Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Osbourne
11 Şubat 2011, 02:55
Senktron ayarı için fiyat nedir ?
Arkadaş, senkron için fiyat şudur diyemiyorum zira ısrarla yazdım, yaptırdığım işler (senkron dahil) 50 TL verdim. Sadece senkron, bahsettiğim yerde olursa (adımı da vererek) daha ucuza mal olur 50 TL den) herhalde..
Sen 50 lira diye bak o zaman ne diyim :)
casillas00
11 Şubat 2011, 03:02
Arkadaş, senkron için fiyat şudur diyemiyorum zira ısrarla yazdım, yaptırdığım işler (senkron dahil) 50 TL verdim. Sadece senkron, bahsettiğim yerde olursa (adımı da vererek) daha ucuza mal olur 50 TL den) herhalde..
Sen 50 lira diye bak o zaman ne diyim :)
Tamamdır teşekkür ederim.:rendeer:
zonta
11 Şubat 2011, 08:10
selam engin bey.kafa granajı gördüm sahibinden.com da belki işinize yarar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-yuvarlak-far-kafa-grenaji-cbf250-cbf500-er5-hyosung-gt250-36345385/detay
ahmet şimşek
11 Şubat 2011, 10:19
Mrb engin hocam bende lastık almayı dusunuyorum eger alırken benım ıcınde fıyat alırsanız sevınırım ön için 120/70/17 arka için 160/60/17 dusunuyorum siz hangı marka dusunuyorsunuz lastık ıcın ? Bu sekron ayarı nedir yanı nasıl bır ayardır benım motorda yakıt olarak bıraz fazla arkadasların dedıklerıne gore ama genel bakımını yaptıktan sonra denemedım :) bujılerı yag fıltresını, yağını, hava fıltresını, balataları komple yenıledım yenı sezon ıcın :mrgreen:
Osbourne
11 Şubat 2011, 11:44
selam engin bey.kafa granajı gördüm sahibinden.com da belki işinize yarar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-yuvarlak-far-kafa-grenaji-cbf250-cbf500-er5-hyosung-gt250-36345385/detay
Tam olarak kafamdaki model bu işte..Çok teşekkürler..
Aradım az önce arkadaşı..Kendi motoru da gt 250 imiş. Rengi orjinal bizim motorların renginde. Bağlantı aparatları, kargo masrafı vs. dahil 60 TL ye geliyor. Dedim tamam gönder :)
Haftaiçi elime ulaşır herhalde..Bir anda satın almış bulundum :)
Mrb engin hocam bende lastık almayı dusunuyorum eger alırken benım ıcınde fıyat alırsanız sevınırım ön için 120/70/17 arka için 160/60/17 dusunuyorum siz hangı marka dusunuyorsunuz lastık ıcın ? Bu sekron ayarı nedir yanı nasıl bır ayardır benım motorda yakıt olarak bıraz fazla arkadasların dedıklerıne gore ama genel bakımını yaptıktan sonra denemedım :) bujılerı yag fıltresını, yağını, hava fıltresını, balataları komple yenıledım yenı sezon ıcın :mrgreen:
Merhaba,
Fiyat olarak Michelin marka, çifti 600 TL civarına geliyor şuanda. Fuarda indirim alıp alamayacağımıza bakacağız biz.
Senkron denilen nane, iki silindirin senkronik olarak çalışmasının senkronu oluyor. Bu da en başta titreşimi azalttığı gibi motorun performansına da katkıda bulunarak benzin sarfiyatında düşmeye neden olabiliyor.
casillas00
11 Şubat 2011, 12:35
Fuar için bilet bulabildiniz mi ? bu sene bilet kıtlığı var :(
Osbourne
11 Şubat 2011, 12:37
Fuar için bilet bulabildiniz mi ? bu sene bilet kıtlığı var :(
Henüz bilet işine girişmedim valla. Birazdan dışarı çıkıp eşe dosta bir ziyaret yapalım bakalım :)
casillas00
11 Şubat 2011, 12:41
Henüz bilet işine girişmedim valla. Birazdan dışarı çıkıp eşe dosta bir ziyaret yapalım bakalım :)
bende dergilere felan baktım geçen sene 3-4tane koydular bu sene 1tane bile yok :salut:
Osbourne
11 Şubat 2011, 12:47
bende dergilere felan baktım geçen sene 3-4tane koydular bu sene 1tane bile yok :salut:
Dergiler davetiye vermeme kararı almışlardı zaten bu sene.. Neyse, ben bir çıkayım bakalım bulursam haber veririm size de..
zonta
11 Şubat 2011, 14:17
Tam olarak kafamdaki model bu işte..Çok teşekkürler..
