PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106

Orko_ye
12 Mart 2012, 16:34
Teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Belki denemiş olsaydım ve aradaki farkı bilseydim değiştirebilirdim ama neyse oldu artık :) Bir ara bir buluşma organize etmeyi düşünüyordun var mı bir gelişme? Bende aslında başka bir Comet deneyip benimki ile arada fark varmı test etmek istiyorum, yada senin gibi kullanan birinin benim motoru test edip herhangi bir farklılık varmı bakmasını isterdim. Eğer bir buluşma olursa bu fırsatı değerlendirmek isterim.

_SpartacuS_
12 Mart 2012, 16:42
Teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Belki denemiş olsaydım ve aradaki farkı bilseydim değiştirebilirdim ama neyse oldu artık :) Bir ara bir buluşma organize etmeyi düşünüyordun var mı bir gelişme? Bende aslında başka bir Comet deneyip benimki ile arada fark varmı test etmek istiyorum, yada senin gibi kullanan birinin benim motoru test edip herhangi bir farklılık varmı bakmasını isterdim. Eğer bir buluşma olursa bu fırsatı değerlendirmek isterim.

Önümüzdeki haftadan sonra havalar ısınacak Mart sonu Nisan başı gibi bir organizasyon yapabiliriz.

Sarıyer de Sahilde sabah kahvaltısı sonrasında
Garipçe , RumeliFeneri, Demirciköy, Kilyos, Gümüşdere, Zekeriyaköy, Bahçeköy, Maslak Şeklinde güzel bir tur yapabiliriz.

O gün geldiğinde Benim Cometi kullanarak aradaki farkları değerlendirebilirsin. O gün geldiğinde zaten detaylar dökülür ortaya :)

ve-jVLIQxAE

2FKG3KB9g0M

:)

Orko_ye
12 Mart 2012, 16:45
O güzergah gayet güzel bizim motorlar için :) Havalar ısınsında ayarlarsan bende seve seve katılmaya çalışırım.

reis007
12 Mart 2012, 23:38
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tamamen-orjinal-cizik-dahi-yoktur-58464831/detay arkadaşlar bu motoru tanıyanınız varmı? 6bin tl'ye düştü sahibi.ama zorlasam 150-200tl daha düşer.alınırmı sizce?

Chronix
12 Mart 2012, 23:44
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tamamen-orjinal-cizik-dahi-yoktur-58464831/detay arkadaşlar bu motoru tanıyanınız varmı? 6bin tl'ye düştü sahibi.ama zorlasam 150-200tl daha düşer.alınırmı sizce?

temiz ve kaçırılmayacak gibi duruyor.. benim bile gözüm kaldı ne yalan söyleyeyim şimdi

TEDDYTIMER2
13 Mart 2012, 00:04
Ben 2006 cometime debriyaj balatası arıyorum internette baktıgım fiyatlar 150 160 tl daha uygun fiyatlara yada başka bi marka modelin uyumlu balatası hakkında bilgisi olan varmı_?

_SpartacuS_
13 Mart 2012, 00:05
6 Liraya bundan iyisini bulamazsın Çok güzel maşşallah temizde duruyor. Ama yinede sen bir ustaya göster ne olur ne olmaz...

Hakkında hayırlısı olur inşallah.

reis007
13 Mart 2012, 00:11
peki şişli yakınlarında kime baktırabilirim.iyi bi usta olsun ki gözüm arkada kalmasın :P gerçi parayı mayısın 5inde tamamlayabileceğim.ama şimdiden bakmalı :)

ozgursana
13 Mart 2012, 00:12
dostlar 2145 km deki GT me fuardan 600 tl ye Michelin Pilot Power 120/60 ZR 17 -- 160/60 ZR 17 aldım ve bagcılarda Oktay ustada taktırdım sinkoları cöpe salladım fakat havalar yuzunden test edemedim :(

_SpartacuS_
13 Mart 2012, 00:21
dostlar 2145 km deki GT me fuardan 600 tl ye Michelin Pilot Power 120/60 ZR 17 -- 160/60 ZR 17 aldım ve bagcılarda Oktay ustada taktırdım sinkoları cöpe salladım fakat havalar yuzunden test edemedim :(

Hemen Test edicem diye viraj yapmaya ani durmalar yapmaya vs.vs. çalışma. 500 600 Km lastiğinin rodajının bitmesini bekle yavaş yavaş ısındıra ısındıra başla..

