PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Dominar 250 düşme sonrası düz gitmeme.

1atasoy
06 Mayıs 2024, 23:55
2023 model Dominar 250 3200 kilometrede, geçenlerde oğlan her ne kadar motoru alırken sakın deneme diye uyardıysam da motorla ön kaldırmaya çalışırken önce banka çarpmış sonra da devrilmiş. Olayın olduğu yerden motoru eve getirirken gidon düz durunca motorun sola gittiğini fark etmiştim. Gidon bağlantı üst demiri kırıktı, alt demir ise yamulmuştu. Bunların yenilerini aldık taktık ben bugün bir tur atayım dedim ama hala gidonu düz tutunca motor sola gidiyor. Kazanın ilk olduğu zamanki kadar yok ama hala var. Motorcuya göstermiş oğlan hesapta motorcu sana öyle geliyor bunlar zaten sola çeker demiş ama alakası yok. Zaten çekme falan değil bildiğin gidonun açısı bozuk. Bende de simetri hastalığı var. Arabayı bile yılda üç beş kez rot ayarına götürürüm. Resmen hevesle aldığım motordan soğuttu beni bu çocuk, çünkü biliyorum ki böyle bir şey olduğunda motorun ayarı kaçıyor bir daha da düzelmiyor. Gidonun bisikletler gibi açısını ayarlayabiliyor muyuz. Yada ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim.