Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
_SpartacuS_
03 Nisan 2012, 02:20
rearfender kullansanız?
http://www.cooride.com/pyramid/pyramid2/etc/photo/078200b%20gt125r_s%20gt250r_s%20gt650r_s%2006-%20black.jpg
:) Alsana birtane hediye :)))
Çok para hocam ama havalar biraz düzelsin kendim yapmaya çalışıcam :)
konak1
03 Nisan 2012, 12:01
Benim amortisör de sorun yok daha :) tamiri ile boşuna uğraşmayın benim eski amortisörde tamir olmuştu ama randıman vermedi
ozgurakman
03 Nisan 2012, 12:39
birisi gt 650 amortisörü takmıştı arkaya, o arkadaş memnun mu?
ya uzun zamandır takip ediyorum bu başlığı. aklıma takılan şey, bu motorun şaşesi gerçekten kötü mü? bir de ben sert sürmeyi (üst devir-sert hızlanma ve yavaşlama) severim. sanırım alsam pistonu segmanı bana dayanmaz :)
Chronix
03 Nisan 2012, 14:08
birisi gt 650 amortisörü takmıştı arkaya, o arkadaş memnun mu?
ya uzun zamandır takip ediyorum bu başlığı. aklıma takılan şey, bu motorun şaşesi gerçekten kötü mü? bir de ben sert sürmeyi (üst devir-sert hızlanma ve yavaşlama) severim. sanırım alsam pistonu segmanı bana dayanmaz :)
gayet iyi, standart ayarında baya sert oluyor o yüzden 2. kademeye almam daha performanslı oldu. rearfender olayına gelince, normalde zaten arka teker ile amortisör arası çamurluk ve salıncağa ekli bir aparat ile kapalı bu yüzden lastikten amortisöre birşey gelmesi oldukça zor. amortisörün alt bölümüne gelen yağ daha çok sol şanzıman kapağının alt boşluğundan geldiği için baya bir yağ pisliği bulaştırıyor.
onursakin
03 Nisan 2012, 14:56
tekrar selamlar, bu ayın en geç 20'sinde motoru muayeneye götürcem. haftasonu da muayene öncesi bi bakım yaptırmam lazım. önceki bakımı yaptırdığım ustaya götürcem büyük ihtimal ama kafamda biraz soru işareti var fiyatla ilgili. aşağıdaki işlerin ederiyle ilgili az çok tahmini olan var mı?
* frenlerden ses geliyo sanırım balatası değişicek.
* yağ değişebilir (2.500 km oldu ama gitmişken değiştirebilirim belki)
* motor vitesteyken debriyaja bassam da marş almıyo. mecburen boşa almam gerekiyo. (bu basit bişeydir diye umuyorum)
* zincir sadece yağlanıcak
* hava filtresi temizlenir
* manetin ucu kırık, ama yenisini almayı düşünmüyorum. muayenede sorun teşkil etmez heralde.
Chronix
03 Nisan 2012, 15:11
tekrar selamlar, bu ayın en geç 20'sinde motoru muayeneye götürcem. haftasonu da muayene öncesi bi bakım yaptırmam lazım. önceki bakımı yaptırdığım ustaya götürcem büyük ihtimal ama kafamda biraz soru işareti var fiyatla ilgili. aşağıdaki işlerin ederiyle ilgili az çok tahmini olan var mı?
* frenlerden ses geliyo sanırım balatası değişicek.
- ses dediğin ötüyorsa söküp bakmak . balata iyi durumdaysa lazım zımparalayarak düzeltebilirsin.
* yağ değişebilir (2.500 km oldu ama gitmişken değiştirebilirim belki)
- çok sık kullanmıyorsan bence hiç gerek yok.
* motor vitesteyken debriyaja bassam da marş almıyo. mecburen boşa almam gerekiyo. (bu basit bişeydir diye umuyorum)
- ayaklık müşürünü iptal ettirdin mi ? eğer ettirdiysen kablonun kesildiği yeri söküp tekrar bir güzel bantla. yok söktürmediysen yine ayaklık müşürü ile sıkıntı yaşıyorsun.
* zincir sadece yağlanıcak
- yağın yok mu ? bence almalısın
* hava filtresi temizlenir
- yok mu yakınlarda hava üfletebileceğin bir yer . basittir onu söküp takması boş yere para verme.
* manetin ucu kırık, ama yenisini almayı düşünmüyorum. muayenede sorun teşkil etmez heralde.
-sinyallerin çalışıyor mu, frenlerin iyi turuyor mu, farın zenon mu normal mi, egzost orjinal mi
yağı ve balataları da değiştirirsen maximum 100 110 TL arası bir para ödersin.
onursakin
03 Nisan 2012, 15:22
her gün işe gidiş geliş, 40 km kullanıyorum o yüzden değiştirsem iyi olur sanırım.
müşür aldığımda iptaldi zaten. ayaklık açık kapalı farketmiyo zaten. boştayken çalışıyo, viteste ama debriyaja bastığımda çalışmıyo. önceden çalışıyodu. bi gün durup dururken oldu.
sinyaller ok, frenler ötüyo sadece onun dışında problem yok. farın ne olduğunu bilmiyorum :)
egzoz yoshimura. bi tek bundan korkuyorum zaten. gerisi halledilir de, egzozdan geçemezssem sıçtım :D
Chronix
03 Nisan 2012, 15:35
her gün işe gidiş geliş, 40 km kullanıyorum o yüzden değiştirsem iyi olur sanırım.
müşür aldığımda iptaldi zaten. ayaklık açık kapalı farketmiyo zaten. boştayken çalışıyo, viteste ama debriyaja bastığımda çalışmıyo. önceden çalışıyodu. bi gün durup dururken oldu.
sinyaller ok, frenler ötüyo sadece onun dışında problem yok. farın ne olduğunu bilmiyorum :)
egzoz yoshimura. bi tek bundan korkuyorum zaten. gerisi halledilir de, egzozdan geçemezssem sıçtım :D
geçmeme durumun var , ne zaman muayene ? ve nerde gireceksin eğer esenyurtta gireceksen benden bir tane orjinal egzost var istersen onu takalım daha sonra tekrar değiştiririz.müşür iptalse mutlaka o kablonun kesildiği yerde bir temassızlık olma ihtimali çok yüksek. bende iptal etmiştim ve öyle yaptığında kestiğim yer ile elimle oynuyordum çalışıyor du.
balatalar orjinal balata ise onların içinde fazladan bakır kullanılıyor o bakır parçaları ötmesine neden oluyor.
onursakin
03 Nisan 2012, 15:46
en geç 20sinde gitmem gerekiyo. ondan sonra cezalı. bakırköyde oturuyorum o yüzden en mantıklısı esenyurt zaten galiba. dediğin gibi yapabilirsek çok iyi olur gerçekten.
balataların orjinal olduğunu sanmıyorum. 2006 model motor. 6 yılda 1 kere mutlaka değişmiştir heralde.
Chronix
03 Nisan 2012, 16:01
en geç 20sinde gitmem gerekiyo. ondan sonra cezalı. bakırköyde oturuyorum o yüzden en mantıklısı esenyurt zaten galiba. dediğin gibi yapabilirsek çok iyi olur gerçekten.
balataların orjinal olduğunu sanmıyorum. 2006 model motor. 6 yılda 1 kere mutlaka değişmiştir heralde.
pazartesileri hariç işe öğleden sonra gidiyorum veya cumartesi saat önemli değil ona göre haberleşelim.
fat280
04 Nisan 2012, 10:10
slm arkadaşlar birşey soracağımda size bir tane comet var sormuştum aslında ama o zaman net birşey demedim motoru komple dağıtıp vites dişlisini değiştirmek 2 vitesde sorun varmış bunu yaptırmak birde debriyaj balatasını değiştirmek tahmini ortalama ne kadar tutar bilenler yazarsa sevinirim
Chronix
04 Nisan 2012, 15:09
slm arkadaşlar birşey soracağımda size bir tane comet var sormuştum aslında ama o zaman net birşey demedim motoru komple dağıtıp vites dişlisini değiştirmek 2 vitesde sorun varmış bunu yaptırmak birde debriyaj balatasını değiştirmek tahmini ortalama ne kadar tutar bilenler yazarsa sevinirim
minimum 500 ödersin. dişli para değil 20 30 tl bir fiyatı var, yağ da 30 40 tl ustan insaflı ise 400 500 arası bir işçilik alır.
makina makina söyle bana var mı cometten daha güzeli başka :bestmt:
http://p1.bikepics.com/2012/04/04/bikepics-2377684-800.jpg
http://p1.bikepics.com/2012/04/04/bikepics-2377685-800.jpg
http://p1.bikepics.com/2012/04/04/bikepics-2377687-800.jpg
önemli!! lütfen satış ilanlarınıza motorumun resmini eklemeyin mazallah satılacağı varsa da satılmaz üzülürsünüz sonra
seneronline
04 Nisan 2012, 15:28
selam arkadaşlar, abilerim, kardeşlerim uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu topiği ve baştan sona okudum her gün takip ediyorum chronix senin yüzünden yani motorun yüzünden gt 250 naked' a aşık oldum.Yaza girerken bir tane almayı planlıyorum ve sizlere katılmak istiyorum.Yaşım 26 ve 14 nisan sınavına girecegim.Ehliyetimi alınca tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Acaba aranızda bana da yer var mı ?
Chronix
04 Nisan 2012, 15:36
selam arkadaşlar, abilerim, kardeşlerim uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu topiği ve baştan sona okudum her gün takip ediyorum chronix senin yüzünden yani motorun yüzünden gt 250 naked' a aşık oldum.Yaza girerken bir tane almayı planlıyorum ve sizlere katılmak istiyorum.Yaşım 26 ve 14 nisan sınavına girecegim.Ehliyetimi alınca tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Acaba aranızda bana da yer var mı ?
eyvallah hocam.. sen hele al motorunu gel almasan da hoşgel
seneronline
04 Nisan 2012, 15:39
eyvallah hocam.. sen hele al motorunu gel almasan da hoşgel
Hocam ehliyetimi aldıktan sonra makina bakmaya giderken biraz yardımızına başvuracağım ilginiz için şimdiden teşekkür ederim umarım tanışma fırsatımız olur bir gün ...
Chronix
04 Nisan 2012, 15:49
Hocam ehliyetimi aldıktan sonra makina bakmaya giderken biraz yardımızına başvuracağım ilginiz için şimdiden teşekkür ederim umarım tanışma fırsatımız olur bir gün ...
şimdiden hayırlısı olsun, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız ..
Ahmet N.
04 Nisan 2012, 15:52
minimum 500 ödersin. dişli para değil 20 30 tl bir fiyatı var, yağ da 30 40 tl ustan insaflı ise 400 500 arası bir işçilik alır.
makina makina söyle bana var mı cometten daha güzeli başka :bestmt:
http://p1.bikepics.com/2012/04/04/bikepics-2377684-800.jpg
http://p1.bikepics.com/2012/04/04/bikepics-2377685-800.jpg
http://p1.bikepics.com/2012/04/04/bikepics-2377687-800.jpg
önemli!! lütfen satış ilanlarınıza motorumun resmini eklemeyin mazallah satılacağı varsa da satılmaz üzülürsünüz sonra
hep pasaklısın hep pasaklı :)
insan resim çekeceği zaman bu güzeli bi sabuna suya sokarda adam gibi 40 lar demi :)
_oXXo_
04 Nisan 2012, 15:55
ARKADAŞLAR kendei motorumu satmış bulunuyorum ve şu anda gt almak gibi bir düşüncem var( cbf500 de olabılır hangisi cabuk bulunursa. ama gt bende daha ağır basıyor). bu konuda sizlerden yardım istiyorum. nasıl bır yardım ?? şu şekilde . malum sitedeki ilanlara bakıyorum ve atlamak istemiyorum .tanıdık bılınen bır makınanın beni üzmeyeceğini düşünüyorum. bu yüzden aranızda bilinen motorunu satmak isteyen yada cevresinde motorunu satmak isteyen tanıdığınız birileri varsa haber verirseniz sevinirim şimdiden teşekkur ederim. siyah renk tercihimdir.10 gün içinde bulamassam sanırım 0 almak zorundakalacağım siyah renk olursa çok daha güzel olur. şimdiden teşekkur ederim
birde şu motoru tanıyan varmıdır aceba ??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cok-temiz-gt250-arayan-varsa-burda-78628771/detay/?favorite=1
_SpartacuS_
04 Nisan 2012, 15:57
5.750 yazdığım motoru 4.500 e indirmemi bekleyenler var :) Sizce ne yapmalı :queen:
Chronix
04 Nisan 2012, 16:02
insan resim çekeceği zaman bu güzeli bi sabuna suya sokarda adam gibi 40 lar demi :)
:mrgreen:Yıkayayım yıkamasına da ertesi gün yağmur yine aynı.. laf bir yana 2 gündür yıkatacam köpük makinasına atacak 1 TL olmadı cebim de , parakart ta geçmiyor ki yıkayalım..az kaldı 15 gün izin alıcam bunun 1 haftasın da ciğerinden giricem derisinden çıkacam diğer haftasın da ise yeni imajımızla yola merhaba deriz.
Ahmet N.
04 Nisan 2012, 16:07
5.750 yazdığım motoru 4.500 e indirmemi bekleyenler var :) Sizce ne yapmalı :queen:
Atla gel birader motoruda bırak git :)
_SpartacuS_
04 Nisan 2012, 16:11
Atla gel birader motoruda bırak git :)
:) Demokrasi bu olsa gerek :) :)
Chronix
04 Nisan 2012, 16:15
ARKADAŞLAR kendei motorumu satmış bulunuyorum ve şu anda gt almak gibi bir düşüncem var( cbf500 de olabılır hangisi cabuk bulunursa. ama gt bende daha ağır basıyor). bu konuda sizlerden yardım istiyorum. nasıl bır yardım ?? şu şekilde . malum sitedeki ilanlara bakıyorum ve atlamak istemiyorum .tanıdık bılınen bır makınanın beni üzmeyeceğini düşünüyorum. bu yüzden aranızda bilinen motorunu satmak isteyen yada cevresinde motorunu satmak isteyen tanıdığınız birileri varsa haber verirseniz sevinirim şimdiden teşekkur ederim. siyah renk tercihimdir.10 gün içinde bulamassam sanırım 0 almak zorundakalacağım siyah renk olursa çok daha güzel olur. şimdiden teşekkur ederim
birde şu motoru tanıyan varmıdır aceba ??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cok-temiz-gt250-arayan-varsa-burda-78628771/detay/?favorite=1
eğer 0 alma imkanınız varsa 0 alın. 2. el piyasasını biliyoruz oldukça şansa. ilanda ki motorun km biraz şüpheli yine de yakından bakıp değelendirilmeli..cbf500 hakkında bilgisi olan vars yazsın benim söyleyebileceğim güzel motor ama hyosung'a göre fazla yakıyor.
zenon
04 Nisan 2012, 16:21
:mrgreen:Yıkayayım yıkamasına da ertesi gün yağmur yine aynı.. laf bir yana 2 gündür yıkatacam köpük makinasına atacak 1 TL olmadı cebim de , parakart ta geçmiyor ki yıkayalım..az kaldı 15 gün izin alıcam bunun 1 haftasın da ciğerinden giricem derisinden çıkacam diğer haftasın da ise yeni imajımızla yola merhaba deriz.
Sen tatile cıkıcanda bizim neden haberimiz yok. Kimden izin aldın. Hem şimdi cıkarsan yaza cıkamazsın şimdi cıkma ben ne zaman cıkıcam beli olmaz aynı tarihte izin kullanalım.
Chronix
04 Nisan 2012, 16:25
Sen tatile cıkıcanda bizim neden haberimiz yok. Kimden izin aldın. Hem şimdi cıkarsan yaza cıkamazsın şimdi cıkma ben ne zaman cıkıcam beli olmaz aynı tarihte izin kullanalım.
zaten en az 2 ay sonrasından bahsediyoruz moruk. çanakkaleyi birkez daha ele geçiricem ve bayrağı dikicem..
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/294508_10150275153339223_535584222_7389288_2729792 _n.jpg
zenon
04 Nisan 2012, 16:47
zaten en az 2 ay sonrasından bahsediyoruz moruk. çanakkaleyi birkez daha ele geçiricem ve bayrağı dikicem..
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/294508_10150275153339223_535584222_7389288_2729792 _n.jpg
Uyar valla güzel olur sucuk ekmek kum deniz doğa super :D ama dur lan Toroslarda kamp yapcaz diye konustuk. Canakkale nerden cıktı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
SAhibine benzemeyen mal haramdır :D
_oXXo_
04 Nisan 2012, 17:46
eğer 0 alma imkanınız varsa 0 alın. 2. el piyasasını biliyoruz oldukça şansa. ilanda ki motorun km biraz şüpheli yine de yakından bakıp değelendirilmeli..cbf500 hakkında bilgisi olan vars yazsın benim söyleyebileceğim güzel motor ama hyosung'a göre fazla yakıyor.
0 alma imkanım var şöyleki kredi çekeçeğim ama korkum şu : ben 68 aksaray da oturuyorum. ve bana en yakın servis ankara yanı alıp gelecem 1 hafta sonra bakıma gideceğim (1 haftada rodajı tamamlanır 230 km ankara - aksaray arası ) aksarayda servis bulamayacağım için sıkıntı yaratır. yanlış anlaşılmasın gidip gelmek degil mesele 6 gün tam zamanlı calışıyorum. pazar günleri acık servis bulmak sıkıntı :(
---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 14:44 ----------
5.750 yazdığım motoru 4.500 e indirmemi bekleyenler var :) Sizce ne yapmalı :queen: kuyruk varsa 4750 vereyim :))
Chronix
04 Nisan 2012, 18:12
0 alma imkanım var şöyleki kredi çekeçeğim ama korkum şu : ben 68 aksaray da oturuyorum. ve bana en yakın servis ankara yanı alıp gelecem 1 hafta sonra bakıma gideceğim (1 haftada rodajı tamamlanır 230 km ankara - aksaray arası ) aksarayda servis bulamayacağım için sıkıntı yaratır. yanlış anlaşılmasın gidip gelmek degil mesele 6 gün tam zamanlı calışıyorum. pazar günleri acık servis bulmak sıkıntı :(
---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 14:44 ----------
kuyruk varsa 4750 vereyim :))
bu adamlar hiç para kazanmaya niyetli değil arkadaş ya .önce zevk motor bayii var onu aradım ben sadece kanuniye bakıyorum dedi. kuralkanı aradım sıfır motor alıcam dedim üzgünüz ankara veya konyaya gitmeniz gerek dedi. üstüne ekledim bir kaç arkadaşımla sıfır motor alıcaz dedim bir dakika dedi artık kimle görüştü ise yine üzgünüz ankara veya konyaya gitmeniz gerek dedi.. te allammm
şu ilana ne güldüm, 2.vites te 90 km/hz görmüş üstüne de eklemiş redline yapmadım diye. (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-turkiyede-tek-az-km-yuksek-performans-ve-gorunum-79581091/detay)
_oXXo_
04 Nisan 2012, 18:40
ARAMALAR DEVAM ETMEKTE :))
---------- Post added at 15:40 ---------- Previous post was at 15:37 ----------
adanalı nick li bora abi sanırım sen hem cbf 500 hemde gt 250 kullandın hangısının ne gıbı özellıklerı vardı cezbedici?
şu anda hangisini önerirsin. genel olarak hafta içi iş ev arası gidip gelecek. hafta sonlarıda 100-150 km lık gezilere cıkacak bazen tek kişi bazen iki kişi yorumlarını bekliyorum tşk ederim
panic adak
04 Nisan 2012, 19:06
arkadaşlar bana universal gidon lazım aranızda gidon değiştiren kullanan varsa bana yardımcı olabilirmi.
Chronix
04 Nisan 2012, 19:16
arkadaşlar bana universal gidon lazım aranızda gidon değiştiren kullanan varsa bana yardımcı olabilirmi.
aynısının sarısını kullanıyorum (http://www.motobakkal.com/?kategori-508-GiDON.html=&slmt=1&mrk=) bir önceki sayda ki resimlere bakarsan görebilirsin.
_SpartacuS_
04 Nisan 2012, 20:16
Vay anasını :) ne motorlar var 2.viteste 90 5.viteste 165 Yarım gaz :) vay anam vay bizimkiler Moped bu motorun yanında :)))
ozgurakman
04 Nisan 2012, 20:42
arkadaşlar aklıma bişey geldi. gt650s ler var, yarım karenajlı. acaba cometler de bu şekle getirilebilir mi?
http://www.vincesmotorcyclestore.com/images/bikes/hyosung/GT650S.jpg
seneronline
04 Nisan 2012, 20:51
arkadaşlar aklıma bişey geldi. gt650s ler var, yarım karenajlı. acaba cometler de bu şekle getirilebilir mi?
İşte benim hayalim...
_SpartacuS_
04 Nisan 2012, 20:59
sadece alt granajlerı eksik yapılır yanı basit bir işlem sadece € $ 'a bakar :)
Chronix
04 Nisan 2012, 21:11
belli bir hızdan sonra alt boşluktan çok ses geliyor bilginize.
ozgurakman
04 Nisan 2012, 22:11
belli bir hızdan sonra alt boşluktan çok ses geliyor bilginize.
daha önce denedin galiba? rüzgar açısından daha iyi olur diye düşünmüştüm
Chronix
04 Nisan 2012, 22:15
daha önce denedin galiba? rüzgar açısından daha iyi olur diye düşünmüştüm
R modeli olan bir arkadaşımız denedi.. alt tarafta boşluğun çok fazla olmasından dolayı baya uğultu yarattığını söylemişti
adanalı
05 Nisan 2012, 09:11
adanalı nick li bora abi sanırım sen hem cbf 500 hemde gt 250 kullandın hangısının ne gıbı özellıklerı vardı cezbedici?
şu anda hangisini önerirsin. genel olarak hafta içi iş ev arası gidip gelecek. hafta sonlarıda 100-150 km lık gezilere cıkacak bazen tek kişi bazen iki kişi yorumlarını bekliyorum tşk ederim
2007 GT 250 vardı.KARBÜRATÖRLÜ.çok memnundum.benim sakin bir kullanım tarzım var.o yüzden GT 250 den memnundum.ADANA-DATÇA(MARMOK MOTOFEST)gittim tam yüklü,toplam 2600 km.sorunsuz,rahat gittim geldim.
2006 model CBF 500 vardı.tarzım sakin kullanım olduğu için bu motordanda memnundum.akdeniz-ege üstünden,ADANA-ÇANAKKALE,eşimle beraber gittik-geldik.(3000 km)bilindiği gibi,CBF serisi uzun yolda çok rahat.2 kişi yüklü vaziyette 190 km.yi (denemek için 1 kez)gördüm.bu yolculukta 5-5,5 lt yaktı.
GT 250 ile de uzun yolda sıkıntı yaşamadım ama ara ivmelenme için tabiiki cbf 500,rahatlık için yine cbf 500.yakıt içinse gt 250.şuanda da yine ST&KANUNİ (enjeksiyonlu)2010 gt 250 aldım.öncekine göre yakıt daha az.söylendiğine göre 100 km.de 1 lt.daha az yakıyormuş.benim deneme fırsatım olmadı henüz.
ozgurakman
05 Nisan 2012, 13:13
2007 GT 250 vardı.KARBÜRATÖRLÜ.çok memnundum.benim sakin bir kullanım tarzım var.o yüzden GT 250 den memnundum.ADANA-DATÇA(MARMOK MOTOFEST)gittim tam yüklü,toplam 2600 km.sorunsuz,rahat gittim geldim.
2006 model CBF 500 vardı.tarzım sakin kullanım olduğu için bu motordanda memnundum.akdeniz-ege üstünden,ADANA-ÇANAKKALE,eşimle beraber gittik-geldik.(3000 km)bilindiği gibi,CBF serisi uzun yolda çok rahat.2 kişi yüklü vaziyette 190 km.yi (denemek için 1 kez)gördüm.bu yolculukta 5-5,5 lt yaktı.
GT 250 ile de uzun yolda sıkıntı yaşamadım ama ara ivmelenme için tabiiki cbf 500,rahatlık için yine cbf 500.yakıt içinse gt 250.şuanda da yine ST&KANUNİ (enjeksiyonlu)2010 gt 250 aldım.öncekine göre yakıt daha az.söylendiğine göre 100 km.de 1 lt.daha az yakıyormuş.benim deneme fırsatım olmadı henüz.
hocam peki titreşim durumu nasıl karbüratörlüye göre? bir de malzeme kalitesinde fark var mı?
Chronix
05 Nisan 2012, 16:31
kesinlikle bakılması gereken bir motor. arayanlara duyrulur. (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-fuldolu-2009-model-cok-temiz-80365654/detay)
_oXXo_
05 Nisan 2012, 17:02
TŞK EDERİM. gt 250 ye karar verdim şu anda harıl harıl arıyorum. temiz bir ikinci el bulursam 2. el yoksa sıfır bakalım
kesinlikle bakılması gereken bir motor. arayanlara duyrulur. (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-fuldolu-2009-model-cok-temiz-80365654/detay) saolasın bu ilanı özelldende atmıştın bana bi arayıp konuşuyum bu ilan ile ilgili
Chronix
05 Nisan 2012, 17:10
TŞK EDERİM. gt 250 ye karar verdim şu anda harıl harıl arıyorum. temiz bir ikinci el bulursam 2. el yoksa sıfır bakalım
saolasın bu ilanı özelldende atmıştın bana bi arayıp konuşuyum bu ilan ile ilgili
sen konuş bence bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum .ilan çok iddaalı çünkü
_oXXo_
05 Nisan 2012, 17:33
sen konuş bence bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum .ilan çok iddaalı çünkü
bir konuda daha yardım alayım o zaman 2009 larda on çatal siyah değilmiydi ??
Chronix
05 Nisan 2012, 18:02
bir konuda daha yardım alayım o zaman 2009 larda on çatal siyah değilmiydi ??
sanırım bu motor ilk enjeksiyonlulardan o zaman siyah değildi ayrıca bu motorlar geldi ve kuralkan global motordan bu motorları satmadan aldı. .. muhtemelen 2008 üretimi 2009 trafiğe çıkışlı .
adanalı
05 Nisan 2012, 18:09
hocam peki titreşim durumu nasıl karbüratörlüye göre? bir de malzeme kalitesinde fark var mı?
bence her iki konuda da bir fark yok.sanırım tek fark yakıtta olacak.
merianne
05 Nisan 2012, 20:44
slm arkadaşlar,az önce sıfır gt250 comet siyah motoru aldım.Pazartesiye plakası vsvs çıkacak.
Plaka vsvs dahil 9350'ye mal oldu.Allah kaza bela vermesin,inşallah hayırlı olur.
panic adak
05 Nisan 2012, 20:53
slm arkadaşlar,az önce sıfır gt250 comet siyah motoru aldım.Pazartesiye plakası vsvs çıkacak.
Plaka vsvs dahil 9350'ye mal oldu.Allah kaza bela vermesin,inşallah hayırlı olur.
amin Allah güzel günlerde binmek nasip etsin.
yunem
05 Nisan 2012, 22:44
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
kahveisteyen
06 Nisan 2012, 00:19
6 yıllık motorlarımızın patlamış amörtisörlerini değiştirmeyi ne zamandır istiyor ama sıfır fiyatını pahalı buluyorduk.
Spartacus Ümraniye'de Mert Motor'da uygun bir alternatif olduğunu söyleyince önce sipariş verdik ve sonra da bugün gidip iki arka amörtisörü de değiştirdik.
Arada benim içinde alyan kırılıp da açılmayan arka fren kaliperini açtırıp yaptırdık.
Gayet güzel bir işçilik ve muhabbetle işimizi bitirip geri döndük.
http://img108.imagevenue.com/loc587/th_657090776_DSC_0257_122_587lo.JPG (http://img108.imagevenue.com/img.php?image=657090776_DSC_0257_122_587lo.JPG)
Bunlar eskileri tabi, yenilerin fotoğrafını çekmeyi unuttum.
http://img108.imagevenue.com/loc572/th_657094454_DSC_0258_122_572lo.JPG (http://img108.imagevenue.com/img.php?image=657094454_DSC_0258_122_572lo.JPG)
Benim motor!
http://img155.imagevenue.com/loc381/th_657099313_DSC_0261_122_381lo.JPG (http://img155.imagevenue.com/img.php?image=657099313_DSC_0261_122_381lo.JPG)
http://img258.imagevenue.com/loc393/th_657102470_DSC_0263_122_393lo.JPG (http://img258.imagevenue.com/img.php?image=657102470_DSC_0263_122_393lo.JPG) http://img267.imagevenue.com/loc542/th_657108104_DSC_0264_122_542lo.JPG (http://img267.imagevenue.com/img.php?image=657108104_DSC_0264_122_542lo.JPG)
Spartacus'ün motoru, sarı-siyah renklerde yeni amörtisörü görünüyor.
http://img295.imagevenue.com/loc353/th_657849766_DSC_0268_122_353lo.JPG (http://img295.imagevenue.com/img.php?image=657849766_DSC_0268_122_353lo.JPG)
Konak1'in motoru
http://img296.imagevenue.com/loc411/th_657112138_DSC_0266_122_411lo.JPG (http://img296.imagevenue.com/img.php?image=657112138_DSC_0266_122_411lo.JPG)
http://img281.imagevenue.com/loc484/th_657116722_DSC_0268_122_484lo.JPG (http://img281.imagevenue.com/img.php?image=657116722_DSC_0268_122_484lo.JPG) http://img179.imagevenue.com/loc120/th_365712074_DSC_0269_122_120lo.JPG (http://img179.imagevenue.com/img.php?image=365712074_DSC_0269_122_120lo.JPG) http://img205.imagevenue.com/loc136/th_365712315_DSC_0272_122_136lo.JPG (http://img205.imagevenue.com/img.php?image=365712315_DSC_0272_122_136lo.JPG)
http://img266.imagevenue.com/loc349/th_365712730_DSC_0274_122_349lo.JPG (http://img266.imagevenue.com/img.php?image=365712730_DSC_0274_122_349lo.JPG)
Burada soldan Konak1, Mert usta ve Spartacus'ü görüyorsunuz.
http://img258.imagevenue.com/loc176/th_657131157_DSC_0275_122_176lo.JPG (http://img258.imagevenue.com/img.php?image=657131157_DSC_0275_122_176lo.JPG) http://img132.imagevenue.com/loc138/th_657134851_DSC_0277_122_138lo.JPG (http://img132.imagevenue.com/img.php?image=657134851_DSC_0277_122_138lo.JPG)
http://img11.imagevenue.com/loc569/th_657139611_DSC_0278_122_569lo.JPG (http://img11.imagevenue.com/img.php?image=657139611_DSC_0278_122_569lo.JPG) http://img145.imagevenue.com/loc386/th_657143157_DSC_0280_122_386lo.JPG (http://img145.imagevenue.com/img.php?image=657143157_DSC_0280_122_386lo.JPG) http://img226.imagevenue.com/loc162/th_657146139_DSC_0281_122_162lo.JPG (http://img226.imagevenue.com/img.php?image=657146139_DSC_0281_122_162lo.JPG)
Mert usta kızı Hatice'yle, böyle şeker kız görünce poz verdirmemek olmaz.
http://img235.imagevenue.com/loc523/th_365714962_DSC_0282_122_523lo.JPG (http://img235.imagevenue.com/img.php?image=365714962_DSC_0282_122_523lo.JPG) http://img166.imagevenue.com/loc214/th_657153803_DSC_0283__122_214lo.JPG (http://img166.imagevenue.com/img.php?image=657153803_DSC_0283__122_214lo.JPG)
Alyanı almanın yolu bu vidaya kaynatıp çekiçle vurmak oldu!
http://img283.imagevenue.com/loc503/th_657157548_DSC_0284_122_503lo.JPG (http://img283.imagevenue.com/img.php?image=657157548_DSC_0284_122_503lo.JPG)
http://img141.imagevenue.com/loc489/th_657160279_DSC_0285_122_489lo.JPG (http://img141.imagevenue.com/img.php?image=657160279_DSC_0285_122_489lo.JPG) http://img259.imagevenue.com/loc165/th_657164919_DSC_0287_122_165lo.JPG (http://img259.imagevenue.com/img.php?image=657164919_DSC_0287_122_165lo.JPG)
Spartacus fazla ciddi haliyle.
http://img205.imagevenue.com/loc127/th_657168940_DSC_0289_122_127lo.JPG (http://img205.imagevenue.com/img.php?image=657168940_DSC_0289_122_127lo.JPG)
Ben fazla sırıtkan halimle.
http://img164.imagevenue.com/loc561/th_657172972_DSC_0292_122_561lo.JPG (http://img164.imagevenue.com/img.php?image=657172972_DSC_0292_122_561lo.JPG)
İstinye McDonalds'da servis motoru sanıp üstüne binen veletler de oldu.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO