Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
velizrsln
29 Nisan 2016, 20:44
Orjinal seti 240 tl ise iyi fiyat.İş görecek en ucuz sfr marka zincir var 120 civarı. Ön-arka dişli 150. Daha ucuza yok maalesef. Aliexpress gibi yerlerde uygun parça yok.hyosung için hiçbir dişli muadil değil. Orjinal üretim alacaksın,farklı ebatlarda istersen benim gibi yaptıracaksın.tane fiyatı 150 ye halledersin.
Orjinal dişlileri hudsunderi,delta motorlu araçlar,Çakırca ve diğer satıcılarda çok rahat bulursun. Orjinal ebatta Jt dişlileri motobakkal da bulursun.
Hyosungwholesale,hyosungsource,koreanbike part gibi sitelerden en küçük vidaya kadar temin edersin...
Yurtdışından manifoltları,arka amortisör,kaplin lastiği,orjinal debriyaj teli aldım 470 tl kapıma kadar geldi 14 günde. Türkiye'de nekadar tuttu 1150 tl+30 tl kargo bu saydıklarım.
teşekkürler yalnız böyle cevapları alıntı yaparak söylerseniz daha iyi olur denk geldi öyle gördüm yoksa,
yarı fiyatından daha ucuz tutmuş gayet güzel
hyosungwholesale hyosungsource gibi sitelerden daha ucuza temin edemez miyiz dişlileri falan
sen farklı ebatları nasıl yaptın hocam dişlinin tanesine 150 tl mi verdin? peki nasıl bir boyutta dişli taktınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
hyosung sourceye baktım baya pahalı ya set alsam burdan pahalıya çıkıcam, birde markaları falanda yazmıyor çogunun orjinal tamam orjinalde 2-3 çeşit zincir var hepsini mi hyosung kendi üretti oringli falan
MeliksahMELO
29 Nisan 2016, 23:57
Peki 2010 model Hyosung GT 250 için öne 16 dişli nasıl yaptırabilirim?
Uyumlu bulunmuyormuş dediğinize göre. Kim yapar bunları, sağlam olur mu, neyi örnek alarak yapılır?
merianne
01 Mayıs 2016, 11:28
Zincir heryerde var ve 30tl den 400 tl ye oringli,xringli,envai çeşit üretim var. hyosung'a özel değil. Gt250 ye 520 ebatta zincir uyar;yani dişliler 520 zincire göre. Dişli-zincir setini yurtdışı almak pahalı gelir.Burda seti 350 civarı kaliteli markalar.
Ben Gt250 ye 49 ve 51 ebatta arka dişli yaptırdım.tanesine 130 verdim.Öncelikle yapacak usta bulmak lazım.Ön dişli yapmaya kimse yanaşmadı. Ön veya arka dişli hiçbir motorla uyumlu değil. Orjinal dişliyi söküp bu şekilde yaptırdım. Yapılan dişli sanayi işi, bir prox veya sjot değil. Pürüzler,ağırlık gibi sorunları olur.
_oXXo_
02 Mayıs 2016, 21:13
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-kirmizi-297258687/detay/
Chronix
02 Mayıs 2016, 23:52
Peki 2010 model Hyosung GT 250 için öne 16 dişli nasıl yaptırabilirim?
Uyumlu bulunmuyormuş dediğinize göre. Kim yapar bunları, sağlam olur mu, neyi örnek alarak yapılır?
o motora 16 dişli takarsan ilk kalkış için baya bir devire çıkman gerekir..yokuş yukarı çıkışlarda düşünemiyorum bile.
zincir dişli seti motoay şirinevlerde 190 tl
MeliksahMELO
03 Mayıs 2016, 23:21
Chron, merhaba. Ben Melikşah. :D
Benim isteğim motor uzun yolda iken 8000 devirde 130 km/h'yi görmesi. Madem 16 dişli çok büyük gelir diyorsun, 15 dişli nasıl olur?
cem_bloodz
10 Mayıs 2016, 15:32
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-kazasiz-temiz-naked-2010-kesicili-enjeksiyonlu-285331196/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false motorum satılıktır arkadaşlar bilginize pazarlıksız 7 bine vereceğim
zago06
17 Mayıs 2016, 20:33
Merhabalar. Gt 250 comet 2014 2015 2016 modellerinden sıfır satan mağaza var mi? Fiyat ne kadar bilginiz var mı acaba ?
velizrsln
18 Mayıs 2016, 11:48
benim egzoz borusu değişmesi gerekiyor fiyatlara baktım hyosungsource'den 350 tl falan yokmudur bunun daha ucuzu?
MeliksahMELO
19 Mayıs 2016, 01:25
Bugün 900 km.'dir kullandığım 2010 model Hyosung GT 250 Comet'i resmen satın almış bulunmaktayım.
Zamanla paylaşımlar yapıp sorular soracağım. :)
Hyosung'u genel olarak iki yıldır, alacağım motoru ise 1 yıldır araştırıyorum.
Sonunda satın aldım. :D
cbr1907
30 Mayıs 2016, 23:35
Merhabalar.Daha önce de sorulmuş fakat cevap bulamadım,sıfırı üretiliyor mu? Yeni modellerde ilan sayısı yok kadar az,iyi mi kötü mü bilemedim
velizrsln
30 Mayıs 2016, 23:42
Merhabalar.Daha önce de sorulmuş fakat cevap bulamadım,sıfırı üretiliyor mu? Yeni modellerde ilan sayısı yok kadar az,iyi mi kötü mü bilemedim
evet gd modelleri üretiliyor satılıyor
modifix
10 Haziran 2016, 15:54
Beyler gt 250 naked diye bi motor buldum sahibindende. Naked. 1000km de bu nasıl bir motor. Üzermi acaba? Kronik bir problemi varmı
_oXXo_
10 Haziran 2016, 16:13
İLANI YAPIŞTIR. kaç modelmişte 1000 km de ?
modifix
10 Haziran 2016, 16:38
İLANI YAPIŞTIR. kaç modelmişte 1000 km de ?
Bu hocam.
Ulusan'dan - 2013 MODEL 1,330 KM - Hyosung GT 250 Naked
İlan No: 306621042
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ulusan-dan-2013-model-1,330-km-hyosung-gt-250-naked-306621042/detay
Tam 0 km pulsara karar vermiştim. Sence hangisini seçmeki
emrb
11 Haziran 2016, 00:27
Bu hocam.
Ulusan'dan - 2013 MODEL 1,330 KM - Hyosung GT 250 Naked
İlan No: 306621042
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ulusan-dan-2013-model-1,330-km-hyosung-gt-250-naked-306621042/detay
Tam 0 km pulsara karar vermiştim. Sence hangisini seçmeki
facebooktan birisine sordum bu motoru.Ulusana verilmeden önce adam başka şehirden sahibinden almaya gelmiş.Sahibi motorda hiç bir şey yok vs demiş ancak motor sola yatmış ve depoda düzeltme ve boya varmış.Almadan dönmüş.2 aydır satışta dedi.
modifix
11 Haziran 2016, 01:13
facebooktan birisine sordum bu motoru.Ulusana verilmeden önce adam başka şehirden sahibinden almaya gelmiş.Sahibi motorda hiç bir şey yok vs demiş ancak motor sola yatmış ve depoda düzeltme ve boya varmış.Almadan dönmüş.2 aydır satışta dedi.
Eyvallah hocam süpersin valla anında bilgiye erişmişsin :cat: Birde sıfırdan farksız kaza boya yok diye yapıştırmışlar ilanın altına :jocolor:
ayhan89
13 Haziran 2016, 16:58
Herkese Merhaba kazasız sürüşler arkadaşlar;
2008 Model 2009 trafiğe çıkışlı S&T Kanuni (hyosung) aldım 5700 KM de ve motoru daha önce kullandım fakat bir arkadaşımın dı ve tam testiplerim olmamıştı, birincisi 1 ve N geçişi sıkıntılı stop ettiğimizde geçmiyor ve birde motoru çalıştırdığımızda benzin kokusu var ayrıca çalışır durumda iken gaz gerip bırakınca bazı durumlarda stop ediyor gaz kolundan şüpheleniyorum motor uzun zamandır garajda yatıyor ve 2-3 ayda yada biraz daha uzun çalıştırılıp geziliyordu önceki sahibinde. bu konuda bir fikir yada sorunu söyleyebilecek olan bir arkadaş var mıdır? üzerindeki lastiklet inanılmaz kötü ve michelin serisinden ön - arka lastik almayı düşünüyorum hangi modelini almamı önerirsiniz? bu arada sigorta fiyatları inanılmaz uçmuş vaziyette 1200 TL anadolu sigortadan fiyat çıktı.
MeliksahMELO
26 Temmuz 2016, 23:05
Herkese Merhaba kazasız sürüşler arkadaşlar;
2008 Model 2009 trafiğe çıkışlı S&T Kanuni (hyosung) aldım 5700 KM de ve motoru daha önce kullandım fakat bir arkadaşımın dı ve tam testiplerim olmamıştı, birincisi 1 ve N geçişi sıkıntılı stop ettiğimizde geçmiyor ve birde motoru çalıştırdığımızda benzin kokusu var ayrıca çalışır durumda iken gaz gerip bırakınca bazı durumlarda stop ediyor gaz kolundan şüpheleniyorum motor uzun zamandır garajda yatıyor ve 2-3 ayda yada biraz daha uzun çalıştırılıp geziliyordu önceki sahibinde. bu konuda bir fikir yada sorunu söyleyebilecek olan bir arkadaş var mıdır? üzerindeki lastiklet inanılmaz kötü ve michelin serisinden ön - arka lastik almayı düşünüyorum hangi modelini almamı önerirsiniz? bu arada sigorta fiyatları inanılmaz uçmuş vaziyette 1200 TL anadolu sigortadan fiyat çıktı.
- Motoru biraz ileri veya geri oynatınca boşa daha rahat geçiyor.
- Stop etme sorunu bende de vardı, orijinal kitapçığında belirtilen NGK CR8E buji aldım ve hava filtresi değiştirdim, düzeldi.
- Ben 420 TL yaptırdım sigortayı. Demir Sigorta.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13717419_1134788526578795_8275134244073203621_o.jp g
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13765971_1137398389651142_3459593472580846069_o.jp g
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13528639_1121002034624111_973695683955130896_o.jpg
Hareketlendirelim konuyu... :)
ayhan89
01 Ağustos 2016, 12:02
Bilgi için teşekkürler,
Stop etme sorunu için bazı yerler de sensör hatası da denilmiş ama ilk defa sizden duydum buji yi diğerlerini kontrol ettikten sonra onları da değiştirebilirim motor daha 9300 km de ve yatıyordu aldığımız arkadaşımız da garaj da 2014 te bakım yapılmış 1 haziran 2016 da aldım motoru ve 400 km yapılmıştı son bakımdan sonra. siz sigortayı ne zaman yaptırdınız o fiyatı ben alamadım 1200 verdiler iptal ettirip devir yaptırsam uyguna alabilirmiyim peki ?
dark_ness
01 Ağustos 2016, 13:26
Merhaba arkadaşlar. 2008 comet için çanta demiri nereden bulunur yada kime yaptırılabilir istanbul içerisinde?
apoollon
11 Ağustos 2016, 01:12
Selamlar. Kırmızı gt 250 naked sahibiyim. Motoruma süpermoto gidon takmayı düşünüyorum. Manet, elcik ve telleri değiştirmek istemiyorum. Gereksiz masraf olur diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı birşey olursa değerlendirebilirim. Aynaları değiştireceğim.Boyutları daha küçük, daha güzel, görüş açısını da bozmayan birşey bulurum sanırım. Daha önce yapan var mı görmedim.Tavsiyelerinizi bekliyorum. Elinde uyumlu parçası bulunan arkadaşlardan satın da alabilirim. Ön basamaklara da ihtiyacım var. Elinde olan arkadaş varsa onları da satın alabilirim ve ya rahat kullanım sağlayacak başka marka tavsiyede bulunur musunuz. Yeni takacağımız gidonla uyumlu olabilecek basamak tavsiyesinde de bulunabilirsiniz.
MeliksahMELO
06 Ekim 2016, 18:21
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/14615701_1196844240373223_5724317107094711288_o.jp g?oh=f572c42b77ff8704a31c5c7e3ddfc6b6&oe=57F898ED
Arkadaşım motorunu muayeneye getirdi, benim ki de uzaktan izliyor.
Doktor korkusu var da, uzaktan bakıyor anca. :D
Ayrıca bugün 24.000 km.'yi devirdik.
Mamba09
07 Ekim 2016, 10:49
Arkadaşlar, 19 binde bi hyosung aldım bugün. fotoğraf paylaşırım. selamlar.
selocukrtl
11 Ekim 2016, 23:44
İlgimi çekmesinden ötürü peşine düştüm.
Bu motor ne yakar
Sıkıntı yaratırmı
30-40 bin deki 2. El motorlarını almak ne kadar doğru olur
Beğendiğiniz beğenmediğiniz yönleri
Deneyimlerinizi merak ediyorum
Hayırlı günler
babaçi
13 Ekim 2016, 00:46
İlgimi çekmesinden ötürü peşine düştüm.
Bu motor ne yakar
Sıkıntı yaratırmı
30-40 bin deki 2. El motorlarını almak ne kadar doğru olur
Beğendiğiniz beğenmediğiniz yönleri
Deneyimlerinizi merak ediyorum
Hayırlı günler
basit bazı problemleri giderebilecek düzeyde teknik bilginiz yoksa hyo ya bulaşmayın.
ustası yoktur.
parça olayı sıkıntılıdır ama bulursunuz..yurtdışında onlarca site var fiyatları tr ye göre daha uygun.
nerdeyse 150cc parasına çok daha şık makina bulabilirsiniz..fiyat performansı çok iyidir...
sarf kullanım malzemeleri boldur.. fren balatası,debriyaj balatası,silindir piston tarzı...ama iş sensördür beyindir sargıdır bunlar giderse biraz uğraştırır.
2006 karbüratörlü benim motor şehir içi 18-19 krş civarı yakıyor,uzun yola hep ardçılı çıktım birazda gaz açınca 21-22 krş yakıyor..
satarken uğraştırır
31.000 km de aldım bir yıl önce ,2 yıl direğe kitlemiş sahibi yatırmış...gittim tek marş çalıştı bursadan ardçlı olarak aldım geldim...
lastik değişimi,çanta ,motor açtırdım içeriyi bir güzel kontrol ettirdim (750 tl işçilik) 1 adet kep ve rulman bir adet vites topuz yıldızına 90 lira verdim.toplamda 1400 tl gibi bir masrafı baştan ettim ve bir yıldır sorunsuz 6500 km yapmışım..
ben şimdilik memnunum..
altora
30 Ekim 2016, 23:07
Karbürötörlüsünü al enjeksiyonlusuna bulaşma
Vocasam
15 Kasım 2016, 04:53
Öncelikle herkese merhabalar, hem site kullanıcısı olarak hemde motorsiklet sevdalısı olarak yeniyim, uzun süredir araştırmalarımla yazılanları okuyarak ve tecrübelilere danışarak bütçemle doğru orantılı olarak hyosung gt 250 naked almaya karar verdim. Yeni yıldan hemen sonra ocak ayı içerisinde veya daha önce bi tarihte almayı düşünüyorum.
İnternette satılık ilanlarında birkaçını favorilerime aldım fakat farklı illerde olan bu motorların durumlarını ve kondüsyonlarını tam olarak nasıl öğrenebiliceğimi bilmiyorum. Tanıdık olması gerek ve tabi birde motordan mekanikten anlaması gerek, yada ustası olması gerek tabiki fakat her ilde böyle bir imkanım yok. sizden ricam çevrenizde güvenebiliceğiniz ve bildiğiniz gt 250 naked seçenekleri varsa ve bana önerirseniz çok sevinirim. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim .
babaçi
15 Kasım 2016, 19:02
Öncelikle herkese merhabalar, hem site kullanıcısı olarak hemde motorsiklet sevdalısı olarak yeniyim, uzun süredir araştırmalarımla yazılanları okuyarak ve tecrübelilere danışarak bütçemle doğru orantılı olarak hyosung gt 250 naked almaya karar verdim. Yeni yıldan hemen sonra ocak ayı içerisinde veya daha önce bi tarihte almayı düşünüyorum.
İnternette satılık ilanlarında birkaçını favorilerime aldım fakat farklı illerde olan bu motorların durumlarını ve kondüsyonlarını tam olarak nasıl öğrenebiliceğimi bilmiyorum. Tanıdık olması gerek ve tabi birde motordan mekanikten anlaması gerek, yada ustası olması gerek tabiki fakat her ilde böyle bir imkanım yok. sizden ricam çevrenizde güvenebiliceğiniz ve bildiğiniz gt 250 naked seçenekleri varsa ve bana önerirseniz çok sevinirim. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim .
https://www.facebook.com/FiReMaN82?ref=ts&fref=ts
bu arkadaşla iletişime geçebilirsen sana yardımcı olacaktır..muhtemelen antalyada ki ve çevre illerde ki tüm hyosunglar elinden geçmiştir.
Vocasam
15 Kasım 2016, 20:16
irtibata geçmeye çalışıcam linkten kendisini buldum , çok teşekkür ederim hocam.
Mamba09
16 Kasım 2016, 16:50
irtibata geçmeye çalışıcam linkten kendisini buldum , çok teşekkür ederim hocam.
hocam merhaba. aydın ve çevresindeki motorlara senin için bakabilirim. ben kendi hyosung'umuda satıyorum. biraz nakitim var fazer'a falan geçmek istiyorum. düşünürsen ilan bu;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt250-efi-naked-comet-354617202/detay/
gokhanuzmez
14 Şubat 2017, 23:38
Herkese merhaba, ilk motorum olarak karburatorlu gt 250 naked aldim 2007 model, aldiktan sonra balatalari akusu filan hepsi elden gecti, 2 haftadir sorunsuz kullaniyordum ama sabahlari 5 derecenin altindayken hava zor calisiyodu biraz,
bugun istanbulda -2 derece, motoru jikleli calistirdim ve calisti, biraz bekledim sonra 15 metre gittim, durunca motor kapandi, sonra ne yaptiysam calismiyor, akude denemekten bitmek uzere sanirim, vurdurarak calistiracam, bu motor icin bu normal mi? soguk havada asla kullanamayacak miyim ben bunu ?
birde baska bir suru sorum var tabiki motor konusunda yeni oldugum icin, saolsun yardimci olan bir suru motorcu arkadasim var ama bir forumada danismak isterim ara ara, sorularimi hep bu baslik altina mi yazicam genel olarak yoksa bolumler mevcutmu bu motora ait bu forum altinda?
Simdiden tesekkur ederim herkese.
MeliksahMELO
15 Şubat 2017, 19:04
Belki zengin yakıt karışımı yüzünden bujiler ıslanmış olabilir.
Bu konu çok aktif değil, Facebook grubu çok daha aktif ve bilgili kişiler daha doğru yönlendirmeler yaparlar;
https://www.facebook.com/groups/gt250Turkiye/
Mamba09
19 Şubat 2017, 19:55
Herkese merhaba, ilk motorum olarak karburatorlu gt 250 naked aldim 2007 model, aldiktan sonra balatalari akusu filan hepsi elden gecti, 2 haftadir sorunsuz kullaniyordum ama sabahlari 5 derecenin altindayken hava zor calisiyodu biraz,
bugun istanbulda -2 derece, motoru jikleli calistirdim ve calisti, biraz bekledim sonra 15 metre gittim, durunca motor kapandi, sonra ne yaptiysam calismiyor, akude denemekten bitmek uzere sanirim, vurdurarak calistiracam, bu motor icin bu normal mi? soguk havada asla kullanamayacak miyim ben bunu ?
birde baska bir suru sorum var tabiki motor konusunda yeni oldugum icin, saolsun yardimci olan bir suru motorcu arkadasim var ama bir forumada danismak isterim ara ara, sorularimi hep bu baslik altina mi yazicam genel olarak yoksa bolumler mevcutmu bu motora ait bu forum altinda?
Simdiden tesekkur ederim herkese.
öncelikle yağınızın viskozitesi nedir? 20/50 falansa motor soğukta dönmüyor olabilir. 10/40 ile değiştirin kış için.
karbüratör senkron ayarına bi bakılsın, zor çalışmaması gerekiyor. tek marşta bile alır düzgünse makine. ayrıca bujilerede bi bakın.
Ufuk ARSLAN
21 Mart 2017, 16:29
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-temiz-gt250-411198817/detay/
ilgilenenlere.
A.Yaman
22 Ağustos 2017, 12:13
Enjeksiyonlu gt250 almak istiyorum. Hepsi sorunlu mu illa karburatorlu mu almak gerekir.
Mamba09
04 Kasım 2017, 22:28
2016 GT250P aldım arkadaşlar :) tahminimden fazla bir titreşim var ayaklıklarda. Gaz yemesi oturuşu duruşu falan efsana :)
tavsiyeleriniz nedir ? Ne yapayım nelere dikkat edeyim ? motor 3bin de
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
İlk izlenimlerim;
gidon turu çok az
resmen naked olduğunu bilmesem racing motora diniyorum derim :)
1.68 boy için depo gidona uzanmayı biraz zorlaştıryor
sürerken titreşimin olmadığı devirlerde motora bak be nasıl 250cc la bu dedirtiyor ( salak salak sırıtmalar falan )
arka fren beni benden aldı o nedir ya dokunmatik kontrol yapıyorsun frena tam basmadan fren lambasının da yanmadığını gözlemledim. ( ayar vereceğğm)
ön fren çok sert hissiyatı alamıyorum sıkarken sanki tabanca tetiği gibi :) ama iyi durduruyo aleti
motoru sürerken ortaçağ Şövalyesi gibi elimde mızrağımla rakibine doğru saldırıyormuşum hissi veriyor :)
orjinal lastikleri var üzerinde çok deneyemedim ama değiştircem gibi duruyor (kendime not: lastik havaları kontrol edilmeli)
sabah soğukta sanki jiklesi çekilmiş karburatörlü motorum gibi çalışıyordu
korna ve sinyal kumandaları sanki mübarek kaya hiç kıpırdamıyorlar
şanzuman felaket... şakır şakır geçiyor maşaAllah hiç beklemediğim bir performans etkilendim
debriyaj sert biraz onu da kullanmayınca tadından yenmiyor ;)
bu aletin göstergesi narin midir ? Ben bunu yağmurda çamurda sürsem yolda bırakır mı ?
Merhaba. Gösterge ile ilgili bir sorun yaşamazsınız lâkin motosikleti yıkarken buji kısımlarına su geldiği için maalesef çalıştıramadığım ve buji değiştirmem gerektiği zaman olmuştu. Ona dikkat edin. Gerçi hava sıcak olsaydı su buharlaşırdı.
Yağmurda, -2 derece soğukta, gecenin köründe, nerdeyse her koşulda bu makineyi kullandım. Sadece bir kere oksijen sensörü problemi yaşadım ve onu değiştirdim.
Ben iyi hatırlıyorum da benim makinamda öyle titreşim falan yoktu yahu. 2012 enjeksiyonlu versiyondu.
Ayaklıklarda vidalar gevşemiş olabilir mi? Ekstra ayaklıklara bi lastik ped takabilirsin.
Ayrıca hyo ile ilgili sorun olursa ilerde mutlaka mesaj at, yardımcı olurum mutlaka.
güle güle kullan.
fotoğraftakilerde benim hyoydu.
https://i.hizliresim.com/qJdORW.jpg
https://i.hizliresim.com/o6X48k.jpg
https://i.hizliresim.com/mJMA11.jpg
https://i.hizliresim.com/lbq5jX.jpg
https://i.hizliresim.com/V39Wan.jpg
Mamba09
06 Kasım 2017, 19:43
hocam bilgiler için teşekkür ederim. Bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum ama olursa eğer seni rahatsız ederim :) acayip memnunum şuan kendisinden
gerek yakıt olsun gerek gidiş/duruş olsun bence f/p makinesi.
Tek şikayetim ön amortisörler biraz daha sert olaymış iyi olacakmış ama neticede naked motor :)
İki şey sormak istiyorum;
1-Egzoz değişimi yapmayı planlıyorum. Ya full headers Scorpion alacağım yada Leovinci karbon tüp. Sizce karşılaşacağım en kötü senaryo ne olur ?
2-Elçik koruma elinizi rüzgardan ne kadar koruyordu ?
-ömer
1- Egzoz pek önermiyorum. Zaten orjinal egzoz ile sesi gayet tok çıkıyor. Boşuna para ödersin, performans falan getirmez yani. Ayrıca ben egzozlu bi hyosung asla almam ikinci el. O yönden de bak yani. Yine de takmak istersen karar senin.
2- Elcik koruma ciddi anlamda rüzgar saptırıyor. Benimki kaliteli bir şeydi baya kalın bi demir işçiliği vardı. Bi kere motor yatmıştı da, bu elcik koruma harika korumuştu motosikleti. Bende elcik ısıtma ve koltuk ısıtmada vardı. Sıcacık geziyordum valla. :)
Mamba09
06 Kasım 2017, 21:21
o zaman elcik koruma ve toto ısıtmayı nereden temin ettiğinizi de yazarsanız sevinirim :)zira ben de kışın sürenlerdenim
universal bişeyler miydi ?
Elcik koruma: https://urun.n11.com/modifiye-urunler/tex-299-sertlestirilmis-plastik-motosiklet-elcik-ruzgarlik-koruma-P186285646
Elcik ısıtma: https://urun.n11.com/yedek-parca/prosev-motosiklet-2-kademeli-elcik-isitma-takimi-P81950491
Koltuk ısıtma: ( Bunun aliexpresste olanı var epey ucuz ordan aldım) https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-carboheat-karbon-fiber-koltuk-isitma-kiti-248749638/detay
MeliksahMELO
08 Mart 2018, 00:50
Arkadaşımın Tricity'si ve benim 2010 Hyo. GT250
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/28783751_1709715789086063_9011713282548957184_o.jp g?oh=376b30ca19849b700fa76c0abb2c3d2f&oe=5B02E778
Adana - A.Menderes Bulvarı
MuttFTS
08 Mart 2018, 09:09
Gezip gezip haber vermiyorsunuz demek :)
Arkadaşımın Tricity'si ve benim 2010 Hyo. GT250
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/28783751_1709715789086063_9011713282548957184_o.jp g?oh=376b30ca19849b700fa76c0abb2c3d2f&oe=5B02E778
Adana - A.Menderes Bulvarı
MeliksahMELO
08 Mart 2018, 13:58
Gezip gezip haber vermiyorsunuz demek :)
Abi geçen akşam öyle çıkıverdik, şehir içi tur attık. Aylardır ilk defa beraber sürdük, özlemişiz. ::whip::
Konuşalım beraber. Bugün veya önümüzdeki günlerde kısa bir sürüş yapalım beraber, 2018 açılış olsun. :mrgreen:
MuttFTS
08 Mart 2018, 14:01
Abi geçen akşam öyle çıkıverdik, şehir içi tur attık. Aylardır ilk defa beraber sürdük, özlemişiz. ::whip::
Konuşalım beraber. Bugün veya önümüzdeki günlerde kısa bir sürüş yapalım beraber, 2018 açılış olsun. :mrgreen:
Arayın, geleyim, muhabbet ederiz :)
MeliksahMELO
31 Mart 2018, 20:50
Buralarda kimse yok, bir resim daha koyayım bari. :P
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s2048x2048/29258671_1719600948097547_6073966277834047488_o.jp g?_nc_cat=0&oh=57133afc328d778b5182729610d6d6d7&oe=5B6A36E7
Evrimsanlig
01 Mayıs 2018, 20:13
Arkadslar merhaba araniza yeni katildim su yeni gtr larin kuyruk sickerini nereden buabilirim bilgisi olan varmidir
İyi günler
Arka çanta demirini nereden bulabilirim acaba?
Bilgi verirseniz sevinirim
Mamba09
14 Ekim 2019, 16:21
İyi günler
Arka çanta demirini nereden bulabilirim acaba?
Bilgi verirseniz sevinirim
yaptırman gerekir. piyasada yok.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO