Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
puser
21 Şubat 2014, 19:43
hyosung karbüratörlü ile enjeksiyonlu modellerin şamandra yuvaları aynı ama farklı mantıkta çalışyorlar. tam sorunuzun cevabı değil ama dip not olsun diye yazdım.
mahyo
22 Şubat 2014, 00:09
Arkadaşlar slmlar benzin göstergem ufak bir isyan yarattı ve artık çalışmamakta sıkıntı yüksek ihtimalle şamandıradan kaynaklı yenisini yada çıkmasını arıyorum yada uyumlu farklı bir markanınki????
Öncelikle kabloları kontrol edin.
http://satis.kanuni.com.tr/arama?s=YMS054D43D43022
http://www.deltamotorluaraclar.com/index.php?route=product/product&path=74_75&product_id=370
http://www.deltamotorluaraclar.com/index.php?route=product/product&path=74_75&product_id=369
18891938
22 Şubat 2014, 11:20
2009 model için koruma demiri sordum bir kaç yere ama olumlu cevap alamadım. İstanbulda koruma demiri takabileceğimiz bir yer var mıdır?
alperonurasl
22 Şubat 2014, 14:07
Merhaba arkadaşlar,
Motor kullanmaya yeni başlayacağım. Hyosung 250 Comet (Naked) motor arıyorum ama henüz uygun fiyatlarda satan bulamadım.
Forumda bu konuyla ilgilenen bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba ?
asa11
22 Şubat 2014, 17:20
Merhaba arkadaslar motorumu aldiktan sonra cakmaklik girisi lazim kamera alip motora monte edecegim fakat uzun yollarda sarj sikıntısı olacagi icin bu sistem lazim
Nasil ve ne kadara yapilir bilgisi olan var mi ?
puser
23 Şubat 2014, 00:25
Merhaba arkadaşlar,
Motor kullanmaya yeni başlayacağım. Hyosung 250 Comet (Naked) motor arıyorum ama henüz uygun fiyatlarda satan bulamadım.
Forumda bu konuyla ilgilenen bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba ?
nasıl bir destek istiyorsunuz, tam olarak anlayamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Merhaba arkadaslar motorumu aldiktan sonra cakmaklik girisi lazim kamera alip motora monte edecegim fakat uzun yollarda sarj sikıntısı olacagi icin bu sistem lazim
Nasil ve ne kadara yapilir bilgisi olan var mi ?
şöyle birşey var. fiyatı yüksekama son derece kaliteli. 2 usb çıkışı sunuyor. malum artık bütün cihazlar usb üzerinden şarz olmakta. marş anındaki düzensiz voltaja karşı cihazınızı korumaya alıyor.
http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-USB-Soketi-ciftli_47434.html#0
bunun haricinde aliexpress'te veya sahibinden.com'da uygun fiyatlı gidona takılan çakmaklık soketleri bulabilirsiniz. usb şarz aparatı ile dönüştürme yapablirsiniz. bu usb aparatın kaliteli olması önemli. yoksa milyarlık cihazınız marş esnasında hasar görebilir.
bağlantı yaparken de direk aküden elektrik alın. araya sigorta ve açma kapama anahtarı koyarsınız. nadir lazım olan ama çok iş gören bir parça. sadece ihtiyacınız olduğunda sele altına veya bagaj kısmına koyacağınız açma kapama anahtarı ile aktif hale getirirsiniz.
hissizadam
23 Şubat 2014, 17:01
Selamlar;
Bir arkadaşım için GT 250 Naked arıyoruz, kendisi motosiklet tamircisi ve şu an kullandığı motorla takas etmek istiyor.
İlgilenenler olursa benimle iletişime geçebilirler.
http://www.resmim.org/i/68522152.jpg
http://www.resmim.org/i/2003789353.jpg
http://www.resmim.org/i/2127151168.jpg
http://www.resmim.org/i/1242527805.jpg
http://www.resmim.org/i/752484585.jpg
http://www.resmim.org/i/922017098.jpg
Gtcomet
24 Şubat 2014, 01:00
Arkadaşlar bilgilendirirmisiniz acaba
1- arka amartisör patlaksa degisim yada tamir masrafı ne tutar ?
2- keçeden yag sızdırmıs sa tamir yada degisim masrafı ne tutar ?
cevaplarınız icin tesekkurler sımdıden
puser
24 Şubat 2014, 17:21
Gtcomet;3275231
1- arka amartisör patlaksa degisim yada tamir masrafı ne tutar ? - Bu tarz arka amortisörlerin tamiri yapılamıyor, yapılsada düzgün çalışmıyor diye biliyorum. yenisi 500 tl ye yakın fiyatta.
2- keçeden yag sızdırmıs sa tamir yada degisim masrafı ne tutar ? - Sızdırma keçenin yıpranmasından dolayı ise sorun değil. yakşalık 60 tl keçeler, 40 tl yeni yağ + işçlik bedeline iyi bir usta ile halledersiniz. ama darbe kaza sonucu amortisör hasargördü ise yani keçe haricindeki noktalarda fiziksel hasar varsa amortisör değişimine kadar gidebilir ve pahalıya mal olur.
mahyo
24 Şubat 2014, 18:15
Arkadaşlar bilgilendirirmisiniz acaba
1- arka amartisör patlaksa degisim yada tamir masrafı ne tutar ?
2- keçeden yag sızdırmıs sa tamir yada degisim masrafı ne tutar ?
cevaplarınız icin tesekkurler sımdıden
Arka amortisörün tamiratı olmaz. Yaparız derlerse de yaptırma...
http://satis.kanuni.com.tr/arama?s=YMS019B69B69348
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
puser 2014 modellerini gördün mü? Sanırsam arka fren kaliperlerini tek pistona çevirmişler. X5 ile aynı gibi göründü bana. Hiç inceleme fırsatın oldu mu? Daha stabil arka fren yapılıyor mu? Bizimkilere de uygulanabilir mi?
kpnk50
24 Şubat 2014, 18:34
arkadaşlar 3-3500 arası hyosung gt250 naked arıyorum elinde olan çevresinde olan varmı
mahyo
25 Şubat 2014, 13:01
Gerçekten o fiyatlara bulduğunuz cometi almak istiyor musunuz?
puser
25 Şubat 2014, 14:12
arkadaşlar 3-3500 arası hyosung gt250 naked arıyorum elinde olan çevresinde olan varmı
bütçem geniş, motoru tanıyan iyi ustam var, alcam adam edecem derseniz anca o zaman mantıklı olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
[/COLOR]puser 2014 modellerini gördün mü? Sanırsam arka fren kaliperlerini tek pistona çevirmişler. X5 ile aynı gibi göründü bana. Hiç inceleme fırsatın oldu mu? Daha stabil arka fren yapılıyor mu? Bizimkilere de uygulanabilir mi?
canlı olarak 2014 gtleri görmedim, resimlerini gördüm sadece. ancak x-5'i kayalar motorda sadece üzerine oturup inceleme fırsatım oldu.
Bahsettiğin gibi 2014 modellerde arka tek pistonlu kaliper var ve egzoz değişmiş. muhtemelen direkt kaliper değişimi ile bizimkine de uygulayabiliyordur. ama malum kaliper çok ucuz bir şey değil, biraz maliyeti olur. gerçi ayağımın dozajı ona göre alıştığı için arka frenle ilgili bir şikayetim yok. önde hh sinter metal, arkada organik balata kullanıyorum.
asa11
27 Şubat 2014, 01:57
Wolf 250 peynir ekmek gibi satiliyor bizim nakedlarin 2014 modeli gorucuye cikmiyor ki bu wolflerin normal.zinciri 690 tl siz dusunun :D Yaz sonunda calistigim parayla gt 250 alicam ama talep az gibi bizim bu motorlara oysa hem hiz hem kivraklik hem kalip her sey var. Uzun yolada gider sehir icide yapar neden talep yok arkadaslar baksaniza gt 250 r 30.000 ustu cevap bizde 5.000 benim gozumde 250 r gibi heveslik degil omurluk motor gt 250 ama herkes benim gibi dusunmuyor galiba :D
zenon
27 Şubat 2014, 12:09
Wolf 250 peynir ekmek gibi satiliyor bizim nakedlarin 2014 modeli gorucuye cikmiyor ki bu wolflerin normal.zinciri 690 tl siz dusunun :D Yaz sonunda calistigim parayla gt 250 alicam ama talep az gibi bizim bu motorlara oysa hem hiz hem kivraklik hem kalip her sey var. Uzun yolada gider sehir icide yapar neden talep yok arkadaslar baksaniza gt 250 r 30.000 ustu cevap bizde 5.000 benim gozumde 250 r gibi heveslik degil omurluk motor gt 250 ama herkes benim gibi dusunmuyor galiba :D
Sıfır fiyatları cok yuksek kalıyor Comet cok tercih edilmiyor ben cometi mi servise uyuz oldugumdan sattım yoksa ömürlük makine kesinlikle...
mahyo
27 Şubat 2014, 13:34
Hyosung piyasaya X5 ile girip değişiklik yapacağını sanıyor. Bana kalırsa çok yanılıyor. Ortalıkta zaten bir sürü 250cc tek veya sıralı çift silindir motor bloğu var. Hemen hemen hepsinin tork ve güç oranları bir birine yakın. Benim gözümde sadece onun farı biraz daha yuvarlak, şunun kuyruğu biraz daha şekilli falan gibisinden farklar var. Comet cüssesi, kalitesi ve V motor bloğundaki performans ile yeterince fark atmıştı. Sadece X5 tekine benzer bir far ve rüzgar kanalı, değişik bir egzoz, hatları daha keskinleştirilmiş bir kuyruk, daha iyi bir fiyat politikası izleyerek piyasaya devam etseydi çok daha iyi olurdu.
asa11
27 Şubat 2014, 13:42
Hyosung piyasaya X5 ile girip değişiklik yapacağını sanıyor. Bana kalırsa çok yanılıyor. Ortalıkta zaten bir sürü 250cc tek veya sıralı çift silindir motor bloğu var. Hemen hemen hepsinin tork ve güç oranları bir birine yakın. Benim gözümde sadece onun farı biraz daha yuvarlak, şunun kuyruğu biraz daha şekilli falan gibisinden farklar var. Comet cüssesi, kalitesi ve V motor bloğundaki performans ile yeterince fark atmıştı. Sadece X5 tekine benzer bir far ve rüzgar kanalı, değişik bir egzoz, hatları daha keskinleştirilmiş bir kuyruk, daha iyi bir fiyat politikası izleyerek piyasaya devam etseydi çok daha iyi olurdu.
Benim anlamadigim olay bu yaris modeli en cok satan.motor 250cc de ama bu naked modeli satilmiyor , inazuma , wolf cok yuksek satti bizim piyasada yeni model naked yok fiyati inazuma ile ayni oranlarda galiba ve sym den az fazla. Neden dedigin gibi gelistirmiyorlar su motoru anlamiyorum. Simdi ben yaz sonu bu motoru almak istiyorum ama elimde patlicak korkusu var zaten parcayi koreden aliyor herkez. Sahibinden 2012 nin ilanlari bile var vallahi
ouz8990
12 Mart 2014, 02:10
Merhaba...
Kisa ve öz yazmak istiyorum. Bende gt250 comet almak istiyorum ama bazi konularda endiseliyim... hangi modellerini oneriyorsunuz... yani hangi yilli modeller daha az sikinti cikartir... eski motorum mct 250ydi. Servisten cikmiodum hep ufak tefek sikintisi vardi ama yinede vardi yani... benimde butcem belli oldugu ve bu motora asik oldugum icin almak istiyorum baska model dusunemez oldum. Eger bulamazsam temiz bi gt250 naked alacagim tek motor ne olabilir cbr 125r dan baska :)
skystar
13 Mart 2014, 22:38
benimde kafamda şu cb yi satıp üzerine 2-3 neyse ekleyip 250 lik bişeyler almak var.Aklımdan geçen hem ucuz olsun hem az yaksın uzun yola gelsin birazcıkta hızlı gitsin.(Hızdan kasıt kesintisiz 120-140 aralığında gitmek.)
Gt250 bunları sunabilecek bir makina ancak ne hikmetse ortada doğru dürüst satılık gt 250 yok birde üstüne parça vs muhabbeti insanın canını sıkıyor.
Neyse araştırmaya devam belki aradığımız makinayı bir gün buluruz...
Arkadaslar parca cok kolay sorun temiz comet bulmak alan satmiyor :D
arkadaşlar bende gt 650 almayı dusunuyorum 2006 model 49000 kmde temiz ve sorunsuz oldugunu söylediler ama modeli eski oldugu için kararsızım 2006 ve 2008 yada sonrası için farklar nelerdir? bu enjeksiyonlu olması nasıl birşey ifade ediyor açıklarmısınız ?
puser
10 Nisan 2014, 12:29
kimse yok mu? çok sessiz kalmış buralar :)
cem_bloodz
10 Nisan 2014, 17:39
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt250-kis-firsati-152670341/detay/
İlanda ki motor sahibi benim :)
aga motor satıldımı yaa güzel bişeye benziyodu
puser
11 Nisan 2014, 13:00
evet sattı.
cem_bloodz
11 Nisan 2014, 15:16
güzelde fiyata gitmiş tüh
puser
11 Nisan 2014, 16:34
bedavaya gitmiş.
alezia_fm
14 Nisan 2014, 01:04
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar, bir kaç sorum olucak tecrübeli arkadaşlar yardimci olursalar çok sevinirim
Daha once Honda kullanicisiydim sport modelinde Cbr tercihlerimde hic bir sikinti yasamadim 2006 modelinden 2013 modeline kadar kullandim sonunda merak edip 2013 GT 250 r motor aldim 1 ay kadar önce 11 binde
Formlarda arastirdigim kadarıyla yolda kalanlar turlu turlu elektronik arızalar 2013 model bi motor nasil oluyorsa bu kadar sikinti verebiliyor görüntüsü gidişi çok tatminkar fakat her forma baktigimda motora korkarak biner oldum acaba yolda kalirmi arza yaparmi seklinde nerdeyse paranoya oldum sürekli uzun yol yapan biri olarak bu paranoya motordan sogumama yetti bu arada 11 bin bakimi geldi catti servise gittiğimde 150-200 lira bakim fiyatida çok fazla geldi yağ ve filtre değişim fiyati bu meblada ben hondada rutin bakimlrda bu kadar verdiğini hatirlamiyorum
Ki servis güvenliği kalitesi tartisilir !
Kendim yapmaya karar verdim bakimlarini bu seferde parcalarinin pahaliligi ayri bi silinti armut kadar farin liste fiyatu 1300 lira hava filtresi 80 lira çok fazla degilmi ? Neyse bununda çözümü 20 TL civrina nette bulunan filtre siparişi vererek cozdum Balatalari azalmis 3 takim aldim hidroliklerini balatalarini degistirdim
Gel gelelim motor yağ değişimine servis kasesi olmadan garanti dişi kalmasini kabul etmekmi yoksa kendimmi yapsam o riske degermi ne yapmali gerçekten paranoya yaptiticak kadar sikintili bi motor mu gerçekler nasildir tecrübeli arkadaşlar surcu lisan olduysa affola desteklerinizi bekliyorum tekerinize tas değmesin hayirli hatasiz surusler
cem_bloodz
14 Nisan 2014, 13:48
Bu nasıl arkadaşlar :)
https://lh6.googleusercontent.com/-SOFzreq4NSM/UBseD_-vu0I/AAAAAAAAEIQ/bf-AhDSxd88/s800/_BH16150.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-w3t-v6BiXqY/UBseDx_iFvI/AAAAAAAAEIM/FfpgqREkC84/s800/_BH16149.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-Xmn-qm9m6uI/UBseD5JESpI/AAAAAAAAEII/4GepcKNsXiQ/s800/_BH16147.jpg
dehşet verici alırsam yapmayı düşündüğüm şeylerin başında geliyo tam cafe fighter
puser
14 Nisan 2014, 14:02
250 cc ve üstü hacimli motosiklet satışı alt hacime göre sayı olarak çok düşük. bu da yedek parça konusunda talebin az olmasından ötürü fiyatları yükseltiyor. malum ne kadar çok talep olursa stoklama maliyeti az olur, yan sanayi rekabetinden fiyatlar düşer.
ön farın fiyatı dediğiniz gibi yüksek ama onu kıracak kadar hasarlı bir olaya karışırsanız zaten motor önden ciddi darbe almış anlamına gelir. düşme sürüklenme ile kolay kolay kırılacak bir konumda değil. yurt dışından 500-600 tl gibi bir rakama temin edebilir, yada ikinci el piyasasına yönelirsiniz.
arızası, kırılması mümkün parçaları ise aslında emsallerine göre pahalı değil çoğu durumda da uygun fiyatlıdır. pahalı olanlarının da genellikle alternatif çözüm yolları, muadilleri bulunuyor.
ben 2010 model kullanıyorum, motor 5. yılında. bu güne kadar yolda bırakacak bir sorunu olmadı. olan sorunları da yavaş yavaş önceden belli etti. yani pat diye bir sürpriz çıkarmıyor karşınıza. kullandığınız modelin enjektör (130 tl) ve sensör (yaklaşık 50-150 tl) gibi bileşenleri gayet uygun fiyatlı. elektornik sorun ya bunlardan olur ya da, beyin arızasından. beyinde kolay kolay bozulmuyor zaten. akünüzün kondisyonuna ve sistem voltaj değerlerinize dikkat eder, her bakımda kontrol ederseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
alezia_fm
14 Nisan 2014, 19:53
İlgi ve alakaniz için çok tesekkur ederim yağ degisimimiz geldi 11.500 servis bakimi 150-200 civari tutuyormus Kendim yapmayi düşünüyorum ne dersiniz yağ ne tavsiye edersiniz servisemi yaptirmali
puser
14 Nisan 2014, 21:01
motul 5100 10w40 kullanın. motorun garantisi hangi tarihte bitiyor?
alezia_fm
14 Nisan 2014, 21:56
Tam 1 senesi var
puser
14 Nisan 2014, 22:29
süre uzunmuş. bence bu bakımı serviste yaptır. bir dahakine tekrar gözden geçirirsin. zira motor daha çok kısa bir süredir sende. önceden gelen bir arıza potansiyali varsa bu süre anlaman için yeterli gelmemiş olablir. havalar düzelmeye başladı, muhtemelen esas kilometreni bundan sonra yapacaksın. yağı kendin değişirsen filtreyle beraber 70 tl gibi bir masrafın olacak. eğer dersen riske girecem bozacam garantiyi, öncesinde en azından motor rolantide çaışırken voltaj ölçümü yap. far kapalı iken yaklaşık 13,5 ve üzeri bir değer olmalı. far açıkken gaz verdiğinde 14 voltu geçebiliyor olmalı.
Chronix
17 Nisan 2014, 05:21
ilanlarda model yılına göre en temiz olanı, adanalı abimizin eski motoru kerim arkadaşımıza hayırlı olsun..
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10153288_1426086540975248_5596462688543196045_n.jp g
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1779052_1427144407536128_5431925382997968940_n.jpg
puser
17 Nisan 2014, 11:26
kerim arkadşımıza hayırlı olsun diyelim. çok çok temiz bir motordu:)
deepstrong99
18 Nisan 2014, 10:45
Arkadaşlar Merhaba gt250 comet almayi düşünüyorum bende honda cb125e var takas +nakit şeklinde düşünüyorum sizden bi ilan hakkında fikir almak istiyorum motorun sahibi burda midir bilmiyorum ama bu motorun üstüne ne kadar nakit vermeliyim? (Benim motorum 10 bin km 2012 model 3 ay daha garantisi devam ediyor)
Takas yapmak istediğim comet bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-orjinal-21000-km-gt-250-141171196/detay
Fikirlerinizi bekliyorum.
Zafer_16
18 Nisan 2014, 15:08
Temiz bir makinaya benziyor , tabi yine bir ustasına baktırmak gerek.Bir de dikkatimi çeken lastikleri sanki hala shinko tam görünmese de , lastik masrafın olabilir .Son olarak sarı renk bir gt 250 için fiyatı bir kez daha düşünmek gerek sanırım , tabi yine de kullanıcı zevki ve tercihiyle alakalı.Hayırlısı olsun.
deepstrong99
18 Nisan 2014, 15:25
Temiz bir makinaya benziyor , tabi yine bir ustasına baktırmak gerek.Bir de dikkatimi çeken lastikleri sanki hala shinko tam görünmese de , lastik masrafın olabilir .Son olarak sarı renk bir gt 250 için fiyatı bir kez daha düşünmek gerek sanırım , tabi yine de kullanıcı zevki ve tercihiyle alakalı.Hayırlısı olsun.
Orjinal de siyah ve kırmızı renk var değil mi sadece ? Lastikler bana da eski gibi geldi ayrıca motor 20 bin km de ama zincir değiştirilmiş 20 bin km D3 zincir değişimi normal mi ?
Zafer_16
18 Nisan 2014, 15:54
Orjinal renkleri(kırmızı-siyah-sarı-mavi) arasında sarı da var tabi ama ben ileriye dönük olarak düşündüm sarı renginin , siyah ve kırmızıya göre satışı biraz daha durgundur.Öte yandan bugün iyi bir takım lastik min 600 tl ve üzeri diye devam ediyor.Ekstra bir masrafı varsa eğer motorun hepinin toplamdaki karşılığını hesaplayıp motosikleti alacağınız fiyata eklemelisiniz ki ortaya ciddi bir rakam çıkmasın yani motosiklet size pahalıya patlamasın.Zincir değişimine gelirsek sizin için neden sıkıntı bir durum oluştursun ki..? :)
deepstrong99
18 Nisan 2014, 16:15
orjinal renkleri(kırmızı-siyah-sarı-mavi) arasında sarı da var tabi ama ben ileriye dönük olarak düşündüm sarı renginin , siyah ve kırmızıya göre satışı biraz daha durgundur.Öte yandan bugün iyi bir takım lastik min 600 tl ve üzeri diye devam ediyor.Ekstra bir masrafı varsa eğer motorun hepinin toplamdaki karşılığını hesaplayıp motosikleti alacağınız fiyata eklemelisiniz ki ortaya ciddi bir rakam çıkmasın yani motosiklet size pahalıya patlamasın.Zincir değişimine gelirsek sizin için neden sıkıntı bir durum oluştursun ki..? :)
Acikcasi zincirin değişim kmlerini bilmiyorum cometlerde ama erken değişmesinin motorun çok hor kullanıldığına işaret edecegini düşünüyorum. .suan kullanmakta oldugum cb125e benim ilk motorum ve o kadar sorunsuz ki açıkçası kılı kırk yariyorum 2.el alicam aman sorunsuz olsun diye. :) Yardımcı olduğun için saol Zafer_16 :)
Zafer_16
18 Nisan 2014, 16:41
İnşallah gönlüne göre bişey bulursun :)
deepstrong99
18 Nisan 2014, 21:30
Insallah amin :)
Chronix
20 Nisan 2014, 04:07
Arkadaşlar Merhaba gt250 comet almayi düşünüyorum bende honda cb125e var takas +nakit şeklinde düşünüyorum sizden bi ilan hakkında fikir almak istiyorum motorun sahibi burda midir bilmiyorum ama bu motorun üstüne ne kadar nakit vermeliyim? (Benim motorum 10 bin km 2012 model 3 ay daha garantisi devam ediyor)
Takas yapmak istediğim comet bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-orjinal-21000-km-gt-250-141171196/detay
Fikirlerinizi bekliyorum.
5000 TL den fazla verme ne kadar km düşük olasa da model yılı olarak ederi 5000 den fazla olmaz..
borg63
22 Nisan 2014, 03:04
arkadaşlar merhaba
askerlik dönüşü motora olan hasretime son vermek istiyorum daha önce gv 250 kullandım ilk motorumdu tarzı değiştirip gücü değiştirmeden yola devam etmek istiyorum sitelerde veya çevresinde satılık temiz comet olan varsa eğer msj kutumu şenlendirirse çok memnun olurum
iyi günler dileğiyle:)
bir de şu motosiklet hakkında bilgisi olan var mı? model 2010 yazmış ama bu kasa 2010da var mıydı ki:thumright
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-on-fren-cift-disk-124721860/detay
Zafer_16
22 Nisan 2014, 10:15
Karbüratörlü olan model sanki , far çevresinden anlaşıldığı kadar en fazla 2007 model olsa gerek..
puser
22 Nisan 2014, 11:14
trafiğe çıkış tarihini yazmışlar. 2006 - 2008 karbüratörlü modellerden biri.
UNdocab
22 Nisan 2014, 11:22
arkadaşlar merhaba
askerlik dönüşü motora olan hasretime son vermek istiyorum daha önce gv 250 kullandım ilk motorumdu tarzı değiştirip gücü değiştirmeden yola devam etmek istiyorum sitelerde veya çevresinde satılık temiz comet olan varsa eğer msj kutumu şenlendirirse çok memnun olurum
iyi günler dileğiyle:)
bir de şu motosiklet hakkında bilgisi olan var mı? model 2010 yazmış ama bu kasa 2010da var mıydı ki:thumright
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-on-fren-cift-disk-124721860/detay
Puser yıl konusunda cevabı vermiş zaten
Çift disk, lastikler ve çanta ile bence çok güzel bir alternatif.
Fiyat /performansı iyi gibi duruyor.
Motor fotoğraflardan iyi gibi duruyor. Tabi bi servise sokup bakmak gerekir.
GÖRÜNEN KADARI İLE KONUŞURSAK bu motoru 4700 gibi bir fiyata almak süper olur açıkcası
alezia_fm
24 Nisan 2014, 23:24
arkadaşlar merhabalar 23 nisan tatili fırsatıyla uzun yol yapalım dedik ve eskişehir bursa - mudanya arası gezdim mükemmel bir sürüş keyfiyle tam dönerken rampa aşağı motor çalışır vaziyette boşa almıştım yavaşlayınca 40-45 km deyken 2.vitese aldım ve fı arza ışığı yanmaya başladı sebebi ne olabilir arkdaşlar 2013 model motorum 11.500 bakımını yaptırmadım 11.650 km oldu sanırım garanti dışı artık motorum çalışmasında gidişinde hiç bir sıkıntı yok ama sürekli fı ışığı yanıyor ve km panelinde fı ibaresi çıkıyor 11.500 km geçtigi için yanma ihtimali varmı gerçi 11.600 civarında yandı beyni resetleme gibi bi şansım varmı diyagnoz olmadan
http://i.hizliresim.com/A26YA7.jpg (http://hizliresim.com/A26YA7)
puser
29 Nisan 2014, 01:17
https://www.facebook.com/photo.php?v=714490831940350&set=vb.121589387897167&type=2&theater
cem_bloodz
02 Mayıs 2014, 15:31
bende gt 250 almayı düşünüyorum cometci arkadaşlarım acaba aranızda gt250ye R grenajı takan deneyen oldumu varsa fotoğraf alabilirmiyim bide bu motora aksesuar olarak ne alabiliriz
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO