PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106

zenon
09 Mayıs 2012, 13:50
Bu motorun gaz tepkimesini azaltmanın bir yolu var mı? bir anda atılıp bir anda kompresöre binsin istemiyorum.

UNdocab
09 Mayıs 2012, 23:04
elinin ayarını geliştireceksin. Gazı tam bıraktıktan sonra tekrar gaz verirken hafif debriyajla beraber vereceksin olacak

zenon
10 Mayıs 2012, 14:58
elinin ayarını geliştireceksin. Gazı tam bıraktıktan sonra tekrar gaz verirken hafif debriyajla beraber vereceksin olacak

Oyle yapamam gerekmeyen motorlarlar var for exm. CBF - KAWA gt 250 neden oyle olamiyor :D

tranquiltr
11 Mayıs 2012, 23:56
Selamlar arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajım. Suan cbf 150 kullanıyorum ve motorum satıldıgı taktirde hemen bu motordan almayı dusunuyorum ama sorun şuki benim siyah takıntım var ve sahibindene bakınca dogru duzgun siyah renkte olanını goremiyorum. Olanda 5.750 demis pazarlıksız gidip gormeye bile gerek yok bence cunku ne kadar temiz olursa olsun genede masrafı olur. lastigi ıvırı zıvırı sıfır fiyatına geliyo nerdeyse. Mecbur uygun fiyatlı temizini beklicem insallah yazı beklemekle gecirmem:) Tum yorumları vs okuyorum 2 haftadır bu motor hakkında baya bilgi sahibi oldum falat ben bu motoru gercekte hic gormedim hep fotolara bakarak ic gecirdim. Gormemem tuhaf gelecek belki size ama istanbul'un uzak ilcesinde oturuyorum ve burada hic yok sadece ss modelinden var bitane ama hasatı cıkmıs naked modeli hakkında bi fikir vermiyor. Simdi endisem sudur komik gelecek belki ama inanın bilmedigim icin soruyorum cbf 150 den sonra bu motor bende ufak gorunurmu merak ediyorum.

_oXXo_
12 Mayıs 2012, 00:29
Selamlar arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajım. Suan cbf 150 kullanıyorum ve motorum satıldıgı taktirde hemen bu motordan almayı dusunuyorum ama sorun şuki benim siyah takıntım var ve sahibindene bakınca dogru duzgun siyah renkte olanını goremiyorum. Olanda 5.750 demis pazarlıksız gidip gormeye bile gerek yok bence cunku ne kadar temiz olursa olsun genede masrafı olur. lastigi ıvırı zıvırı sıfır fiyatına geliyo nerdeyse. Mecbur uygun fiyatlı temizini beklicem insallah yazı beklemekle gecirmem:) Tum yorumları vs okuyorum 2 haftadır bu motor hakkında baya bilgi sahibi oldum falat ben bu motoru gercekte hic gormedim hep fotolara bakarak ic gecirdim. Gormemem tuhaf gelecek belki size ama istanbul'un uzak ilcesinde oturuyorum ve burada hic yok sadece ss modelinden var bitane ama hasatı cıkmıs naked modeli hakkında bi fikir vermiyor. Simdi endisem sudur komik gelecek belki ama inanın bilmedigim icin soruyorum cbf 150 den sonra bu motor bende ufak gorunurmu merak ediyorum.

arkadaşım hoş geldin diyelim . benimde senin gibi siyah takıntım vardı. fakat kısmet annemin istediği oldu kırmızı bı 250 aldım. kırmızı da güzel duruyor emin olabilirsin. 2 soruna gelince gt 250 alana kadar bu kadar iri olduğunu bilmiyordum . cbf 150 yanında bisiklet gibi duruyor :pl::pl::pl::pl::pl::queen::queen::queen::queen::q ueen:

tranquiltr
12 Mayıs 2012, 00:52
arkadaşım hoş geldin diyelim . benimde senin gibi siyah takıntım vardı. fakat kısmet annemin istediği oldu kırmızı bı 250 aldım. kırmızı da güzel duruyor emin olabilirsin. 2 soruna gelince gt 250 alana kadar bu kadar iri olduğunu bilmiyordum . cbf 150 yanında bisiklet gibi duruyor :pl::pl::pl::pl::pl::queen::queen::queen::queen::q ueen:
Benim annemde siyahı begeniyor yanlız eheh. Ciddiyim bu zamana kadar kullandıgım 3 motorda siyahtı ve annem hepsini begendi :) Cbf 150 yi gecen sene bu zamanlarda almıstım ilk vitesli motorumdu hala severek kullanıyorum aslında .Sessiz ,titresimsiz falan ama son zamanlarda surekli tapa gaz yaparken buluyorum kendimi .Gucsuz olusu sinirimi bozuyor. Oyle cok hız meraklısı degilim aslında ama yetmiyor iste. Motoruma ilan verdim 1 hafta once. ARayan olmadı henuz ama sayet motor bulursam hazırda bekleyen bi arkadas var bana sat bana sat diyen. Fiyat cok kırmaya calısıyo ve hemen alabilecim bi comet yok diye agardan alıyorum.

Chronix
12 Mayıs 2012, 01:29
Selamlar arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajım. Suan cbf 150 kullanıyorum ve motorum satıldıgı taktirde hemen bu motordan almayı dusunuyorum ama sorun şuki benim siyah takıntım var ve sahibindene bakınca dogru duzgun siyah renkte olanını goremiyorum. Olanda 5.750 demis pazarlıksız gidip gormeye bile gerek yok bence cunku ne kadar temiz olursa olsun genede masrafı olur.

Alternatif (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-araba-almam-gerekiyorr-malesef-motorumu-satiyorum-83569749/detay)

bu da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-2009-model-6500-km-de-sahibinden-bakimli-orjinal-81717935/detay) pazarlık yapabilirim derseniz

bu arada istanbul'un hangi ilçesindesiniz. ?

tranquiltr
12 Mayıs 2012, 09:11
İlk linkledigin guzel ama 5750 pazarlıksız biraz fazla oldugunu dusunuyorum 2008 model icin. Temiz bir motora benziyor fiyatı duser belki. digeri zaten ankarada vakit lazım oralara gitmek icin. Diger o fiyatı ucuz tutanlar hakkında ne dusunuyorsunuz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-keyfe-keder-satilik-64328936/detay Bu mesela yandaki hyosung yazısı yok lastikler anlasılmıyo durumu fotodan ve keske yıkayıp cekseymis cok tozlu gorunuyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-tertemiz-bakmadan-gecme-55304020/pasif-ilan/#classifiedTitle Bundada sinyaller on arka degismis. far farklı gibi bide arkada R mı yazıyo banamı oyle geldi. Zamanı gecmis ilanın ama unuttu guncellemeyi heralde yada satmısta olabilir.
Diablo 3 un cıkmasınada 3 gun kalmısken motor bakmak tuhaf geliyor cunku gezecek vaktim istegim olmayacak sanki pek ehehe:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cok-temiz-gt250-arayan-varsa-burda-78628771/detay/ Bu var favorim aslında ama bunuda yanlarda yazı yok full boyanmıs diyemi yok acaba yoksa yazıyı kaybetmek icini yapılmıs anlasılmıyoda.

onursakin
12 Mayıs 2012, 12:38
belki bu kadar bilgili arkadaşın yanında bana laf düşmez ama, ben de çok araştırmadan aldığım için başıma pek hoş olmayan şeyler geldi. o yüzden tavsiyede bulunmak istedim.

ilkinin lastikler bitik gözüküyo ama kir ve dandik foto olmasından da öyle gözüküyo olabilir. muayenesinin yeni yapılmasına aldanma derim. almaya niyetin varsa mutlaka bi ustayla bakmaya git.
ikinci link'in satılmamış olma ihtimali yok. net hatırlamıyorum ama eylül 2011 civarında sahibindendeki tüm cometleri arayıp sormuşumdur, ve aralarında satılmış ama ilanı kaldırılmamış olan bi sürü vardı.
üçüncüyse dediğn gibi boyanmış ve kazalı olabilir. buna da ustayla gidip bakmak lazım. pek güven vermedi bana fotoğraflar.

_SpartacuS_
12 Mayıs 2012, 13:08
@onursakin senın motordan ne haber ? Var mı bi gelişme

Chronix
12 Mayıs 2012, 13:24
İlk linkledigin guzel ama 5750 pazarlıksız biraz fazla oldugunu dusunuyorum 2008 model icin. Temiz bir motora benziyor fiyatı duser belki. digeri zaten ankarada vakit lazım oralara gitmek icin. Diger o fiyatı ucuz tutanlar hakkında ne dusunuyorsunuz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-keyfe-keder-satilik-64328936/detay Bu mesela yandaki hyosung yazısı yok lastikler anlasılmıyo durumu fotodan ve keske yıkayıp cekseymis cok tozlu gorunuyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-tertemiz-bakmadan-gecme-55304020/pasif-ilan/#classifiedTitle Bundada sinyaller on arka degismis. far farklı gibi bide arkada R mı yazıyo banamı oyle geldi. Zamanı gecmis ilanın ama unuttu guncellemeyi heralde yada satmısta olabilir.
Diablo 3 un cıkmasınada 3 gun kalmısken motor bakmak tuhaf geliyor cunku gezecek vaktim istegim olmayacak sanki pek ehehe:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cok-temiz-gt250-arayan-varsa-burda-78628771/detay/ Bu var favorim aslında ama bunuda yanlarda yazı yok full boyanmıs diyemi yok acaba yoksa yazıyı kaybetmek icini yapılmıs anlasılmıyoda.

1. ile 3. ilanı daha kafadan sildim ben.. o kadar km olupta o değişik ve bitmeye yakın lastiklerin durumu nedir anlamadım gitti.özellikle bu sezon gördüğüm şey , bu motora çok hevesli olup ama maddi durumu sadece ucuz olanı almaya imkanı olanlar ve alanlar çok büyük sıkıntılar yaşadı. özellikle R modeli ile ilgili forumda bunu görebilirsin.. ilanda ki motorların fiyatına baktım hepsi ortalama 4600 ve muhtemelen sende 4500'e almaya düşünüyorsun. ve tavsiyem yapma ucuza alırsın aldım diye birde sevinirsin ama sonradan sorunlar çıkınca da uzun süreli pişmanlık yaşar motordan da soğursun.

adanalı
12 Mayıs 2012, 13:26
arkadaşlar,uzak demezseniz ama pırıl pırıl bir motor isterseniz,alındığı günü ve nasıl titiz kullanıldığını iyi bildiğim bir motor var.sahibi titiz ötesi ve bizim gurupta.ben kefilim motora.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt-250-naked-kazasiz-tek-el-85029364/detay

Chronix
12 Mayıs 2012, 13:42
arkadaşlar,uzak demezseniz ama pırıl pırıl bir motor isterseniz,alındığı günü ve nasıl titiz kullanıldığını iyi bildiğim bir motor var.sahibi titiz ötesi ve bizim gurupta.ben kefilim motora.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt-250-naked-kazasiz-tek-el-85029364/detay

motor gerçekten de temiz görünüyor. @tranquiltr için birde pazarlık payı var ise kesinlikle alınabilir.

adanalı
12 Mayıs 2012, 14:29
kardeş ben temizdir diyorsam alan kesinlikle pişman olmaz.gelir buraya birde ADANA KEBABINI yer,ŞALGAMINI içer,BİCİBİCİ sini de yer,motorunu alır gider.:P

_oXXo_
12 Mayıs 2012, 15:04
BORA ABİ 1 ay önce olsaydı bu satış hemen binip gelirdim motoru almaya maşallahı var temiz makine . alan arkadaşa hayırlı olsun

adanalı
12 Mayıs 2012, 16:31
barbaros kardeş,motorun sahibi,1 ay önce CBF 1000 aldı,hyo'ya 1 ay kadar kardeşi bindi(2 kez),o da kendine FAZER alınca,hyo 3. motor olarak fazla geldi,onun için satıyor.kapalı garajda tertemiz yıkanmış,yeni sahibini beklliyor.

_oXXo_
12 Mayıs 2012, 18:43
abi biraz önce yorum yaptıktan sonra hemen motor almak isteyen bi abim aklıma geldi onu aradım şu anda ehliyet kursuna gidiyor onunla konuştuk . bakalım gönlü var kısmet olursa yemek yemeye geliriz :))

tranquiltr
12 Mayıs 2012, 19:59
Degerli bilgilerinizi paylastıgınız icin tesekkurler . Adanalı abi soyledigin motora yeni baktım hep istanbuldakilere bakıyordum. Motor gercekten cok temiz hatta hayret verici temizlikte o zincir kısmı alt taraflar falan pırıl pırıl. Yol az daha yakın olsaymıs 5-6 saat Pazartesi sabahtan gelirdim. Calıstıgım yerden 1 gun izin zorda olsa cıkarırım. 2 kisi ucakla sabahtan gelsem donus 1000km google mapte yol tarifi diyince 13 saat veriyo ne kadar dogru mola falan sayıyor mu bilemiyorum. Bilet fiyatlarıda 23 unde yarı yarıya dusuyor gorunuyor. 2 kisi gelcem sonucta o maliyetide dusurmem gerekicem. Bakalım kısmet abi dusunme asamasındayım satılmaz da bende bulamazsam o tarihe kadar gelebilirim aslında. Arkadasımada danısmam lazım tabi o kadar uzun yol tek basıma kullanabilirmiyim bilmiyorum cunku 2 kisi sart.

adanalı
12 Mayıs 2012, 22:15
_oXXo_,tranquiltr kardeşlerim,hayırlısı olsun diyorum.bu işler kısmet meselesi.

onursakin
13 Mayıs 2012, 01:47
@onursakin senın motordan ne haber ? Var mı bi gelişme

ya hiç sorma. bildiğin sayısal loto ikramiyesi sıkışmış arasına :D krankın mili mi ne yamulmuş motor açıldı, krank tornacıya gitti düzeltildi falan şimdi motor toplanıyo. pazartesi alıcam işte. o kadar alışmışım ki şu bi hafta eziyet gibi geldi. araba, metrobüs, dolmuş hepsini denedim, hepsine de ayrı ayrı lanet ettim.

ozgurakman
13 Mayıs 2012, 11:39
ya hiç sorma. bildiğin sayısal loto ikramiyesi sıkışmış arasına :D krankın mili mi ne yamulmuş motor açıldı, krank tornacıya gitti düzeltildi falan şimdi motor toplanıyo. pazartesi alıcam işte. o kadar alışmışım ki şu bi hafta eziyet gibi geldi. araba, metrobüs, dolmuş hepsini denedim, hepsine de ayrı ayrı lanet ettim.

abi senin tamircinin işleri gevşek heralde bu aralar... krank mili yamulur mu hiç, hadi yamuldu, düzeltilince randıman verir mi hiç...

onursakin
13 Mayıs 2012, 15:08
abi senin tamircinin işleri gevşek heralde bu aralar... krank mili yamulur mu hiç, hadi yamuldu, düzeltilince randıman verir mi hiç...

ya valla inan hiç bilmiyorum. yolda kalınca elimde iki numara vardı. biri istanbulun diğer ucunda olduğu için bunu çağırdım. onun dükkana çektikten sonra başka tamircileri kapı kapı dolaşıp nesi var nası yaparız diye sorcak vaktim de olmadığından buna çalışsın da napıyosan yap artık dedim. bakıcaz artık randıman vermezse başına ekşiycem elemanın.

BSC
13 Mayıs 2012, 15:25
Ardadaslar merhaba,
2007 model Comet'imi dun muayene icin Tuvturk'e goturdum. Orjinal olmayan bir egsozt takili oldugu icin agir kusurlu raporu verdiler ve muayeneden gecirmediler.
Orjinal egzostla yeniden muayeneye gitmem icin 1 ay surem var. Motorun benden onceki sahibi orj. egzostu tutmamis, bu nedenle kendisinden de alamiyorum.
Aramizda egzostunu degistirmis ve orjinalini deposunda tutan uye var midir? Istanbul'da olup, kisa sureli odunc verebilecek (istenirse kimligimi birakabilirim) arkadaslarin desteklerini bekliyorum.
Simdiden tesekkurler.

onursakin
13 Mayıs 2012, 15:33
Ardadaslar merhaba,
2007 model Comet'imi dun muayene icin Tuvturk'e goturdum. Orjinal olmayan bir egsozt takili oldugu icin agir kusurlu raporu verdiler ve muayeneden gecirmediler.
Orjinal egzostla yeniden muayeneye gitmem icin 1 ay surem var. Motorun benden onceki sahibi orj. egzostu tutmamis, bu nedenle kendisinden de alamiyorum.
Aramizda egzostunu degistirmis ve orjinalini deposunda tutan uye var midir? Istanbul'da olup, kisa sureli odunc verebilecek (istenirse kimligimi birakabilirim) arkadaslarin desteklerini bekliyorum.
Simdiden tesekkurler.

bende yoshimura var esenyurttaki istasyonda hiç sorun çıkmadan geçti muayeneden. oraya gidebilme şansın var mı bilmiyorum ama bilgin olsun.

HaydarBıçak
13 Mayıs 2012, 16:37
bende yoshimura var esenyurttaki istasyonda hiç sorun çıkmadan geçti muayeneden. oraya gidebilme şansın var mı bilmiyorum ama bilgin olsun.

muayeneden bir kez kalırsa ikinciye aynı yere gitmesi gerekiyor.

_SpartacuS_
13 Mayıs 2012, 21:53

Krank milinin yamulmasına ve tornaya giderek tekrar düzelttirmesi bana da tuaf geldi ama denize düşen yılana sarılır olmuş senin ki. Umarım eski performansına kavuşur. Çıktığında sıkıntısız binersin. Bayağı masraf çıkartmış olmalı. Bizlere neler yapıldı ne kadar tuttu paylaşırsan sevinirim. Bende arabayla kaza yaptığımda aynı duyguları yaşamıştım seninle. Bir zaman sonra İnsanın eli ayağı oluyor bu 2 tekerlekli Sevimli şeyler :P kısa sürede kavuşman dileğiyle...

onursakin
13 Mayıs 2012, 23:26
Krank milinin yamulmasına ve tornaya giderek tekrar düzelttirmesi bana da tuaf geldi ama denize düşen yılana sarılır olmuş senin ki. Umarım eski performansına kavuşur. Çıktığında sıkıntısız binersin. Bayağı masraf çıkartmış olmalı. Bizlere neler yapıldı ne kadar tuttu paylaşırsan sevinirim. Bende arabayla kaza yaptığımda aynı duyguları yaşamıştım seninle. Bir zaman sonra İnsanın eli ayağı oluyor bu 2 tekerlekli Sevimli şeyler :P kısa sürede kavuşman dileğiyle...

aslında parça fiyatları az çok belli ama şöyle bi hesap var ortada;

akü 110, konjektör 100, statör sargı (yeni alınmadı sarım yapıldı) 190, torna 100
yeni yağ, keçe vs toplam işçilik 250
yani toplam 750.

tüm arkadaşlara;
bunları sadece bilgi için yazdım. oha, kazık vb. yorumlar almazsam kendimi daha az kötü hissedicem, teşekkürler.

mstfkrfk
14 Mayıs 2012, 01:10
arkadaşlar ve abilerim.yarın bir problem çıkmazsa bora abinin paylaştığı motoru(gürsel abinin motoru) ben alacağım ve 5 yıl önce hayalini kurduğum motora kavuşacağım :D herkese iyi akşamlar.

zenon
14 Mayıs 2012, 09:18

akü 110, konjektör 100, statör sargı (yeni alınmadı sarım yapıldı) 190, torna 100
yani toplam 750.

tüm arkadaşlara;
bunları sadece bilgi için yazdım. oha, kazık vb. yorumlar almazsam kendimi daha az kötü hissedicem, teşekkürler.

Parca fiyatlarından gecirmezse işcilik cok degil gibi geldi bana :Dp kadar süre otoparka bıraksan 100-200 tl verirdin zaten :D

ozgurakman
14 Mayıs 2012, 13:34

yani toplam 750.

tüm arkadaşlara;

eğer böyle bir his oluşmasına meyil verdiysem özür dilerim, affedin...
aslında düşünce işçilik fazla değil, komple sökülüp takılan bir motor ve elden geçen elektrik tesisatı düşünülünce...
inşallah problemsiz bir şekilde binersiniz :rendeer:

onursakin
14 Mayıs 2012, 14:30
@zenon evim bahçesine koyduğumdan öyle bi problem olmazdı ama dediğin gibi fiyat uçuk değil. tek endişem bittikten sonra nası olucağı yönünde. onu da bekleyip görücem artık.

@ozgurakman yok ya öyle anlamadım, sadece sonrası için öyle yorumlar gelmesin diye önlem alıyım dedim. teşekkürler, benim de tek dileğim o. dört gözle telefon bekliyorum şuan =)

@mstfkrfk hayırlı olsun, güle güle kazasız belassız kullan

konak1
15 Mayıs 2012, 13:35
Merhaba arkadaşlar epey bir uğraştan sonra motorumun son hali :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-biz-yaptik-oldu-85998195/detay

nabu
15 Mayıs 2012, 15:11
Merhaba arkadaşlar gt250 r almak istiyordum fakat henüz motor kullanmayı bilmediğim için 250 comet daha iyi olacağını düşündüm. Antalyada yaşıyorum aşağıdaki link teki motoru buldum uygun fiyatlı ve sahibiyle netten görüşmemden mekanik olarak bir problemin olmadığını söyledi. Ne dersiniz alınırmı bu motor?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-bagaj-cantasida-var-83584733/detay

_oXXo_
15 Mayıs 2012, 17:01
kendime bir yol arkadaşı motoruma bir arkadaş gt 250daha aldık.
umarım kotu yolculuklarımız olmaz . bora abinin kefil olduğu siyah gt 250 yi aldık. pazar günü gidip motoru getireceğiz . ilk yazan ve kutlayan ben olmak istedim .

tayfun abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlerin olur. kaskın asfalt görmez inşallah.

adanalı
15 Mayıs 2012, 20:34
tekrar hayırlı olsun kardeş.

_SpartacuS_
15 Mayıs 2012, 23:17
Merhaba arkadaşlar epey bir uğraştan sonra motorumun son hali :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-biz-yaptik-oldu-85998195/detay

yan çantalar süper reis :) nereden ve kaça aldın ?

Selam olsun sizin tayfaya :)

_oXXo_; hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler :)

ozgurakman
16 Mayıs 2012, 01:05
Merhaba arkadaşlar gt250 r almak istiyordum fakat henüz motor kullanmayı bilmediğim için 250 comet daha iyi olacağını düşündüm. Antalyada yaşıyorum aşağıdaki link teki motoru buldum uygun fiyatlı ve sahibiyle netten görüşmemden mekanik olarak bir problemin olmadığını söyledi. Ne dersiniz alınırmı bu motor?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-bagaj-cantasida-var-83584733/detay

bence alınmaz, 30.000de piston segman mı yenilenirmiş...

nabu
16 Mayıs 2012, 10:39
teşekkür ederim yorumunuz için. Peki gt250r yada comet satan varsa pm atarsa sevinirim.

zenon
16 Mayıs 2012, 11:16
@zenon evim bahçesine koyduğumdan öyle bi problem olmazdı ama dediğin gibi fiyat uçuk değil. tek endişem bittikten sonra nası olucağı yönünde. onu da bekleyip görücem artık.

Honda da birebir ben yasamadım ama kulak misafiri oldum kaza sonrası serviste yatan motor icin otopark ucreti uygulamışlardı bir kısmını kasko karşılıyor ama geri kalanı motor sahibine odetmek istemişlerdi otopak dediginde servisin onu kapalı falan olsa amenna :) bu tamir icinde bekleyen motor icin aynımıdır bilmiyorum tabi. ( Bende honda servisten hep memnun kalmışımdır her konuda )

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

Biri bu arkadasa tank pat ne işe yarıyor anlatsın bir zahmet :D hic gulesim yoktu utanmada depo kapagına yapıştırcak :D

onursakin
16 Mayıs 2012, 11:35
Honda da birebir ben yasamadım ama kulak misafiri oldum kaza sonrası serviste yatan motor icin otopark ucreti uygulamışlardı bir kısmını kasko karşılıyor ama geri kalanı motor sahibine odetmek istemişlerdi otopak dediginde servisin onu kapalı falan olsa amenna :) bu tamir icinde bekleyen motor icin aynımıdır bilmiyorum tabi. ( Bende honda servisten hep memnun kalmışımdır her konuda )

ahah o komik olmuş ya. aslında herşeye para kazanılabilir mi gözüyle bakan kurumsal şirketlerde böyle bi uygulamaya şaşmamak lazım
bu arada hala alamadım motoru. gece de rüyama girdi. nası özledim belli değil.

zenon
16 Mayıs 2012, 11:38
ahah o komik olmuş ya. aslında herşeye para kazanılabilir mi gözüyle bakan kurumsal şirketlerde böyle bi uygulamaya şaşmamak lazım
bu arada hala alamadım motoru. gece de rüyama girdi. nası özledim belli değil.

Tez zmaanda kavusursun umarım tek teseli bu ara havaların kotu olması sanirim :D nede olsa hava kotu binemiycektim falan dersin :D

onursakin
16 Mayıs 2012, 12:54
ya evet. ben alana kadar terkos yağmur stoklarını doldursun da sonrasında yine bi mojave kurağına razıyım.

_oXXo_
16 Mayıs 2012, 16:12
tekrar hayırlı olsun kardeş.

teşekkur ederim abi. pazar günü talihsiz bir olay olmazsa adanadayız.
bu arada gürsel abi ile görüştüm sanırım geziyi iptal etmişsiniz hem sevindim(kendi adımıza) hem üzüldüm ( bizim yüzümüzden iptal ettiniz) teşekkürler tekrardan.

tşk ederim yanlız gezmekten sıkılmıştım :))

fearlesboyy
16 Mayıs 2012, 16:40
kusuruma bakmayında piston değişimin km simi var.yani illa şu km değişir diye bir periyodumu var.ve piston sekman neden değişir.??
yani 15000 20,000 km bir motor yag yakamazmı ?*

merianne
16 Mayıs 2012, 23:24
arkadaşlar 2012 comet için ön cam araştırıyorum,özel cam yapan yer varmı bildiğiniz ?

ozgurakman
16 Mayıs 2012, 23:52
kusuruma bakmayında piston değişimin km simi var.yani illa şu km değişir diye bir periyodumu var.ve piston sekman neden değişir.??
yani 15000 20,000 km bir motor yag yakamazmı ?*

20.000de yağ yakacak hale geldiyse, bu durum motorun ya bakımsız bırakıldığı ya da sürerken becerildiği anlamına gelir... bakımlı ve sağlıklı sürülen bir çin malı cub bile 25-30.000 yapıyorsa, elimizi vicdanızıma koyup bi düşünelim...

zenon
17 Mayıs 2012, 10:29
arkadaşlar 2012 comet için ön cam araştırıyorum,özel cam yapan yer varmı bildiğiniz ?

Bu bilgi banada lazım bir 5 cm daha uzun bir cam güzel olur gibi geliyor.

merianne
17 Mayıs 2012, 11:12
istanbulda özen plexi diye bir yer yapıyor ama ben istanbulda değilim.Ankara şaşmazda varmış bugün gidip bakacağım.Sonucu paylaşırım.Kendim plexsiden ısıtarak yaptım kıvrımlarını vsvs cuk diye oturdu,Sadece sabitlemek kalmıştı ancak vida deliği açarken pileksiyi çatlattım.

konak1
17 Mayıs 2012, 11:57
Soft yan çanta(kumaş) çok kullanışlı.Ümraniye Mert Motor 90TL. aldım

---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:53 ----------

yan çantalar süper reis :) nereden ve kaça aldın ?

Selam olsun sizin tayfaya :)

Saol teşekkür edrim :)

_oXXo_
17 Mayıs 2012, 14:53

doğru hatırlıyorsam senin motor yuvarlak far lı lardan. benim motorda kappa nın en büyük boyu var . gayette memnunum. bir göz istersen kappa lara