Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Felon
21 Temmuz 2011, 12:43
comet diye ilan verilmiş ve motorda çift disk varsa o motor kazalı bi gt250r dır :)
fatih545
21 Temmuz 2011, 12:45
comet diye ilan verilmiş ve motorda çift disk varsa o motor kazalı bi gt250r dır :)
Aynen o da var tabii :rendeer:
bang
21 Temmuz 2011, 16:11
Almak sorun değilde,temizini bulmak sorun.Mesela bende keeway speed 150 var.Alalı 1 yıl oldu,2008 model 2010 trafiğe çıkışlı.Sıfır almıştım :) daha motor aksamında en küçük sorunla karşılaşmadım,nerdeyse 7000 km oldu :) sadece arka stop lambası vidalandığı yerden kırılmış.Yolda giderken yere düştü :)) Burda direk yedek parçası bulunmadığı için yapıştırttım yerine.Eskisinden daha sağlam oldu :)) Onun dışında bir sorun olmadı.Motor hala pırıl pırıl sıfır gibi duruyor :) Motosiklet üzerindeki yaptığım tek değişiklik,beğenmediğim koltuk kılıfını ve aynaları değiştirtmek oldu :) Bide en teresan bir durum,motor 6000 km den sonra daha atak ve seri oldu :sunny: kısaca bu motoru alan bana dua eder ama işte onuda satmaya kıyamıyorum.Benim comet almaktan alıkoyan faktörlerden biride budur :)
Syanur
21 Temmuz 2011, 16:54
Arkadaşlar, ANKARAda Comet sahibi olan üyelerimizin yardımına ihtiyacım var. Comet 250 almadan önce gösterebilecğim bir Ustaya ihtiyacım var. Ankardaki arkadaşların tavsiye edebileceği nereler var acaba? Mümkünse Sincan taraflarına yakın olsun, ama olmasa da olur yani...
Yada beni yönlendirebileceğiniz bir kimse var mı forumdan? Ankaradaki ustalar hakkında az çok bilgisi olan...?
Teşekkür ederim(epeydir de yazmıyordum foruma...;))
Oz@n-RCR200S
22 Temmuz 2011, 09:50
Arkadaşlar, ANKARAda Comet sahibi olan üyelerimizin yardımına ihtiyacım var. Comet 250 almadan önce gösterebilecğim bir Ustaya ihtiyacım var. Ankardaki arkadaşların tavsiye edebileceği nereler var acaba? Mümkünse Sincan taraflarına yakın olsun, ama olmasa da olur yani...
Yada beni yönlendirebileceğiniz bir kimse var mı forumdan? Ankaradaki ustalar hakkında az çok bilgisi olan...?
Teşekkür ederim(epeydir de yazmıyordum foruma...;))
bende sincan tarafındayım comet düşünüyorum ,, satan adama sor nerede bakım yaptırıyo hangi ustaları tanıyor :D
sonra ona göre sincanda kral motor var ömer usta ona git para bile almadan bakar motora bi gaz verir biner dinler vs vs .
onun dışında cengiz çoşkun var etimesgutta bu şeker fabrikasının ordan etimesguta yol geliyorya ordan gelirken sağda o iyi biliyor bu işi
bu arada sorduğum soruya yanıt veren arkadaşlara teşekkürler :D
gt250r kaza yapınca comet oluyor demek güzeldi bu :D peki 2006 model motoru olup motorundaki markayı bg bilen var mı ? comet
Syanur
22 Temmuz 2011, 11:40
bende sincan tarafındayım comet düşünüyorum ,, satan adama sor nerede bakım yaptırıyo hangi ustaları tanıyor :D
sonra ona göre sincanda kral motor var ömer usta ona git para bile almadan bakar motora bi gaz verir biner dinler vs vs .
onun dışında cengiz çoşkun var etimesgutta bu şeker fabrikasının ordan etimesguta yol geliyorya ordan gelirken sağda o iyi biliyor bu işi
Çok teşekkür ederim. Netten aldım adreslerini ustaların...
Umarım bugün söylediğin ustalara gösterebilirim ve bir sorun çıkmaz inşallah.
Oz@n-RCR200S
22 Temmuz 2011, 17:13
Çok teşekkür ederim. Netten aldım adreslerini ustaların...
Umarım bugün söylediğin ustalara gösterebilirim ve bir sorun çıkmaz inşallah.
müdür sorsaydın hangi yerde bakım yaptırıyorsun diye usta motoru tanır aralarıda iyidir yada sahibini tanır iyi der taş gibi der :D
ömer usta süper adamdır yapmaz gerçide sen bilirsin
bu arada motorunu ömer ustaya yaptırırsan karlı çıkarsın :D hem işi bilir hemde ufak tefek şeylere para almaz diğer tamircilerin 3-1 i yada yarısına tamir ettirirsin :D
Tuncer Sezen
22 Temmuz 2011, 18:43
Syanur kırmızısı da güzel tabi :) Konuşmuştum o motorla ilgili,4 e bırakmıştı en son.Lakin vakitsel olarak çok müsait değilim şu aralar..Umarım motor sorunsuz çıkmıştır:cat:
(2006 22.000 km kafa grenajı ve egzoz farklı olan motordan bahsediyorum,birde ben sorunca zinciri değiştirip veririm o sorun değil demişti,zincir değişmediyse fiyata dahil olarak değiştirt mutlaka :cat:)
xxrated
22 Temmuz 2011, 18:47
Arkadaşlar motorsikletime xenon takmak istiyorum, comete uygun tavsiye edebileceğiniz marka model varmıdır?
byokko
22 Temmuz 2011, 20:51
arkadaşlar motorumu satıyorum bilginize...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-masrafsiz-temiz-hyosung-54802576/detay/
fatih545
22 Temmuz 2011, 21:32
2006 cometlere stkanuni servisleri bakıyor mu bakıyorsa kaç para ister ? Veya ümraniye tarafından alırken gösterceğimiz bi yer var mı ?
