Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
zonta
28 Eylül 2010, 00:09
ayalık müşürü nedir? motordaki görevi nedir acaba?
ilk defa duydumda, teşekkürler :)
ayaklık müşürü birkaç işe birden yarayan ,bozuldugu zamanda adamın başına olmadık işler açan küçük bir parçadır.:P
ayaklık müşürü olan bir motor ayaklık açıkken marş basmaz,devriyajı çekip marş bassan da vitese gecirince gene stop eder motor.yani ayaklık açık unutulup da bir kaza olmasın diye yapılmış.:cat::cat:
wermeer
28 Eylül 2010, 20:08
arkadaşlar uzun farım yanmıyor. ampul sağlam, elcikteki anahtar ,buton sağlam.. sigorta bulamıyorum acaba sigorta yokmu ? kablolar direk beyne gidiyor gibi sanki? bilgisi olan varsa.. teşekkürler
skyblade
28 Eylül 2010, 21:26
arkadaşlar uzun farım yanmıyor. ampul sağlam, elcikteki anahtar ,buton sağlam.. sigorta bulamıyorum acaba sigorta yokmu ? kablolar direk beyne gidiyor gibi sanki? bilgisi olan varsa.. teşekkürler
Farın takıldığı kısımdaki kablolar sağlammı peki? Uzunu ve kısayı ayrı kablolar kontrol ediyo orda bi temazssızlık,kopma, olabilir. Sigorta bildiğim kadarıyla tek bir sigorta vardı. Yanlış hatırlamıyorsam arka koltuğun altında ama kesin de söylemeyeyim şimdi.
wermeer
28 Eylül 2010, 23:02
Farın takıldığı kısımdaki kablolar sağlammı peki? Uzunu ve kısayı ayrı kablolar kontrol ediyo orda bi temazssızlık,kopma, olabilir. Sigorta bildiğim kadarıyla tek bir sigorta vardı. Yanlış hatırlamıyorsam arka koltuğun altında ama kesin de söylemeyeyim şimdi.
evet arkadaşım arka koltuğun altındaki sigortadanmış problem. sigorta sağlam fakat oturduğu dişi fişde temassızlık varmış. :cat: çözülmüştür..
eRy_1925
28 Eylül 2010, 23:05
evet arkadaşım arka koltuğun altındaki sigortadanmış problem. sigorta sağlam fakat oturduğu dişi fişde temassızlık varmış. :cat: çözülmüştür..
benim uzun farımda bozuk sellektör dahi yapılamıyor acaba bahsettiğiniz sigorta akünün yanında falan mı ?
skyblade
28 Eylül 2010, 23:19
benim uzun farımda bozuk sellektör dahi yapılamıyor acaba bahsettiğiniz sigorta akünün yanında falan mı ?
http://i52.tinypic.com/2yl2yo0.jpg Tam olarak burda. Arka koltukta, anahtar girişinin hizasında...
eRy_1925
28 Eylül 2010, 23:30
allah allah orda benim öyle bi sigorta kutusu yok neyse teşekkürler
skyblade
28 Eylül 2010, 23:34
allah allah orda benim öyle bi sigorta kutusu yok neyse teşekkürler
Birazcık daha aşağıda oluyo bende de bu kadar bariz görünmüyor. Rica ederim :cat:
cduman
29 Eylül 2010, 00:15
ayaklık müşürü birkaç işe birden yarayan ,bozuldugu zamanda adamın başına olmadık işler açan küçük bir parçadır.:P
ayaklık müşürü olan bir motor ayaklık açıkken marş basmaz,devriyajı çekip marş bassan da vitese gecirince gene stop eder motor.yani ayaklık açık unutulup da bir kaza olmasın diye yapılmış.:cat::cat:
o parçayı biliyordumda isminin ayaklık müşürü olduğunu yeni öğrendim, teşekkürler
çokta gerekli birşey değil bence eğer yazıldığı gibi sorunların sebebi oysa motoru alır almaz sökülmeli :)
eRy_1925
29 Eylül 2010, 03:20
benim kornamda çalışmıyor :mrgreen: sanırım komple kolda sorun var sinyallerde falan bi problem yok neyse açarım kolun içini umarım oksitlenmiştir wd 40 ile temizledikden sonra tekrar denerim
motocycleboyreigns
29 Eylül 2010, 12:51
başıma gelmezmi hemde nasıl.otobanda sol şeridi kapatmış gidiyorum hızımda 150 falan.arkamda bir x5 var tampona yapışmıştı neredeyse.birden motor bir boguldu booooooüüüü diye ve stop etti .hemen devriyajı kaptım birde arkadakine fren lambasını görsün diye kesik kesik fren yaptım tam eşhedüenna derken valla adamda usta şöförmüş iyi bir manevrayla sıyırdı geçti beni.son 20 yıldır hiç bukadar korktugumu hatırlamıyorum.:queen::queen: sonra marşa bastım hiçbişey olmamış gibi çalıştı.servise gittim usta zaten bu motorun sorun çıkartan tek yeride o dedi.yenisin taksan da aynısı olacak iptal edelim girtsin dedi.o gün bugündür sorun yok.kesin odur diyemem ama yani bozuk yolda falan olması onu işaret ediyor.hadi kolay gelsin inşallah sonu çözersin arkadaşım.:cat::cat:
Bende ve diğer gv ci arkadaşlarda motor stop etmiyor,sadece devir oynuyor yani böüü dediğin ses var.Yine de ne olur ne olmaz ben söktüreceğim müşürü;biraz tecrübeli bir kullanıcı için gereksiz bir alet.
