PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106

_SpartacuS_
06 Nisan 2012, 00:26
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Mc de yemek ısmarladığını yazmamışsın ağabey. Kesene bereket güzel gün oldu. :) Tekrarlayalım kısa sürede

Chronix
06 Nisan 2012, 12:34
insan yeni amortisörlerin resmini çekmez mi bea :P..hayırlı olsun allah uzun uzun ömürler versin .. bugün de gaz telinde bir.....sezdim açtım kumandayı bir de ne göreyim tek damar kalmış teli birbirine tutan hemen aldım bir tane yarın artık almış olduğum debriyaj teli ile gaz telini değiştiririm.. bizden ayrılmayın (http://www.facebook.com/groups/gt250/):mrgreen: aklıma gelmişken güray o amortisörlerin hali ne moruk :mrgreen: bi dakika ya kafam karıştı sizin amortisörlerin ayarı alttanmış o nasıl oluyor yav :silent: benimki hep üstte oldu da ondan soruyorum

ozgurakman
06 Nisan 2012, 14:25
Ahmet abi valla bi gt250 aldırcaksınız sonunda bana da :) Coşkun abiyle yaptığımız yazışmalar beni vazgeçirmişti ancak tekrar kanım kaynamaya başladı.

burdaki yamaha yetkili satıcısı (aynı zamanda kanuni satıcısı ve drag yarışlarına katılan bi abimiz) hyolarda arka silindirin soğutmasının sıkıntılı olduğunu ve silindirin kendini çabuk yediğini söyledi. doğruluk payı var mıdır? eğer alırsan çok uzun yolculuklarda yağ soğutmasına güvenme, hava soğutmalıymış gibi belli aralıkla dinlendir dedi...

---------- Post added at 13:25 ---------- Previous post was at 13:11 ----------

insan yeni amortisörlerin resmini çekmez mi bea :P..hayırlı olsun allah uzun uzun ömürler versin .. bugün de gaz telinde bir.....sezdim açtım kumandayı bir de ne göreyim tek damar kalmış teli birbirine tutan hemen aldım bir tane yarın artık almış olduğum debriyaj teli ile gaz telini değiştiririm.. bizden ayrılmayın (http://www.facebook.com/groups/gt250/):mrgreen: aklıma gelmişken güray o amortisörlerin hali ne moruk :mrgreen: bi dakika ya kafam karıştı sizin amortisörlerin ayarı alttanmış o nasıl oluyor yav :silent: benimki hep üstte oldu da ondan soruyorum

alttan olanlar acaba yan sanayi mi? sen senin motorun amortisörünü çek koy da bi de senin amortisörü görelim :)

Chronix
06 Nisan 2012, 14:38
alttan olanlar acaba yan sanayi mi? sen senin motorun amortisörünü çek koy da bi de senin amortisörü görelim :)

bu şeklinden belli olan çıkan gt250 amortisörü

http://desmond.imageshack.us/Himg214/scaled.php?server=214&filename=img0923tm.jpg&res=landing

bu da gt650 amortisörü. iç yapısı olarak farklı mı bilmiyorum ama resimden de görüldüğü gibi fark helezonu ve daha sert yapmak amaçlı demir bir aparat eklemişler..

http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=img0751wm.jpg&res=landing

_oXXo_
06 Nisan 2012, 15:54
slm arkadaşlar,az önce sıfır gt250 comet siyah motoru aldım.Pazartesiye plakası vsvs çıkacak.
Plaka vsvs dahil 9350'ye mal oldu.Allah kaza bela vermesin,inşallah hayırlı olur.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN iyi günlerde kullanmak nasip olsun.

darısı başımıza diyelim !...

adanalı
06 Nisan 2012, 18:28
merianne kardeş,hayırlı olsun,güle güle kullanman dileklerimle.

konak1
06 Nisan 2012, 20:50
Merhaba arkadaşlar :) merianne kardeş hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Bildiğiniz gibi benim motor yağ eksiltiyordu.Bu gün sabah motoru Mert ustanın orda söktük.Durum içler acısı
.Benden önceki sahibi nin hataları yüzünden üst ekzantirik grubu komple+zincirleri,bütün siboplar,piston sekman krank,ve tornada ust kapak sibop ayarı ve alıştırması,piston gömleklerinin honlanması gibi işlemler ile 1250 TL bana maal oldu.Hadi hayırlısı motoru sıfırladım.Yarın inşallah toplarız :)

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Bu gün benim için çok yorucu bir gündü :)

merianne
06 Nisan 2012, 21:21
Sağolun arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.Bugünde mont,eldiven,balaklava(bu ismi niye koymuşlar anlamadım:)) kargodan gelmiş.Ayrıca -motosikleti fark edin-çıkartma hediyesi gelmiş onları arabama yapıştıracağım.:cherry: Şöyle bir giydim tam takım hepsi çok yakıştı :). Yanlız kaskı da takınca nefes almakta zorlandım bi garip oldum. Ama değer 10 yıllık özlem sonunda bitecek inşallah.

Şimdi bir sorunum var; Motoru ankara-emek' 4.44 motordan alacağım.Evim sincan'da yaklaşık 25 km var.Emekten sincana nasıl getireceğim.Daha önce hiç vitesli motor kullanmadım.Dengede bir sorunum yok yani düz yolda giderim;ancak rampa yukarı,ışıklarda dur kalk,eskişehir yolu,dolmuşçuların,belediye otobüslerinin ani şekilde durmaları gibi anlardan çok korkmaktayım.Bayideki usta 1-2 saat öğretecek ama iş yine bizde bitecek.Hiç uğraşmayıp bizim kamyonete yükleyip getirsem mi:pale:

ozgurakman
06 Nisan 2012, 21:27
Merhaba arkadaşlar :) merianne kardeş hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Bildiğiniz gibi benim motor yağ eksiltiyordu.Bu gün sabah motoru Mert ustanın orda söktük.Durum içler acısı
.Benden önceki sahibi nin hataları yüzünden üst ekzantirik grubu komple+zincirleri,bütün siboplar,piston sekman krank,ve tornada ust kapak sibop ayarı ve alıştırması,piston gömleklerinin honlanması gibi işlemler ile 1250 TL bana maal oldu.Hadi hayırlısı motoru sıfırladım.Yarın inşallah toplarız :)
Bu gün benim için çok yorucu bir gündü :)

hayırlı uğurlu olsun. üst kapağa ve egzantirik zincirine ne olmuş ki? (hadi zincir ve supap keçeleri eskir anlarım da supapların sıkıntısı neydi?)

Sağolun arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.Bugünde mont,eldiven,balaklava(bu ismi niye koymuşlar anlamadım:)) kargodan gelmiş.Ayrıca -motosikleti fark edin-çıkartma hediyesi gelmiş onları arabama yapıştıracağım.:cherry: Şöyle bir giydim tam takım hepsi çok yakıştı :). Yanlız kaskı da takınca nefes almakta zorlandım bi garip oldum. Ama değer 10 yıllık özlem sonunda bitecek inşallah.

Şimdi bir sorunum var; Motoru ankara-emek' 4.44 motordan alacağım.Evim sincan'da yaklaşık 25 km var.Emekten sincana nasıl getireceğim.Daha önce hiç vitesli motor kullanmadım.Dengede bir sorunum yok yani düz yolda giderim;ancak rampa yukarı,ışıklarda dur kalk,eskişehir yolu,dolmuşçuların,belediye otobüslerinin ani şekilde durmaları gibi anlardan çok korkmaktayım.Bayideki usta 1-2 saat öğretecek ama iş yine bizde bitecek.Hiç uğraşmayıp bizim kamyonete yükleyip getirsem mi:pale:

hocam bence acilen koruma demiri ya da takoz da alıp taktırın. 0 motor almışsınız, sonra düşürünce içiniz acımasın...

hayırlı olsun. en olmadı 2ye takıp sakin sakin gidersiniz :)

konak1
06 Nisan 2012, 22:35
Ben aldığımda motorda ses vardı.Sibop veya şin sesi diye fazla önemsemedim. Mert ustada sökmeden kesin bişey söyleyemedi.Yağ yakma ve ses arttı en son bu sabah mahalleden çıkarken motor artık yeter dedi.Önceki sahibi toplatmış 1 kere toplayan vatandaşta motor sadece yürsün diye toplamış.
Kim ne derse desin HYOSUNG gerçekten sağlam motor yapmış.Ölüsü bile gidiyor:)

Chronix
07 Nisan 2012, 13:46
duyduk duymadık demeyin!! (http://www.facebook.com/events/382160711824343/)

_oXXo_
07 Nisan 2012, 14:58
duyduk duymadık demeyin!! (http://www.facebook.com/events/382160711824343/)

kısmet olursa 13/14 nisanda yeni motorumla istanbulda olacağım. umarım orda görüşebiliriz. istanbul grubu ile.

tabi bu arada umarım pazarlıkta bir sorun cıkmaz

ozgurakman
07 Nisan 2012, 15:18
kafama takılan iki konu var beni aydınlatır mısınız... en azından almak isteyip te burayı okuyanlar da sorularına yanıt bulmuş olur.

yolcu konforu nasıl?
depo içi çabuk paslanıyor diyorlar aslı var mıdır?
bir de arka teker frenlemede ve virajda salınım yapıyor, arkası basmıyor diyorlar. (aklıma lastik kalitesi, basıncı ve amortisör ayarı geldi direk...)

teşekkürler. :rendeer:

bir de güncel rakamlarla benzin sarfiyatı nedir?

panic adak
07 Nisan 2012, 16:47
yolcu konforu diye bişey yok.
depo içi kesinlikle paslanmıyor kim dediyse sallamış işkembeden.
motorun agırlığı önde olduğu için arka kitliyor istediğin kadar lastik tak amortisörle oyna farketmez.
efendi sürersen 90 ı geçmeden 3.5 litre falan yakıyor. agresif sürersen ise 5.5 litreyi çok rahat görebilirsin.

merianne
07 Nisan 2012, 23:26
Arkadaşlar motoru salı veya çarşamba günü teslim alacağım.Güvenlik açısından ne gibi ürünler almalıyım.Öncelikle alacaklarım: Branda,zincir,alarm.Başka alınması gereken ne olabilir ? Ben kafes yapmayı düşünüyorum,binanın altında motorun gireceği bir cep var oraya bir kafes yapayım diyorum mantıklı olur mu sizce?

Cometlere;jant şeridi,tank ped vb. aksesuarlar yakışıyor mu ? Tavsiye edeceğiniz ürünler var mı ? motorun rengi siyah

_SpartacuS_
08 Nisan 2012, 15:31
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/558111_10150707547515816_585870815_9294842_5358975 40_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557354_3488905258042_1133766248_33311289_167419111 _n.jpg

S Virajı saygılar :)

Chronix
08 Nisan 2012, 22:26
olay şu, gaz telini değiştirmek için hava filtresi kutusunu söktüm taktım , ilk başta çalışmadı vurdurduk çalıştı . 1-2 tur attım geldim kapattım yine çalıştırmak istedim ama sonuç video da olduğu gibi.. fikir yürütecek arkadaşalara teşekkürler (http://www.youtube.com/watch?v=YN4IdnsC0Xg&feature=share)

fat280
08 Nisan 2012, 22:49
olay şu, gaz telini değiştirmek için hava filtresi kutusunu söktüm taktım , ilk başta çalışmadı vurdurduk çalıştı . 1-2 tur attım geldim kapattım yine çalıştırmak istedim ama sonuç video da olduğu gibi.. fikir yürütecek arkadaşalara teşekkürler (http://www.youtube.com/watch?v=YN4IdnsC0Xg&feature=share)

abi hortumu çıkarmışsın işte çalışmaması normal değil mi ?

overcloud
08 Nisan 2012, 22:55
boştaki hortum ne ben de merak ettim :)

Chronix
08 Nisan 2012, 22:56
abi hortumu çıkarmışsın işte çalışmaması normal değil mi ?

hortumu çıkarmadan öncede aynıydı ..deneme amaçlı çıkardım ama bişi değişmedi.

fat280
08 Nisan 2012, 22:58
hortumu çıkarmadan öncede aynıydı ..deneme amaçlı çıkardım ama bişi değişmedi.

benim motorunda emme manifoltuna böyle bir hortum giriyor da onu çıkardığımda çalışmıyor hava aldığından de bende öğle bir şey sandım

_oXXo_
08 Nisan 2012, 23:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-sifirdan-farksiz-52734806/detay/

arkadaşlar bu motoru gören bilen tanıyan varmı aceba ??

birde burdaki motor neden pembensi bir renkte
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-fuldolu-2009-model-cok-temiz-80365654/detay/
fotograf makınesınden olabılırmı ??

konak1
08 Nisan 2012, 23:47
Telin gerginlik ayarına bak . Boşluk varsa al (karbürotörün ordaki telin ayar vidası ile). Fazla boşluk varsa çalışmaması normal yada aynı şekilde fazla gergin ise tam tersi.

Chronix
08 Nisan 2012, 23:52
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-sifirdan-farksiz-52734806/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-fuldolu-2009-model-cok-temiz-80365654/detay/

fotoğraf makinasından hocam.. valla o gönderdiğin 2 linki de temiz kullanıcı arkadaşlarımızın almasını çok isterim.. bizim @zenon var tam ona göre yapılmış bir motor topcase ,yedek lastikler veya rüzgarlığı filan kaçırılmamalı.

Telin gerginlik ayarına bak . Boşluk varsa al (karbürotörün ordaki telin ayar vidası ile). Fazla boşluk varsa çalışmaması normal yada aynı şekilde fazla gergin ise tam tersi.

olabilir ama öyle olsa en azından gaz verdiğimde de çalışması gerekmez mi ?

konak1
09 Nisan 2012, 00:01
fotoğraf makinasından hocam.. valla o gönderdiğin 2 linki de temiz kullanıcı arkadaşlarımızın almasını çok isterim.. bizim @zenon var tam ona göre yapılmış bir motor topcase ,yedek lastikler veya rüzgarlığı filan kaçırılmamalı.

olabilir ama öyle olsa en azından gaz verdiğimde de çalışması gerekmez mi ?

boğulma yapıyor olabilir,aklıma başka bir şey gelmiyor.

reis007
09 Nisan 2012, 00:17

İlk ilanın sahibi 6500den aşağı inmiyor.param olsa 2.linkteki motoru alırdım.45güne kadar satılmazsa alırım.fiyatıda 6200e pazarlığımı yaptım :) ama olurda düşünürsen bencede alınabilecek motor...

_oXXo_
09 Nisan 2012, 00:20

motorun sahıbıyle görüşemedimki :((
babasının no sunu vermıs babası motorhakkında bılgı sahıbı degıl kendısı şehir dısında yarın bı daha arayacagım bakalım kısmetse perşembe akşamı istanbul a doğru geleceğim motor bakmaya bakalım hayırlısı :(

İlk ilanın sahibi 6500den aşağı inmiyor.param olsa 2.linkteki motoru alırdım.45güne kadar satılmazsa alırım.fiyatıda 6200e pazarlığımı yaptım :) ama olurda düşünürsen bencede alınabilecek motor...
reis valla adamla konusabılsem cuma gunu yanındayım bakalım kısmet

_SpartacuS_
10 Nisan 2012, 01:20
sayfa karıstı :D

seneronline
10 Nisan 2012, 02:07
Chronix fikrine ihtiyacım var acaba comete grenaj giydirsek polisler sorun çıkarır mı ?

_oXXo_
10 Nisan 2012, 17:37
kısmetse cuma günü benimde bir comet im olacak. bu arada arkadaşlar bir soru soruyum. comet lere alt sakal bulabılırmıyız kaça buluruz nerden buluruz gibi gereksiz bir soru :))

_SpartacuS_
10 Nisan 2012, 18:23
Bulunur yaptırılır 250 lıradan başlıyor minumum fiyatları bilginize... Bende cok araştırdım yurtdısından getirmeye kalkarsanız 500 lırayı gözden cıkartın.

reis007
10 Nisan 2012, 21:53
motorun sahıbıyle görüşemedimki :((
babasının no sunu vermıs babası motorhakkında bılgı sahıbı degıl kendısı şehir dısında yarın bı daha arayacagım bakalım kısmetse perşembe akşamı istanbul a doğru geleceğim motor bakmaya bakalım hayırlısı :(

reis valla adamla konusabılsem cuma gunu yanındayım bakalım kısmet

Hakkında hayırlısı olur inş. kardeşim.şu pembe gibi görünen motoramı talipsin.

konak1
11 Nisan 2012, 10:27
Herkese merhaba en sonunda dün sabah motoruma kavuştum.Rektefiyecinin yüzünden bir gün gecikmelide olsa. Mert usta nın eline sağlık makinadan artık ilginç sesler gelmiyor :)
Rodaj aşamasında olduğum için efendi efendi gidiyorum hiç sıkıştırmadan 5 viteste 6000 devirde 95 km en fazla.Makina da tork çok iyi. En kısa zamanda tamir resimlerini yüklerim.

UNdocab
11 Nisan 2012, 11:38
unutmaman gereken birşey daha var rodaj hakkında.
Rödaj sadece 6000 deviri geçmemek değil. Aynı devirde uzun süre sabit gitmemeyi de gerektiriyor.Sürekli deviri düşürüp arttırman ama 6000 deviri geçmemen gerekiyor.
Ne kadar uyuz birşey bilemezsin. Ben rödajı istanbul- izmir arasında yaptım çabuk bitti :)

fat280
11 Nisan 2012, 12:24
Herkese merhaba en sonunda dün sabah motoruma kavuştum.Rektefiyecinin yüzünden bir gün gecikmelide olsa. Mert usta nın eline sağlık makinadan artık ilginç sesler gelmiyor :)
Rodaj aşamasında olduğum için efendi efendi gidiyorum hiç sıkıştırmadan 5 viteste 6000 devirde 95 km en fazla.Makina da tork çok iyi. En kısa zamanda tamir resimlerini yüklerim.

abi motoru yaptırmak ne kadar tuttu bende bir tane 2 el alacamda az sorunlu fiyat araştırması yapıyorum da :D

konak1
11 Nisan 2012, 13:20
abi motoru yaptırmak ne kadar tuttu bende bir tane 2 el alacamda az sorunlu fiyat araştırması yapıyorum da :D

Ben bazı parçaları (egzantrik dişlileri) çıkma aldım. Orjinal parçaları da karizma motor ile merkez motordan fiyat mukayese ile tedarik ettim(1000 TL).Rektefiye ve sipobların yeniden alıştırılması işlemlerinede 250Tl verdim.Artı Mert ustanın el emeği :)

_oXXo_
11 Nisan 2012, 16:37
Hakkında hayırlısı olur inş. kardeşim.şu pembe gibi görünen motoramı talipsin.

EWET o motora talibim satıcı ile görüştüm kısmetse cuma günü alıyorum motoru motor kırmızı imiş. makinadan ö şekilde görünüyormuş yukardada sormustum zaten bunun rengi niye pembe diye makınadan demıştı arkadaslar. plakada kaza falan yok bide gidelim sağına soluna bakalım vites geçişlerine bakalım bi yola cıkalım ne olur bılınmez.
bu arada arkadaşlar alacağım motor 9000 cıvarında yanı 10000 bakımı gelmış. erken yaptırmak bana herhangi bir sıkıntı yaratırmı?
birde cuma cumartesi günleri beni istanbulda gezdirecek bir arkadaş varmı bana eşlik edecek. bir iki parça giysi almam lazım (eskileri mevcut yenilerini alacağım). eşlik eden biri olursa motorla gezeceğim. yoksa kaybolmamak için standart prosedürü izleyeceğim (iett)

saygılar ..

_SpartacuS_
11 Nisan 2012, 18:18

Hadi gözün aydın sevindim sıkıntısız hallolmasına :) Mert ustanın da işçiliğini senin motorla test etmiş olucaz :) Resimleri paylaşta bakak nooooooolmuş :)

ozgurakman
11 Nisan 2012, 20:12

güle güle kullan. sürekli aynı hızda gitmeni tavsiye etmem. ayrıca motorun hararetini çok yükseltmeden rodaj yaparsan daha sağlıklı olur (her motorda böyledir, segman, supap ve contaların alışması açısından sıcaklık iyi değildir). yani sık sık dinlendirerek binmelisin... gerçi biliyorsundur ama hatırlatayım dedim :)

reis007
11 Nisan 2012, 21:17
EWET o motora talibim satıcı ile görüştüm kısmetse cuma günü alıyorum motoru motor kırmızı imiş. makinadan ö şekilde görünüyormuş yukardada sormustum zaten bunun rengi niye pembe diye makınadan demıştı arkadaslar. plakada kaza falan yok bide gidelim sağına soluna bakalım vites geçişlerine bakalım bi yola cıkalım ne olur bılınmez.
bu arada arkadaşlar alacağım motor 9000 cıvarında yanı 10000 bakımı gelmış. erken yaptırmak bana herhangi bir sıkıntı yaratırmı?
birde cuma cumartesi günleri beni istanbulda gezdirecek bir arkadaş varmı bana eşlik edecek. bir iki parça giysi almam lazım (eskileri mevcut yenilerini alacağım). eşlik eden biri olursa motorla gezeceğim. yoksa kaybolmamak için standart prosedürü izleyeceğim (iett)

saygılar ..

oxxo senin adına sevindim :) ilerde satmayı düşünürsen müşterin hazır :cherry:
inş. ilandaki gibi dolu birmotordur,sıkıntısızdır.sende keyifl sürersin inş.bu arada erken bakımın hiçbir zaman zararı olmaz.sadece biraz gereksiz olduğu için keseye zarar.ama bende yeni motor alacak olsam ve bakıma az kalmışsa yaptırırdım.
hadi kalın sağlıcakla :king:

ozgurakman
11 Nisan 2012, 21:30

saygılar ..

arkadaşım motoru incelediğim kadarıyla motorun kuyruk karenajları ve deposu boyanmış, logo ve stickerlar yok. bunu iyice bir sor derim.

şimdiden hayırlı olsun :)

yesilkoy
11 Nisan 2012, 23:08
merhaba bu yasta bende (yasımı solemıcem:) artık bır 2006 naked sahıbı oldum acemıyım ve ogrenmem gereken cok sey yapmam gereken cok pratık var ve tabıkı bılmedıklerımı buradakı tecrubelı arkadaslarada sorarak ogrenmek var
bu gun motorla mınık bır tur attım acemılılıgımı daha ıyı anladım yanlız ayagımda motor ıcın aldıgım bot var ıdı vıtes atmak ıcın ayagı sokmakta zorlandım bunun bır ayarı varmı

_SpartacuS_
12 Nisan 2012, 13:05
merhaba bu yasta bende (yasımı solemıcem:) artık bır 2006 naked sahıbı oldum acemıyım ve ogrenmem gereken cok sey yapmam gereken cok pratık var ve tabıkı bılmedıklerımı buradakı tecrubelı arkadaslarada sorarak ogrenmek var
bu gun motorla mınık bır tur attım acemılılıgımı daha ıyı anladım yanlız ayagımda motor ıcın aldıgım bot var ıdı vıtes atmak ıcın ayagı sokmakta zorlandım bunun bır ayarı varmı

Hayırlı Uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler.

Vites pedalını isteğinize göre aşağıya veya yukarıya alabilirsiniz. Şanzuman ile vites pedalı arasındaki çubuktan ayarlanıyor. İstediğiniz ayarı kurtarmazsa şanzumandan çıkan ucu tutan zımbırtı adı ne bilmiyorum onu sökerek 1 2 diş yukarı veya aşağıya alıp deneyerek istediğiniz kıvama getirirsiniz. Bende Racing bot ile kullanıyorum o şekilde ayarlamıştım.

fat280
12 Nisan 2012, 13:17
slm arkadaşlar gt250 nin şanzuman dişlilerini ve conta takımını nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

konak1
12 Nisan 2012, 15:37
slm arkadaşlar gt250 nin şanzuman dişlilerini ve conta takımını nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
istanbul zeytinburnu karizma motor muharrem dişliler var ama conta için yetkili servis yada sanayiye bakacaksın

_oXXo_
12 Nisan 2012, 16:20
oxxo senin adına sevindim :) ilerde satmayı düşünürsen müşterin hazır :cherry:
inş. ilandaki gibi dolu birmotordur,sıkıntısızdır.sende keyifl sürersin inş.bu arada erken bakımın hiçbir zaman zararı olmaz.sadece biraz gereksiz olduğu için keseye zarar.ama bende yeni motor alacak olsam ve bakıma az kalmışsa yaptırırdım.
hadi kalın sağlıcakla :king:
saolasın umarım herkez ıstedıgı gıbı bır motora kavusur

arkadaşım motoru incelediğim kadarıyla motorun kuyruk karenajları ve deposu boyanmış, logo ve stickerlar yok. bunu iyice bir sor derim.

şimdiden hayırlı olsun :)

saolasın depoda rutuş boya varmış stıker iptalı için dedi . gidince görecez bakalım. belli mi olur o olmaz istanbuldan başka motor alır dönerim herşeyin hayırlısı

yeşilköy hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın

yesilkoy
12 Nisan 2012, 19:36
ok tesekkur ederım bakayım bı ayar yapmak lazım :)

ozgurakman
12 Nisan 2012, 22:23

fatih wolf kesmedi galiba :) sende benim gibi comet'e mi sardın :) almışsın da galiba?

yunem
12 Nisan 2012, 22:24

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

fat280
12 Nisan 2012, 22:54
fatih wolf kesmedi galiba :) sende benim gibi comet'e mi sardın :) almışsın da galiba?

evet özgür içimdeki ses yeter dedi büyüt artık :D ama ben wolfla takas yapacağım motoru işte şanzumanda sıkıntı varda sadece işte ondan araştırma yapıyorum yarın gidip alacağım inş. kütahyadan alacam 500 km yol beni bekliyor yarın cumarteside geri dönecem inş.

---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

arkadaşlar bir sorum daha olacak kusura bakmassanız debriyaj balatası en düşük internet de 115-120 den başlıyor bence pahalı geldi bunun yan sanayisi yada başka bir modelin debriyaj balatası uyuyor mu bu motora birde hangi markalarınki bilen varsa sevinirim