Syanur
23 Temmuz 2011, 01:38
müdür sorsaydın hangi yerde bakım yaptırıyorsun diye usta motoru tanır aralarıda iyidir yada sahibini tanır iyi der taş gibi der :D
ömer usta süper adamdır yapmaz gerçide sen bilirsin
bu arada motorunu ömer ustaya yaptırırsan karlı çıkarsın :D hem işi bilir hemde ufak tefek şeylere para almaz diğer tamircilerin 3-1 i yada yarısına tamir ettirirsin :D
Sordum ben kendim bakımını yapıyorum dedi. Sonra bugün gittim gördüm motoru. Ömer ustaya gittik, kanka çıktı adamlar. Ömer usta motora bakmadı bile... Motor 15-20 gün önce istanbuldan gelmiş ama ömer ustaya göre "zaten bildiğimiz motor"... Pek hoş olmadı okadar yol gittikten sonra.
Syanur kırmızısı da güzel tabi :) Konuşmuştum o motorla ilgili,4 e bırakmıştı en son.Lakin vakitsel olarak çok müsait değilim şu aralar..Umarım motor sorunsuz çıkmıştır:cat:
(2006 22.000 km kafa grenajı ve egzoz farklı olan motordan bahsediyorum,birde ben sorunca zinciri değiştirip veririm o sorun değil demişti,zincir değişmediyse fiyata dahil olarak değiştirt mutlaka :cat:)
Ben de satıcının günahını almak istemiyorum tabi ama pek temiz bir motor hissi vermedi bana. Gerçi çok tecrübeli olmadığım için kesin bişey de söyleyemiyorum. İçime sinmediği için Metin ustaya da götürcez yarın bir arkadaşımla birlikte. Hayırlısı...
bang
23 Temmuz 2011, 02:58
arkadaşlar motorumu satıyorum bilginize...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-masrafsiz-temiz-hyosung-54802576/detay/
Öncelikle motorun harika görünüyor : ) gayet temiz : ) aynalarda değişse nefis durucak :bounce:
Benim 4000 tl sınırım var, :pale: bu yüzden alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun :cat:
babaçi
23 Temmuz 2011, 23:02
ümraniyede maalesef yok,en yakın kartalda yeşilyurt motor var
Tuncer Sezen
25 Temmuz 2011, 10:58
Syanur,15-20 gün önce aldığına dair telefonda hiç bişey söylememişti.Deposunda boya var mı dedim,"olabilir,emin değilim,bilmiyorum anlamıyorum ben çok" gibisinden cümleler kurmuştu.İyi bir baktır motora mutlaka.. :cat:
Oz@n-RCR200S
26 Temmuz 2011, 10:04
Sordum ben kendim bakımını yapıyorum dedi. Sonra bugün gittim gördüm motoru. Ömer ustaya gittik, kanka çıktı adamlar. Ömer usta motora bakmadı bile... Motor 15-20 gün önce istanbuldan gelmiş ama ömer ustaya göre "zaten bildiğimiz motor"... Pek hoş olmadı okadar yol gittikten sonra.
üstad o gün bende bakacaktım comete adamı 4-5 gündür göremedim rastlaşamadık :D
ogünde aradım başkası bakacakmış motora ona gidiyordu o kişi sendin galiba :D
sincandaki motor demi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-bakimli-ektrali-hyosung-gt250-54677726/detay/
2006 22000 de :D ya içime sinse o km direk söyletmeden alırım :D ama bunu alınca 125 lik çin malı motor gibi sakin akıllı kullanıcan her an sorun çıkarma olasılığı ile motora binmek kötü bişey neden diyecekler ne alaka böyle saçma konuşuyorsun :D
sincandaki bi insan motorunu neden satar ?
