Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
_oXXo_
18 Kasım 2015, 18:04
düşünen olursa satılıktır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2008-kirmizi-gt-250-231193513/detay/
velizrsln
19 Kasım 2015, 17:11
6500 e almayı düşündüğüm motor bugün satılmış ama anlamadım daha az km si daha ucuza olan motorlar varken neden şehir dışından başka biri gelip bu motoru alıyor
babaçi
19 Kasım 2015, 22:03
6500 e almayı düşündüğüm motor bugün satılmış ama anlamadım daha az km si daha ucuza olan motorlar varken neden şehir dışından başka biri gelip bu motoru alıyor
bende gittim bursadan aldım geldim nasip kısmet meselesi bu işler... sana tavsiyem
üst mesajdaki ilanı verilen motorla ilgilen....arkadaşı hiç tanımam yanlış anlama... o motoru almayı çok istedim maddi imkanım el vermedi..
motor orj.. yan sanayi parça yok...lastikler 1200 tl... gold dıd zincir dişli seti 500 tl...
bakımlarını yapan gökhan usta her motora kolay kolay güzel düzgün demez...
ara arkadaşı anlaşın bence
velizrsln
20 Kasım 2015, 01:23
bende gittim bursadan aldım geldim nasip kısmet meselesi bu işler... sana tavsiyem
üst mesajdaki ilanı verilen motorla ilgilen....arkadaşı hiç tanımam yanlış anlama... o motoru almayı çok istedim maddi imkanım el vermedi..
motor orj.. yan sanayi parça yok...lastikler 1200 tl... gold dıd zincir dişli seti 500 tl...
bakımlarını yapan gökhan usta her motora kolay kolay güzel düzgün demez...
ara arkadaşı anlaşın bence
ama artık bir iş olduğunu düşünmeye başladım herkez o motoru almamı söylüyor, birde istanbul çok uzak 750km kolay olur mu bilmiyorum, daha yakın şehirlerden bakıyorum izmir ankara konya bursa gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
bir motor varda aramızda 500km var ne yapsam acaba ben gitmeden önce ordan bir motorcuyu arayıp oraya mı göndersem
babaçi
20 Kasım 2015, 17:35
ama artık bir iş olduğunu düşünmeye başladım herkez o motoru almamı söylüyor, birde istanbul çok uzak 750km kolay olur mu bilmiyorum, daha yakın şehirlerden bakıyorum izmir ankara konya bursa gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
bir motor varda aramızda 500km var ne yapsam acaba ben gitmeden önce ordan bir motorcuyu arayıp oraya mı göndersem
çünkü motor düzgün o yüzden herkes al diyor
arkadaşım hyo kıl bir motordur kurcalanmışı zorlanmışı seni üzer..ucuz diye aldığın motor bi bakmışsın bi dünya masraf açarki bir hesap yaparsın astarı yüzünü geçmiş.
bir malı alırkende kar edersin.
oxxo nun motorunun tek eksiği benim gözümde depodaki ezikler ki arkadaş bunu saklamamamış gizlememiş..çok çok depoyu bi düzelttirir adam gibi bir boyacıda boyatırsın..
boyalı motor seni yolda bırakmaz(niye boyandığını bildikten sonra)
velizrsln
22 Kasım 2015, 20:34
500km uzakta beyaz 2007 buldum bir tane yarın gidip alıcam inş bir motorcuya gösterdikten sonra, ama motorcuya kaç para verilir 10-20?
babaçi
23 Kasım 2015, 18:07
500km uzakta beyaz 2007 buldum bir tane yarın gidip alıcam inş bir motorcuya gösterdikten sonra, ama motorcuya kaç para verilir 10-20?
2007 modellerde beyaz varmı ki?
altora
23 Kasım 2015, 23:58
Bence acele etme kış sezonuna girdik zaten motor alsanda doğru dürüst binemezsin sahibinden i takip et bahara kadar ne motorlar çıkar 3000 km 5000 km de daha geçen hafta ankarada vardı 2010 model 5500 km de kışın ortasında fiyatlar biraz daha düşer üstelik
hatta arşiwime aldım numarası bende var 8000 istiyor teklifini yap belki fiyatında orta bir noktada buluşursunuz dene şansını bence (Tabii satmadıysa hala)
_oXXo_
24 Kasım 2015, 01:10
Bence acele etme kış sezonuna girdik zaten motor alsanda doğru dürüst binemezsin sahibinden i takip et bahara kadar ne motorlar çıkar 3000 km 5000 km de daha geçen hafta ankarada vardı 2010 model 5500 km de kışın ortasında fiyatlar biraz daha düşer üstelik
hatta arşiwime aldım numarası bende var 8000 istiyor teklifini yap belki fiyatında orta bir noktada buluşursunuz dene şansını bence (Tabii satmadıysa hala)
şubatta fiyatlar artar farkındasın değilmi :D
altora
24 Kasım 2015, 01:46
şubatta fiyatlar artar farkındasın değilmi :D
Yani temiz tarafından iki ay var değilmi :) neler çıkar neler garajda hatta ahırda samanlıkta yatan ne motorlar var ah ah
velizrsln
24 Kasım 2015, 12:20
Aldim bile donucem simdi ant a
altora
24 Kasım 2015, 17:43
Aldim bile donucem simdi ant a
İi hayırlı olsun resimlerini çek bakalım görelim
velizrsln
24 Kasım 2015, 23:43
İi hayırlı olsun resimlerini çek bakalım görelim
Tesekkur
http://4.1m.yt/nALMh8N9.jpg
Ama bir sorun var, motor saga ya da sola.cekiyo yani ozellikle yavas hizlarda zor duz duruyo nasil anlatsam bilemiyorum surmeniz gerekiyor, ben ilk lastiklerden suphelenmistim ama
altora
25 Kasım 2015, 00:32
Tesekkur
http://4.1m.yt/nALMh8N9.jpg
Ama bir sorun var, motor saga ya da sola.cekiyo yani ozellikle yavas hizlarda zor duz duruyo nasil anlatsam bilemiyorum surmeniz gerekiyor, ben ilk lastiklerden suphelenmistim ama
temiz motora benziyor ama beyaz renk yok bu modelde benim bildiğim. gösterdiğin usta motor kısmını beğendiyse orjinalse şasede darbe yoksa gerisi önemli diil telafisi kolay. Çekme için teker rulmanlarını konrol ettir. Lastikler pirelli battlax galiba tarihleri yeniyse iidir
velizrsln
25 Kasım 2015, 00:38
temiz motora benziyor ama beyaz renk yok bu modelde benim bildiğim. gösterdiğin usta motor kısmını beğendiyse orjinalse şasede darbe yoksa gerisi önemli diil telafisi kolay. Çekme için teker rulmanlarını konrol ettir. Lastikler pirelli battlax galiba tarihleri yeniyse iidir
Cekme yok baska bisey bu fazla yatma istegi gibi, nasil anlatsam bilemiyorum, beyaza boyatilmis ruhsata islenmis, yok lastikler michlean ama eski ozellikle arka cok eski sanirim
altora
25 Kasım 2015, 00:46
Cekme yok baska bisey bu fazla yatma istegi gibi, nasil anlatsam bilemiyorum, beyaza boyatilmis ruhsata islenmis, yok lastikler michlean ama eski ozellikle arka cok eski sanirim
O zaman lastikler değiş sana tecrübeyle sabit bir tavsiye:tanıdığın lastikçileri dolaş tembihle lastik ölçülerini ver ve en geç bahara kadar (Kısmetinde varsa)sana sıfır motordan çıkma sıfır lastik düşer
velizrsln
25 Kasım 2015, 00:58
O zaman lastikler değiş sana tecrübeyle sabit bir tavsiye:tanıdığın lastikçileri dolaş tembihle lastik ölçülerini ver ve en geç bahara kadar (Kısmetinde varsa)sana sıfır motordan çıkma sıfır lastik düşer
Lastikler onemli degilde nylon irc lastikleri mi takmami soyluyorsun?
altora
25 Kasım 2015, 01:05
Lastikler onemli degilde nylon irc lastikleri mi takmami soyluyorsun?
:) Pahalı motorlardan çıkan lastiklerden bahsediyorum NC 700-750 bizimle aynı ölçüleri kullanıyor ona benzer başka motorlarda var adam sıfır motor alıyor galeriden çıkıyor direk lastikçiye
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
ben öyle sıfır dunlop ları kaçırdım nasip olmadı hemde bi karton sigara parasına
velizrsln
25 Kasım 2015, 19:28
:) Pahalı motorlardan çıkan lastiklerden bahsediyorum NC 700-750 bizimle aynı ölçüleri kullanıyor ona benzer başka motorlarda var adam sıfır motor alıyor galeriden çıkıyor direk lastikçiye
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
ben öyle sıfır dunlop ları kaçırdım nasip olmadı hemde bi karton sigara parasına
ben geçen sene 150 lik motorun orjinal 100 lük arka lastigine 80 tl kaptırdım micleande yaptım bir enayilikte neyse, ama biliyorsunki en pahalı motorların bile lastikleri kötü oluyor benimkiler şuan miclean ama eski bilmiyorumki irc nylon duploptan falan kötümüdür iyimidir, lastikciye sorsam değiştirelim diyicek, ama dediğim gibi birde 20 tl ye değiştiriceklerini sanmıyorum onunla uğraşmak falanda var yani, bizim ölçülerimiz 110 ön 150 arka sanırım
babaçi
25 Kasım 2015, 23:13
aynı sorun ben aldığımda da vardı,yalpalayıp duruyordu motor.lastikler ve ön teker rulmanlarını değiştirdim şuan ip gibi oldu.
120 ön 160 arka 2013 sonu çok temiz micheln marka iki lastiği 250 tlye balans sökme dahil hallettim.ön teker rulmanı no:6302
tanesini 10 tl ye alıp kendim değiştim.
arka teker rulmanı:6203
arka tanbur rulmanı:6204
velizrsln
25 Kasım 2015, 23:31
aynı sorun ben aldığımda da vardı,yalpalayıp duruyordu motor.lastikler ve ön teker rulmanlarını değiştirdim şuan ip gibi oldu.
120 ön 160 arka 2013 sonu çok temiz micheln marka iki lastiği 250 tlye balans sökme dahil hallettim.ön teker rulmanı no:6302
tanesini 10 tl ye alıp kendim değiştim.
arka teker rulmanı:6203
arka tanbur rulmanı:6204
hocam biraz daha açarmısınız sizin sorun tam olarak benimkiyle aynımıydı acaba, birde şöyle bir şey var bu sorunun motorun eski sahibinin haberi olduğunu düşünmüyorum ilk motoruymuş ve 2 yıldır kullanıyormuş ben alalı 2 gün bugün alıştım gibi yani biraz alışma meselesi sanırım ama genede yapılması gerekenleri yapınca motor daha düzgün olabilir
babaçi
26 Kasım 2015, 00:21
hocam biraz daha açarmısınız sizin sorun tam olarak benimkiyle aynımıydı acaba, birde şöyle bir şey var bu sorunun motorun eski sahibinin haberi olduğunu düşünmüyorum ilk motoruymuş ve 2 yıldır kullanıyormuş ben alalı 2 gün bugün alıştım gibi yani biraz alışma meselesi sanırım ama genede yapılması gerekenleri yapınca motor daha düzgün olabilir
düşük hızlarda motor dik durmayıp sağa sola yatma eğilimi gösterir,sanki acemi sürücü gibi hissedersin kendini.
sorun lastiklerinden büyük ihtimal,
altora
26 Kasım 2015, 00:42
Ön amortisörlerin kromajlı borusunda ve keçelerde yağ terlemesi varmı ona bak yağını eksilmiş olabilir. sağ sol yağ sevyeleri farklı durumdaysa yada olması gereken sevyenin çok altındaysa dönüşlerde yatışlarda motor manyaklaşır ben yaşadım doyasıya sonra aklım başıma geldi keçeleri ve yağı değiştim ohh dünya varmış dedim
velizrsln
26 Kasım 2015, 11:44
Ön amortisörlerin kromajlı borusunda ve keçelerde yağ terlemesi varmı ona bak yağını eksilmiş olabilir. sağ sol yağ sevyeleri farklı durumdaysa yada olması gereken sevyenin çok altındaysa dönüşlerde yatışlarda motor manyaklaşır ben yaşadım doyasıya sonra aklım başıma geldi keçeleri ve yağı değiştim ohh dünya varmış dedim
Simdi virajlarda falan degolde en kucuk saga sola donerken oluyor, sanki on lastikgin cizgileri duzmusde hani gidonu cevirmeden bile hafif cok hafif bir yatmayla o tarafa devrilmek istiyo obur taraf evet orasida aynisi duz zor gidiyo bunu motorcuya versem desem.boyle boyle ama alistim gibi anlar umarim tam sorunu, burada 3 5 degiamesi gereken parca soylediler, rulman rush kece falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
düşük hızlarda motor dik durmayıp sağa sola yatma eğilimi gösterir,sanki acemi sürücü gibi hissedersin kendini.
sorun lastiklerinden büyük ihtimal,
Tamamdir sanirim sorunu cozduk evet aynrn boyle, peki o verdiginiz kodlarla nereden alicam o parcalari ve lastik drgistirirken yapicaz bunu demi,
babaçi
27 Kasım 2015, 19:37
Simdi virajlarda falan degolde en kucuk saga sola donerken oluyor, sanki on lastikgin cizgileri duzmusde hani gidonu cevirmeden bile hafif cok hafif bir yatmayla o tarafa devrilmek istiyo obur taraf evet orasida aynisi duz zor gidiyo bunu motorcuya versem desem.boyle boyle ama alistim gibi anlar umarim tam sorunu, burada 3 5 degiamesi gereken parca soylediler, rulman rush kece falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
Tamamdir sanirim sorunu cozduk evet aynrn boyle, peki o verdiginiz kodlarla nereden alicam o parcalari ve lastik drgistirirken yapicaz bunu demi,
onlar rulman numaraları şimdilik sadece önleri 6302 nolu olnları değişeceksin tanesi 10 tl...ikisinide değiş
elin takım tutuyorsa kendin değişebilirsin,özel bir alet edevata gerek yok.
uzun bir düz tornavida ufak bir çekiç ve bolca gres yağı.yalnız rulmanları çıkarırkende takarkende her tarafın eşit olarak janta girmesine dikkat et.allah korusun jant göbeğini bozarsın.tek noktaya fazla güç uygulamadan ufak ufak tıklata tıklata söküp takacaksın.
lastik olarak ön lastiği ırc bulabilirsin fakat 130 dan büyük üretmiyorlar
velizrsln
28 Kasım 2015, 22:54
Bu cihazin yedek benzin ayari falan yok mu?
Birde rolantiyi arttirmakbistiyorim kis aylarindayiz sabah sabah sinir etmesin beni
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
onlar rulman numaraları şimdilik sadece önleri 6302 nolu olnları değişeceksin tanesi 10 tl...ikisinide değiş
elin takım tutuyorsa kendin değişebilirsin,özel bir alet edevata gerek yok.
uzun bir düz tornavida ufak bir çekiç ve bolca gres yağı.yalnız rulmanları çıkarırkende takarkende her tarafın eşit olarak janta girmesine dikkat et.allah korusun jant göbeğini bozarsın.tek noktaya fazla güç uygulamadan ufak ufak tıklata tıklata söküp takacaksın.
lastik olarak ön lastiği ırc bulabilirsin fakat 130 dan büyük üretmiyorlar
onlar çok adi lastikler belki şuanki üzerindekiler daha kalitelidir o markalar için el atmaya gerek yok zaten alıştım heralde ama yaparsam değişiklik daha güzel olcağını düşünüyorumda artık bakalım 1 ay geçsin en azından motoru olduğu gibi tanıyım, birde o 6302 rulmanlar nerde satılıyor motorcuya yaptırıcamda onda varmıdır?
birde bu motorun benzin yedek ress on vanası yok mu şamandırası bozukta her motorda olduğu gibi, dahada önemlisi rölantiyi arttırmam gerekiyor o büyük 2 kelebekten nereden ayarlicam kışın sogukta sinirlendirmesin beni sabah sabah
babaçi
29 Kasım 2015, 18:50
maalesef yedek depo yok bizim motorlarda..jikleyle çalıştırırsın sıkıntı olmaz sanırım.motorcuda rulman olacağını sanmıyorum her motorunki farklı farklı bulabilirsen skf marka yoksa başka marka alırsın.
velizrsln
30 Kasım 2015, 13:49
Tamamdir peki bu jikleleri elle tutmak gerekiyor cok aptalca eski motorumdada boyleydi 2 3 dk ben orayimi tuucam, hatta daha fazla motor 5 10 sn de isinmiyoki bu seyler, ama rolantiyi arttirsam bu seferde isininca cok yuksek devir olucak, bence yapilmasi gereken su ilk calistirdigimizda rolantiyi yuksek tutan devrenin.suresini uzatmak oni nasil yapcaz onu hic bilmiyorum
babaçi
01 Aralık 2015, 19:03
Tamamdir peki bu jikleleri elle tutmak gerekiyor cok aptalca eski motorumdada boyleydi 2 3 dk ben orayimi tuucam, hatta daha fazla motor 5 10 sn de isinmiyoki bu seyler, ama rolantiyi arttirsam bu seferde isininca cok yuksek devir olucak, bence yapilmasi gereken su ilk calistirdigimizda rolantiyi yuksek tutan devrenin.suresini uzatmak oni nasil yapcaz onu hic bilmiyorum
jikle olarak nereyi kasdettin bilmiyorum ama jikleyi çekersin ve bırakırsın tutmana gerek yok.
velizrsln
02 Aralık 2015, 23:40
jikle olarak nereyi kasdettin bilmiyorum ama jikleyi çekersin ve bırakırsın tutmana gerek yok.
tamamdır eski motorlarımda bırakınca geri salıyorduda bunuda aynı yerde görünce aynısı sandım tamam böylesi daha iyi, ama benim dediğim gibi o 5-10 sn lik zengin karışımın süresi 2-3 dk olsa çok daha rahat olurdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Anladimki lastikler isininca yapiyo bu ptoblemi sogukken o kadarda sorun yok isininca belli ediyo hemen
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
mrb bende de hyo 250 naked var belki motoru uzun süre kullanmaya karar verirsem biraz ses yüksek olması lazım fark edilmek için peki varmı aranızda egzoz değiştiripte memnun olmayan? sabit gazla ya da dip gazla giden birini görmüştüm piyasa malı egzoz açık tek silindir bktan bir ses gibi geliyordu önerirseniz ne önerirsiniz egzoz? çakma akrepler var no nameler var?
velizrsln
12 Aralık 2015, 01:37
benim arka dişlinin büyük olduğunu düşünüyorum iyi gidiyor çünkü baya
velizrsln
16 Aralık 2015, 00:33
satılık hyo
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/157465-antalya'dan-satilik-hyosung-gt250-comet-bu-fiyat-22-12-2015-a-kadar-gecerli.html
babaçi
16 Aralık 2015, 18:19
satılık hyo
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/157465-antalya'dan-satilik-hyosung-gt250-comet-bu-fiyat-22-12-2015-a-kadar-gecerli.html
hayırlı olsun diyelim...yalnız sigorta süresi geldi demişsin ya,23 günlük motora ne sigortası hocam bu ?
velizrsln
25 Aralık 2015, 23:32
vites geçişleri çok kötü boşa falan almak için sinir ediyor bazen ne yapmak gerekiyor bakım falan?, yanii tek başımızayız servisler falan tuttugunu ikiyor bizde kendi başımıza sadece yağ değiştiriyoruz başka neler yapmak gerekiyor
alkadras
28 Aralık 2015, 10:32
Selamlar.
Satın alabileceğim arka seleye ihtiyacım var. elinde olan varsa iletişime geçerse sevinirim. 05423527376
ya da nereden bulabilirim?
babaçi
28 Aralık 2015, 17:20
Selamlar.
Satın alabileceğim arka seleye ihtiyacım var. elinde olan varsa iletişime geçerse sevinirim. 05423527376
ya da nereden bulabilirim?
05344168098 yunus emre bünyat antalyada çıkma hyosung parçaları satıyor...genelde her parça elinde oluyor fiyatı hakkında bilgim yok...eğer ki süngeri kaplaması deforme olduysa bir koltukçuda yaptırmanı tavsiye ederim,daha uyguna mal olur
EsHero
29 Aralık 2015, 18:19
2007 model ve üzeri, temiz, bakımları zamanında yapılmış, hiç bir masrafı olmayan comet 250 arıyorum.
Satanlar iletişime geçsinler lütfen.
velizrsln
30 Aralık 2015, 23:56
lastikleri değiştiricemde şimdikiler michelin pilot serisi ama eski, o yüzden yeni alcaklarım bundan kötü olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
05344168098 yunus emre bünyat antalyada çıkma hyosung parçaları satıyor...genelde her parça elinde oluyor fiyatı hakkında bilgim yok...eğer ki süngeri kaplaması deforme olduysa bir koltukçuda yaptırmanı tavsiye ederim,daha uyguna mal olur
kim o yunus emre? ben antalyada hyosungun yetkili servisini bulamadım ankaralı motorcu ve tayfun motor bakmıyomuş
_oXXo_
31 Aralık 2015, 00:43
lastikleri değiştiricemde şimdikiler michelin pilot serisi ama eski, o yüzden yeni alcaklarım bundan kötü olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
kim o yunus emre? ben antalyada hyosungun yetkili servisini bulamadım ankaralı motorcu ve tayfun motor bakmıyomuş
veli ara o numarayı memnun kalırsın bizede dua edersin.
ha aklıma gelmişken beğenmediğin benim motorumu o adamada sor ne kaçırdığını anlatsın :D
velizrsln
31 Aralık 2015, 20:18
veli ara o numarayı memnun kalırsın bizede dua edersin.
ha aklıma gelmişken beğenmediğin benim motorumu o adamada sor ne kaçırdığını anlatsın :D
tamamdır abi ona götürücem motoru, birde o antalyada sen istanbulda nasıl yapıyorsunuz, bakalım benim motora ne diyicek merak ettim,
bu arada 570 tl sigorta çıktı 300 den aşşağı çıkmazsa sigorta falan yaptırmam evraksız araç kullanırım
_oXXo_
31 Aralık 2015, 21:04
gidince sorarsın barbaros un motoru diye
babaçi
01 Ocak 2016, 21:48
tamamdır abi ona götürücem motoru, birde o antalyada sen istanbulda nasıl yapıyorsunuz, bakalım benim motora ne diyicek merak ettim,
bu arada 570 tl sigorta çıktı 300 den aşşağı çıkmazsa sigorta falan yaptırmam evraksız araç kullanırım
noter satışından 15 gün sonra sigortayı hala kestirmediysen,%50 gecikme sürprimi uyguluyorlar...artık her acenteden ona göre fiyat alacaksın.
_oXXo_
02 Ocak 2016, 14:54
arayan varsa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2008-kirmizi-gt-250-231193513/detay/
velizrsln
05 Ocak 2016, 00:39
daha gidemedim yarın hava iyi olsada olmasada gidicem, birde arka plakalık çok eski duruyor katnalanır plakalık yapan var mı? birde şu arkaya depoya falan takılan kare kare gözüken ip mi lastik mi ney ondan lazım nerden bulabilirim
babaçi
06 Ocak 2016, 00:42
daha gidemedim yarın hava iyi olsada olmasada gidicem, birde arka plakalık çok eski duruyor katnalanır plakalık yapan var mı? birde şu arkaya depoya falan takılan kare kare gözüken ip mi lastik mi ney ondan lazım nerden bulabilirim
kare kare ip gibi olan şeyi anlamadım ama katlanır plaklığı 45-50 tl gibi internetten alabilirsin
altora
06 Ocak 2016, 00:54
http://i.hizliresim.com/L1AYvb.jpg (http://hizliresim.com/L1AYvb)
Arkadaşlar bu piston un kalitesi hakkında fikri olan varmı
Eroy35
06 Ocak 2016, 01:33
Herkese öncelikle iyi aksamlar mondial xtreme max 150
kullanıyorum şuanda satışa koydum hyosung gt250 naked modelini uzun bir süredir araştırıyorum allah nasip ederse almayı düşünüyorum ilandaki hyosung sizce nasıl ekonomik olarak cok birikmişim yok http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-izmir-de-tek-gormeden-karar-verme-256435287/detay
UNdocab
06 Ocak 2016, 01:45
temiz motor gibi duruyor. Ama km orjinal olmaya bilir sanki 60.000 - 70.000km si var gibi de düzgün kullanımda çok dert değil. 5000tl ye anlaş
arka amortisör sağlam mı baktır. Akü ne durumda ne marka akü var üzerinde baktır. Konjektör iyi şarj ediyor mu baktır.Statör ne durumda bakır.
Lastikleri yağlamış ballamış da bayat gibi geldi tarihlerine bi bak.
Eroy35
06 Ocak 2016, 02:10
Bilgilerin için çok teşekkür ederim km banada cok az geldi dışı temiz duruyor plakadan tramerden son vize yapılışında son kmsini öğrenebilirim fakat plaka üstüne kilit denk gelmiş.
_oXXo_
06 Ocak 2016, 14:14
gel benim motoru veriyim sana 6000 tl veriyim. 2006 ya o kadar para vermeyin bir önceki sayfada var ilanı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
benmi yanlış hatırlıyorum 2006 lar gri şasimiydi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
buda ilanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2008-kirmizi-gt-250-231193513/detay
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO