Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Chronix
08 Kasım 2012, 15:42
http://www.motoliz.com/Renthal-Renkli-Gidon-Universal_21162.html#0
Bu linkledigimle aynı gidon mu chronix'in tavsiye ettigi sizce? Aynıysa sayet hem ucuz hemde sarı ve siyah rengi var gorunuyor.
hocam birebir aynı gibi eğer o kadar ucuz ise 2 tane filan alayım ben ondan .
ferdinandd
08 Kasım 2012, 15:59
Hiç olmadı bu, böyle bir şey kullananı görürsem park ettiği yere kadar takip eder, kimselerin olmadığı bir saatte kafama çorap geçirilmiş vaziyette bu rüzgarlığı söker sonra o rüzgarlığı kimsenin bir daha bulamayacağı bir yere gömerim.
Abi öyle bakma olaya atalara saygı kuşağında bak :mrgreen: Siperliğin doğuşundan günümüze tek eskimeyen tasarım bu. Nasıl ki comete yuvarlak fardan başkası yalansa, cafe siperlikte bazı motosikletlerde öyle bişey :cherry:
http://b1211.hizliresim.com/13/8/fr58h.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Şu aşagıdaki modellerde çok aerodinamik duruyor Sabit, sürate ve yakıta bile artısı kesin olur, muhtemelen ellerin aldığı rüzgar bile minimuma iner :cat: Ama dayı bir fiyat çekmiş :santa:
http://a1211.hizliresim.com/13/8/fr5d9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
zenon
08 Kasım 2012, 16:24
Abi öyle bakma olaya atalara saygı kuşağında bak :mrgreen: Siperliğin doğuşundan günümüze tek eskimeyen tasarım bu. Nasıl ki comete yuvarlak fardan başkası yalansa, cafe siperlikte bazı motosikletlerde öyle bişey :cherry:
http://b1211.hizliresim.com/13/8/fr58h.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Şu aşagıdaki modellerde çok aerodinamik duruyor Sabit, sürate ve yakıta bile artısı kesin olur, muhtemelen ellerin aldığı rüzgar bile minimuma iner :cat: Ama dayı bir fiyat çekmiş :santa:
http://a1211.hizliresim.com/13/8/fr5d9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Oha bu ilanı veren anasını sevmiyor galiba bu ne fiyat be birde ben yanı plastik olnaları cok sevmiyorum heleki motor rengi olanı hic sevmiyorum ama işlevselik olarak kesin cok işe yarar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
hocam birebir aynı gibi eğer o kadar ucuz ise 2 tane filan alayım ben ondan .
Bi,rini bana mi hediye edeceksin Chronix :D
cometlere sibop kapağı :D
http://image.dhgate.com/albu_253756489_00/1.0x0.jpg
Buna ne dersiniz?
http://www.feyizoglu.com/A-660-on-Cam-Siperlik-Universal_47367.html#0
http://www.feyizoglu.com/images_buyuk/f67/A-660-on-Cam-Siperlik-Universal_47367_1.jpg
Buğra Çelik
08 Kasım 2012, 20:58
Herkese merhaba
Ön tekeri 110 70 17 yerine 110 80 17 takarsam sorun olur mu, ellerinde 110 70 17 yokmuş. Satıcı herhangi bir sorunla karşılaşmayacağımı söyledi.
Chronix
08 Kasım 2012, 22:36
Herkese merhaba
Ön tekeri 110 70 17 yerine 110 80 17 takarsam sorun olur mu, ellerinde 110 70 17 yokmuş. Satıcı herhangi bir sorunla karşılaşmayacağımı söyledi.
çamurluğa sürtme ihtimali var.
ThE_Unforgiven
08 Kasım 2012, 22:38
Chronix sanapm atmıştım???
Chronix
08 Kasım 2012, 22:41
Chronix sanapm atmıştım???
döndüm hocam. kusura bakma.
ozgurakman
09 Kasım 2012, 02:45
Herkese merhaba
kalın yanaklı lastik, çukurlara karşı konforu artırsa da aslında yol tutuşuna ve viraja negatif etki yapar çünkü lastik yük altındayken olması gereken pozisyondan kolayca (bükülme sonucu) başka yere doğru esneyecektir. yani motoru yatırdığında lastik aksi yöne esneyecek ve lastiğin değmesi gereken yerden farklı bir yer yere temas edecek ya da ani manevrada lastiğin yola verdiği tepki süresi uzayacaktır.
sinan08
09 Kasım 2012, 04:11
bu yeni st&kanunilerden alsam beni üzermi? (2013 te alıcam sıfır)
zenon
09 Kasım 2012, 10:23
bu yeni st&kanunilerden alsam beni üzermi? (2013 te alıcam sıfır)
Seni neler üzer :mrgreen: kriterlerin nelerdir?
Abrascas
09 Kasım 2012, 14:36
Herkese merhaba
Lastiklerinin yanakları 5mm daha artacak yani lastik yerden 1cm daha yüksek olacak. Arka lastiğin de yanağını 80 yapmayacaksan denge ve manevrasını bozar. Çamurluğa da uymayabilir. Ben kendi motosikletime 120/70-17 taktım, o bile sınırda diyebilirim. 110/70-17 lastikler (http://www.motolastik.com/main/products.asp?cat_ID=16509&oz=13_25&oz=14_94&oz=15_132&ob=1)
ThE_Unforgiven
09 Kasım 2012, 15:08
Peki ön lastiği 110/70 bıraksak arkayı 160/70 olarak büyütsek neler farkeder ?
Abrascas
09 Kasım 2012, 16:07
Peki ön lastiği 110/70 bıraksak arkayı 160/70 olarak büyütsek neler farkeder ?
Ön tekerin yatma sınırına geldiğinde arka tekerlek daha sınıra gelmemiş olur. Yani arka tekerlekte kullanamayacağın (yanaklara yakın olan yerde) bir bölge oluşur. Yine bir dengesizlik olur. Arkayı 160 yapacaksan önüde 120 yapman gerekir. Orantıyı kaybetmemek için.
Ben kendi motosikletimde ön 120/70-17 arka 160/70-17 kullanıyorum. Çamurluğa taş girdiğinde, bazen kırılacakmış gibi ses yapıyor. Birde son hızda düşüş var, tabi yakıtı da bir miktar etkiliyordur. Ama shinko lastik kullanmaktan çok daha iyi.
zenon
13 Kasım 2012, 11:13
Alıntı ARCHANGEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
13/11/2012 Salı günü,saat 19:30' da incirli bahçe büfede buluşuyoruz.Islak hamburger ve goralısı meşhurdur,ordan da o cadde üzerinde bol miktarda ki cafelerden birine çökeriz.Başka teklifi olan varsa o da değerlendirilir.Katılımcı olmak isteyen herkesi bekleriz.
gt250r sahini arkadaşın böyle bir teklifi var gelen var mı?
zenon
14 Kasım 2012, 10:41
Dün güzel oldu katılımcılara taşkürler ıslak hamburger icimde kaldı ama birdahakine artık :D Ben mallık ettim foto cekmedim diğer Arkadaşlar ( Pulsar, ARCHANGEL,Unforgiven ve onursakin) çekmiştir insallah :D Bu sefer Cometlerin ezici üstünlüğü vardı :D 3 Comet 1 gt250r ve bir Pailo vardı :D
ThE_Unforgiven
14 Kasım 2012, 10:48
Yok hacı foto işi yok aykut la fahit dönerken uğradı herhalde hamburger olayına :D
zenon
14 Kasım 2012, 11:14
Yok hacı foto işi yok aykut la fahit dönerken uğradı herhalde hamburger olayına :D
Benimde aklımda kalmadı degil ha :(
gorkem0707
14 Kasım 2012, 12:03
bende bu motordan istiyorum ya :) çok hoşuma gidiyor . Tvs apachemi satılığa çıkarıcam satarsam üstüne biraz daha para ile 250 Comet in enjeksiyonlu modelini almak isterim 2008 den sonrasımıydı arkadşlar ? Enjeksiyonlu modeli ? birde ben çok gezen biriyim 2.el almıştım TVS apacheyi 3600Km de agustos 2 (2012) kasım 2 e kadar 5800Km yaptım . Sanırım 250CClik ile bunu 1.5 katına çıkarabilirim :D
zenon
14 Kasım 2012, 12:08
bende bu motordan istiyorum ya :) çok hoşuma gidiyor . Tvs apachemi satılığa çıkarıcam satarsam üstüne biraz daha para ile 250 Comet in enjeksiyonlu modelini almak isterim 2008 den sonrasımıydı arkadşlar ? Enjeksiyonlu modeli ? birde ben çok gezen biriyim 2.el almıştım TVS apacheyi 3600Km de agustos 2 (2012) kasım 2 e kadar 5800Km yaptım . Sanırım 250CClik ile bunu 1.5 katına çıkarabilirim :D
İnsallah gönlüne göre birsey bulabilirsin aramızda görmekten mutlu oluruz sormak istedigin birsey olursa her zaman sorabilirsin ;)
gorkem0707
14 Kasım 2012, 18:41
İnsallah gönlüne göre birsey bulabilirsin aramızda görmekten mutlu oluruz sormak istedigin birsey olursa her zaman sorabilirsin ;
Teşekkürler zenon . 2008 model buldum bir tane bu güzel vahşi kore atında titreşim mevcutmu acaba bilirsin TVS apache RTR 150 de titreşim var yada duymuşsundur artçı arkada resmen yağlarını eritiyor titreşim ile :) Birde bu motor kaç yapar diye saçma bir soru sormayacağım çünkü bilinçli bir motorsiklet kullanan hız limitini bilir :) kaç yaparsa yapsın sıkınıt yok ama yeterki NAKED olsun aşığım ya naked a :) Parça teğmini gördüğüm kadarıyla sıkıntı yaşatmıyor getirilebiiyor. Amacım Siz kullanıcıların + ve - yönleri ile motor ile bir bütün nasıl olduğunz hakkında bilgi edinmektir teşekkürler saygılar :) (2008 model 28binde 4800 Tl istiyor sanırım çok uçuk fiyat değil? )
heia2654
14 Kasım 2012, 19:20
Görkem en kısa zamanda seni comet tepesinde görürüz umarım. Cometler kötü kullanıldığında kendini gösteren sorunlar belli, vaktin varsa başlığı baştan sona oku, temiz motor al. Hali hazırda kullandığına göre genel şeyleri biliyorsundur zaten. Haydi hayırlısı :) ben motor sürmeye başlamamın ilk senesi olmasına rağmen bugün 12.000 km devirdim, bi sorunla da karşılaşmadım. Bol bol gezersin. Verdiğin paranın karşılığında fazlasıyla eğlenceli. Senelerdir süren ve uzun yol yapan arkadaşlar var sayfada onlar da tavsiyede bulunur.
onursakin
14 Kasım 2012, 20:45
Görkem en kısa zamanda seni comet tepesinde görürüz umarım. Cometler kötü kullanıldığında kendini gösteren sorunlar belli, vaktin varsa başlığı baştan sona oku, temiz motor al. Hali hazırda kullandığına göre genel şeyleri biliyorsundur zaten. Haydi hayırlısı :) ben motor sürmeye başlamamın ilk senesi olmasına rağmen bugün 12.000 km devirdim, bi sorunla da karşılaşmadım. Bol bol gezersin. Verdiğin paranın karşılığında fazlasıyla eğlenceli. Senelerdir süren ve uzun yol yapan arkadaşlar var sayfada onlar da tavsiyede bulunur.
dikkatimi çekti, aynı sürede aynı kmye gelmişiz :)
zenon
15 Kasım 2012, 10:35
dikkatimi çekti, aynı sürede aynı kmye gelmişiz :)
Benim de dikkati mi cekti 5 ayda 10.000 km yapmışım ben bokunu cıkarıyorum galiba :S bağımlılık mı yaptı ne :) sadece hafta sonu biniyorum birde neredeyse :pr:
@gorkem0707 valla cometlerin beli başlı sorunları vardır bence 1 Lastik, 2 arka Süspansiyon cabuk gidiyor benim kullanımdan kaynaklı olabilir. Lastikse önceki sahibi değişmediyse senin değişmende fayda var. Onun dışında çok birsey olmaz. Soğutması yağ ,hava sogutma oldugundan yağın ömrü cabuk bitiyor neredeyse hava sogutmalardan iki katı hızlı bitiyor. Şöyle söyliyim tam net acıklama olmasada aynı zamanda yag değişimi yaptıgında normalde motor yağı altın sarısı gibi birsey yağ seviyesine baktıgın tıptadan bakınca 1000 km sonra bizim yaş zift gibi oluyor cbr250r da hala sarımsı şekilde duruyor.
heia2654
15 Kasım 2012, 16:24
hocam bizim motorlar iyi yağlıyomuş ondanmış o :) bi de egzantrik gergisini unumayalım zil takmış dansöz gibi şıkırdamasın :) gerçi benm aldığımdan beri şıkırdamakta, 2 usta (biri mert), 1 servis bişey olmaz dedi, olmadı da hakkaten :)
bu arada yağ demişken, benim değişim zamanım geldi ama askere gidicem, değiştirip mi gitsem? kirli yağdaki asitler vs. zarar verir mi motora acaba hazirana kadar?
Chronix
15 Kasım 2012, 17:05
hocam bizim motorlar iyi yağlıyomuş ondanmış o :) bi de egzantrik gergisini unumayalım zil takmış dansöz gibi şıkırdamasın :) gerçi benm aldığımdan beri şıkırdamakta, 2 usta (biri mert), 1 servis bişey olmaz dedi, olmadı da hakkaten :)
bu arada yağ demişken, benim değişim zamanım geldi ama askere gidicem, değiştirip mi gitsem? kirli yağdaki asitler vs. zarar verir mi motora acaba hazirana kadar?
uzun süre motor kullanılmayacağı zaman ilk 2 tavsiye içindeki yağı boşaltıp aküyü çıkarın olur...aküyü anlarım da yağ neden boşaltılır onu bilmiyorum..
heia2654
16 Kasım 2012, 00:16
şimdi aklıma geldi, ben de 12 sayfalık bi kışın saklama rehberi vardı, nerden bulmuştum hatırlamıyorum. mail'lerinizi yollarsanız bana dağıtayım.
onursakin
16 Kasım 2012, 01:54
bu gece bağdat caddesi kurbanlarından biri de ben oldum. egzoz yüzünden motoru bağlıycaktı. bi şekilde ikna ettim, ceza yazdı, 1 hafta izin verdi orjinaliyle değiştirmem için. şimdi orjinal egzoz arıyorum. satmayı düşünen veya satan tanıdığı olan var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
şimdi aklıma geldi, ben de 12 sayfalık bi kışın saklama rehberi vardı, nerden bulmuştum hatırlamıyorum. mail'lerinizi yollarsanız bana dağıtayım.
bu arada askerdeyken (çanakkale) bi arkadaş motorunu da götürmüştü, çarşı günleri oraya buraya gidiyodu. çok fena imreniyodum. usta birliğinde yakın bi yere düşersen götür derim. güzel havalarda moral depolarsın. şimdiden hayırlı tezkereler =)
zenon
16 Kasım 2012, 10:17
bu gece bağdat caddesi kurbanlarından biri de ben oldum. egzoz yüzünden motoru bağlıycaktı. bi şekilde ikna ettim, ceza yazdı, 1 hafta izin verdi orjinaliyle değiştirmem için. şimdi orjinal egzoz arıyorum. satmayı düşünen veya satan tanıdığı olan var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
bu arada askerdeyken (çanakkale) bi arkadaş motorunu da götürmüştü, çarşı günleri oraya buraya gidiyodu. çok fena imreniyodum. usta birliğinde yakın bi yere düşersen götür derim. güzel havalarda moral depolarsın. şimdiden hayırlı tezkereler =)
Askere arac kullanmak yasak biliyorsunuz degil mi oldu kaza yaptın oldun ailene para cezası bile verirler valla :D
puser
16 Kasım 2012, 14:03
Askere arac kullanmak yasak biliyorsunuz degil mi oldu kaza yaptın oldun ailene para cezası bile verirler valla :D
rütbeli birisini araç komutanı olarak arkana alırsan ancak öyle gezebilirsin :)
heia2654
16 Kasım 2012, 15:00
Aha geçen de bana yazdılar, hatta bağladılar da motoru. Gerçi benim egzoz tamamen boş değil, fazla ses yok sadece biraz daha tok ses çıkarır, muayenede de egzozdan takılmamıştı ama yok efendim orijinal değil tadilattan yazıcaz da falan da filan... Yalnız arkamda polisle otoparka gittim, çekici çağırmadı :) Çok iyi aslına bakarsan taksici önüne kırınca yanında polis taşıyor olmak :) Bi de hazır yemişken dibine kadar bağırttırdım otoparka gidene kadar, adam ne dese beğenirsin... Senin ki 250lik değil mi iyi gidiyomuş ben de bakıyorum bunlara dedi... =S Bi de otoparka gidince şakayla karışık giderlendim, benimkinin dışında en ufak CBR600 sonra FZ8'den başlıyodu, hayabusaya kadar yolu vardı... Hepsi de akrapovic... Bunları hallettin benm 5bin TLlik motora mı kaldın dedim :) Şaşkınbakkala yaklaşırken arka sokağa sapın arkadaşlar, ışıklardan geçmeyin. McDonald'stan bi önceki sokaktan sola sapıp az ilerden çıkaiblirsiniz yine.
Onur, sen orijinal egzozlu başka bi motorla aynı yerde fotoğraf çek, güneş ışığı falan aynı olsun yani, sonra photoshopla yapıştır o egzozu kendininkine, bastır götür. Motor evde çıkamadım yağmurdan falan de. Ben değiştirdim egzozu, öyle çekip götürdüm ama bakmadılar bile. Zaten seneye takıcam yeniden, trafiği rahatsız ettiğini düşünmüyorum, ama ben E5'te TEM'de sivri sinek gibi giderken otomobil sürücüleri orda olduğumu farketmiyor malesef... Üstelik bizim motorun çıkardığı sese gelene kadar ne magirusler, otokarlar var kafa patlatan. Onlarla uğraşsınlar.
Buradaki mantık arızası şurda; kanun egzozun çıkardığı sese ya da katalitik konvektörü çıkarıp çıkarılmamasının yanında, orijinal olmamasına da bakıyor... Kanunen polisin hakkı var yani ceza yazmaya, hatta ve hatta mantıken, diyelim ki 1000cc bir motorun var ve sesinden rahatsızsın, sen daha sessiz ve daha çevreci bi egzoz taksan bile adam yapıştırabilir cezayı... Hat minibüsleri de o egzozla trafik belgesi aldığı için sorun yok. Hatta polis bana bizzat "egzoz uygulaması yapıyoruz bak amirimiz oturuyor az geride" dedi.
Her ne kadar şehir efsanesi olduğunu düşünsem de sene sonu kotası muhabbetine inanmaya başladım yavaştan.. Dakka başı çevirmeden geçiyorum bu ara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
abi allah aşkına ailemi ne karıştırıyolar yahu... kavgada söylenmez :)
zenon
16 Kasım 2012, 15:22
Arac komutanı için şöyle birsey lazım :D
WUp9eZb49aQ
onursakin
16 Kasım 2012, 16:08
Aha geçen de bana yazdılar, hatta bağladılar da motoru. Gerçi benim egzoz tamamen boş değil, fazla ses yok sadece biraz daha tok ses çıkarır, muayenede de egzozdan takılmamıştı ama yok efendim orijinal değil tadilattan yazıcaz da falan da filan... Yalnız arkamda polisle otoparka gittim, çekici çağırmadı :) Çok iyi aslına bakarsan taksici önüne kırınca yanında polis taşıyor olmak :) Bi de hazır yemişken dibine kadar bağırttırdım otoparka gidene kadar, adam ne dese beğenirsin... Senin ki 250lik değil mi iyi gidiyomuş ben de bakıyorum bunlara dedi... =S Bi de otoparka gidince şakayla karışık giderlendim, benimkinin dışında en ufak CBR600 sonra FZ8'den başlıyodu, hayabusaya kadar yolu vardı... Hepsi de akrapovic... Bunları hallettin benm 5bin TLlik motora mı kaldın dedim :) Şaşkınbakkala yaklaşırken arka sokağa sapın arkadaşlar, ışıklardan geçmeyin. McDonald'stan bi önceki sokaktan sola sapıp az ilerden çıkaiblirsiniz yine.
Onur, sen orijinal egzozlu başka bi motorla aynı yerde fotoğraf çek, güneş ışığı falan aynı olsun yani, sonra photoshopla yapıştır o egzozu kendininkine, bastır götür. Motor evde çıkamadım yağmurdan falan de. Ben değiştirdim egzozu, öyle çekip götürdüm ama bakmadılar bile. Zaten seneye takıcam yeniden, trafiği rahatsız ettiğini düşünmüyorum, ama ben E5'te TEM'de sivri sinek gibi giderken otomobil sürücüleri orda olduğumu farketmiyor malesef... Üstelik bizim motorun çıkardığı sese gelene kadar ne magirusler, otokarlar var kafa patlatan. Onlarla uğraşsınlar.
Buradaki mantık arızası şurda; kanun egzozun çıkardığı sese ya da katalitik konvektörü çıkarıp çıkarılmamasının yanında, orijinal olmamasına da bakıyor... Kanunen polisin hakkı var yani ceza yazmaya, hatta ve hatta mantıken, diyelim ki 1000cc bir motorun var ve sesinden rahatsızsın, sen daha sessiz ve daha çevreci bi egzoz taksan bile adam yapıştırabilir cezayı... Hat minibüsleri de o egzozla trafik belgesi aldığı için sorun yok. Hatta polis bana bizzat "egzoz uygulaması yapıyoruz bak amirimiz oturuyor az geride" dedi.
Her ne kadar şehir efsanesi olduğunu düşünsem de sene sonu kotası muhabbetine inanmaya başladım yavaştan.. Dakka başı çevirmeden geçiyorum bu ara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
abi allah aşkına ailemi ne karıştırıyolar yahu... kavgada söylenmez :)
ya o dediğini yaptım da ekipler çoğalmış galiba. tam divanın önündeki çevirdi. ilerde bi tane daha vardı ckm'nin hizasında. 1 ay önce de başka biri çevirip sesi dinledi sonra git dedi. ben de sorun olmaz diye düşündüm. Kafalarına göre takılıyolar yani. ben de ne kadar istemesem de kafam rahat olsun diye orjinali takıcam.
zenon
16 Kasım 2012, 16:26
En tmeizi orjinalleri takın hem az yakın hem kafanız rahat olsun :D
Ufuk İnkaya
16 Kasım 2012, 17:05
Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapmış olanınız var mı? http://www.hyosungsource.com
zenon
16 Kasım 2012, 17:24
Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapmış olanınız var mı? http://www.hyosungsource.com
Çok sorunsuz geliyor rahat bir şekilde yapabilrisin alış verişini.
onursakin
16 Kasım 2012, 17:24
var, sorun olmadan gönderiyolar. yine de çok ağır ve hacimli parçalar almamakta fayda var.
Ufuk İnkaya
16 Kasım 2012, 17:33
zenon ve onur teşekkür ederim. yalnız buradan kredi kartı ile alışveriş yapılıyor yanılmıyorsam değil mi?
zenon
16 Kasım 2012, 17:57
zenon ve onur teşekkür ederim. yalnız buradan kredi kartı ile alışveriş yapılıyor yanılmıyorsam değil mi?
PAyPal kullandıryuorlar sanal kredi kartı varsan oda olur ama PayPal daha saglıklı sanırım.
Abrascas
16 Kasım 2012, 19:13
Almadan önce kargo fiyatına bakman faydalı olacaktır. Kargo ücrete eklenecek çünkü. Mesela amortisör 3.5 kg olduğu için 60 tl gibi bi kargo ücreti eklenebiliyor.
Ufuk İnkaya
16 Kasım 2012, 19:40
teşekkür ederim beyler
zenon
19 Kasım 2012, 10:11
Herkese günaydın bu hafta başıma gelen garip seyleri sizinle paylasım istedim.
Cumartesi RuzgarSA, Kerdeşim ve seigen ile gizar gezelim dedik gidiyoruz bir anda motor stop etti ne oldu derken vurdur ittir kaktır benzinde mi falan mi fişman mı derken GKN motordan Gökhanı aradık allah razı olsun yardımlarını esirgemedi Tekrardan burdan da teşekür ederim. sigrotalara bakmamızı söyledi ssöktük yedek sigortayı taktık çalıştı sonra kıllandımya motor sanki garip gidiyor gibi Kardesimde cbf var eşi ile bilrilikte te daha acemi 60 la falan gidiyoruz şu nu anladım ki 60 bizim motorlar için en dengesiz kmsi 2. viteste 6.000-7.000 devirlerde 3. vitestede 3000-4000 devirlerde sinir oldum neyse
Sonra elim full debriyajda motor stop etti iki üç kere düşük devir falan değil ha debriyaj full sıkılıyken. 5000 devirlerde "vuuuu" gibi ön taraftan bir ses geliyor Chronixe gittim bizim cocuklardan ayrılınca beraber baktık ettik valan Chronix in yorumu motor mükkemmel durumda hic bir sorun nu yok oldu.
Sanırım bu motor bana gore degil düşük devirde yüksek torklu bir motor lazım bana :D CBF 150 ciddi alışkanlık yapıyor sanırım :D ama gaz verinde yapıştırıp gitmesi ayrı güzel...
Chronix
19 Kasım 2012, 11:29
Herkese günaydın bu hafta başıma gelen garip seyleri sizinle paylasım istedim.
Cumartesi RuzgarSA, Kerdeşim ve seigen ile gizar gezelim dedik gidiyoruz bir anda motor stop etti ne oldu derken vurdur ittir kaktır benzinde mi falan mi fişman mı derken GKN motordan Gökhanı aradık allah razı olsun yardımlarını esirgemedi Tekrardan burdan da teşekür ederim. sigrotalara bakmamızı söyledi ssöktük yedek sigortayı taktık çalıştı sonra kıllandımya motor sanki garip gidiyor gibi Kardesimde cbf var eşi ile bilrilikte te daha acemi 60 la falan gidiyoruz şu nu anladım ki 60 bizim motorlar için en dengesiz kmsi 2. viteste 6.000-7.000 devirlerde 3. vitestede 3000-4000 devirlerde sinir oldum neyse
Sonra elim full debriyajda motor stop etti iki üç kere düşük devir falan değil ha debriyaj full sıkılıyken. 5000 devirlerde "vuuuu" gibi ön taraftan bir ses geliyor Chronixe gittim bizim cocuklardan ayrılınca beraber baktık ettik valan Chronix in yorumu motor mükkemmel durumda hic bir sorun nu yok oldu.
Sanırım bu motor bana gore degil düşük devirde yüksek torklu bir motor lazım bana :D CBF 150 ciddi alışkanlık yapıyor sanırım :D ama gaz verinde yapıştırıp gitmesi ayrı güzel...
biz en iyisi sana bir cbr250r bakalım...
zenon
19 Kasım 2012, 11:57
biz en iyisi sana bir cbr250r bakalım...
Oyle olcak galiba :D Baksan benim motor 2011 trafige çıkışlı olmasına karşılık 2012 in 11 inci ayı trafik muaynesini bitiyor gözümüyor ruhsatta ne yapabilir. Muayneye soksam ne kadar tutar? ne gerekir?
tekfur34
19 Kasım 2012, 21:54
Eğer 2011 trafik çıkışlı ise 2014 e kadar muayene problemi olmaması lazım. muhtemelen yazarken yanlış yazmışlardır. bence bi muameleciyle görüşsen problemi halledecektir. sen de muayene eziyetinden kurtulacaksındır.. ;)
zenon
20 Kasım 2012, 13:34
Cumartesi ye Randevu aldım sabah 9 da maslak otosanayide olcam.
puser
20 Kasım 2012, 17:10
Cumartesi ye Randevu aldım sabah 9 da maslak otosanayide olcam.
senin şu selektör düğmesine sorun çıkarırlar mı acaba ?
zenon
20 Kasım 2012, 17:26
senin şu selektör düğmesine sorun çıkarırlar mı acaba ?
Bakıcaz görcez artık siyah bantla bantlarım orda dügme oldugunu görmezler :D
puser
20 Kasım 2012, 17:44
seni çakal :)
zenon
20 Kasım 2012, 17:52
seni çakal :)
Valla ona itiraz ederlerse söverim :D zaten 3 tl gecikme ücreti cıkarmışlar uyuz oldum :D
_oXXo_
20 Kasım 2012, 19:41
ZENON 10. ayda muayene yağtırdım 70 kusur lıra para verdım . akıllı uslu sadece far lara bakıyorlar :D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO