PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor Daytona ve Pilder 2023-2024 Serileri Şanzıman Sorunu Barındırıyor mu?

Forza2
04 Mayıs 2024, 16:51
Başlık kolay ulaşılsın diye koydum Daytona 250S almayı düşünüyorum ana sorum şanzıman sorunu ama onun dışındakiler hakkında'da yazabilirsiniz biraz daha ekleyip x-y-z al demeyin arkadaşlar bu iki motora hastayım maalesef eğer sorunları devam ediyor ise Nevada250 alacağım.

İnceleme görmedim 2023-2024 modelleri ile ilgili şanzıman sorunu devam ediyor mu? Pilderin sistemi gibi yaptıklarını duydum. Peki ya Pilder?

Pilder'da devam ediyor mu ?

tommygun
04 Mayıs 2024, 17:01
Pilder'in şelik şukul güzel de 9500 devirde vere vere 11 bg güç veren motor bence sizi bunaltır.

Forza2
04 Mayıs 2024, 17:22
Abim teşekkür ederim yorumun için ilkez motor alıyorum A2 sıfır bir şey alacağım gözüm gibi bakıp devam edeceğim daha önce binmediğim için rahatsız etmez bence edersede 1-2 seneye çıkarırım elden.

Şanzıman sorunları hakkında bilginiz var mıdır

tommygun
04 Mayıs 2024, 18:15
Eski Daytonalarda şanzıman sorunu vardı ama Pilder'de duymadım. Belki kullanıcı sayısının azlığından sesleri duyulmuyor olabilir. Her motorda sıkıntı, sorun olabiliyor ve bir şekilde çözülebiliyor. Az araştırmak gerek. Pilder yeni bir makine bu nedenle eski sıkıntılar yoktur diye umuyorum. İlk motorsa 125 cc hayli hayli idare eder. Ben de 150likle başlamıştım, gayet güzeldi. Teknik tabi ki önemli ama motorunuzun ruhunuza hitap etmesi, onu beğenmeniz daha da önemli.

Forza2
04 Mayıs 2024, 18:50
Tesekkur ederim dusunceleriniz icin 250 Pilder veya 250S Daytona baslayacagim

arndiol
06 Mayıs 2024, 08:17
canlı görmedim pilder 250'yi ancak bendarock ı dün gördüm içim gitti, acayip güzel olmuş motor.

raptorun tüm modellerinde şanzıman sorunu yok ancak raptorriders mıydı neydi bir forum var oraya bakmadan alma sakın.