PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motoran Torro Lx100 Egzozdan yağ damlatıyor

hasanhg01
28 Mayıs 2024, 18:09
Hocalarım merhaba. Elimde başlıkta belirtildiği gibi Motoran Torro LX100 cub motosiklet var. Motosiklette ayak marşı ile çalıştırmaya çalıştığımda egzozdan yağ damlatıyor ve çalışmıyor. Her ayak vuruşumda püskürüyormuş gibi . Devam edersem devam ediyor durmuyor. Basmadığımda duruyor ve hafiften damlıyor. Karbüratörun olduğu taraftan içeri karbüratör gaz iğnesi o parça ile beraber düşmüştü çıkarttım fakat bir kaç kere ayak marşı basmıştım . Artı olarak manifoldun kenarında bir boru var ucunda ki vidayı atıyor .Motora zarar vermiş olabilir mi?

Motoseverrr
29 Mayıs 2024, 08:02
Egzozdan değilde egzoz subap kapağından damlatıyor olabilir mi?

Nikkfurie
29 Mayıs 2024, 08:41
Egzoz çıkışından yağ mı damlatıyor :D karbüratör den düşen o parça silindire gitmiş olabilir , yav şu sitede ne ilginç arızalar okuyorum vallahi beyin jimnastiği yapıyorum sayenizde , neyse geçmiş olsun egzozdan yağ geliyorsa bujide berbat durumdadır ama inslh pistonda hasar yoktur..

hasanhg01
29 Mayıs 2024, 17:05
Hocam o parçayı çıkardım. Egzozun çıkışı dediğim yer motora bağlanan yer yanlışlık olmuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

Kapak tam oturmuyor hocam