1. kesin gizli bir arızası vardır sen görsen başkası görmez der satar
2. yıllanmış yaşlı motor masrafı artmıştır sürekli sorun çıkarıyordur geçmişinde hava atmak ğruna çok zorlanmıştır :D
3.sincanlı adamın malı o kadar kıymetlidirki 5 para etmez şahinini çiz vur bişey yap öldün sen :D değerinin üstüne satıyordur malını % 1000
4. tamam satıcı temiz gayet iyi niyetli takıntılıda bi adam motorada bakmış yıllardır vs vs :D için rahat etmez hacı :D
o yüzden ısrar edip satıcıyı sıkıştırmadım görüşmek için denk gelmedi demekki bi sebebi var hayırlısı dedim o motordan vaz geçtim :D
sana dedim ben ama sor bi nerde bakım yaptırıyo ,kendim dediğinde yapıştırıcan nerde usta var kime baktırabiliriz diye :D
ömer ustayla kanka çıktılarsa şansını yitirmişsin bi müşterisi var arkadaşı kawasaki zx-7r satıyordu sordum alınırmı? dedi yorum yapamam , sıkıştırdım son sahibini arıyor dedi :D
yani alanın elinde kalacak bu motorda bence öyle :D ama neyse hayırlısı bence sen bi 2 binlik daha çık :D gt250r al az km temiz :D
bang
26 Temmuz 2011, 15:23
Zaten asıl sorun alacağın motorun temiz çıkması.Çoğumuz kolay para kazanan insanlar değiliz ve ikinci el motor alırkende bu kadar ince düşünmemiz normal :) Bazı arkadaşlarımız bunu kararsızlık olarak algılayıp senin motor almaya niyetin yok yaklaşımında bulunabilirler :)
_SpartacuS_
27 Temmuz 2011, 08:08
Kısmetse bende bir comet sahibi olucam... Bu forumdaki Tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ederim. Comet hakkındaki neredeyse bütün yazılanları okudum. Herkezin Emeğine Yüreğine sağlık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:03 ----------
http://a1107.hizliresim.com/11/7/27/2415.jpg
Jantları ve gövde rengi böyle Bi motor arıyorum, bakmadıgım satılık ilan kalmadı, ama bu tarzda bir tane motora denk gelmedim. İstanbul'da bu şekilde satılık motor sahibi olan birisi varsa bana pm atarsa sevinirim.
fatih545
27 Temmuz 2011, 11:05
Kısmetse bende bir comet sahibi olucam... Bu forumdaki Tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ederim. Comet hakkındaki neredeyse bütün yazılanları okudum. Herkezin Emeğine Yüreğine sağlık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:03 ----------
http://a1107.hizliresim.com/11/7/27/2415.jpg
Jantları ve gövde rengi böyle Bi motor arıyorum, bakmadıgım satılık ilan kalmadı, ama bu tarzda bir tane motora denk gelmedim. İstanbul'da bu şekilde satılık motor sahibi olan birisi varsa bana pm atarsa sevinirim.
Şimdiden hayırlı olsun diyelim :)
Ama bu motor lastiklerine ve kendisine bakıldığında 0km gibi gözüküyor :) Veya Lastikleri değiştirilmiş ve full tertemiz yıkama yapılmışta olabilir :rendeer:
Sen eli ayağı düzgün motorunda sorun olmayan bir tane alırsan yıkarsın paklarsın o da böyle olur bence :rendeer:
Syanur
27 Temmuz 2011, 12:07
Syanur,15-20 gün önce aldığına dair telefonda hiç bişey söylememişti.Deposunda boya var mı dedim,"olabilir,emin değilim,bilmiyorum anlamıyorum ben çok" gibisinden cümleler kurmuştu.İyi bir baktır motora mutlaka.. :cat:
Bana telefonda ve yüz yüze söyledikleri;
"Ben motordan anlıyorum, önceden de birkaç motorum vardı. Eskiden rayzing vardı bende. Motorumun bakımlarını kendim yaparım. Bu motoru istanbuldan aldım(zaten 34 plaka), öyle haybeye almadım, gittim baktım-baktırdım ona göre aldım. Yani için rahat olsun, hiçbir sorunu yok...Bak far takımını kendim değiştirdim, egzos taktırdım 200 TL ye...(büyük ihtimalle kaza yapan önceki sahibi yaptı bunları). Daha yeni bakımlarını yaptım, istanbuldan geldim zaten geçen gün(zincir TAKIR TAKIR! vuruyor buarada). Para geldi bana biyerden Dragstar alcam...! (yaşı itibariyle baktım, bana gelmeyen okadar para ona nasıl geliyor anlamdım...epey genç kendisi)."
Buarada ilanda KM 22.000 ama motorda(kadranda) ~19.000 yazıyordu. Sordum, "öyle yazdım işte, artarsa diye..." dedi. Bakımlarını kendisi yapmasına rağmen ömer ustayla ahbap çıktılar. Ben de gimat daki Metin ustaya getirisen o usta bakar, al derse alırım yok derse almam dedim. Madem motoruna okadar güveniyosun sorun çıkmaz heralde dedim. Arkadaş "Ankarada hekes beni tanır zaten" dedi ama metin ustayı bilmiyormuş nedense. "Cengiz motora götürelim ozaman, yakın orası" dedim, "Onunla aram çok iyi ama her götürdüğüm motora kötü konuşuyor, sırf gıcıklığına!" dedi.
Ertesi gün Metin ustada buluştuk, sağolsun Fatih adında bir arkadaşım aracı oldu ustayla tanıştırdı beni. Ustanın motoru görmesi yetti zaten. Nezaketen 10-15 saniye baktı motora, "benim bişey söylemem doğru olmaz şimdi" dedi gitti. Benim arkadaşım bile, motor sahibi lafı uzatınca saydı gördüklerini...(ben anlamıyorum tabi motordan). Elemanlar bozuldu biraz sanırım, gittiler...Gitmeden önce de anlaştığımız gibi ben 10TL lik yakıt paralarını verdim. :)
Bunları anlattım ama Metin ustanın motor hakkında sonradan bana söylediklerini buraya yazamam. Tahminimiz bu motoru istanbuldan birisi bu arkadaşa fena paketlemiş. O da paketleyecek birisini arıyor...Zaten umudum çok yoktu ÇÜNKÜ;
1- Ankara piyasasında yaklaşık olarak(çok sıkı takip ettim) 2 yılda 3 tane bu motordan satıldığını gördüm ve fiyatı süper cazip görünüyordu bu koşullarda(KM sinide hesaba katarsak...)