lacivert
30 Eylül 2010, 12:17
selam, motor ani gaz açışlarında anlık bir beklemeden sonra kavramaya alıyor. Ne ile ilgili olabilir?
2006 model 15500 kmde.
tşk.
yesilkoy
01 Ekim 2010, 19:14
merhabalar bende 250 comet almayı dusunen bırıyım ve arıyorum merak ettgıgım cometlerın lastık ebatları ve faıtları ve hangı lastıgı onerırsınız genelde metzelermı kullanılıyor?
7quaresma7
01 Ekim 2010, 19:51
merhabalar bende 250 comet almayı dusunen bırıyım ve arıyorum merak ettgıgım cometlerın lastık ebatları ve faıtları ve hangı lastıgı onerırsınız genelde metzelermı kullanılıyor?
Bende arkadaşın sorusuna bir cevap bekliyorum.
Önde 110 arkada 150 lik diye biliyorum lastik genişliğini. Bir de arkaya sanırım 160 lık ta sığıyor.
Fiyat konusunda 60-70 liralık scooter lastiklerine alıştıktan sonra 400-500 biraz ağır gelicek ama ne yapalım :) Aldı mı kaliteli olmakj zorunda zira frenlerden sonra en önemli şey motorda :)
Michelen pirelli yada metzeler :)
skyblade
01 Ekim 2010, 20:11
Bende arkadaşın sorusuna bir cevap bekliyorum.
Önde 110 arkada 150 lik diye biliyorum lastik genişliğini. Bir de arkaya sanırım 160 lık ta sığıyor.
Fiyat konusunda 60-70 liralık scooter lastiklerine alıştıktan sonra 400-500 biraz ağır gelicek ama ne yapalım :) Aldı mı kaliteli olmakj zorunda zira frenlerden sonra en önemli şey motorda :)
Michelen pirelli yada metzeler :)
Ön 110/70 17, arka 150/70 17. Lastik fiyatları genel olarak 400-500 lira civarında bazen kampanyalar oluyor tabi onlara bakmak lazım :). Markalar da michelin,dunlop,metzeller,pirelli olabilir.
:cat:
yesilkoy
02 Ekim 2010, 00:10
Ön 110/70 17, arka 150/70 17. Lastik fiyatları genel olarak 400-500 lira civarında bazen kampanyalar oluyor tabi onlara bakmak lazım :). Markalar da michelin,dunlop,metzeller,pirelli olabilir.
:cat:
ön ve arka ıkısımı 400 500 cıvarı? tabı markaya gore farklılık vardır ama kullanan ve onerısı olan varmı :) netıcede tecrube ıle sabıttır
skyblade
02 Ekim 2010, 00:30
ön ve arka ıkısımı 400 500 cıvarı? tabı markaya gore farklılık vardır ama kullanan ve onerısı olan varmı :) netıcede tecrube ıle sabıttır
Ön arka ikisi 400-500 civarı tabi marka modele göre :). Metzeller Lazertec bu civara geliyor ben de lastik alamadan satıcam motoru ama bu lastiği gözüme kestirmiştim ön 170 lira arka da 250 lira civarında idi sanırım tekrar bakmak lazım ama emin değilim tam. :)
overcloud
02 Ekim 2010, 15:01
cbr 125'imi satışa çıkardım. duruma göre ya 0km gt250(r) yada ikinci el ninja 250 almayı planlıyorum. aslında gönlüm ve bütçem 0 km gt250(r)'dan yana fakat servislerine güvenemiyorum. şikayetimvar.com'da kuralkan ve kanuni servisleri hakkında tonlarca şikayet var. arızaların giderilememesi yedek parçaların gelmemesi vs vs.
anadolu yakasında motoru gözü kapalı güvenerek teslim edebileceğiniz, arıza teşhislerini doğru koyabilen ve motorun huyusu suyunu bilen "yetkili servis" tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
mlheren
05 Ekim 2010, 00:03
Arkadaşlar merhaba 2009 tvs apache mi abime vericem bu ay sonunda bende gt250 comet alıcam.Siyah düşünüyorum ağırlıkta ama temiz satan varsa yada bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Herkesin Tekeri Düz Bassınnn
Chronix
05 Ekim 2010, 19:32
Arkadaşlar merhaba 2009 tvs apache mi abime vericem bu ay sonunda bende gt250 comet alıcam.Siyah düşünüyorum ağırlıkta ama temiz satan varsa yada bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Herkesin Tekeri Düz Bassınnn
İlgilenlere (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-naked-s-t-kanuni-gt-250-comet-5000-tl-32474686/detay)
Emrah.ark
22 Ekim 2010, 22:34
İlgilenlere (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-naked-s-t-kanuni-gt-250-comet-5000-tl-32474686/detay)
St'lerde comet göstergesi Dijital mi:silent:
babaçi
22 Ekim 2010, 23:27
cbr 125'imi satışa çıkardım. duruma göre ya 0km gt250(r) yada ikinci el ninja 250 almayı planlıyorum. aslında gönlüm ve bütçem 0 km gt250(r)'dan yana fakat servislerine güvenemiyorum. şikayetimvar.com'da kuralkan ve kanuni servisleri hakkında tonlarca şikayet var. arızaların giderilememesi yedek parçaların gelmemesi vs vs.
anadolu yakasında motoru gözü kapalı güvenerek teslim edebileceğiniz, arıza teşhislerini doğru koyabilen ve motorun huyusu suyunu bilen "yetkili servis" tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Anadolu yakasında tek servis var,kartal topselvi caddesinde YEŞİLYURT MOTOR:cat:
wermeer
22 Ekim 2010, 23:46
arkadaşlar comete lastik aldım geçen hafta.sirkeciden baktığım arka lastik fiyatlarını belirteyim, metzeller 230, pırellı 220, dunlop 220 tl . bunlar nakit fiyatları. ben 280 liraya mıchelın pılot actıv aldım sökme balans dahil. ayrıntıları öğrenmek isteyen özelden yazsın lütfen firma ismi vermeyeyim. ayrıca ön lastik mıchelın 220 tl.
fthinky
23 Ekim 2010, 00:00
arkadaşlar comete lastik aldım geçen hafta.sirkeciden baktığım arka lastik fiyatlarını belirteyim, metzeller 230, pırellı 220, dunlop 220 tl . bunlar nakit fiyatları. ben 280 liraya mıchelın pılot actıv aldım sökme balans dahil. ayrıntıları öğrenmek isteyen özelden yazsın lütfen firma ismi vermeyeyim. ayrıca ön lastik mıchelın 220 tl.
hayırlı olsun yeni lastiklerin tekerin düz bassın, fiyat normal buz motora baktım şimdi.
http://oi51.tinypic.com/f3swev.jpg
kullandıkça lastığın yol tutuşu hakkında bilgilendirirsen güzel olur:)
wermeer
23 Ekim 2010, 00:16
sağolasın. yalnız balans olayı önemli,kurşun takıldı lastiğe. sirkeciden alıp herhangibir lastikçiye yaptıracaktım fakat üstteki firma :) işini bilen adamlar. tavsiye ederim. haftaya da önü taktırırım kısmetse. yol tutuşu hakkında şimdilik virajlar sanki daha bir rahatladı, bunu söyleyebilirim. ama ön hala shınko.. değişmek gerek biran önce
Gökhan
05 Kasım 2010, 13:31
Merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa ayın 12-13'ü gibi Rize-Çorum gezi planım var.İçinizde 250 Comet'le uzun yola yapan olmuştu hatta gün içinde 650 km'den fazla yol yapanlarınız vardı. Burda sormak istedigim yolda sorun yaşadınız mı? Özellikle dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Bu arada yol boyunca hızım 100-110 km gibi olacak. Yani 7000-7500 devir.
7quaresma7
05 Kasım 2010, 19:27
Merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa ayın 12-13'ü gibi Rize-Çorum gezi planım var.İçinizde 250 Comet'le uzun yola yapan olmuştu hatta gün içinde 650 km'den fazla yol yapanlarınız vardı. Burda sormak istedigim yolda sorun yaşadınız mı? Özellikle dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Bu arada yol boyunca hızım 100-110 km gibi olacak. Yani 7000-7500 devir.
Şimdiden iyi eğlenceler..Uzun gezi yapan arkadaşlar hemen yaşadıklarını paylaşacaktır...
Şu motoru almak bi türlü nasip olmadı. motor bana bakıyor ekrandan ben motora ...
Chronix
06 Kasım 2010, 21:28
Öncelikle kazasız belasız bir yolculuk diliyorum...
eğer genel bir bakım yaptırırsanız buji,yağ,hava filtresi vb hiç bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..gideceğin yol ve yapacağın hızı düşünürsek çok rahat gidip gelebilirsin , yalnız dikkat et gaz kolunda tersine bir direnç hissedersen bir yarım saat kadar ara ver motor dinlensin çünkü o direnç elinin yorulduğuna değil gaz telinin aşırı şekilde gerildiğine ve kopma derecesine geldiğinin işaretidir. nedenini bilmiyorum ama oluyor işte :)
Gökhan
06 Kasım 2010, 21:47
Genel tüm bakımları tamam.(filitreler yag buji vs.. ). Bu arada Chronix sanırım sen uzun yola çıkmıştın kaç km'de mola verdin. Molalar arası150-160 km ile başlayıp azaltarak 120 km ye kadar düşürmeyi düşünüyorum.
Chronix
06 Kasım 2010, 23:18
Genel tüm bakımları tamam.(filitreler yag buji vs.. ). Bu arada Chronix sanırım sen uzun yola çıkmıştın kaç km'de mola verdin. Molalar arası150-160 km ile başlayıp azaltarak 120 km ye kadar düşürmeyi düşünüyorum.
Ankara'ya giderken 2 kere mola vermiştim o da acelem vardı dönüşü 1 yemek molası 3 kere ortalama 15dk lık ara mola vererek yapmıştım...yapacağın yolculukta eşlik edecek birileri olursa o yol daha keyifli gidilir...
ShowDown
07 Kasım 2010, 14:18
Selam arkadaşlar, bir sorum olacak; şu linkteki motor nasıl bakmaya değer mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-s-t-kanuni-gt-250-cok-temiz-sifir-ayarinda-takasli-34109703/mega-foto/?photo=3
Satan arkadaş,temiz ve çiziksiz olduğunu söyledi.Enjeksiyonluymuş.Resimlerden görebildiğiniz birşey varsa bana da izah edin lütfen.Bakımını vs. sormayı unuttum..
skyblade
08 Kasım 2010, 20:49
Selamlar hepinize, ilgilenen olursa motorumu satılığa çıkardım ilanını bir de buraya atayım :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-naked-07-hyosung-gt250-comet-34373469/detay Keyifli sürüşler :)
korucu
11 Kasım 2010, 00:44
[QUOTE=ELINT;2193098]Merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa ayın 12-13'ü gibi Rize-Çorum gezi planım var.İçinizde 250 Comet'le uzun yola yapan olmuştu hatta gün içinde 650 km'den fazla yol yapanlarınız vardı. Burda sormak istedigim yolda sorun yaşadınız mı? Özellikle dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Bu arada yol boyunca hızım 100-110 km gibi olacak. Yani 7000-7500 devir.[/QUO
Comet le günlük 940 km ye kadar yol aldım. Balıkesir Havrandan Bursa Yalova İstanbul gidiş İstanbul Tekirdağ Çanakkale hattindan dönüş.Ortalama 120 km de mola verdim.O da çay ve sigara için.Hiçbir sorun yaşamadım.Bu yolculuğu da gece yaptım. Motorun bakımlı olduğu için sorun çıkmaz.
wermeer
11 Kasım 2010, 01:00
Elınt ; bizim motorlar gün içinde 650 de gider 1650 de fakat insanoğlunun 80 km den sonra totosu ağrıyor(yada benim totom) :) bende ilk molalarımı 150 km de tutmuştum ama 3 de baktımki 80 km olmuş.. iyi kide öyle yapmışım diyorum ..her mola bir sohbet demek ,çay demek, daha iyi bir konsantrasyon demek. istanbul-çeşme yaptım yazın ortasında hemde kışlık pantolon ve korumalı çizme ile, hiç de sıkıntı yaşamadım. hayırlı yolculuklar
7quaresma7
11 Kasım 2010, 15:36
Haydaaa 2010 model enjeksiyonlu Sıfır GT 250 Cometler 7.200 TL ye düşmüş.
Bi satamadık bizim scooter'ı. Memlekette hiç mi scooter isteyen yok anlamadım.
Gökhan
12 Kasım 2010, 20:14
Yarın sabah 05:30 gibi yola çıkıyorum. Soruma cevap veren arkadaşlara tşk.:rendeer:
korucu
13 Kasım 2010, 16:46
Yarın sabah 05:30 gibi yola çıkıyorum. Soruma cevap veren arkadaşlara tşk.:rendeer:
Hayırlı yolculuklar.Yollar çok kalabalık,amam dikkat et.:cat::cat::cat:
Hasan8
15 Kasım 2010, 19:37
arkadaşlar gt 250 almayı düşünüyorum.motorun servisini kim sağlıyo,yedek parça sorunu varmı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
arkadaşlar gt 250 almayı düşünüyorum,servisi kim veriyor,yedek parça temini nasıl,siz ne yapıyosunuz.
mezit
18 Kasım 2010, 22:36
bende bu motorun hastasıyımm ama bütçemi aşıyorr uzun süredir aradığım motor hakkında karar verdim kanuni enduro 200 ucuz ve çok konforluymuş..
cakalaz
20 Kasım 2010, 02:04
hani yamaha ydı :)
mezit
20 Kasım 2010, 11:25
hani yamaha ydı :)
kanka sitede araştırdım parçası bulunmuyormuş sorunlu makinaymış fabrikasıda kapanmış belde yamayla ortaklıkmı bitmiş nee yani anlıcan hiç hayırlı bir haber yok hakkında..
kanuniyi iyice ararştırdım bide sitede test edilmiş makine sağlam onayı almış.. kanuni için hep artıvar hemde 2000 tlye 2008 alına biliyorr yamahanın parçasıda çok pahalıymışş vazgeçtim kankaa enduroda karar kıldım hemde kolay alabilirimm onu hayırlısıysa.. bide 200cc öteki125....
yanlışmıyım bilmiyorum:mrgreen:
Gökhan
23 Kasım 2010, 13:23
250 cometle uzun yol düşünenlere cesaret verebilir
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/83294-rize-corum-gezim-1634-km.html
:P
rasco
27 Kasım 2010, 03:58
Herkese iyi akşamLar 2006 model 250 comet motorum var henüz 15.000 gayette memenumum ama tek bi sıkıntım var 6-7 devirlerden geçerken belli bir süre gaz yemiyor motor bunun nedeni sizce ne olabilir ?
mctsnr
28 Kasım 2010, 03:20
arkadaslar öncelikle hepinize iyi aksamlar. bu motoru almayı dusunuyorumda kafama takılan bikac soru var yardımcı olursanız cok sevinirim.
1. boyum 167. bu motoru alırsam ayagım tam yere degermi yoksa parmak ucuylamı basarım yere?
2. su anda scooterım var ve ilk motorum yani hayatımda hiç vitesli bir arac kullanmadım ne motor ne araba sadece scooter kullandım. sizce bu motor uygunmudur ilk kullanım için. temkinli ve dikkatli bir surucuyumdur.
mctsnr
28 Kasım 2010, 20:40
yok mu cvp verecek kimse :D
Gökhan
28 Kasım 2010, 21:23
Boy konusunda şöyle yardımcı oluyum. Boy 1.78 ve durum şöyle
Ayaklar tam basıyo ve hatta dizleri bükmek zorunda kalıyorum.
http://img593.imageshack.us/img593/7978/grnt0864.jpg (http://img593.imageshack.us/my.php?image=grnt0864.jpg)
http://img600.imageshack.us/img600/9796/grnt0865.jpg (http://img600.imageshack.us/my.php?image=grnt0865.jpg)
Vites konusunda ise enazından işin teorik kısımını yutmuş olmak gerekiyor. Ondan sonrası senin becerine kalıyor ama şu var hız tutkun varsa motorun dibini sık sık görürüm diyorsan hiç 250 cc ye zıplama 125-150 cc birşey al (ybr 125, cbf 150). Gerçi hız olayı onlardada tehlikeli ama enazından daha hafif daha yavaş kontrolü daha kolay.
wermeer
28 Kasım 2010, 23:17
arkadaslar öncelikle hepinize iyi aksamlar. bu motoru almayı dusunuyorumda kafama takılan bikac soru var yardımcı olursanız cok sevinirim.
1. boyum 167. bu motoru alırsam ayagım tam yere degermi yoksa parmak ucuylamı basarım yere?
2. su anda scooterım var ve ilk motorum yani hayatımda hiç vitesli bir arac kullanmadım ne motor ne araba sadece scooter kullandım. sizce bu motor uygunmudur ilk kullanım için. temkinli ve dikkatli bir surucuyumdur.
boyun 1.67 ise biraz zorlanırsın haberin olsun. alışana kadar diyemiycem ayağının tamamının basacağını zannetmiyorum. motor 170 kg ,hafif bir eğimde geri alman çok zor olacaktır. ben 169' um bot giyiyorum bir yokuş ta geri alamya çalışınca selem ıslanıyor :queen: . ama illaki alıcam bunu diyorsan binersin tabiki.. limitlerini bilyorsan herhangibir motosikletten farkı yok cometin. (bence)
StyLeOscaR
29 Kasım 2010, 20:58
cruiserden inip bu tarz naked yada enduro tarzlara binmek iyimi olur arada kaldım valla..boy olarakta kurtarıyoz (1.79 ) ya bunu alıcaz yada gv250..okuduğum kadarıyla sıkıntı yaratmayan bir makine..motoru uzun yolda tecrübe de eden var (ismi lazım değil :P ) ama bunun tek sıkıntısı çanta sanırım..bende çantasız zor kullanırım gibi...herkese kazasız sürüşler..
aras1925
29 Kasım 2010, 23:17
arkadaşım canta sorunu var demişsin ama cometlerin birçoğunda çanta var gördügüm ve gayette yakışıyor 46 lt çanta güzel duruyor ebat açısından bilgin olsun çanta takarsın ha ama demirciden ona uygun demir yaptırman lazım onuda burdan birkaç kişi yaptırmıştı:)
OzCaN35
29 Kasım 2010, 23:23
Arkadaşlar herkese merhabalar. Bende 1.5 ay oldu Comet ailesine katılalı ama pek siteye girip paylaşımda bulunma fırsatım olmadı yeni motorumla gezmekten:)
Motor hakkındaki izlenimlerim gayet iyi eğer almayı düşünenler olursa belki yardımcı olur biraz izlenimlerim. Alet gerçekten 250cc bir motosiklet için tatmin edici güç ve torka sahip. Bunun yanısıra uzun yolda da rahatlıkla seyahat edilebilir. Ben İzmirdeyim motoru İstanbuldan aldım ve kullanarak geldim. 110-120 km arası sabitledim ne motor yoruldu nede ben. İlk motorum Cbf 150 olduğu içinmi bilinmez bana yeterli geldi hızlanması, gücü v.s
Kalitesine gelirsek şayet tamamen kullanıcıda bitiyor iş:cat: Ben Cbf 150 yi alırkende yapma etme, alma, dert olur, motor aksamı dandik gibi yorumlar çok duydum ama tık bile demeden 42.000 km ve hergün bindim ve halada biniyorum. Bu motorlada sürekli 140-150 ve üstü hızlarda gidilirse dandik motor olur evet ama adam akıllı kullanılırsa sorun açacağını düşünmüyorum.
Yardımınıza ihtiyaç duyduğum birkaç konu var aydınlatırsanız sevinirim.
1. Yakıt tüketimi nasıldır sizin motorlarınızda? Şehir içi ve dışı olarak?
2. Buji değeri nedir? Kataloğunda standart tip CR8E yazıyor bunumu kullanıyorsunuz? İridyum kullanan varmı?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO