PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106

zenon
21 Aralık 2012, 21:19
benim makina soğukta çalışmıyo arkadaş. deli olcam... :pr: yarın (c.tesi) sabah bi ustaya götürcem artık. burama kadar geldi. sitede tşk konusu oldum yaww.. iterek, kaptırarak motor çalıştırıyorum... bu sabah site güvenliğinden yardım istedim..
akşam iş çıkışında tek seferde çalışıyor ama

karburatör ayarı ve belki temizliği gerekiyor kanaatimce. hava fazla geliyor sanırım. bi kere nasıl yapıldığını görsem ben yaparım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

bu arada usta tavsiyelerine haalaa açığım...

Akünün ömrü bitmiştir sarj tutmuyor demek ki... Sen bu calıştırarak ustaya gidince sorun gözükmüycek motoruna karbiratörüne falan dokunmadan akünün voltuna falan bir bak derim...

tekfur34
22 Aralık 2012, 12:02
Akünün ömrü bitmiştir sarj tutmuyor demek ki... Sen bu calıştırarak ustaya gidince sorun gözükmüycek motoruna karbiratörüne falan dokunmadan akünün voltuna falan bir bak derim...

@zenon cum akü alet çalışmadığı için bitti. motor çalışınca da düzgün çalışmıyor zaten, iyice ısınana kadar tırtırtırtırrr tekleye tekleye, bazen stop ederek çalışıyor. 10-15 dakka sonra normal haline dönüyor.

birazdan motopark a gidicem. bi de onlara elletiyim. servis hakkında yorumlarımı paylaşırım

yunem
23 Aralık 2012, 15:13
Selam motosiklet camiası bi süredir bunlar üzerinde ugraşıyordum ve ensonunda bitirdim ve az önce montajını yaparak sizlerinde begenisine sunmaya karar verdim yorumlarınızı bekliyorum tamamen el yapımıdır :D Elcikler pek hoş olmadı ama motor koruması fena degil gibi biraz yamuk montaj oldu ama daha sonra onları düzeltirim die düşünüyorum

http://hizliresimyukle.com/thumb-395460.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-395460/cimg0963.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-395459.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-395459/cimg0961.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-395458.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-395458/cimg0964.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-395456.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-395456/cimg0966.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-395454.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-395454/cimg0959.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-395455.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-395455/cimg0957.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-395453.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-395453/cimg0958.jpg)

zenon
24 Aralık 2012, 10:03
@zenon cum akü alet çalışmadığı için bitti. motor çalışınca da düzgün çalışmıyor zaten, iyice ısınana kadar tırtırtırtırrr tekleye tekleye, bazen stop ederek çalışıyor. 10-15 dakka sonra normal haline dönüyor.

birazdan motopark a gidicem. bi de onlara elletiyim. servis hakkında yorumlarımı paylaşırım

Durum ne? ne dediler?

BEyler böyle bir sorunum var sizinde bilginize sunayım :D

Q294eBUUIk0

Sizce niye yapar?

puser
24 Aralık 2012, 12:20
Durum ne? ne dediler?

Q294eBUUIk0

Sizce niye yapar?

bana sorun tps sensördeymiş (galiba piysada selonid sensör diye biliniyor) gibi geldi. gaz telinin kasılıp gerilmediğinden eminsin değil mi?

zenon
24 Aralık 2012, 13:14
bana sorun tps sensördeymiş (galiba piysada selonid sensör diye biliniyor) gibi geldi. gaz telinin kasılıp gerilmediğinden eminsin değil mi?

Gaz kolundan yada telinden değil salıp bırakıyorum toparlayamıyor video da da görürsün belki bu arada motopark ka daha once durumu anlattım beyinden olabilir falan dediler belgeleri bıraktım beyinin değişmi için garantiye başvurmuşlar o gelen kadar Chronix in beyini ile test ederim motoru bakalım beyinden mi sensor den mi?

puser
24 Aralık 2012, 14:09
Gaz kolundan yada telinden değil salıp bırakıyorum toparlayamıyor video da da görürsün belki bu arada motopark ka daha once durumu anlattım beyinden olabilir falan dediler belgeleri bıraktım beyinin değişmi için garantiye başvurmuşlar o gelen kadar Chronix in beyini ile test ederim motoru bakalım beyinden mi sensor den mi?

bakım için servise gittiğim bir ara, tamir sırası bekleyen gt250'lerin birinde şu tip bir beyin arızasına şahit olmuştum. rölanti sendeki gibi 5000 devir civarlarında başlıyordu ve sürekli olarak yaklaşık +3000, -3000 hızlı bir ritmle artıp azalıp dalgalanıyordu. gönderdiğin videodan gördüğüm kadarıyla dalgalanma yok.

bu arada ne olur ne olmaz diye beyinleri değiştirirken, sağlam motosiklete arızalı olduğundan şüphelendiğiniz beyini takıp denemekte fayda var. voltajla ilgili ciddi bir sıkıntı varsa diğer sağlam olan beyinde de probleme neden olabilir. düşük bir ihtimal ama tedbirli olmakta fayda var bence. bu arada gt250'liler deki beyin arızalarının çoğu yazılım tabanlı. genellikle yeniden programlandıklarında düzeliyorlar.

sabit, sen de tam havalar düzelmişken gittin bozdun motoru :salut: geçmiş olsun :)

zenon
24 Aralık 2012, 15:26
bakım için servise gittiğim bir ara, tamir sırası bekleyen gt250'lerin birinde şu tip bir beyin arızasına şahit olmuştum. rölanti sendeki gibi 5000 devir civarlarında başlıyordu ve sürekli olarak yaklaşık +3000, -3000 hızlı bir ritmle artıp azalıp dalgalanıyordu. gönderdiğin videodan gördüğüm kadarıyla dalgalanma yok.

bu arada ne olur ne olmaz diye beyinleri değiştirirken, sağlam motosiklete arızalı olduğundan şüphelendiğiniz beyini takıp denemekte fayda var. voltajla ilgili ciddi bir sıkıntı varsa diğer sağlam olan beyinde de probleme neden olabilir. düşük bir ihtimal ama tedbirli olmakta fayda var bence. bu arada gt250'liler deki beyin arızalarının çoğu yazılım tabanlı. genellikle yeniden programlandıklarında düzeliyorlar.

sabit, sen de tam havalar düzelmişken gittin bozdun motoru :salut: geçmiş olsun :)

Valla sorma :D benim motora yaptmak yaramıyor :D

Bu arada bendeki motorun voltaj ayarı gayet iyi ölctüm bir sıkıntı yok ayrıca uzerinde sıfır akü var yine Chronix sağolsun aküsüne el koydum benimkin de ( senin dedigin olaydan olabilir diye ) voltaj kalynaklı akü sarj olayından kaynaklı birsey olmasın boşuna motora b.. atmiyim diye :D serviste başka bir motorun beynini takmışlardı ama o zaman benim motor devir yükseltme falan yapmıyordu dogal olarak motorun cok iyi calışıyor falan dediler :D hatta biri geldi şimdiye kadar sesi en düz calışan gt250 dedi şırıltı zırıltı hic birsey yok dedi :D

tekfur34
24 Aralık 2012, 20:49
Durum ne? ne dediler?

Sizce niye yapar?

karburatorun birinden su çıktı. O fırtınalı-karlı havanın eseri olduğunu sanıyorum. tam iyi önemli bişi değilmiş derken, diğer karburatorden çıkan simsiyah benzinle dumur oldum. meğer benim gözüm gibi baktığım motorumun, üstüne keyifle yattığım deposunun içi paslanmış...
karburatorden o pası çıkarınca keyfi bi yerine geldi ki sorma gitsin...

motoparktaki arkadaşları gözüm tuttu. erdal usta iyi bir ustaya benziyor. zaten c.tesi serviste 3 tane 250R vardı. demekki hyo konusunda gerekli bilgi ve beceriye sahipler... bi de esnaf adamlar, öpmeye çalışmaktan çok müşterinin memnun olmasını gözetiyorlar... servis fiyatları benim daha önce gittiğim ve ismini şu an zikretme gereği duymadığım arkadaşlardan %50 kadar daha ucuz.

sonuç: depoyu değiştirme olayı biraz yan geleceği için, şu an ara ara karburatorden pası tahliye ederek idare edicem. bir de araya bir benzin filtresi takmayı düşünyorum. müsait olduğum zaman oto parçacılarını yerinde ziyaret edip, kibar bir filtre bulmayı ümid ediyorum..

@zenon senin motor için ben de @puser le aynı görüşteyim.:mrgreen: kesin o ismini hatırlayamadığım ne işe yaradığını bilmediğim ve ismini ilk kez duyduğum şey bozulmuştur ::utangac::rendeer:

drtayfun
24 Aralık 2012, 22:44
meğer benim gözüm gibi baktığım motorumun, üstüne keyifle yattığım deposunun içi paslanmış...
karburatorden o pası çıkarınca keyfi bi yerine geldi ki sorma gitsin.
.:Kaç yaşında bu motor ki deposu paslanmış?

tekfur34
24 Aralık 2012, 22:51
2007 model 2008 çıkışlı. benim çocuğumdan buyük :)

drtayfun
24 Aralık 2012, 23:04
Bence erken, bu kadar çabuk değişmesi gerekiyorsa sıkıntı var..

zenon
25 Aralık 2012, 09:57
Chronix iş yerime gelip beyin bırakmış :D Aksam eve gidince bir test ederim artık ;)

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/469386_454655214591969_343817618_o.jpg

Evlat olsa sevilmez ama boyle süprizler yapıyor yine yırtıyor :D allah razı olsun :)

puser
25 Aralık 2012, 12:10
Chronix iş yerime gelip beyin bırakmış :D Aksam eve gidince bir test ederim artık ;)

Evlat olsa sevilmez ama boyle süprizler yapıyor yine yırtıyor :D allah razı olsun :)

denedin mi?

Chronix
25 Aralık 2012, 12:18
Kuralkanı sevmememiz için bir neden..

az önce modellere bakarken garanti konusunda şöyle bir ibare buldum "Garanti: 2 Yıl veya 30.000 Km (Hangisi önce dolarsa) , Ticari ve mesleki amaçlar için satın alınan ürünlerde garanti süresi 1 yıl veya 10.000 Km (Hangisi önce dolarsa)"

cidden ben anlam veremiyorum böyle olaylara, verebilen biri varsa aydınlatsın beni..

puser
25 Aralık 2012, 12:49

az önce modellere bakarken garanti konusunda şöyle bir ibare buldum "Garanti: 2 Yıl veya 30.000 Km (Hangisi önce dolarsa) , Ticari ve mesleki amaçlar için satın alınan ürünlerde garanti süresi 1 yıl veya 10.000 Km (Hangisi önce dolarsa)"

cidden ben anlam veremiyorum böyle olaylara, verebilen biri varsa aydınlatsın beni..

benim esas anlamadığım şu meslek icabı alım olayını nasıl ispat ediyorlar. ruhsat sahibi şirketse "hım, demek bunu meslek icabı alınmışlar" şeklinde mi yorumluyorlar. yada adam kendi adına almış ama servise üzerinde kurye kıyafetleri ile gitmiş, o zaman görüpte "aa bak bu motor meslek icabı kullanılıyor, garanti süresini hemen düşürelim" mi diyorlar.

zenon
25 Aralık 2012, 12:50
denedin mi?

Yok Henüz denemedim aksam eve gidince denerim...

puser
25 Aralık 2012, 12:57
Yok Henüz denemedim aksam eve gidince denerim...

pardon. sen onu dün yazdın da, ben şimdi gördüm sandımdı :king:

zenon
25 Aralık 2012, 13:09
benim esas anlamadığım şu meslek icabı alım olayını nasıl ispat ediyorlar. ruhsat sahibi şirketse "hım, demek bunu meslek icabı alınmışlar" şeklinde mi yorumluyorlar. yada adam kendi adına almış ama servise üzerinde kurye kıyafetleri ile gitmiş, o zaman görüpte "aa bak bu motor meslek icabı kullanılıyor, garanti süresini hemen düşürelim" mi diyorlar.

Şirket üzerine alınınca gecerli sanirim o olay...

tekfur34
25 Aralık 2012, 18:17

bence de çok anlamsız. şirket üzerine alsak yada varsayalım kurye motoru olarak kullanıcaz, o vakit motor 3 kat daha devirli mi kullanılıyor. niye bu fark anlamadım. neticede herkesin bir işi var. yırtmaya çok müsait.
mesela benim ufak çapta bir restorantım var. belkide ben sıfır alsam kuralkan abiler benim motoru serviste kullandığımı iddia edeceklerdi...

Syanur
25 Aralık 2012, 19:27
bence de çok anlamsız. şirket üzerine alsak yada varsayalım kurye motoru olarak kullanıcaz, o vakit motor 3 kat daha devirli mi kullanılıyor. niye bu fark anlamadım. neticede herkesin bir işi var. yırtmaya çok müsait.
mesela benim ufak çapta bir restorantım var. belkide ben sıfır alsam kuralkan abiler benim motoru serviste kullandığımı iddia edeceklerdi...

iddia ile olmuyor, sanırım alırken ticari kullanım için diye bişeyler var. Tam detayını bilmiyorum ama öyle iddia ile yada gözlem ile "bu motor ticari amaçlı" denmiyor diye biliyorum. Arabalar için de aynısı geçerli galiba.

zenon
26 Aralık 2012, 09:49
Dün Chronix in beynini denedim Devir yükseltmeyi kesti ama rolanride debriyaş tam sıkıkken halla stop ediyor.
( Takip etmeyenler için Akü yeni sıfır akü akımla falan bir ilgisi yok.)

Terapist
26 Aralık 2012, 10:32

Hocam ticari olması tabiki kafasına göre değil sen motosikleti alırken şahıs adına aldıysan hiç bir sorun olmaz. Ama adamlardan 10 tane aynı motoskletten alıp indirim yaptırıp birde restoranın üstüne kayıt yaptırdıysan o zaman ticarı araç sınıfına koyarlar:)

puser
26 Aralık 2012, 13:55
Dün Chronix in beynini denedim Devir yükseltmeyi kesti ama rolanride debriyaş tam sıkıkken halla stop ediyor.

umarım yeni cdi üniten cabuk gelir.
stop etme olayı için hangi devirde stop ediyor acaba. mesela rölanti arada bir 1.2 ye düşüyor ve o an stop ediyor olabilir. 1.6 - 1.4 arası stop etmemesi lazım, neticede motorun sıcakken normal rolanti devri bu değerler. hatırladığım kadarıyla bu durum her debriyaja basıp süzüldüğünde gerçekleşmeyen, zamansız ender olarak başına gelen bir şeydi.

zenon
26 Aralık 2012, 15:17
umarım yeni cdi üniten cabuk gelir.
stop etme olayı için hangi devirde stop ediyor acaba. mesela rölanti arada bir 1.2 ye düşüyor ve o an stop ediyor olabilir. 1.6 - 1.4 arası stop etmemesi lazım, neticede motorun sıcakken normal rolanti devri bu değerler. hatırladığım kadarıyla bu durum her debriyaja basıp süzüldüğünde gerçekleşmeyen, zamansız ender olarak başına gelen bir şeydi.

Viteste elim gazda iken yapmıyor full debriyaj sıkılıyken ara ara yapıyor ve dedigin 1.200 rpm ne düştügünde stop ediyor bir sebebimi var bilmiyorum cdi için belgeyi vereli bu cumartesi 2 hafta olcak bakalım nasil olcak gelsede şu anda benim derdime çözüm degil elimde saglam calışan CDI var zaten Chronix sağolsun onun kini kullanıyorum...

puser
26 Aralık 2012, 18:09
Viteste elim gazda iken yapmıyor full debriyaj sıkılıyken ara ara yapıyor ve dedigin 1.200 rpm ne düştügünde stop ediyor bir sebebimi var bilmiyorum cdi için belgeyi vereli bu cumartesi 2 hafta olcak bakalım nasil olcak gelsede şu anda benim derdime çözüm degil elimde saglam calışan CDI var zaten Chronix sağolsun onun kini kullanıyorum...

bununla alakalı olmaya bilir ama bir ara konjektörün giriş ve çıkış soketlerine baksana. oksitlenme veya kavrulma sonucu temassızlığa neden olmuş ve elektrik arkı yapıyor mu? geçen ay bakım esnasında tesadüf eseri farketmiştik. bendekiler oksitlenme sonucu ark yapmaya başlamıştı ama voltaj ölçümlerinde 13,5 volt göstererek düşük sayılmayacak değer veriyordu. neticede o andaki elektirik üretim ve sarfiyatına bağlı olarak ark çoğalıp azalacağından gerilimde düzensizliğe neden oluyordu. sana bahsettiğim rolantide sellektöre bir süre basılı tuttuğumda motorun stop etmesi durumu oksitli konjektörleri değiştirdikten sonra yok oldu.

bir de merak ettiğim bir konu var yeni (sıfır sayılacak kadar yeni) ve tam dolu akünün kontak kapalı iken kaç volt elektirk verdiği? benim ustam 12.7 volt vermesi gerektiğini söylemişti ve ben kontak kapalı iken 12.4 volt ölçümleye biliyordum. sıfır akü maksimum 12.7 volt enerji depolayabiliyorsa 12.4 volt yaklaşık olarak akünün %40-50 performansının azaldığını gösterir demişti. gerçi bu aküyle sabahları ilk marşa basışta motoru ateşleyebiliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

düzeltme: 5. satırdaki "oksitli konjektörleri değiştirdikten sonra" ifadesindeki konjektör sözcüğünün doğrusu soket olacaktı.

zenon
26 Aralık 2012, 19:11
bununla alakalı olmaya bilir ama bir ara konjektörün giriş ve çıkış soketlerine baksana. oksitlenme veya kavrulma sonucu temassızlığa neden olmuş ve elektrik arkı yapıyor mu? geçen ay bakım esnasında tesadüf eseri farketmiştik. bendekiler oksitlenme sonucu ark yapmaya başlamıştı ama voltaj ölçümlerinde 13,5 volt göstererek düşük sayılmayacak değer veriyordu. neticede o andaki elektirik üretim ve sarfiyatına bağlı olarak ark çoğalıp azalacağından gerilimde düzensizliğe neden oluyordu. sana bahsettiğim rolantide sellektöre bir süre basılı tuttuğumda motorun stop etmesi durumu oksitli konjektörleri değiştirdikten sonra yok oldu.

bir de merak ettiğim bir konu var yeni (sıfır sayılacak kadar yeni) ve tam dolu akünün kontak kapalı iken kaç volt elektirk verdiği? benim ustam 12.7 volt vermesi gerektiğini söylemişti ve ben kontak kapalı iken 12.4 volt ölçümleye biliyordum. sıfır akü maksimum 12.7 volt enerji depolayabiliyorsa 12.4 volt yaklaşık olarak akünün %40-50 performansının azaldığını gösterir demişti. gerçi bu aküyle sabahları ilk marşa basışta motoru ateşleyebiliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

düzeltme: 5. satırdaki "oksitli konjektörleri değiştirdikten sonra" ifadesindeki konjektör sözcüğünün doğrusu soket olacaktı.

Aküyü ölçmedim bendeki stop etme olayınıda hava filtresi ( 5000 km oldu ) Bujiler ( 10.000km oldu ) değiştikten sonra tekrar bakıcam bakalım nasil olcak...

tekfur34
26 Aralık 2012, 21:33

sence bu olay debriyaş ( :) ) ile mi ilgili??
yoksa boştayken de aynı sorunla karşılaştın mı??

eğer geçen haftaki kar olayından sonra başladıysa, belki senin depona da kar suyu duhul etmiştir..
anladığım kadarıyla sen de benim gibi kutuplara yakın oturuyosun.
bujilere ara ara gelen benzin su karışımı vs.vs...

reis007
26 Aralık 2012, 23:21
arkadaşlar motorumu satamadım, bugün bana takas teklifi geldi, sizede bi sorayım dedim.
2009 model 30bin km'de cbf150, üzerine 3200TL alsam o motoru daha çabuk satabilirmiyim?
2700TL'ye falan satabilirmiyim. yada hiç uğraşmayıp kredi kartlarından 6000TL çekeyim 12 taksit. %5 komisyon (300TL) alıyor banka.
motoru sattımmı kredi kartıma yatırırım ne dersiniz?

Bu arada cuma günü geliyorum, geçenki geleneksel ıslak hamburger buluşması gerçekleştimi bakim :)

puser
27 Aralık 2012, 00:11
arkadaşlar motorumu satamadım, bugün bana takas teklifi geldi, sizede bi sorayım dedim.
2009 model 30bin km'de cbf150, üzerine 3200TL alsam o motoru daha çabuk satabilirmiyim?
2700TL'ye falan satabilirmiyim. yada hiç uğraşmayıp kredi kartlarından 6000TL çekeyim 12 taksit. %5 komisyon (300TL) alıyor banka.

Bu arada cuma günü geliyorum, geçenki geleneksel ıslak hamburger buluşması gerçekleştimi bakim :)

motor temiz ve gerçekten 30binde ise o dediğin fiyata çok rahat satarsın diye düşünüyorum.

zenon
27 Aralık 2012, 10:03
sence bu olay debriyaş ( :) ) ile mi ilgili??
yoksa boştayken de aynı sorunla karşılaştın mı??

eğer geçen haftaki kar olayından sonra başladıysa, belki senin depona da kar suyu duhul etmiştir..
anladığım kadarıyla sen de benim gibi kutuplara yakın oturuyosun.
bujilere ara ara gelen benzin su karışımı vs.vs...

Yok bu olay kardan oncesinde de vardı ayrıca boştaykende yapıyor motor rol<ntiye düşünce yapıyor yani işin can sıkan yanı her zaman yapmıyor. Hatasada stail olur adam hatalarında ne uyuz bir motor kafasına göre calışıyor ben kanaat ettim benim motor kesin dişi :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:00 ----------

Yok Islan Hamburger olayı yattı ama senin serifine gelirsen yaparız birseyler motorlamı gelceksin? ARCANGEL , Puser ve UNdocab geliriz :D birer islak hamburger ceviririz :D

reis007
27 Aralık 2012, 12:05
Yok Islak Hamburger olayı yattı ama senin serifine gelirsen yaparız birseyler motorlamı gelceksin? ARCANGEL , Puser ve UNdocab geliriz :D birer islak hamburger ceviririz :D

motorla gelemeyeceğim, ama ıslak hamburger olayı olursa kaskımı getiririm, birinize artçı olurum :queen:

zenon
27 Aralık 2012, 12:09
motorla gelemeyeceğim, ama ıslak hamburger olayı olursa kaskımı getiririm, birinize artçı olurum :queen:

Kendi kaskımdan başkasını takmam dersen getir ;) nerede kalcaksın sen bende M yedek kask var ama zaman planlaması yapalım!... öyle bir durum olcaksa ;)

reis007
27 Aralık 2012, 12:34
yok o kadarda takıntılı biri değilim şaka yaptım :)
balaklavamı getiririm yeter :wiinkk: cuma sabahı uçakla geleceğim sabiha gökçene. cumartesi açıköğretim sınavlarım var, akşam 8den sonra müsaitim, pazar günüde sabah 11den sonra müsaitim. avrupa yakasında yeşilpınarda kalıcam. pazarteside akşamı geri döneceğim. Yapın bakalım planlamayı...

zenon
27 Aralık 2012, 13:03
yok o kadarda takıntılı biri değilim şaka yaptım :)
balaklavamı getiririm yeter :wiinkk: cuma sabahı uçakla geleceğim sabiha gökçene. cumartesi açıköğretim sınavlarım var, akşam 8den sonra müsaitim, pazar günüde sabah 11den sonra müsaitim. avrupa yakasında yeşilpınarda kalıcam. pazarteside akşamı geri döneceğim. Yapın bakalım planlamayı...

Cuma Cumartesi yagmur var diyor zaten yalan olur Pazarda millet yavuklusu ile gecirir :D Bir PAzartesi kalıryor :D onda da calışan var çalışmaycan var En kötü cumartesi aksamı bir ıslak hamburger aktivitesi olursa iyi olur onda da hava durumu nasil olur bakalım. Birde Yeşilpınar neresi ya :D daha üçre bir köşe yokmuydu :D Forumdan haberlerşiriz Sen hele gelde ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------

http://tr.ommriders.com/t/10/

Gelen varmı?
http://tr.ommriders.com/cc/1001645/uploads/Image/istanbulMadrun2013.JPG

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

Motoparktan aradılar motorun beyni gelmiş...

Bu cumartesi yapılacaklar;
Buji değişcek
Hava Filtresi değişcek
Gaz Teli değişcek
Garantiden Motor Beyni değişcek bakalım nasil olcak işiniz yoksa beklerim hem oranın nimetlerinden yararlanırız lan sohpet ceviririz ;)

htmetin
27 Aralık 2012, 14:29
Arkadaşlar 2012 model cometlerin arka tutacak kısmı demirmi plastikmi?

Örnek?
http://f1212.hizliresim.com/14/v/hbldp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Kaynak görürmü görmezmi merak ettiğim kısmı bu. Ufak bir projemiz varda?

zenon
27 Aralık 2012, 15:40

Örnek?

Kaynak cok saglıklı olmaz orası döküm üzerine yük binecekse cok saglıklı olmayacak imkan varsa kalıbını cıkarıp baglantı yeri dehil yeniden yapılsa daha saglıklı olur.

htmetin
27 Aralık 2012, 17:12
Kaynak cok saglıklı olmaz orası döküm üzerine yük binecekse cok saglıklı olmayacak imkan varsa kalıbını cıkarıp baglantı yeri dehil yeniden yapılsa daha saglıklı olur.

Üzerine yük binmeyecek.. Sadece tutmak için ama döküm olayı varsa işin içinde kaynak ve işçilik biraz zor gibi gözüküyor sağol.

ARCHANGEL
27 Aralık 2012, 18:10
Sayın Fatih Günel,

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; 2013 model GT250R ürünün bayilerimize sevki Mart ayı içerisinde gerçekleşecektir. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.

Saygılarımızla,

S&T Kanuni Müşteri Hizmetleri

KURALKAN Mot. Arç. Ürt. S. Ve Dış Tic.A.Ş.

Eski İzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii

34940 Tuzla / İstanbul

Tel: 800 261 33 43

Tel: 216 581 21 81

Faks: 0216 304 05 57

Web: www.stkanuni.com.tr

Hadi hayırlı olsu yeni kasa GT 250 R modelleri mart ayında geliyormuş.Bu arada sabit motoparkta işin uzun sürerse ben 6 gibi oralarda oluyorum.Görüşürüz....

zenon
27 Aralık 2012, 18:15
Hadi hayırlı olsu yeni kasa GT 250 R modelleri mart ayında geliyormuş.Bu arada sabit motoparkta işin uzun sürerse ben 6 gibi oralarda oluyorum.Görüşürüz....

6 yı bulursa Ararım seni ;)

braingulp
27 Aralık 2012, 18:24
Sayın Fatih Günel,

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; 2013 model GT250R ürünün bayilerimize sevki Mart ayı içerisinde gerçekleşecektir. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.

Saygılarımızla, orum.Görüşürüz....

tipi ayni mi kalicak? bence bu kasayi tamamen degistirmektense, kaporta makyajinin zamani geldi diye dusunuyorum.

reis007
27 Aralık 2012, 20:02
Reis'ten son dakika haberleri :
An itibariyle motorumu giresundan gelen boyacı bi abiyle takaslamış bulunuyorum. :cyclopsan :pale:
Garip bir duygu içindeyim :sunny:
31000km'de 2009 model cbf150'nin üzerine 3200TL aldım. bilmem iyi bi haltmı ettim :P
Ama şunu söyleyeyim ben bu kadar titreşimsiz bir motora binmedim, çok rahat.

Bu arada sabit toplanma işi ne oldu, cumartesi akşamı nerede kaçta buluşucaz, yeşilpınar dediysekte avrupa yakasında her yere gelirim, sıkıntı olmaz :wiinkk:

htmetin
27 Aralık 2012, 20:30
An itibariyle motorumu giresundan gelen boyacı bi abiyle takaslamış bulunuyorum. :cyclopsan :pale:
31000km'de 2009 model cbf150'nin üzerine 3200TL aldım. bilmem iyi bi haltmı ettim :P

Bu arada sabit toplanma işi ne oldu, cumartesi akşamı nerede kaçta buluşucaz, yeşilpınar dediysekte avrupa yakasında her yere gelirim, sıkıntı olmaz :wiinkk:

Hadi geçmiş olsun..

puser
27 Aralık 2012, 22:25
Motosikleti: LOADİNG ...

fatih seninki galiba loading ekranında takıldı . bir reset at istersen. :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

hayırlı olsun. bence doğru olanı yaptın.
şimdi sooteri satıp yerine cbf'i koy. scooterden gelen parayı 3200'e ekle :)

reis007
28 Aralık 2012, 01:50
hayırlı olsun. bence doğru olanı yaptın.
şimdi sooteri satıp yerine cbf'i koy. scooterden gelen parayı 3200'e ekle :)
hmm bunu hiç düşünmemiştim :)
ama çinçançon scooter'ımı satmam o benim ilk göz ağrım :) satsamda 1000tl bile etmezki :P
yarın akşam pendikte sucuk ekmek etkinliği varmış, gidecek olan varsa haberim olsun, 2-3 kişi olursak arkadaşın motorunu ayarlıycam, birlikte gideriz :)

cakirsalih
28 Aralık 2012, 03:13

Örnek?

plastik...bunları söküp, bağlantı yerine kaynak olan malzemeyi civata ile sabitleyebilirsin.

zenon
28 Aralık 2012, 09:47

hmm bunu hiç düşünmemiştim :)
ama çinçançon scooter'ımı satmam o benim ilk göz ağrım :) satsamda 1000tl bile etmezki :P
yarın akşam pendikte sucuk ekmek etkinliği varmış, gidecek olan varsa haberim olsun, 2-3 kişi olursak arkadaşın motorunu ayarlıycam, birlikte gideriz :)

Yarın motoru Bir bakima sokucam ne kadar sürer nasil olur bilmem ama avcılarda motoparkta olurum büyük ihtimalle aksam belki arkadaslarla bakırköyde olma durumumuz var

reis007
28 Aralık 2012, 13:45
Yarın motoru Bir bakima sokucam ne kadar sürer nasil olur bilmem ama avcılarda motoparkta olurum büyük ihtimalle aksam belki arkadaslarla bakırköyde olma durumumuz var

ben geldim, bişey yaparsanız haberim olsun ;)

ARCHANGEL
28 Aralık 2012, 14:29
fatih seninki galiba loading ekranında takıldı . bir reset at istersen. :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

Aykut sorma gitsin.Ha bire elektrik kesiliyor baştan yükleniyor ondan böyle oldu :) Şaka bir yana arabayı satmadan motora dönemiyorum.Bekliyoruz sabırla.Ne olsa tatlı su motorcusuyuz havalar ısınana kadar zamanım var :)

puser
29 Aralık 2012, 03:01
ben geldim, bişey yaparsanız haberim olsun ;)

reis007 hocam, şu sahibinden.com'da gördüğüm arka çanta aparatlı ve orta sehpa takılı motosiklet seninki miydi? eğer öyleyse nereden kaça aldın onları?