2- 15-20 gün önce alıp "sorunsuz" dediği motora ~400 TL masraf da yapıp(ön tekeri de değiştirmiş) 4.250 TL ye satıyor olması...
3- Para geldi dragstar alcam diyor ama benimle 10TL lik benzin hesabına giriyor... :D
Bunları satıcıyı rencide etmek için yazmadım, sadece epey bir yalan konuştuğu için motor ile "ilgilenenleri" "bilgilenenlere" dönüştürmek maksatlı yazdım...;)
Yukarda yazdıklarımı yetmediyse doğrudan söyleyim; boşuna zahmet etme sincana kadar ;) Ha ben dökülmek üzere olan motoru alıp adam ederim, uğraşırım diyorsan sıkı pazarlık yap, uygun fiyata almaya çalış. Buarada ben de seni yalan sanıyordum, "başkası da motora bakcak" diye numara yapıyor sanmıştım. Meğer essahmışsın :)
Oz@n-RCR200S
27 Temmuz 2011, 15:39
müdür :D anlamadığım nokta motorun nesi var bu adam başından savmak istiyor :D yağmı akıtıyor sıfırlanmış 50000 görünümlü 19000 bin mi :D km saati ile oynanmış sanırım vs vs :D sincanlıysa uzak durucan bende sincandayım ama sonradan geldim haha :D buranın insanı bi acaip ya söylediğim gibi imiş satıcı demek :D
söyledimya görmek istedim motoru denk gelmedi vazgeçtim diye :D az km li gt250r bakıyorum max 5000 civarı 2 tanesini 800 tl ile kaçırdım :D bakalım hayırlısı :D
Syanur
27 Temmuz 2011, 17:22
müdür :D anlamadığım nokta motorun nesi var bu adam başından savmak istiyor :D yağmı akıtıyor sıfırlanmış 50000 görünümlü 19000 bin mi :D km saati ile oynanmış sanırım vs vs :D sincanlıysa uzak durucan bende sincandayım ama sonradan geldim haha :D buranın insanı bi acaip ya söylediğim gibi imiş satıcı demek :D
söyledimya görmek istedim motoru denk gelmedi vazgeçtim diye :D az km li gt250r bakıyorum max 5000 civarı 2 tanesini 800 tl ile kaçırdım :D bakalım hayırlısı :D
Sana şöyle söyliyim, gösterdiği ustaya göre epeey bir toplama motor kendileri... Motor kısmından da yağ akıtıyor mu yakıyor mu kesin konuşmayım ama üzerindeyken sesi hiç normal gelmedi bana. Motorsikletlerden pek anlamam ama motor sesine gayet hassasımdır. Zaten eleman benle birlikte giderken hava olsun diye heralde epey bir gaz açtı. Bana sesi hoş gelmedi yüksek devirlerde. Gösterdiğim usta sürmediği için motor kısmı hakkında bilgi alamadım zaten ama mekanik durum olarak yeterince vahim kendileri...
Oz@n-RCR200S
27 Temmuz 2011, 17:29
performans egsozu takmışya normalde çok kibardır konforludur egsozu takınca ondan gelen şiddetli ses konforu alır baş ağrısına çevirir :D rahatsız eder :D kimiside bayılıyor abi :D anlattığına göre zaten habrabe motor :D iyiki görme fırsatım olmamış ankaradan comet bulamayacaz :D cbf 150 felanmı alsakki sıfır :D:D:D:D
_SpartacuS_
27 Temmuz 2011, 18:19
Kredi Çıkarsa alıyorum! :cat:
Bakalım ne olacak. Allah sonumuzu hayıretsin :)
Silip temizleme işine gelincede üstüme tanımam :thumleft:
bang
27 Temmuz 2011, 19:40
Bana göre cbf 150 tipsiz motorların arasında hatrı sayılır bir yere sahip :) honda'ya lafım yok ama bu kadar tipsiz bir motor tasarladıkları için kendilerini tebrik ediyorum :D
_SpartacuS_
27 Temmuz 2011, 23:26
Bugun gittim motor sahibiyle göruştum. Motorun yürüyenınde bişey yok. Motor sahıbı 3.ayda yaptırdıgı masrafın kagıdını bana gösterdi inciğini buncuğunu deiştirmiş. Motor sola yatmıs hafif depoda rütüşlenmiş yer var. Kaporasını verdim. Ne olursa olsun alıcam. Cok canımı sıkıcak problemler cıkartırsa benzin döker yakarım :)
bang
28 Temmuz 2011, 02:34
Bugun gittim motor sahibiyle göruştum. Motorun yürüyenınde bişey yok. Motor sahıbı 3.ayda yaptırdıgı masrafın kagıdını bana gösterdi inciğini buncuğunu deiştirmiş. Motor sola yatmıs hafif depoda rütüşlenmiş yer var. Kaporasını verdim. Ne olursa olsun alıcam. Cok canımı sıkıcak problemler cıkartırsa benzin döker yakarım :)
Hayırlısı olsun o zaman :) Motor ile ilgili edindiğin tecrübeleri,memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri bizimle paylaşırsın artık :) Bu arada sahibinden com'da senin istediğin tarzda sarı bir motor gördüm fiyatı 3.600 tl..Düşük fiyatına rağmen çok temiz duruyordu.Ancak,yakından görmeden motoru dinlemeden bilemeyiz tabi.Ya gerçekten çok sıkışmış yada motorunda iflah olmaz bir sorunu olabilir diye düşündüm :) Bu da linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-yaza-hazir-acil-motorrr-48009337/detay/ bu motor hakkında bilgi alan varmı aramızda?
_SpartacuS_
28 Temmuz 2011, 03:55
Umranıye de Var bitane kırmızı bang bugun onu gormeye gıttım. baktım herkezin jantları sıyah bende dedım bozmayalım bu uyumlulugu :) bende kırmızı olanı alıcam. ne ehlıyetım var ne baska biseyım ılk motorum olacak ölmezsem ılerıde CC yukseltmeyi dusunuyorum. bakalım zamanla herseyı bırbır sizlerle paylasıcam. cunku bu forumda gercekten cok zaman gecirdim uyelık tarıhıme bakmayın fake olarak cok takıldım. abılerım kardeslerimin yorumlarını tek tek okudum. yarın bankaya gıdıcem kredi cekıcem cuma sabahıda allah kısmet ederse motoruma kawusmus olucam. dedıgım gibi basımı agrıtıcak bı sıkıntı cıkartırsa hıc dusunmem benzın doker yakarım :) bu genclık bana bırdaha ne zaman werılecek ? O ılana da baktım ama ederinden dusuk satılması benı işkıllendırdı ılgılenmedım pek bıde arkada solda lastıgın tekı yok :) bılmıyorum ama ıcım ısınmadı o yuzden pek ılgılenmedım
sızlere gelisen olayları aktarıcam
ılk dusmem hastanede kac gun kaldıgım ws.ws. :) merak etmeyin
bu motora hangı lastık modelını alıyım acemi söför olarak bana bı bılgı werırsenız sewınırım
fıyatı onemlı degıl kaymasın benım ıcın yeterli :)
bang
28 Temmuz 2011, 05:53
ne ehlıyetım var ne baska biseyım ılk motorum olacak ölmezsem ılerıde CC yukseltmeyi dusunuyorum.
bu motora hangı lastık modelını alıyım acemi söför olarak bana bı bılgı werırsenız sewınırım
fıyatı onemlı degıl kaymasın benım ıcın yeterli :)
Öncelikle bi A2 ehliyeti almak zor ve pahalı değil,sana lasitikten önce ilk tavsiyem ehliyet almandır.İkinci olarak lastik konusunu en iyi ustalar ve lastikciler bilir.Bu konuda fazla bir tecrübem olmadığı için birşey öneremiyorum.Mesela altında bir honda nx4 falcon olsaydı,arka lastiği hemen değiştir derdim.Potansiyel kaza tehlikesi resmen :) Marka tercihi herzaman ki gibi usta yada lastikciye sormakta fayda var.
panic adak
28 Temmuz 2011, 10:17
michelin pilot road 2ct tavsiye ederim bu lastikleri ben performanslarından memnunum ama benimde balans sorunum var şu an ve yaşadığım yerde bu problemi çözemiyorum.
_SpartacuS_
28 Temmuz 2011, 16:32
Bang ilgi alakan icin teşekkur ederim. bugun bankaya gıttım 10 dakıkada krediyi çektim yarın sabah işten cıkıp motoru almaya gidicem. uzerindeki lastik nedir ne degıldır bılmıyorum baktım motora ama acemi oldugumdan anlamıyorum fazla bakalım kayarsa götururuz bı ustasına taktırırız bı lastık.
yarın ola hayrola dıyelım allah utandırmasın.
ne dıyorsunuz?
Tekeriniz her daim düz bassın inşallah
Tuncer Sezen
28 Temmuz 2011, 18:49
Syanur, o satıcı arkadaş baya yalancıymış demek ki.Bana anlattıklarıyla sana söyledikleri arasında dağlar kadar fark var.Hoş zaten ustaya götürünce de gerçekler çıkmış ortaya..Ben hep kendim bakar alırım,ustaya götürmem ama İzmir den çıkıp oraya gidip öyle bir motorla karşılaşsaydım tatsızlık çıkartırdım heralde,insanları kandırmanın bir anlamı yok.
Allah bu tarz insanlardan uzak tutsun hepimizi.
_SpartacuS_,tamamı kalın (bold) yazı yazmak forum kurallarında da belirtildiği üzere yasaktır.Son mesajlarını bu çerçevede editliyorum,tekrarı halinde ceza puanı vermek durumundayım bilginize.
_SpartacuS_
28 Temmuz 2011, 18:56
Syanur, o satıcı arkadaş baya yalancıymış demek ki.Bana anlattıklarıyla sana söyledikleri arasında dağlar kadar fark var.Hoş zaten ustaya götürünce de gerçekler çıkmış ortaya..Ben hep kendim bakar alırım,ustaya götürmem ama İzmir den çıkıp oraya gidip öyle bir motorla karşılaşsaydım tatsızlık çıkartırdım heralde,insanları kandırmanın bir anlamı yok.
_SpartacuS_,tamamı kalın (bold) yazı yazmak forum kurallarında da belirtildiği üzere yasaktır.Son mesajlarını bu çerçevede editliyorum,tekrarı halinde ceza puanı vermek durumundayım bilginize.
Forrap pardon kusura bakmayın bılmıyordum.
fatih545
28 Temmuz 2011, 19:54
Kadıköyde almak istediğim motoru gösterebileceğim, öğrenci adamsın ilk motorun olacak sendende ücret alacak değiliz ki diyecek bir usta biliyor musunuz :)
_SpartacuS_
29 Temmuz 2011, 01:06
Sabah 9 da motoruma ınsallah kawusmus olucam yokmu online Arkadas muhabbet edicek :)
bide bu
http://urun.gittigidiyor.com/VENOM-AIR-MONT-MUKEMMEL-URUN-CEYLANMOTORS-DAN_W0QQidZZ42264602
mont hakkında bılgısı olan warmı nasıl bı marka alınırmı ?
Syanur
29 Temmuz 2011, 09:40
[B]Syanur, Ben hep kendim bakar alırım,ustaya götürmem ama İzmir den çıkıp oraya gidip öyle bir motorla karşılaşsaydım tatsızlık çıkartırdım heralde,insanları kandırmanın bir anlamı yok.
Amin... Ama ben seni de anlamadım, İzmirden Ankaraya motor almaya gelinir mi ya... Yani demek istediğim, İzmir en çok motor piyasasının olduğu şehirlerden birisi(temiz motor bulmak her yerde zor evet) ve Ankara da tam tersi. Üstelik fiyatlar ciddi pahalı Ankarada, çok sinir bozucu.
Biz abime 2.el araba alırken bile mesajla-telefonla konuştuğumuz adam araçta abs var diyor, gidince "abs yok ama abs kadar iyi tutuyor" diyebiliyor pişkin pişkin. Ölür müsün öldürür müsün yani... Motor piyasasını sen düşün ki motorun temizliği "kişiye göre!" değişebiliyor. Yani motorun sorunsuz olduğunu hala savunabiliyor adam...
Çok takıldığın bir motor olursa Ankarada sen bana söyle önce ozaman ;) Ön araştırma olarak yardımcı olmaya çalışırım...
Tuncer Sezen
29 Temmuz 2011, 13:04
Şimdiye kadar defalarca motorum oldu,neredeyse hiç birini izmir den almadım :)
İzmir de temiz motosiklet bulunabilir,doğrudur.Lakin İzmir fiyatları comet gibi bir makine için bile (burada ki bile kelimesi motorun değil fiyatının düşüklüğünü göstermek amaçlıdır yanlış anlaşılmasın) 1-1500 lira pahalı.Geçen sene 1 comet İstanbul dan,1 kawasaki er6f rize den aldım(bir arkadaşıma da ehliyeti ve tecrübesi olmadığı için bizzat onunla gidip ankaradan er6 n aldık).Benim için mesafenin tek önemi dönerken yakacağım benzin parası :) Başka şehirde 4 liraya satılan motora burada 5 lira vermek (ki % oranına vurduğunuzda tam bir saçmalık) bana mantıklı gelmiyor.Motordan da az çok anlıyorum,çok şükür kazık yemedim en azından henüz..Hem yol yapmış,gezmiş oluyorum,şehir tüm bu sebeplerden farketmiyor pek:wiinkk:
Bu arada düşündüğünüzün aksine,İzmir de motor piyasası motora binen sayısı olarak var doğrudur ama satılık motor yok :) Yılın 12 ayının 12 ayında motosiklet kullanılan bir şehirde insanlar anca motorunu yükseltirse,sıkılırsa satıyor.İstanbul da 10 motor ilanı varsa izmir de 1 tane var,ona bel bağlamak da adamın zaten farkında olduğu fiyat yüksekliğini burnundan kıl aldırmamasıyla pekiştiriyor.
Ama ilgin için teşekkürler,bişey olursa sende haber verebilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım:cat:
Aslında fiyatsal saçmalama bu sene tavan yaptı.Geçen sene sezonda 3700 e kız gibi comet almıştım,yeni zincir yeni lastik çiziksiz egzoz..Er6 f aldım 7 liraya (abartılı olmayan bir yana yatması vardı,bu sene aynı durumdakileri 9-9500 tl)..Elini sallasan 10 liraya temiz fazer alabiliyordun,bu sene 70 bin km de olup bi kaç macerası olanını anca alıyorsun o paraya.
Geçen seneki aletler 1 sene yaşlandı,aynı model olmalarına rağmen 1-2 bin lira prim yaptı.
Bu sene durumlar çok karışık maalesef..
_SpartacuS_
29 Temmuz 2011, 13:25
motoru aldım !
Çok acemiyim çok :)
Bu zincirin gerginliği nekadar olmalı elle test ettıgımızde?
Oz@n-RCR200S
29 Temmuz 2011, 13:28
ben isyanlardayım Ankarada satılık olan motorların tümü km si fazla ve fiyatları sıfırlarına yakın son nefesleri alan motorlara bile ne biçim para istiyorlar çözemedim ?
halen aramalardayım çevreye yaydım motorcu paketçilere yaydım bulursanız temiz comet yada 250 twister felan haber verin diye
bang
29 Temmuz 2011, 16:29
Şimdiye kadar defalarca motorum oldu,neredeyse hiç birini izmir den almadım :)
İzmir de temiz motosiklet bulunabilir,doğrudur.Lakin İzmir fiyatları comet gibi bir makine için bile (burada ki bile kelimesi motorun değil fiyatının düşüklüğünü göstermek amaçlıdır yanlış anlaşılmasın) 1-1500 lira pahalı.Geçen sene 1 comet İstanbul dan,1 kawasaki er6f rize den aldım(bir arkadaşıma da ehliyeti ve tecrübesi olmadığı için bizzat onunla gidip ankaradan er6 n aldık).Benim için mesafenin tek önemi dönerken yakacağım benzin parası :) Başka şehirde 4 liraya satılan motora burada 5 lira vermek (ki % oranına vurduğunuzda tam bir saçmalık) bana mantıklı gelmiyor.Motordan da az çok anlıyorum,çok şükür kazık yemedim en azından henüz..Hem yol yapmış,gezmiş oluyorum,şehir tüm bu sebeplerden farketmiyor pek:wiinkk:
Bu arada düşündüğünüzün aksine,İzmir de motor piyasası motora binen sayısı olarak var doğrudur ama satılık motor yok :) Yılın 12 ayının 12 ayında motosiklet kullanılan bir şehirde insanlar anca motorunu yükseltirse,sıkılırsa satıyor.İstanbul da 10 motor ilanı varsa izmir de 1 tane var,ona bel bağlamak da adamın zaten farkında olduğu fiyat yüksekliğini burnundan kıl aldırmamasıyla pekiştiriyor.
Ama ilgin için teşekkürler,bişey olursa sende haber verebilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım:cat:
Aslında fiyatsal saçmalama bu sene tavan yaptı.Geçen sene sezonda 3700 e kız gibi comet almıştım,yeni zincir yeni lastik çiziksiz egzoz..Er6 f aldım 7 liraya (abartılı olmayan bir yana yatması vardı,bu sene aynı durumdakileri 9-9500 tl)..Elini sallasan 10 liraya temiz fazer alabiliyordun,bu sene 70 bin km de olup bi kaç macerası olanını anca alıyorsun o paraya.
Geçen seneki aletler 1 sene yaşlandı,aynı model olmalarına rağmen 1-2 bin lira prim yaptı.
Bu sene durumlar çok karışık maalesef..
Kışa doğru düşer sanırım fiyatlar.Yazın motora daha çok ihtiyacın olduğu için (özellikle sezonluk işlerin yapıldığı batı bölgelerinde) fiyatlar yüksek.Bana göre en kaliteli comet en fazla 4000 tl eder.piyasanın 3000-4000 aralığından olması gerekir.Piyasa şu an çok yüksek,saçma sapan motorlara çuval ile para istiyorlar :) milletin kafasına güneş geçmiş sanırım :) Fiyatlarda düşme olmaz ise bir çok motor satıcısı daha çok bekler :) Görüyorum sahibinden com'da aylardır aynı motorlar duruyor.Bazıları altında ki eşeği pegasus diye satmaya kalkıyor :farao:
Oz@n-RCR200S
29 Temmuz 2011, 16:33
milletin kafasına güneş geçmiş sanırım :) Fiyatlarda düşme olmaz ise bir çok motor satıcısı daha çok bekler :) Görüyorum sahibinden com'da aylardır aynı motorlar duruyor.Bazıları altında ki eşeği pegasus diye satmaya kalkıyor :farao:
ya bide öyle bişey var 3 e alıp 10000 km yol yapıp 5 e ilan açıyorlar çok mübarek insanlarya :D motor prim yapıyor hahah :D herkesin parası değerli ama bazıları 5 tl için adam öldürür ya :D
Felon
29 Temmuz 2011, 16:34
motoru aldım !
Çok acemiyim çok :)
Bu zincirin gerginliği nekadar olmalı elle test ettıgımızde?
motorun üzerindeyken motora ağırlığını vermişken yani elinde 2-3 cm kadar esnetebilmen lazım
_SpartacuS_
29 Temmuz 2011, 22:19
motorun üzerindeyken motora ağırlığını vermişken yani elinde 2-3 cm kadar esnetebilmen lazım
Felon Tamam birazdan işe gidicem bakıcam 60 kıloyum 2 3 cm dedıgın gibi esnemesıne bakıcam bide ALt'anmı bakıcam ustten mi nerden esneticem :) Valahi cok acemiyim kusuruma bakmayın.
İlk gun anılarımı anlatım yenı bır GT250 sahibi olarak.
Almayı düşünenler kararsız kalanlar bence hıc dusunmeden Alın!
Bugun Kaskımın ön camı Yok kaybettım. NOLAN marka kaskım ıcın cam almak icin bi mağzaya girdim
Cam sordum yok dedi
Montlar dikkatımi cekti almaya nıyetım yoktu suan ıcın ama Biran dusundum Sordum nekadar dedım
mont?
175 dedi Dukkanın ıcınde motorda tamır edıyorlar montu asmıslar tawana tozlanmıs biraz beyaz yerlerı bu
okadar para etmez dedim neyse montu gıydım Tam oturdu falan
Eldiwen gordum bu nekadar dedım 50 dedi buda okadar etmez dedım Cebımde 150 lıra war uzattım adama
Al dedim abi hakkını helal et
Güldü helal olsun dedi bıraktı :)
yanı anlayacagınız 150 lıraya mont eldiwenı hallettim.
Motor'un maşşallahı war at gibi Gece fotolarınıda koyucam
Bi soru daha;
Simdi böle 3 4 km uzunlugunda bi rampadan asagıya dogru ınıyorum motor 5 viteste devri baya dusuk böle gaza basınca az yürüsün diye
hafif bole sol ayagımın ordan hışırhışır ses gelıyor. Birde gaz verince sanki böle zincir geriliyor 1 cm ileri dogru gıdıyor gibi oluyor bu normal mi ?
Arka Disk Fiyatı nekadar bilen warsa yazarsa sewınırım.
Teknika
29 Temmuz 2011, 23:41
Arkadaşlar 2011 GT250R bugün sandığından çıkartılarak teslim alınmıştır.:joker:
_SpartacuS_
30 Temmuz 2011, 00:06
Teknika hayırlı olsun. güle güle kullanmak nasip olsun inşallah... kazasız belasız yolculuklar.
Tekerin herdaim Düz bassın inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
http://a1107.hizliresim.com/11/7/29/6895.jpg
http://a1107.hizliresim.com/11/7/29/6937.jpg
Buda benım motorun fotografları
Göruntuler biraz kötu kusura bakmayın telefonla cektim. :)))
fatih545
30 Temmuz 2011, 01:29
Arkadaşlar 2011 GT250R bugün sandığından çıkartılarak teslim alınmıştır.:joker:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan tekerin düz bassın :rendeer:
Teknika hayırlı olsun. güle güle kullanmak nasip olsun inşallah... kazasız belasız yolculuklar.
Tekerin herdaim Düz bassın inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
http://a1107.hizliresim.com/11/7/29/6937.jpg
Hayırlı olsun benimde gözlemimde olan cometti :) Hayırlı olsun maşşallah çok güzel görünüyor :rendeer:
Tekerin düz bassın :rendeer:
Bende yeni yelkenlere kucak açıcam :cherry:
bang
30 Temmuz 2011, 03:39
Hayırlı uğurlu olsun sparta :) şimdi ehliyeti almaya bak.Böylece polis amcalar seni üzmemiş olur ;) Bu arada motoru kaça aldın ayıptır sorması? Malum piyasayı takip ediyoruz :)
_SpartacuS_
30 Temmuz 2011, 04:50
Sahibiden'den buldum bang' 4.300 dü fiyatı. Satan Abiyle sohbet ettik biraz anlayışlı birisiydı 4.150 ye bıraktı. Mahallemde Faruk adında bı motor ustası var dedim eger o beğenırse herkez begenır bindi söle 2 3 tur attı gitti geldi. Maşşallah dedı cok guzel temiz makına sesini falan dınledi sibop wuruyormu falan dıye teknik bişiler söledi anlamıyorum güzel dedi içime su serpildi resmen rahatladım.
Ehliyetide en kısa zamanda halledicem insallah.
http://www.zippillimoto.com/articoli%20in%20offerta/casco%20nolan%20n60%20grafic.jpg
bu kasktan war sıyaha boyanmış hedıye gelmişti 7 sene once
Camı yok Bi abimde camını yaptırıcak :) bakalımyawas yawas toparlıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:23 ----------
Saol fatih545 Tşkler..
bang
30 Temmuz 2011, 06:27
Sahibiden'den buldum bang' 4.300 dü fiyatı. Satan Abiyle sohbet ettik biraz anlayışlı birisiydı 4.150 ye bıraktı. Mahallemde Faruk adında bı motor ustası var dedim eger o beğenırse herkez begenır bindi söle 2 3 tur attı gitti geldi. Maşşallah dedı cok guzel temiz makına sesini falan dınledi sibop wuruyormu falan dıye teknik bişiler söledi anlamıyorum güzel dedi içime su serpildi resmen rahatladım.
Ehliyetide en kısa zamanda halledicem insallah.
http://www.zippillimoto.com/articoli%20in%20offerta/casco%20nolan%20n60%20grafic.jpg
bu kasktan war sıyaha boyanmış hedıye gelmişti 7 sene once
Camı yok Bi abimde camını yaptırıcak :) bakalımyawas yawas toparlıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:23 ----------
Saol fatih545 Tşkler..
Motoru bir bilene göstermeden almak zaten risk.Fiyatıda piyasaya oranla gayet güzelmiş.Bu arada kaskın bildiğim kadarı ile en iyi markalardan biri,camını bulursun inşallah :) zamanla alışırsın motora,ilk zamanlar fazla riskli manevralar yapma.Ben o ilk zamanlarda 3 kez kaza atlattım :) sonradan motora iyice hakim oluyorsun ve radarlarıda açık tutarsan kaza riskini epey düşürmüş oluyorsun.Bir süre sonra vücudunun parçası gibi olur iyi anlaşırsınız :)
Felon
30 Temmuz 2011, 10:30
Buda benim comet:queen:
http://p1.bikepics.com/2011/07/30/bikepics-2248354-800.jpg
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO