Orijinalini görmek için tıklayınız : honda activa s güçlendirme yardım
f.engin
12 Haziran 2024, 20:33
merhaba 2019 model 14 binde honda activa s sahibiyim ilk motorum şimdiye kadar sadece yağ değiştirdim ve sadece işe git gel şehir içi markete falan gitmeye kullandım.bu sene inş uzun yol yapmak istiyorum yükseltemediğim için mecbur activayı kullanacağım.bu sebeple motorda nasıl değişiklikler yada eklemeler yaparak bu motoru daha verimli performanslı ve uzun seneler boyunca kullanırım.senede bir uzun yola gideceğimi de hasaba katar ve uzun yol içinde tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.tavsiyeleriniz için marka ve link verirseniz güzel olur
tommygun
12 Haziran 2024, 22:05
Rüzgarın etkisinden korunmak için motorunuzla uyumlu bir tur camı ve de rüzgarın uğultusunu azaltmak için de kulak tıkacı kullanmanızı öneririm. Daha önce hiç lastik değiştirmemişseniz lastik yenilemenizi, lastiğinin de basıncını taşıdığınız yüke göre ayarlamanızı tavsiye ederim. Sele üstüne eşya yükleyecekseniz spanzet, ahtapot file ya da kanca kullanabilirsiniz.
f.engin
13 Haziran 2024, 01:02
bu dediklerinizle birlikte baga varyatör kayış filtre vs gibi şeyleri de değiştirenler varmış bu konuda neler önerebilirsiniz
tommygun
13 Haziran 2024, 01:07
Tüm sarf malzemelerinin belli bir ömrü vardır, ya km dolduğunda değiştirirsin ya da süre dolduğunda. Sizde km dolmasa bile en nihayetinde 5 senelik bir motor kullanıyorsunuz. Sadece uzun yol değil ama genel kullanım açısından da dediğiniz parçaları yenilemek yarar sağlayabilir. Lakin beklentinizi de çok yüksek tutmayın.
f.engin
13 Haziran 2024, 12:54
Tüm sarf malzemelerinin belli bir ömrü vardır, ya km dolduğunda değiştirirsin ya da süre dolduğunda. Sizde km dolmasa bile en nihayetinde 5 senelik bir motor kullanıyorsunuz. Sadece uzun yol değil ama genel kullanım açısından da dediğiniz parçaları yenilemek yarar sağlayabilir. Lakin beklentinizi de çok yüksek tutmayın.
tamam teşekkür ederim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO