PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu motor bu marka hakkında yorumlarınızı tavsiyelerinizi almak istiyorum

motolonya
20 Kasım 2023, 17:34
Yamaha ray zr modeli şehir içinde kullanmak istiyorum daha önce cygnus l modeli bir defa geldi devamı gelmedi yedek parça sıkıntısı çeker miyim hangi bayiden ve hangi yetkili servisi kullanayım öpmeyen servis arıyorum ilk motorum olacak boy 180ler falan eksik bilgi varsa lütfen sorun

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

Şehir içinde kullanmak istiyorum ve ömürlük istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

Ustalar neredesiniz mesainiz bitmedi mi

tommygun
20 Kasım 2023, 17:43
Kimsenin görmediği, henüz bilmediği bir motoru soruyorsun. Kullanmadıkları motor hakkında insanların sana ne demelerini bekliyorsun? Bakım fiyatları Yamaha'da standart. Ömürlük motor diye bir şey de yok, 6 ay 1 seneye sıkılacaksın 125 cc motordan.

Nikkfurie
20 Kasım 2023, 18:13
Hybrid miş bu motor vaybe birtek Kawasaki de var sanıyorduk , helal olsun Yamaha ya 125 cc ufacık motora uygulamış fiyatı , tüketimi vs özellikleri nedir acaba , dünya prömiyeri Eicma'da yapılmış galiba , Tr ye geleceği belli oldumu ki alınır mı diye soruyorsunuz ? marka hakkında da sormuşsun Yamaha yı bilmeyen varmı yahu , Honda ve Yamaha Tr de distribütörsüz satış ve servis faaliyetlerini kendisi yürütüyor daha ne olsun ;)

Mr.wind
20 Kasım 2023, 19:01
Marka hakkindaki yorumum: Yamaha iyidir

Model hakkindaki yorumum: bu bir scooter

hachiko
21 Kasım 2023, 01:46
250 lik olsa tadından yenmez birde tipi kötü ya..Yuki rks gibi duruyor..

motolonya
21 Kasım 2023, 09:32
Bu hibrit ne oluyor hem benzin hem elektrikli mi