PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Burgman 200 bozuk yolda lokurtu sesi

chicky
04 Mayıs 2024, 20:15
Selamlar herkese, 2016 model Suzuki Burgman 200 sahibiyim 16 bin km de genel varyatör bakımı motorumun yapıldı kayış ve debriyaj balatası komple yenilendi. Sorunum şu bu sadece bozuk yolda ya da çukura girince oluyor sol varyatör tarafından sanki varyatör hava filtresi ve alt kısım birbirine vuruyor gibi Ses geliyor düz yolda ya da yol bozuk değilse problem yok arnavut kaldırımda özellikle bunu sıkça yapıyor.

Pazartesi tekrar kontrole götüreceğim ama fikir almak istedim yolda gördüğüm bir kaç scooter kullanıcısına sordum normal abi bizden de geliyor dediler. Yardımlar için teşekkürler.

Motoseverrr
04 Mayıs 2024, 21:35
Genelde bu tarz problemleri bahsettiğiniz gibi gevşek parçalar çıkartır veya boşta olan herhangi bir kablo varsa oda aynı şekilde sağa sola vurarak ses yapmaktadır.

chicky
06 Mayıs 2024, 13:46
teşekkürler baya bir baktım bir şey göremedim bir de dururken yapmamakta hiçbir şekilde ondan dolayı da bulmakta zorlanıyorum yarın kontrole götüreceğim umarım hallederiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Sorunu çözdük bugün varyatör üstünde bulunan hava filtresinin ayaklarında hafif çatlama olmuş o yüzden biraz bırakmış bundan dolayı bozuk yolda varyatöre vurup ses yapıyormuş. Ayakları plastik kaynağı ile kaynatınca problem tamamen ortadan kalktı.