Aradım az önce arkadaşı..Kendi motoru da gt 250 imiş. Rengi orjinal bizim motorların renginde. Bağlantı aparatları, kargo masrafı vs. dahil 60 TL ye geliyor. Dedim tamam gönder :)
Haftaiçi elime ulaşır herhalde..Bir anda satın almış bulundum :)
Merhaba,
Fiyat olarak Michelin marka, çifti 600 TL civarına geliyor şuanda. Fuarda indirim alıp alamayacağımıza bakacağız biz.
Senkron denilen nane, iki silindirin senkronik olarak çalışmasının senkronu oluyor. Bu da en başta titreşimi azalttığı gibi motorun performansına da katkıda bulunarak benzin sarfiyatında düşmeye neden olabiliyor.
nette oyle boş boş zaman öldürüyordum;aradıgınızın o oldugunu biliyordum aslında.yararlı olabildiysem ne mutlu bana.:queen:
güle güle kullan osbourne, foto koymayı unutma...
bilet hakıkatten sıkıntı. ıcerde 30 tl ye alabılecegın bı dolu sey varken gırıste vermek koyuyo acıkcası..
fazla bulan olursa haber ederse sevınırım.
kendınıze ıyı bakın
knr
skyblade
11 Şubat 2011, 18:42
Burda da buldum ama EFI modeller için diyor Comet'e uyar mı bilmem:)
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=65&products_id=1236
Hyosung!dan vazgeçemedim bugün sıfır RT125 aldım ben de. Haftaya elimde olacak işallah memnun kalırım ondan da :)
hayırlı olsun hocam. linkteki cam cometlere olmas. gösterge elektronik değil cometlerde.
ghostley
11 Şubat 2011, 19:07
hysng kullanıcı arkadaşlar varsa en son kaçı gördüler ve bu hızda hiç problem yaşadılar mı acaba ?
Osbourne
11 Şubat 2011, 19:48
nette oyle boş boş zaman öldürüyordum;aradıgınızın o oldugunu biliyordum aslında.yararlı olabildiysem ne mutlu bana.:queen:
Valla gerçekten tam aradığım şey idi. Arkadaş yarın elline geçer dedi, foto çeker, eklerim buraya..
Hyosung!dan vazgeçemedim bugün sıfır RT125 aldım ben de. Haftaya elimde olacak işallah memnun kalırım ondan da :)
Hadi hayırlı olsun bakalım :)
hysng kullanıcı arkadaşlar varsa en son kaçı gördüler ve bu hızda hiç problem yaşadılar mı acaba ?
Düz yolda çok rahat 135-140 görüyor, hiç bir bir zorlanma olmadan..
Ama alt viteslerden epey devirli gelinip gene düz yolda 160'a kadar görebilmek mümkündür herhalde..Motor 125 km/s giderken devir 8500 - 9000 rpm civarı oluyor.. Redline da 11 binde başlıyor.. Oradan hesabınızı yapın..
Zaten 160-180 km/s arasını redline a almış göstergede..Denemedim ben hiç son hızını..
Bu arada bir iş yaptım ve gittim egsoz aldım bugün :)
Yoshimura çakması, Ercan Motorcycle işi :)
Foto ve videoları ekleyeceğim, şu rüzgarlık da gelsin hele..
casillas00
11 Şubat 2011, 19:52
Valla gerçekten tam aradığım şey idi. Arkadaş yarın elline geçer dedi, foto çeker, eklerim buraya..
Hadi hayırlı olsun bakalım :)
Düz yolda çok rahat 135-140 görüyor, hiç bir bir zorlanma olmadan..
Ama alt viteslerden epey devirli gelinip 160'a kadar görebilmek mümkün sanırım..Motor 125 km/s giderken devir 8500 - 9000 rpm civarı oluyor sanırım.. Redline da 11 binde başlıyor.. Oradan hesabınızı yapın..
Zaten 160-180 km/s arasını redline a almış göstergede..Denemedim ben hiç son hızını..
Bu arada bir iş yaptım ve gittim egsoz aldım bugün :)
Yoshimura çakması, Ercan Motorcycle işi :)
Foto ve videoları ekleyeceğim, şu rüzgarlık da gelsin hele..
Bende cbr125'e yoshimura çakması yaptırmıştım güzel işçiliği var ama fiyatları tuzludur :)
Osbourne
11 Şubat 2011, 19:54
Bende cbr125'e yoshimura çakması yaptırmıştım güzel işçiliği var ama fiyatları tuzludur :)
Fiyatını hiç sorma, boşver :)
Ama sesi tam olarak istediğim gibi oldu, yani bu kadar örtüşür beklentimle..
Bu arada son ölçüm değerlerim çok ama çok devirli kullanım, şehir içi 4,8 lt / 100 km oldu. İstatistiklere geçsin :)
casillas00
11 Şubat 2011, 20:04
Fiyatını hiç sorma, boşver :)
Ama sesi tam olarak istediğim gibi oldu, yani bu kadar örtüşür beklentimle..
Bu arada son ölçüm değerlerim çok ama çok devirli kullanım, şehir içi 4,8 lt / 100 km oldu. İstatistiklere geçsin :)
Ses gerçekten çok iyidir orjınal yoshiyi dinle bide onu dinle aynı :)
O zaman benim yakıtımda iyi.
Genelde akşam 6 trafiğinde Maslaktan M.köye gidiyorum dur kalklar ara gaz felan derken.
Senkron ayarından önce debriyaj balatamı,debrijay teli,gaz teli,param kalırsa bide hava filtresi alcam.Onları taktıktan sonra senkron ayarınıda yaptırcam.
Balata bunu deniycem.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-hyosung-gt-gtr-gv-250-icin-depraj-balatasi-37443429/detay
Osbourne
11 Şubat 2011, 20:08
Ses gerçekten çok iyidir orjınal yoshiyi dinle bide onu dinle aynı :)
O zaman benim yakıtımda iyi.
Genelde akşam 6 trafiğinde Maslaktan M.köye gidiyorum dur kalklar ara gaz felan derken.
Senkron ayarından önce debriyaj balatamı,debrijay teli,gaz teli,param kalırsa bide hava filtresi alcam.Onları taktıktan sonra senkron ayarınıda yaptırcam.
Balata bunu deniycem.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-hyosung-gt-gtr-gv-250-icin-depraj-balatasi-37443429/detay
Senkron ayarı için o gün gittiğim ustaya bugün de uğradım, fiyatta bir şeyler yaparım 40 Tl ye olur dedi. Gidip benim adımı vermeyi unutma yeterki..O dediklerini ben alınca değiştirmiştim, içim rahat en azından..Yok tel koptu yok filtre tıkandı diye kafama takmıyorum şimdi..
casillas00
11 Şubat 2011, 20:14
Senkron ayarı için o gün gittiğim ustaya bugün de uğradım, fiyatta bir şeyler yaparım dedi. Gidip benim adımı vermeyi unutma yeterki..O dediklerini ben alınca değiştirmiştim, içim rahat en azından..Yok tel koptu yok filtre tıkandı diye kafama takmıyorum şimdi..
Teşekkürler :)
Peki bu senkron ayarında her motorun ayrı değerleri mi var yoksa o makina motora göre en iyi değerleri kendi felan mı yapıyor ?
Bende biyerinde ufak bişey olunca rahat edemiyorum.
Tellerinde fln bişey yok ama açmışken herşeyini yenilemekte fayda var.
Yaza bende Pilot power almak istiyorum.Dün akşam bi panik fren yaptım ön lastik bıraktı.Zor toparladım.
overcloud
11 Şubat 2011, 20:30
Peki bu senkron ayarında her motorun ayrı değerleri mi var yoksa o makina motora göre en iyi değerleri kendi felan mı yapıyor ?
Yaza bende Pilot power almak istiyorum.Dün akşam bi panik fren yaptım ön lastik bıraktı.Zor toparladım.
motorun sesinde ve çalışmasında bi problem yoksa senkron ayarını elletme bence. gerçi usta anlayacaktır bir sıkıntısı var mı yok mu ona göre ayar çekecektir.
senin benzin tüketimin bence normal. bir çok kişi 3.5 -4lt tüketiyor diyor, evet bende ninja ile 4lt'nin altına inmiştim hatta 318km olmasına rağmen lamba göz kırpmaya başlamamıştı ama bu tüketime ulaşmak için sanki 100cc'lik cup kullanır gibi kullanmak gerekiyor. Sıkıcı oluyor yani.
Motoru ilk aldığım hafta bende 260km gibi bir yol yapabilmiştim 1 depo benzin ile tabi bu alışma süreciyle ilgiliydi birde lastik havalarını kontrol etmemiştim 28psi olması gereken ön lastik 22psi'di. sonuç olarak tüketimde lastiklerin durumuda çok önemli. eski yıpranmış lastiklerde tüketimi artırabiliyor.
casillas00
11 Şubat 2011, 20:34
motorun sesinde ve çalışmasında bi problem yoksa senkron ayarını elletme bence. gerçi usta anlayacaktır bir sıkıntısı var mı yok mu ona göre ayar çekecektir.
senin benzin tüketimin bence normal. bir çok kişi 3.5 -4lt tüketiyor diyor, evet bende ninja ile 4lt'nin altına inmiştim hatta 318km olmasına rağmen lamba göz kırpmaya başlamamıştı ama bu tüketime ulaşmak için sanki 100cc'lik cup kullanır gibi kullanmak gerekiyor. Sıkıcı oluyor yani.
Motoru ilk aldığım hafta bende 260km gibi bir yol yapabilmiştim 1 depo benzin ile tabi bu alışma süreciyle ilgiliydi birde lastik havalarını kontrol etmemiştim 28psi olması gereken ön lastik 22psi'di. sonuç olarak tüketimde lastiklerin durumuda çok önemli. eski yıpranmış lastiklerde tüketimi artırabiliyor.
Yok Bulut.Motor senkron ayarı istiyor.Rolentim bozuk ve gaza tepkileri garipleşiyor bazen bazen normal oluyor.Motor ısındığı zaman 2900RPm oluyo rolenti.
Yani Sende cbr125'le benden cok km yaptın.100km'de 3 litre tüketirdi 3.2 flnda olurdu.
GT onun 2katı bu motordan 3.5 litre yakması beklenemez bence.
Osbourne
11 Şubat 2011, 21:06
Senkron ayarı her motor için farklıdır muhtemelen ama bu fark etmiyor, çünkü bir cihaz bağlanıyor motora..Oradaki değerler okunuyor, iki değerde eşitlenince senkron tamamlanmış oluyor. Senkronlama işi motoru çooook fark ettirdi bende. Epey ayarsızmış çünkü. Baktırmanın bir zararı yok, motorda sökülen, çıkarılan bir parça olmuyor çünkü.
Osbourne
11 Şubat 2011, 23:50
Sabırsızca çektiğim bir video, yarın sabaha daha aydınlık bir ortamda çekerim artık :)
"Gönder oradan alevli bir yoshi tabağı" ismini verdiğim bu çalışmamla sizleri başbaşa bırakıyorum :mrgreen:
M3cwsqJHHFE
overcloud
11 Şubat 2011, 23:53
Engin fena kafa ütüler bu :)
casillas00
11 Şubat 2011, 23:56
ovv ovv :)
Banada Kısa tüp TB gelcek ama takmak için biraz kesme biçme gerekiyor emin değilim yapsam mı diye :)
Osbourne
12 Şubat 2011, 00:00
Engin fena kafa ütüler bu :)
Valla sesi tam istediğim gibi oldu, chopper gibi yani :mrgreen:
Bugün epey bir sürdüm yeni egsozla çok rahatsız etmese de 100 km yoldan sonra beynimi iğfal edecek gibime geliyor gerçekten de :mrgreen:
Aslında abartı bir sesi yok, sadece daha toklaştı ve birazcık yükseldi sesi..
Yarın akşam gelsene dürümcüye, bakarsın :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
ovv ovv :)
Banada Kısa tüp TB gelcek ama takmak için biraz kesme biçme gerekiyor emin değilim yapsam mı diye :)
Valla tüp ne kadar kısalırsa ses o kadar abarıyor diye bilirim ben :)
Beri yandan yeni tüpteki gaz mukavemeti eskisine göre çok çok daha az olduğu için zamanlamada bozulma olacak hatta şuanda bile alev atmasının nedeni bu sanırım. Birde inanılmaz patlama yapıyor gazı bırakınca. Bir ayar çekmek gerekebilir karbüratöre. Hele biraz daha süreyimde..
overcloud
12 Şubat 2011, 00:03
aslında gelmeyi çok isterimde hastayım :( iki gündür işten izin alıyorum öğlenleri gelip yatıyorum. tam gün izin alamadım işler yoğun olunca. haftasonu doğru düzgün bi yatıp dinlenmem lazım.
bu arada geçen sana bahsetmiştim aküden, geçtiğimiz cumartesi bnim ustaya bi uğradım, voltmetreyle ölçerken şarj önce 7.5 gösterdi sonra 6.3'e düştü sonrada akü öldü..
bir kere daha marşa bassaymışım yolda kalıyormuşum yani :P
bu arada sen dedin diye söylemiyorum ama videoyu izlerken ilk düşündüğüm şey "aha bu ne chopper gibi ses çıkartıyor" oldu :)
casillas00
12 Şubat 2011, 00:04
Valla sesi tam istediğim gibi oldu, chopper gibi yani :mrgreen:
Bugün epey bir sürdüm yeni egsozla çok rahatsız etmese de 100 km yoldan sonra beynimi iğfal edecek gibime geliyor gerçekten de :mrgreen:
Aslında abartı bir sesi yok, sadece daha toklaştı ve birazcık yükseldi sesi..
Yarın akşam gelsene dürümcüye, bakarsın :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
Valla tüp ne kadar kısalırsa ses o kadar abarıyor diye bilirim ben :)
Beri yandan yeni tüpteki gaz mukavemeti eskisine göre çok çok daha az olduğu için zamanlamada bozulma olacak hatta şuanda bile alev atmasının nedeni bu sanırım. Birde inanılmaz patlama yapıyor gazı bırakınca. Bir ayar çekmek gerekebilir karbüratöre. Hele biraz daha süreyimde..
Egzoz patlaması Allah'ın emri hafif gazı çekip kompuresore bırakınca pot pot ediyo :)
Abarıyor derken nasıl yani.
Ben orjinalın sesini çok seviyorum heleki 6binrpm'den ince bir sesi oluyo.
Osbourne
12 Şubat 2011, 00:43
aslında gelmeyi çok isterimde hastayım :( iki gündür işten izin alıyorum öğlenleri gelip yatıyorum. tam gün izin alamadım işler yoğun olunca. haftasonu doğru düzgün bi yatıp dinlenmem lazım.
bu arada geçen sana bahsetmiştim aküden, geçtiğimiz cumartesi bnim ustaya bi uğradım, voltmetreyle ölçerken şarj önce 7.5 gösterdi sonra 6.3'e düştü sonrada akü öldü..
bir kere daha marşa bassaymışım yolda kalıyormuşum yani :P
bu arada sen dedin diye söylemiyorum ama videoyu izlerken ilk düşündüğüm şey "aha bu ne chopper gibi ses çıkartıyor" oldu :)
Geçmiş olsun. Sende tanıştın demek ki şu keçi gribiyle :)
İyiymiş valla şansa kurtarmışsın akü mevzusunu. Beni dinleyip şarj etseydin de olurdu ama gene de 3 sene, ömrünü doldurmuştur tabii..
Egzoz patlaması Allah'ın emri hafif gazı çekip kompuresore bırakınca pot pot ediyo :)
Abarıyor derken nasıl yani.
Ben orjinalın sesini çok seviyorum heleki 6binrpm'den ince bir sesi oluyo.
Allahın emri değil o aslında, yanma odası düzensizliğinden ötürü olur. egsoz çıkışının düzenib ozulduğu için sübaplarda ayarsızlaştı sanırım iyice patlıyor artık..
Egsoz da gürültülü olunca yer gök inliyor pat patlamalarda :)
6 binden sonraki o ince sesi ben sevmiyorum işte, tok olmalı sesi, şimdi aynen öyle, tok :)
casillas00
12 Şubat 2011, 00:48
Geçmiş olsun. Sende tanıştın demek ki şu keçi gribiyle :)
İyiymiş valla şansa kurtarmışsın akü mevzusunu. Beni dinleyip şarj etseydin de olurdu ama gene de 3 sene, ömrünü doldurmuştur tabii..
Allahın emri değil o aslında, yanma odası düzensizliğinden ötürü olur. egsoz çıkışının düzenib ozulduğu için sübaplarda ayarsızlaştı sanırım iyice patlıyor artık..
Egsoz da gürültülü olunca yer gök inliyor pat patlamalarda :)
6 binden sonraki o ince sesi ben sevmiyorum işte, tok olmalı sesi, şimdi aynen öyle, tok :)
Şimdi birde bu egzozla Yakıt sarfiyatını hesaplamak lazım yakıt durumunda değişiklik olcak mı olursa ne kadar :)
Osbourne
12 Şubat 2011, 01:15
Fulledim zaten, bende merak ediyorum :)
.!MrBLaCK.!.
12 Şubat 2011, 12:27
osbourne eksozun hayırlı olsun sesi çok hoşuma gitti o ne ses öyle...fiyatı ne kadar?
Osbourne
12 Şubat 2011, 22:07
Gündüz çekilmiş yeni egsoz ve bugün montajını yaptığımız rüzgar siperliği ile motosikletin son halinin videosu..
DVsnM4mTahQ
http://www.youtube.com/watch?v=DVsnM4mTahQ
Egsoz Ercan Motorcycle imalatı. 450 istediler önce ama pazarlıkla 380 TL ye aldım..
casillas00
12 Şubat 2011, 22:12
Gündüz çekilmiş yeni egsoz ve bugün montajını yaptığımız rüzgar siperliği ile motosikletin son halinin videosu..
DVsnM4mTahQ
http://www.youtube.com/watch?v=DVsnM4mTahQ
Egsoz Ercan Motorcycle imalatı. 450 istediler önce ama pazarlıkla 380 TL ye aldım..
Güzelmiş şeklide :)
O ninja Bulut'un ninjasımı :)
Osbourne
12 Şubat 2011, 22:13
Güzelmiş şeklide :)
O ninja Bulut'un ninjasımı :)
Değil, başka bir arkadaşın ninjası..
Şekli güzel de sesi çok çıkıyor hakikatten, katalizörü içine yeniden mi kaynatsam acaba diye düşünmekteyim..
Rüzgar siperliğine ne diyorsun peku? Gitmiş mi gitmemiş mi?
casillas00
12 Şubat 2011, 22:16
Değil, başka bir arkadaşın ninjası..
Şekli güzel de sesi çok çıkıyor hakikatten, katalizörü içine yeniden mi kaynatsam acaba diye düşünmekteyim..
Rüzgar siperliğine ne diyorsun peku? Gitmiş mi gitmemiş mi?
Bogazı çok büyük olmuş.Biraz üst devirlerde çok bagırıyo :)
Bide arka sele çok güzel duruyo Artcı demirini sokunce orjınal selede kötü bir görüntüsü oluyor.
Osbourne
12 Şubat 2011, 22:19
Bogazı çok büyük olmuş.Biraz üst devirlerde çok bagırıyo :)
Bide arka sele çok güzel duruyo Artcı demirini sokunce orjınal selede kötü bir görüntüsü oluyor.
Artçı demiri elinde varsa hemen hediye edebilirsin bana valla :)
Şiddetle ondan arıyorum. Orjinalinde nereye bağlantı yapılıyor?
casillas00
12 Şubat 2011, 22:23
Artçı demiri elinde varsa hemen hediye edebilirsin bana valla :)
Şiddetle ondan arıyorum. Orjinalinde nereye bağlantı yapılıyor?
Cometlerde orjinal böyle mi geliyor ?
o arka selenin altına dogru boşluk oluyo içerde vidalarını takmak için boş yerler var selenin tam altında.
Ben çıkarttım onu sonra görüntü cok kötü oldu seledeki boşluktan dolayı geri taktım :)
Osbourne, hayırlı olsun eksoz ve sıperlık.
ses ve goruntu oldukca ıyı olmus... yakıtı takıp et bakalım...
Osbourne
12 Şubat 2011, 22:25
Cometlerde orjinal böyle mi geliyor ?
o arka selenin altına dogru boşluk oluyo içerde vidalarını takmak için boş yerler var selenin tam altında.
Ben çıkarttım onu sonra görüntü cok kötü oldu seledeki boşluktan dolayı geri taktım :)
Nasıl yani? Selenin kendisinde bir tutamaç mı var? Sen fotoğrafını çekip koyarmısın buraya kendi seleninkini? Eğer benim istediğim gibi bir şeyse hemen değiştirebiliriz valla..
osbourne, bızımkılere olmuyor o tutamaclar. hıc sulanma. hem arka koltugu degıstırmek gerekır hemde torpıdo gozundekı demırı...
casillas00
12 Şubat 2011, 22:33
Nasıl yani? Selenin kendisinde bir tutamaç mı var? Sen fotoğrafını çekip koyarmısın buraya kendi seleninkini? Eğer benim istediğim gibi bir şeyse hemen değiştirebiliriz valla..
ayrıntılı çekerim altını selede degil takma yerleri onu cıkarttıgın zaman altında takma yerleri var oraya oturdup vidalarını takıyorsun.
yandan bi resimi var bak seninki düz gelmiyo sele orda demir için boşluk var.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/180118_1541356858678_1377633630_31214340_5269345_n .jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180195_1541359418742_1377633630_31214341_3823816_n .jpg
Osbourne
12 Şubat 2011, 22:35
osbourne, bızımkılere olmuyor o tutamaclar. hıc sulanma. hem arka koltugu degıstırmek gerekır hemde torpıdo gozundekı demırı...
Ben egsozu taktırdığım yerdeki Ercan ustaya sordum o da bir tane yaptığını söyledi, tarifine göre aşağıdaki fotodaki gibi şeylerden bahsetti..Olmaz diye bir şey yoktur yav :) Ama ben bir ihtimal hazır bir şeyler vardır veya uyuyordur diye düşünmüştüm..
@casillas00
Abicim eğer işin yoksa hemen yarın buluşalım seninle, eğer uyuyorsa seleler direk değiştiririz..Sende benimki gibi istiyorsun anladığım kadarıyla..
http://img155.imageshack.us/img155/7259/arkatutamademo.jpg
casillas00
12 Şubat 2011, 22:37
topcase'de kuyruk tarafında takma yeri olması lazım o yoksa olmaz :)
Osbourne
12 Şubat 2011, 22:39
topcase'de kuyruk tarafında takma yeri olması lazım o yoksa olmaz :)
O sele altındaki bölmede bir yer olması lazım anlıyorum orasını da belki vardır bizimkilerde veya yapılabilir ne bileyim :)
Sen işin yoksa gel bir çay ısmarlayayım sana :)
Osbourne
http://img511.imageshack.us/img511/2941/dscf0303g.jpg
canta dusunmuyormusun arkaya. canta demırı olacak ya o belkı ısını gorur canta takılı deılken
bendekı demırı gorebılıyomusun? canta yokken bence hem tutamac hem de guzel goruntu saglıyo? ne dersın?
casillas00
12 Şubat 2011, 22:44
O sele altındaki bölmede bir yer olması lazım anlıyorum orasını da belki vardır bizimkilerde veya yapılabilir ne bileyim :)
Sen işin yoksa gel bir çay ısmarlayayım sana :)
Ben sana altın fotosunu çekerim ;)
İnş. gelirim birgün :)
Osbourne
12 Şubat 2011, 22:47
Osbourne
http://img511.imageshack.us/img511/2941/dscf0303g.jpg
canta dusunmuyormusun arkaya. canta demırı olacak ya o belkı ısını gorur canta takılı deılken
bendekı demırı gorebılıyomusun? canta yokken bence hem tutamac hem de guzel goruntu saglıyo? ne dersın?
Çanta düşünmüyorum aslında ama senin demir kötü görünmüyor sanki. Eğer o şekilde bir demir istesem onu bulabileceğim bir yer var mı?
Ben sana altın fotosunu çekerim ;)
İnş. gelirim birgün :)
Beklerim :)
casillas00
12 Şubat 2011, 22:47
Birde benim Ön silindirin egzantirik gergi ayar yerinden yağ kaçırmış onu nasıl yaptırabilirim bu yağ çakırma olayı hiç hoşuma gitmedi
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO