Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
2-3 saate aktif olur daha yeni koydum ilanı
Resimlerde baya güzel gözüküyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-orjinal-st-kanuni-hyosung-arka-canta-baglanti-demiri-112943845/detayhttp://
ÖZelden Mesajıma cevap verirsen sevinriim ;)
Maalesef siteden siparişi verdim 154.90 YTL efi yeni modelleri için uygun olanı daha ucuz 103.27 YTL
reis007
28 Ocak 2013, 13:47
Maalesef siteden siparişi verdim 154.90 YTL efi yeni modelleri için uygun olanı daha ucuz 103.27 YTL
Ben aradım orada benimki gibi bulamadım, hep alüminyum gibi parlak malzemeden yapılmış çanta demirleri.
Çanta demirini Sabit aldı, Sabit yeni çanta demirin hayırlı olsun :)
Ben aradım orada benimki gibi bulamadım, hep alüminyum gibi parlak malzemeden yapılmış çanta demirleri.
Çanta demirini Sabit aldı, Sabit yeni çanta demirin hayırlı olsun :)
Eyvallah Mustafa ;) hayırlı olur insallah :D guzel birde canta taktımı tamamdır :D
yesilkoy
29 Ocak 2013, 01:22
seleyı carbon derı modelı ıle kaplayan varmı bu karbon deri nereden bulunur bılgısı olan varmı
tesekkurler
daha önce mercan tarafından aldığı deri ile selesini kaplayan birisini görmüştüm. yılan derisi görünümündeydi. istersen araştır. o bölgede çeşitli işlenmiş deri satan dükkanlar olabilir.
@sabit, @reis007. ikinize de hayırlı olsun.
daha önce mercan tarafından aldığı deri ile selesini kaplayan birisini görmüştüm. yılan derisi görünümündeydi. istersen araştır. o bölgede çeşitli işlenmiş deri satan dükkanlar olabilir.
@sabit, @reis007. ikinize de hayırlı olsun.
Eyvallah Mustafa sağolsun bu gün kargoya vermiş Perşembe elimde olur sanırım :D Beni çok rahatlatır :)
GT 250 EFI Polis Versiyonu. ilk defa gördüm. rüzgarlık, koruma demiri, çantalar ilginç olmuş.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jIGiLXczpM8#!
Yan demiri yan canları boş verde on cama bittim cuk oturmuş ondan istiyorum birtane :D tam aradıgım şey :D nereden bulabilirim alabiliriim :D
sanırım videoda malezya'da çekilmiş. yani malezya'da bulabilirsin :P
Malezya Polis teşkilanın telefonu versene @puser :D ariyim birtane yollasınlar alasen :D
@Reissin gönderidi demir geldi sağolsun ;)
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/644380_474160632641427_2082984362_n.jpg
ülke alan kodu hariç 03-20319999.
yalan değil, istersen gir bak : http://www.rmp.gov.my/
:mrgreen:
demirini de güle güle kulan.
ülke alan kodu hariç 03-20319999.
yalan değil, istersen gir bak : http://www.rmp.gov.my/
:mrgreen:
demirini de güle güle kulan.
Dur ariyorum :D
gelip tutkuluycak degiller degil mi :D Eyvallah birde takınca cekerim resimleri insallah yarı yolda bırakmaz ;-)
ARCHANGEL
31 Ocak 2013, 18:58
Dur ariyorum :D
gelip tutkuluycak degiller degil mi :D Eyvallah birde takınca cekerim resimleri insallah yarı yolda bırakmaz ;-)
güle güle kullan,ilaç gibi gelmiştir şimdi bu
puser
01 Şubat 2013, 01:40
ne oldu senin olaylar, son durum nedir? :)
Chronix
01 Şubat 2013, 05:00
Tanrım affet beni. bir anlık öfke ile kıydım ona :mrgreen:
siz deyin cinayet ben deyim tecavüz
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/535606_10151387723029223_2017257879_n.jpg
ferdinandd
01 Şubat 2013, 05:17
Chronix, neden yaptın bunu :) (Harbi ciddi soruyorum, önceki sayfaları okumadım, sebebi nedir merak ettim :mrgreen: )
Totoyu radyatöre dayamış, kuzu gibi yatıyo yavrucak :cherry:
Chronix
01 Şubat 2013, 05:35
Chronix, neden yaptın bunu :) (Harbi ciddi soruyorum, önceki sayfaları okumadım, sebebi nedir merak ettim :mrgreen: )
Totoyu radyatöre dayamış, kuzu gibi yatıyo yavrucak :cherry:
hocam,
rektefiye gördü motor.işlerden yavaş yavaş toplamaya çalışıyorum. motor neden yan duruyor diye sorucak olursan daha önce serviste manyeto kısmındaki somunları nasıl sıkmışsa herifler açamadık.düz durduğu zamanda ön silindirin egzantrik zincirini oturtamıyorsun o yüzden yan yatırıp kolayca taktım..:mrgreen:
ferdinandd
01 Şubat 2013, 06:43
Eyww cevap için :cat: Online olduğun gözümden kaçmış... Merakım kursaımda kalıp, rüyalarıma giricekti yoksa :mrgreen:
" Usta style iman gücü somun sıkması" diye tabir edilen mevzu yüzünden benimde civatalarım pürüzsüz ovallikte :cherry: bilirim o duyguyu ( az saydırmadım :mrgreen: )
Adam kendini tork anahtarı sanıyor, ustaca bilmediğinden söyleyemiosunda sen ustasın diye ( dikkat edersen insan demedim, insanda öyle bi güç yok :mrgreen:
Gerçi suç bizde abi, öğrensene sen ustaca, bi dil bi insan diye çocukluğumu yedi bizimkiler :queen:
Birde bu motosiklet işinin olayı bu abi, uğraşmasıda keyifli ama kolay kolay bozulmuyorlar orası biraz sıkıcı :/ İşte usta bu yüzden var :cherry:
Götürüyorsun 2dk da hallediyor her tarafını, bikaç yeride anahtar, çekiç penseyle çiziyor (bunlar beleşş tabi :cherry: )... derken bizede uğraş çıkıyor :mrgreen:
Neyse sana kolay gelsin... Gıcır gıcır atmışsın odaya hemen uyandırma, zaman yay işleri, keyfini çıkar :mrgreen:
zenon
01 Şubat 2013, 10:15
Henüz takmadım ama öyle olcak gibi :Dcanta takmasam bile demiri işe yarar üzerine esya yuklemek icin :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:03 ----------
Eyww cevap için :cat: Online olduğun gözümden kaçmış... Merakım kursaımda kalıp, rüyalarıma giricekti yoksa :mrgreen:
" Usta style iman gücü somun sıkması" diye tabir edilen mevzu yüzünden benimde civatalarım pürüzsüz ovallikte :cherry: bilirim o duyguyu ( az saydırmadım :mrgreen: )
Adam kendini tork anahtarı sanıyor, ustaca bilmediğinden söyleyemiosunda sen ustasın diye ( dikkat edersen insan demedim, insanda öyle bi güç yok :mrgreen:
Gerçi suç bizde abi, öğrensene sen ustaca, bi dil bi insan diye çocukluğumu yedi bizimkiler :queen:
Birde bu motosiklet işinin olayı bu abi, uğraşmasıda keyifli ama kolay kolay bozulmuyorlar orası biraz sıkıcı :/ İşte usta bu yüzden var :cherry:
Götürüyorsun 2dk da hallediyor her tarafını, bikaç yeride anahtar, çekiç penseyle çiziyor (bunlar beleşş tabi :cherry: )... derken bizede uğraş çıkıyor :mrgreen:
Neyse sana kolay gelsin... Gıcır gıcır atmışsın odaya hemen uyandırma, zaman yay işleri, keyfini çıkar :mrgreen:
Ağzını hayrı ac :D hafta sonu motora binecez daha vurcam kırbacı vurcam kırbacı :D
ARCHANGEL
01 Şubat 2013, 11:03
ne oldu senin olaylar, son durum nedir? :)
Müdür koskoca LOADING... yazıyo baksana :) valla CBR 600 F SPORT'u 1-2 saat farkıyla kaçırdım,yetişemedim satıldı :( Bende gittim 2005 SEAT TOLEDO aldım :) araba isteyen yokmu :)
ferdinandd
01 Şubat 2013, 11:33
Ağzını hayrı ac :D hafta sonu motora binecez daha vurcam kırbacı vurcam kırbacı :D
:mrgreen: Nereleri gezceksiniz Sabit, hiç açıkta vermiosun :cherry:
Müdür koskoca LOADING... yazıyo baksana :) valla CBR 600 F SPORT'u 1-2 saat farkıyla kaçırdım,yetişemedim satıldı :( Bende gittim 2005 SEAT TOLEDO aldım :) araba isteyen yokmu :)
Abi sen cilli gibi Fordunu daha yeni satmamışmıydın önceki Hyonu geri almak için ? Yada karıştırıyomuyum :silent: Uykusuzumda az bişey :mrgreen:
ARCHANGEL
01 Şubat 2013, 11:51
Abi sen cilli gibi Fordunu daha yeni satmamışmıydın önceki Hyonu geri almak için ? Yada karıştırıyomuyum :silent: Uykusuzumda az bişey :mrgreen:
Sen karıştırmıyorsun da sanırım ben biraz karıştırdım :)
zenon
01 Şubat 2013, 12:16
Valla Hafta sonu bir gezi planı yok Ahmetin motorunu calıştırmaya calışcaz olursa bana bir topcase bakacaz işin yoksa cumartesi gel görüşelim :) ama biizmde evden cıkmamız ahmetin motorunun calışmasına baglı :)
puser
01 Şubat 2013, 14:02
fatih, bir arkadaşım araba arıyor. rengini, tam modelini, fiyatını özelden göndersene sana zahmet.
zenon
01 Şubat 2013, 15:32
fatih, bir arkadaşım araba arıyor. rengini, tam modelini, fiyatını özelden göndersene sana zahmet.
adam galerici Sen marka model fiyat soyle bulsun sana satır kofteye sayarsın :D
ARCHANGEL
01 Şubat 2013, 15:56
adam galerici Sen marka model fiyat soyle bulsun sana satır kofteye sayarsın :D
teveccühünüz sabit efendi :)
hisvarlar
01 Şubat 2013, 20:15
Yan demiri yan canları boş verde on cama bittim cuk oturmuş ondan istiyorum birtane :D tam aradıgım şey :D nereden bulabilirim alabiliriim :D
şöyle birşey var ancak iş görür mü bilemiyorum
http://www.feyizoglu.com/A-660-on-Cam-Siperlik-Universal_47367.html#0
zenon
04 Şubat 2013, 09:40
şöyle birşey var ancak iş görür mü bilemiyorum
http://www.feyizoglu.com/A-660-on-Cam-Siperlik-Universal_47367.html#0
Bir bakarım ;)
Abrascas
04 Şubat 2013, 17:22
Comet motosikletimin arka freni, balata ve hidrolik değiştirmeme rağmen sürekli hava yapıyor ve 5-6 gün sonra tutmamaya başlıyor. Sızdıran bir yer bulamadım. Daha önce başına gelen var mı?
zenon
04 Şubat 2013, 17:50
Comet motosikletimin arka freni, balata ve hidrolik değiştirmeme rağmen sürekli hava yapıyor ve 5-6 gün sonra tutmamaya başlıyor. Sızdıran bir yer bulamadım. Daha önce başına gelen var mı?
Balataları yeni değiştiysen ve ayagın sürekli frenin üzerinde gidiyorsa yada yagı basıncı fazlaysa balatalar sürekli sürtügünden ısınıyor ve bu yüzden frenlerin şişiyor olabilir. Yeni balata taktığımda ve arazide inerken cok arka fren kullandığımda başıma gelmişti...
Abrascas
04 Şubat 2013, 18:21
Balataları yeni değiştiysen ve ayagın sürekli frenin üzerinde gidiyorsa yada yagı basıncı fazlaysa balatalar sürekli sürtügünden ısınıyor ve bu yüzden frenlerin şişiyor olabilir. Yeni balata taktığımda ve arazide inerken cok arka fren kullandığımda başıma gelmişti...
Böyle bir sorun değil, tahminim ya fren hidrolğin merkezinde yada hortumda bir problem var. Belki de hidrolik merkezinde contalar değişirse düzelebilir. sistem bir yerden hava alıyor
zenon
04 Şubat 2013, 18:33
Böyle bir sorun değil, tahminim ya fren hidrolğin merkezinde yada hortumda bir problem var. Belki de hidrolik merkezinde contalar değişirse düzelebilir. sistem bir yerden hava alıyor
O zaman bir tamirci yolu gözüktü sana :D
Chronix
04 Şubat 2013, 20:20
hava alan biryer olsaydı sızan yağ da olması lazım. çok nadir de olsa arka fren merkezinin bozulduğunu duymuştum..ayrıca caliper kısmını bir sök balataları çıkar ve içindeki pistonları tamamen attırmadan arka frene basıp dışarı çıkmasını sağla, görünen pistonları incele,caliper üzerindeki pistonlar zamanla hava şartlarından dolayı paslanıp katmanlaşıyor ve fren yaptığınızda piston caliper içinde hareket ederken contadan geçişi sırasında boşluğa neden olup basınç kaybına neden oluyor..
eğer pistonlarınız aşağıdaki gibi veya ona yakın durumda ise paslanmaz bir malzemeden yapılmış piston bulup veya yaptırıp değiştirmenizi öneririm..
http://img12.imageshack.us/img12/4861/e39m5brakecaliperpiston.jpg
UNdocab
04 Şubat 2013, 20:49
Kaliperin havasını alırken somunu gevşettiğin siyah birşey varya onun kalipere vidalarmışım kısmın dibinden hava yapıyor olma ihtimali yüksek
Çıkarıp diş yatağı ile elden geçirin taktığında düzelebilir. Düzelmezse yenisini al yada birinden ödünç alda dene
yesilkoy
05 Şubat 2013, 01:01
sol aynanın takıldıgı yere ne isim veriliyor aynanın baglandıgı dıp lısım bende kırık nasıl degıstırebılırım yada ne aramalıyım?
Chronix
05 Şubat 2013, 01:08
sol aynanın takıldıgı yere ne isim veriliyor aynanın baglandıgı dıp lısım bende kırık nasıl degıstırebılırım yada ne aramalıyım?
ayna kütüğü olarak geçer
Abrascas
05 Şubat 2013, 11:18
Kaliperin havasını alırken somunu gevşettiğin siyah birşey varya onun kalipere vidalarmışım kısmın dibinden hava yapıyor olma ihtimali yüksek
Çıkarıp diş yatağı ile elden geçirin taktığında düzelebilir. Düzelmezse yenisini al yada birinden ödünç alda dene
Anlaşıldı komple söküp dağıtmadan, olmayacak. Bugün, yarın başlıyayım baride hafta sonuna hazır olsun.
Alfist
05 Şubat 2013, 11:52
Merhaba arkadaşlar,
Motorumda bir süredir virajlarda ve 60-70 km. süratin üstünde dengesizlik baş gösterdi. Sanırım arka amorsitör sizlere ömür. Gösterdiğim bir usta da amorsitörde problem var, sanayideki ustalar belki tamir edebilir ama değiştirmekte yarar var dedi. İstanbul Anadolu Yakası'nda önerebileceğiniz, uygun fiyatla parçayı temin edebileceğim bir adres var mıdır? Hyosungsource ile getirtsem (236 TL yazıyor http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=65&products_id=408 ) işçilik, kargo vs daha pahalıya mı gelir acaba?
zenon
05 Şubat 2013, 12:03
Merhaba arkadaşlar,
Motorumda bir süredir virajlarda ve 60-70 km. süratin üstünde dengesizlik baş gösterdi. Sanırım arka amorsitör sizlere ömür. Gösterdiğim bir usta da amorsitörde problem var, sanayideki ustalar belki tamir edebilir ama değiştirmekte yarar var dedi. İstanbul Anadolu Yakası'nda önerebileceğiniz, uygun fiyatla parçayı temin edebileceğim bir adres var mıdır? Hyosungsource ile getirtsem (236 TL yazıyor http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=65&products_id=408 ) işçilik, kargo vs daha pahalıya mı gelir acaba?
En ucuzu Hyosungsource oluyor almaya niyetinv arsa siparişini gec... 3-5 güne elinde oluyor;)
Alfist
05 Şubat 2013, 12:17
Teşekkürler Sabit bey. Hava, yağ filtresi vs. birkaç ekstra ile netten almak daha mantıklı görünüyor. İlk siparişim olacak, inşallah problem olmaz:)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
Sabit bey bir de kargo ücreti konusunda bilginiz var mı? 100 doların üstünde olduğu için gümrüğe de takılabilir deniliyor? Ucuza halledicez derken mağdur olmayalım:)
zenon
05 Şubat 2013, 12:54
Teşekkürler Sabit bey. Hava, yağ filtresi vs. birkaç ekstra ile netten almak daha mantıklı görünüyor. İlk siparişim olacak, inşallah problem olmaz:)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
Sabit bey bir de kargo ücreti konusunda bilginiz var mı? 100 doların üstünde olduğu için gümrüğe de takılabilir deniliyor? Ucuza halledicez derken mağdur olmayalım:)
Kargo ile 350 TL ye aldım ben satıcıya düşük göstermesini söyleyin ki zaten biliyorlar burda min 450 ye alıyorsın her halukarda avantajlı oluyor.
Alfist
05 Şubat 2013, 13:06
Çok teşekkürler tekrar...
onursakin
05 Şubat 2013, 13:38
@alfist
hava filtresi, yağ filtresi gibi şeyler sadece kutuyu kalabalıklaştırır. ayrıca o tarz sarf malzemeleri pek kaliteli olmayabiliyor. burda da nerdeyse aynı fiyata bulabilceğin şeyler için boşuna kutuyu ağırlaştırma derim.
ben geçtiğimiz pazartesi amortisör sipariş verdim (350 tl kargo dahil) bana verilen kargo bilgisiyle arattığımda en son cuma günü gümrüğe teslim edildi olarak gözüküyor. daha önce de 250 tllik bi sipariş vermiştim. kutuya daha düşük fiyat + gift ibaresi konmuştu ve pazartesi günkü siparişim cuma günü elimdeydi. şimdi niye bu kadar gecikti bilmiyorum ama duruma göre bilgi veririm.
Alfist
05 Şubat 2013, 14:12
Onur bey az önce sipariş verdim. Dediğiniz gibi diğer malzemeler aynı fiyatlara buradan da temin edilebiliyor. Sadece amorsitör siparişi verdim. Fiyatı düşük tutun diye de not düştüm. Kargo dahil 359 TL. tuttu. İnşallah çok uzamaz.
Chronix
05 Şubat 2013, 15:51
Anadolu yakasında bozulan amortisörünüzün üstüne 150 TL vererek sıfır muadil bir amortisör takan yer vardı 1. alternatifiniz o olabilirdi veya 250 amortisörü yerine 650 amortisörü siparişide verebilirdiniz 2 kere gt 250 amortisörüm bozuldu baktım olmuyor gt 650 amortisörü aldım ve hala sapa sağlam..aklınızda bulunsun
onur, gümrüğe teslim edildi ise fiyatı normalden göstermişlerdir gidip vergisini ödeyip alman gerekebilir.
UNdocab
05 Şubat 2013, 16:13
Anlaşıldı komple söküp dağıtmadan, olmayacak. Bugün, yarın başlıyako mpyım baride hafta sonuna hazır olsun.
Komple sök tallık birşey yok Kaliperin üzerinde galiba 8 anahtarla sökülen bir zımbırtı
Ama bunu söktüğünde birisi parmağını tutsun çok hava yapar yoksa
zenon
05 Şubat 2013, 16:42
Bende de 650 amortisoru var dah sert daha yüksek ama sanırım kat ve kat daha sağlam :D Ben genelde iki kişi kullanıyorum hala taş gibi :D
Abrascas
05 Şubat 2013, 17:18
Sorun fren merkezindeymiş, contaları yok piyasada. Komple hidrolik merkezi aldım. 20 tl çıkması (made in china) uyacak gibi gözüküyor. Ayrıca amörtisörü uygun fiyata takmak isterseniz cbf amortisörününün uçlarını kesip kendi amortisörünüzün uçlarını takabilirseniz 100 -110 tl ye mal oluyor. (ben 3 aydır kullanıyorum)
yesilkoy
06 Şubat 2013, 00:17
ayna kütüğü olarak geçer
nereden temın edebılırım nette baktım ama her motra gore ayrımıdır onu bılemedım yavas yavas motor ıle ılgılı bılgılerı sayenızde ogrenecegım verdıgınız bılgıye tesekkur ederım ayna kütüğü nereden alınır :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO