıyor gibi. V motorları bütçemin üstünde kalıyor çünkü

Bildiğim kadarıyla daytona 250 sıralıda kronik şanzıman problemi var, iç kısımdan yatağı parçalıyor. bazı viteslere bir süre sonra geçmemeye en son da motorun dağılmasına sebep oluyor. bu kısmı araştır bi. bazı versiyonlarında yaşanmıyor olabılır.

Dr.Yatsha
02 Ağustos 2024, 06:10
Sıfır bayiden fiyatla 170 küsure kadar çıkabilirim vade farksız taksit imkanı vs veriyor çoğu şube. O şekilde bir şey yapabilirim gibi. Bu bütçede ne tavsiye edersiniz?

arndiol
02 Ağustos 2024, 08:02
Sıfır bayiden fiyatla 170 küsure kadar çıkabilirim vade farksız taksit imkanı vs veriyor çoğu şube. O şekilde bir şey yapabilirim gibi. Bu bütçede ne tavsiye edersiniz?

hocam 170 güzel para ama bu ekonomide sıfır motor için güzel bir para değil. alabileceğin 200cc üstü en basic motor daytona 250 o da 195k sıfırı.

cruiser yerine o bütçenin daha altına sıfır D250 Bajaj alabilirsin bence. İlla cruiser diyorsan bir önceki mesajımda acıklamıştım.

Dr.Yatsha
02 Ağustos 2024, 09:48
Naked tarzı inanın hiç hoşuma gitmiyor. Farklı alternatiflere kalabilirim ama naked tarzı pek benlik değil