Hayırlı olsun güle güle kullan. Tekerine taş değmesin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

İstanbul GT250 Comet'ciler Grubu Katılmak için tıklayın.. (https://www.facebook.com/groups/236177653145151/)

ozgursana
13 Mart 2012, 00:36
[QUOTE=_SpartacuS_;2607692]Hemen Test edicem diye viraj yapmaya ani durmalar yapmaya vs.vs. çalışma. 500 600 Km lastiğinin rodajının bitmesini bekle yavaş yavaş ısındıra ısındıra başla..

Hayırlı olsun güle güle kullan. Tekerine taş değmesin :)[COLOR="Silver"]

tesekkürler
şimdilik cok usluyum rodajı bekliyorum

_SpartacuS_
13 Mart 2012, 01:55
Ben 2006 cometime debriyaj balatası arıyorum internette baktıgım fiyatlar 150 160 tl daha uygun fiyatlara yada başka bi marka modelin uyumlu balatası hakkında bilgisi olan varmı_?

Debriyaj balatası (http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=254) kendi sitesindeki fiyatına göre Türkiye'de bu fiyata bulabilmen güzel :) daha ucuza bulabilirsen burada'da paylaşırsan seviniriz...

Chronix
13 Mart 2012, 02:19

orjinali dışında bulabileceğin tek balata newfrendir ve kesinlikle tavsiye etmiyorum ..orjinali kullandım 40 bin de değiştirdim son 25 bin de 2 kere newfren balata değiştirdim..

Rebornx4
13 Mart 2012, 07:59
Arkadaşlar İstanbul içinde 2009-2010 enjeksiyonlu,kazasız ve temiz bir GT 250 arıyorum. Önerdiğiniz motorlar varsa öm beklerim.

panic adak
13 Mart 2012, 15:12

bu motorun alındığı ilk gün çekilmiş fotoğrafları bence. gittiğinde daha farklı şeylerle karşılaşabilirsin. dikkat et.

TEDDYTIMER2
13 Mart 2012, 17:18
Bilgi için teşekkurler...

fat280
13 Mart 2012, 17:45
slm arkadaşlar şu motorla benim motoru takas etmek istedim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-kutahyada-tekk-71995957/detay/

ancak sahibi şunu yazmış ;

"evrakları tam yalnız motor vites 2 de tırtıklama yapıyor yürümesine engel değil motorun fiyatı ondan aşşada en fazla 500 tl yapar masrafı sol ayna kırık sapı var ayna yok sol ön çamurluk granajı çatlak baska yanlarda ufak çizikler var bu kadar saygılar"

vites dişlisini değiştirmek 500 tl rutarmı abilerim :silent:

Orko_ye
13 Mart 2012, 18:03
500 TL bana biraz pahalı geldi her ne kadar bu konuda bilgi sahibi olmasamda. Bende CBF'i takas etmek için görüşmüştüm bu arkadaşla, fakat motorunun üstüne para istediği için vazgeçmiştim. Motor biraz hırpalanmış gibi görünüyor tabi bu izlenimim sadece fotolarından, yakından bakmak lazım.

fat280
13 Mart 2012, 18:06
500 TL bana biraz pahalı geldi her ne kadar bu konuda bilgi sahibi olmasamda. Bende CBF'i takas etmek için görüşmüştüm bu arkadaşla, fakat motorunun üstüne para istediği için vazgeçmiştim. Motor biraz hırpalanmış gibi görünüyor tabi bu izlenimim sadece fotolarından, yakından bakmak lazım.

banada fazla geldiği için zaten sorayım dedim buradaki abilere birde motor yaptıran hiç oldumu gt250 yi kaç para tutar tahmini km49bin olunca sizin dediğiniz gibi hırpalanmışsada motoruda bitik olabilir kütahyadan bir abiye baktırayım en iyisi

onur_600f
13 Mart 2012, 18:09
s.a. arkadaşlar bir arkadaşa temiz 25000 i geçmemiş 2008 ve üzeri comet arıyorum bildik tanıdık satan arkadasınız var mı 5000 tl bütçemiz var

Chronix
13 Mart 2012, 18:57

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-kutahyada-tekk-71995957/detay/

"evrakları tam yalnız motor vites 2 de tırtıklama yapıyor yürümesine engel değil motorun fiyatı ondan aşşada en fazla 500 tl yapar masrafı sol ayna kırık sapı var ayna yok sol ön çamurluk granajı çatlak baska yanlarda ufak çizikler var bu kadar saygılar"

yapılacak işemleri kafamda canlandırdım da bana normal geldi.. sadece varsayım yapıyorum onun değişmesi için motorun komple inmesi lazım diye düşünüyorum. sadece silindir bölümlerinin sökümü 300 tl tutar ..

StiF
13 Mart 2012, 19:42
Chronix topic biraz geri gitmiş olacak ama senin motor çok iyi duruyor maşallah. Arka lastiğinin markası,ebatı ve fiyatı nedir ? Birde farın orjinal farmı yoksa değiştirdinmi? Biraz farklı geldi gözümede foto dan kaynaklı da olabilir normalde arı fara ısınamadım.Egosozlarda çok sport duruyor nereye yaptırdın ? Kazasız belasız sürüşler...

Chronix
13 Mart 2012, 20:16
Chronix topic biraz geri gitmiş olacak ama senin motor çok iyi duruyor maşallah. Arka lastiğinin markası,ebatı ve fiyatı nedir ? Birde farın orjinal farmı yoksa değiştirdinmi? Biraz farklı geldi gözümede foto dan kaynaklı da olabilir normalde arı fara ısınamadım.Egosozlarda çok sport duruyor nereye yaptırdın ? Kazasız belasız sürüşler...

yok hocam o kadar iyi değil , baya hor kullanıyorum ben motoru, yok çizilirmiş şu olurmuş bu olurmuş demeden binerim üzerine . çift egzost resmi photoshop ama 2. egzostumu aldım sadece egzostçuya gidip taktırmak kaldı,far da mondial 150 mc farı üzerinde birde alçak universal gidon var, far ve gidon zaten motoru baya spor gösteriyor..lastik metzeller tourance 150-70-17 , sadece diğer lastiklere göre dişli olduğu için kalın görünüyor..

bu arada beyler, amortisörü ile sorun yaşayan kaç arkadaşımız var 2010 da aldım 65000 de şu an 3. arka amortisörümü taktım .hatta baktım 250liklerin amortisörleri böyle gittim 650 amortisörü taktırdım orta kademe de bile oldukça sert o yüzden kademesini düşürdüm şu an iyi ve umarım bu motorun ömrü bitene kadar sorun çıkarmaz

reis007
13 Mart 2012, 21:05
bu motorun alındığı ilk gün çekilmiş fotoğrafları bence. gittiğinde daha farklı şeylerle karşılaşabilirsin. dikkat et.

Uyarı için teşekkürler.
Satıcıdan yeni fotoları isteyelim o zaman.Yeni fotoları alabilirsem sizlerede gösterir, ona göre hareket ederim.

onur_600f
13 Mart 2012, 21:26
s.a. arkadaşlar bir arkadaşa temiz 25000 i geçmemiş 2008 ve üzeri comet arıyorum bildik tanıdık satan arkadasınız var mı 5000 tl bütçemiz var
yok mu arkadaslar ?

panic adak
13 Mart 2012, 22:13

bak sana bir örenek vereyim honda 929rr 2. vitesten boşa atıyordu bana çıkartılan masraf: 2 vites dişlisi ana hilal dişli, burç sekmanlar motor indirmie bindirme toplam 2.000 tl ama bu 4 silindirli race makina fiyatı buna göre yfak tefek bir kıyaslama yap işte.

_SpartacuS_
14 Mart 2012, 04:23
Z5nkzrvlyIE

fat280
14 Mart 2012, 11:04
yapılacak işemleri kafamda canlandırdım da bana normal geldi.. sadece varsayım yapıyorum onun değişmesi için motorun komple inmesi lazım diye düşünüyorum. sadece silindir bölümlerinin sökümü 300 tl tutar ..

abi silindir bölümünün söümü bile neden bu kadar tutuyor abi anlamadım sonuçda parça değiştirimiyor ki sadece sökecek zaten hep yüzden büyük motor almayı hiç düşünmüyorum bakımı çok para bir ağır bakımında dediğiniz gibi ise yandık demektir en iyisi 125 e devam etmek galiba :)

bak sana bir örenek vereyim honda 929rr 2. vitesten boşa atıyordu bana çıkartılan masraf: 2 vites dişlisi ana hilal dişli, burç sekmanlar motor indirmie bindirme toplam 2.000 tl ama bu 4 silindirli race makina fiyatı buna göre yfak tefek bir kıyaslama yap işte.

anladım abi büyük motorların motoru dağıldımı 125-150 cc lik bir motor parası vereceğin belli oldu gt250 nin motoruda aynı büyük motor gibi zaten normal o zaman 500 tl buda aşar beni neyse bakacaz artık

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Felon
14 Mart 2012, 12:35
Hyosung XT250 pardon GT250:cherry:
http://motorcycles.ppblogs.com/files/2011/09/hyosung-gt250-dualsport.jpg

onursakin
14 Mart 2012, 13:42
buralar baya bi ilerlemiş ben bakmayalı. bi gezi muhabbeti dönmüş. güzergah da güzel. olursa ben de varım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

İstanbul GT250 Comet'ciler Grubu Katılmak için tıklayın.. (https://www.facebook.com/groups/236177653145151/)

bu arada grup açılmıyo ya

Orko_ye
14 Mart 2012, 16:03
Adam GT'yi cross yapmış :)

onursakin, biz gruba üye olduk senin neden açılmıyor anlamadım. Tekrar dene istersen.

onursakin
14 Mart 2012, 16:22
güzel de olmuş bence :) vala açamadım ya içerik bulunamadı diyo. ilginç.

Orko_ye
14 Mart 2012, 16:26
güzel de olmuş bence :) vala açamadım ya içerik bulunamadı diyo. ilginç.

Güray şimdi bir teknik destekte bulunur belki :)

_SpartacuS_
14 Mart 2012, 17:45
buralar baya bi ilerlemiş ben bakmayalı. bi gezi muhabbeti dönmüş. güzergah da güzel. olursa ben de varım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

bu arada grup açılmıyo ya

Tekrar denermisin ?

Videomu izlemedinizmi kimse yorum yapmamış Çok alındım kırıldım Darıldım :)

onursakin
14 Mart 2012, 17:51
okdir oldu :)

Orko_ye
14 Mart 2012, 18:38
Tekrar denermisin ?

Videomu izlemedinizmi kimse yorum yapmamış Çok alındım kırıldım Darıldım :)

Hepsini izleyemesemde (işyerindeyim) baktım bira. Daha sakin kullanmanı tavsiye ederim Güray hocam :) Güzel güzel yolların tadını çıkar

_SpartacuS_
14 Mart 2012, 19:02
Hepsini izleyemesemde (işyerindeyim) baktım bira. Daha sakin kullanmanı tavsiye ederim Güray hocam :) Güzel güzel yolların tadını çıkar

Sevmiyorum işin açıkcası öyle mıy mıy kullanmayı. Ama olması gereken de öyle sakin kullanmak. Bazen başarıyorum bazen :) azıyorum.

Arada şart ama Stres atıyorum. Kimse örnek almasın ben kötü bir sürücüyüm kabul ediyorum. :)

Orko_ye
14 Mart 2012, 19:29
Güray herhalde ben Cruiser ve Enduro sevdiğimden de olabilir. Gerçi otomobilde de öyle sakinimdir agresif kullanmam pek. Agresif kullanımda etrafı gözlemlemek daha zor oluyor sürekli pür dikkat motosiklete konsantre olmak lazım. Gerçi her halükarda tam konsantre kullanmak lazım ama senin geçtiğin orman yollarında tın tın gidip etrafı da izlemek bana daha keyif veriyor açıkcası :) Tarz meselesi elbette, ama Comet'in devirli kullanımına alışmam lazım sanırım. Alt devirlerde biraz titreşim oluyor özellikle 5500-6500 devir arasında.

_SpartacuS_
14 Mart 2012, 20:19
Güray herhalde ben Cruiser ve Enduro sevdiğimden de olabilir. Gerçi otomobilde de öyle sakinimdir agresif kullanmam pek. Agresif kullanımda etrafı gözlemlemek daha zor oluyor sürekli pür dikkat motosiklete konsantre olmak lazım. Gerçi her halükarda tam konsantre kullanmak lazım ama senin geçtiğin orman yollarında tın tın gidip etrafı da izlemek bana daha keyif veriyor açıkcası :) Tarz meselesi elbette, ama Comet'in devirli kullanımına alışmam lazım sanırım. Alt devirlerde biraz titreşim oluyor özellikle 5500-6500 devir arasında.

Ağabey sana farklı geliyor şimdi cözüldü mevzu :) ben o orman yolunda 20 yıldır gidip geliyorum bi cazibesi olmadıgından süratli gitmek daha zevk verici oluyor :)

Chronix
14 Mart 2012, 20:57
ya arkadaş zincir alayım dedim kanuninin zincir fiyatı 190 TL ohaa be:pr:. orjinali alıyorsun taş çatlasa 20 bin kullanırsın geçen sene 150 tl japon xring aldım 40 bin km gittim..Karaköy de bulunan zincir dükkanların da yaptırabilirmiyim acaba:silent:

UNdocab
14 Mart 2012, 21:26
ya arkadaş zincir alayım dedim kanuninin zincir fiyatı 190 TL ohaa be:pr:. orjinali alıyorsun taş çatlasa 20 bin kullanırsın geçen sene 150 tl japon xring aldım 40 bin km gittim..Karaköy de bulunan zincir dükkanların da yaptırabilirmiyim acaba:silent:
Neden yeniden japon xring almıyorsun?

Chronix
14 Mart 2012, 21:29
Neden yeniden japon xring almıyorsun?

kredi kartına 6 taksit yapıyorlarmış sana uygun mu :mrgreen:

UNdocab
14 Mart 2012, 21:31
hacı kartta 8,56tl limit var.Sanırım bişeyler anlatır bu :D

hgures
15 Mart 2012, 14:13
Değerli Arkadaşlar,

Herkese merhabalar...

Geçtiğimiz bahar bu iki teker sevdası acaba beni sarar mı diye gittim bir Kanuni 150 Windys aldım... Yaşım biraz geçgin bu yaştan sonra ne olur olmaz olur da kullanmazsam/kullanamazsam diye ucuz yollu birşeylerle başlayayım dedim. Sarmak ne kelime adeta aşık oldum ve mesai saatlerinin bitimini iple çektim bütün bahar ve yaz döneminde.

Muhteşem keyif aldım, çevremizdeki tüm dağ, dere, tepe, şelale, göl vs noktaları keşfettim. Şimdi bu sevdayla hani derler ya kanım bitlendi bir boy büyüyeyim dedim ama elimdeki para da Japon'ların sıfırını almaya yetmiyor. Ölçtüm biçti sonunda Kanuni 250 GT almaya karar verdim. Baktığın zaman benim bütün taleplerime yanıt verebiliyor. Gücü iyi, görüntüsü iyi, fiyatı iyi...

Ve bu kapsamda kısmetse önümüzdeki hafta 9,448 TL ödeyip bir adet alacağım.

Ancak siz değerli arkadaşların bu motosiklet ile ilgili görüş ve önerilerini mutlaka duymak isterim. Kronik sorunları var mı? Az para vermeyeceğim verdikten sonra eyvah ne yaptım demeyi istemem.

Zahmet olmazsa çok özet olarak bir kullanıcı gözüyle bir-iki satır karalayabilir misiniz lütfen?

Hikmet

Orko_ye
15 Mart 2012, 14:20
Hikmet hocam hayırlısı olur inşallah. Benim GT'de çok tecrübem yok ama Hyosung'u bilirim (gerçi adı Kanuni ST oldu ya neyse) parasını kesinlike hakeden motosikletlerdir. GT'de daha çok yeni olduğum için yorum yapmak yanlış olur, ama son motosikletim olan CBF 150'den sonra güç anlamında epey beklentilerimi karşıladı diyebilirim.

Şimdiye kadar 250 cc-650 cc-150 cc motosiklet kullandım diyebilirim ki eğer sürekli uzun yol yapmıyorsanız en ideali 250 cc'dir. Şimdiden hayırlı olsun diyelim pişman olmayacağınıza eminim ben.

panic adak
15 Mart 2012, 14:27
Değerli Arkadaşlar,

Herkese merhabalar...

Geçtiğimiz bahar bu iki teker sevdası acaba beni sarar mı diye gittim bir Kanuni 150 Windys aldım... Yaşım biraz geçgin bu yaştan sonra ne olur olmaz olur da kullanmazsam/kullanamazsam diye ucuz yollu birşeylerle başlayayım dedim. Sarmak ne kelime adeta aşık oldum ve mesai saatlerinin bitimini iple çektim bütün bahar ve yaz döneminde.

Muhteşem keyif aldım, çevremizdeki tüm dağ, dere, tepe, şelale, göl vs noktaları keşfettim. Şimdi bu sevdayla hani derler ya kanım bitlendi bir boy büyüyeyim dedim ama elimdeki para da Japon'ların sıfırını almaya yetmiyor. Ölçtüm biçti sonunda Kanuni 250 GT almaya karar verdim. Baktığın zaman benim bütün taleplerime yanıt verebiliyor. Gücü iyi, görüntüsü iyi, fiyatı iyi...

Ve bu kapsamda kısmetse önümüzdeki hafta 9,448 TL ödeyip bir adet alacağım.

Ancak siz değerli arkadaşların bu motosiklet ile ilgili görüş ve önerilerini mutlaka duymak isterim. Kronik sorunları var mı? Az para vermeyeceğim verdikten sonra eyvah ne yaptım demeyi istemem.

Zahmet olmazsa çok özet olarak bir kullanıcı gözüyle bir-iki satır karalayabilir misiniz lütfen?

Hikmet

hikmet bey motosiklet sevdanızı takdir ediyorum ancak kanuni denen firmadan motosiklet alırken şunlara dikkat etmeniz gerekecek.
1- motosikleti satana kadar size en kral müşteri muamelesi yapacaklar ancak sasdece satana kadar parayı alıp ceplerine koyduktan sonra yüzünüze bile bakmayacaklar.
2- motosikletiniz garanti kapsamına giren bir sebeple arızalansa bile kesinlikle kullanıcı hatası diyecekler ve garantiye sokmamak için ellerinden geleni yapacaklar.
3- yaşadığınız şehir olan manisada sakın kanuni servisi var diye güvenmeyin çünkü kanuni ve s&t kanuni farklı firmalar gibi davranarak s&t olan motoru normal kanuni servisleri bakmıyor bile, gerekçesi ise s&t nin anahtar takımı farklı kuralkan s&t servisi vermek için bunun anahtar takımını almasını şart koşuyor servislerde bunu almadığı için hizmet vermiyorlar.
4-alacağınız motorun lastikleri shınko marka olacak ve sizin can güvenliğinizi sağlayamacak
5- gt 250 lerin şasesi karyola profilinden bükme gibi benim kesinlikle hoşuma gitmiyor.
6- motor ısındıktan sonra ne yaparsanız yapın boşa geçme problemleri yaşayacaksınız.
7-kanunide yedek parça fiyatları çok fahiş memleketimizdeki bir sürü insan yedek parçalarını koreden getirtiyor.
özetle gidip 0 km motor alma derim sana benim nacizane tavsiyem 2010 model 6000-6500tl civarlarında temiz bir makina alman.
zaten beni dinlemeyip aldığında ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın.

hgures
15 Mart 2012, 15:24
Orco ve Panic arkadaşlar her ikinize de hızlı yanıt için teşekkürler...

Ama durum "Eyvah Eyvah"lık ... O kadar da hazırlamıştım ki kendimi Kanuni 250 GT'ye :-)

Orco kaçırma der (en azından Hysoung için), Panic aman ha der... Eeee ben ne halt edeceğim şimdi???

Geçtiğimiz yıl 150 Windy alırken de çekincelerim vardı çok sıkıntı duymadım işin gerçeği. Ama dostum sonuçta kaba olacak belki ama ne kadar köfte o kadar ekmek... Şu Honda'nın çıkardığı yeni NC 700 S ve X'lere de baktım ama çarpı 2 lik bir durum. Tabi biri 250 cc diğeri 670 cc ama sonuçta ben bu motosikleti sadece bahar ve yaz aylarında keyif/hobi amaçlı daha çok da doğaya salabilmek için kullanacağım. Çalıştığım şirketin sağladığı bir araç var ve ulaşımımı bununla çözüyorum. 150 cc çoğu zaman yetmiyor 250 cc'de de Çin'lilerden se Kanuni'yi tercih ediyorsun.

İkinci el işine gelince de bilmem katılır mısınız ama tam ve tam bir kumar. Çok şanslı olabilirsin ama ya olmazsan???

Ha bir de demeden geçemeyeceğim bu 9448 TL yi bulunduğum yerdeki Beko bayinin banka ile özel anlaşması sayesinde sadece % 13'lük bir vade farkı ile 36 ayda ödeyeceğim. Ayda 300 TL dan daha az bir taksiti olacak bana. Hal böyle olunca da bütün oklar Kanuni'yi gösteriyor. Ama işte Kanuni :-)))

Evet servis konusunu ben de farkettim ama yaşadığım yere 45 km uzakta (Turgutlu'da) yetkili servisi var ST Kanuni'nin. Satan kişi için ise durum pek Panic'in dediği gibi değil. Bayiliği bu sene almış ben öğrettim neyin ne olduğunu. Kanuni 250 GT alacağım dedim bizde öyle bir model yok size Phantom verelim dediler :-)

Sonuç??? Ne halt edeceğim ben... :-)

Sevgiler

panic adak
15 Mart 2012, 15:36
valla madem o kadar parayı ayırdın bütçe olarak git 2003-2004 model fazer al veya yamaha tdm 850 al, suzuki bandit al, araştır ne makinalar var alınabilecek.
kredi çektikten sonra dert değil bu işler.
hatta 10.000 tl paraya 2002 model aprilia caponord alırsın enduroya binersin motosiklete bindiğini anlarsın.

buradan duyuru yapayım elinde aprilia caponord olan varsa 2010 model cometimle takas etmeye hazırım.

Orko_ye
15 Mart 2012, 16:37
Hikmet hocam panic adak'ın haklı olduğu yerler var. Ben şimdiye kadar hiç Kanuni'ye bulaşmamış biri olarak için iç yüzünü bilmiyorum ama iyi duyumlar aldığımda söylenemez.

Son yazdıklarınızdan sonra (özellikle doğaya salabilmek için) size enduro önerebilirim. O fiyatlara pekala Honda Falcon alabilirsiniz, o motorda isteklerinizi oldukça karşılayacaktır.

jackonbir
15 Mart 2012, 16:38
Orco ve Panic arkadaşlar her ikinize de hızlı yanıt için teşekkürler...

Ama durum "Eyvah Eyvah"lık ... O kadar da hazırlamıştım ki kendimi Kanuni 250 GT'ye :-)

Orco kaçırma der (en azından Hysoung için), Panic aman ha der... Eeee ben ne halt edeceğim şimdi???

Geçtiğimiz yıl 150 Windy alırken de çekincelerim vardı çok sıkıntı duymadım işin gerçeği. Ama dostum sonuçta kaba olacak belki ama ne kadar köfte o kadar ekmek... Şu Honda'nın çıkardığı yeni NC 700 S ve X'lere de baktım ama çarpı 2 lik bir durum. Tabi biri 250 cc diğeri 670 cc ama sonuçta ben bu motosikleti sadece bahar ve yaz aylarında keyif/hobi amaçlı daha çok da doğaya salabilmek için kullanacağım. Çalıştığım şirketin sağladığı bir araç var ve ulaşımımı bununla çözüyorum. 150 cc çoğu zaman yetmiyor 250 cc'de de Çin'lilerden se Kanuni'yi tercih ediyorsun.

İkinci el işine gelince de bilmem katılır mısınız ama tam ve tam bir kumar. Çok şanslı olabilirsin ama ya olmazsan???

Ha bir de demeden geçemeyeceğim bu 9448 TL yi bulunduğum yerdeki Beko bayinin banka ile özel anlaşması sayesinde sadece % 13'lük bir vade farkı ile 36 ayda ödeyeceğim. Ayda 300 TL dan daha az bir taksiti olacak bana. Hal böyle olunca da bütün oklar Kanuni'yi gösteriyor. Ama işte Kanuni :-)))

Evet servis konusunu ben de farkettim ama yaşadığım yere 45 km uzakta (Turgutlu'da) yetkili servisi var ST Kanuni'nin. Satan kişi için ise durum pek Panic'in dediği gibi değil. Bayiliği bu sene almış ben öğrettim neyin ne olduğunu. Kanuni 250 GT alacağım dedim bizde öyle bir model yok size Phantom verelim dediler :-)

Sonuç??? Ne halt edeceğim ben... :-)

Sevgiler

az biraz daha dişini sık suzuki inazuma 250 geliyor
ben de senine aynı durumdayım :)