PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM 990 Adventure alınır mı?

freeride34
30 Nisan 2023, 00:19
Merhaba,

200k civarı bir bütçem var bu fiyat skalasında baktığım motorlar arasında en çok beğendiğim bana en çok hitap eden motosiklet KTM 990 Adventure oldu fakat bu motorla ilgili kafamda bazı soru işaretleri var.

Yamaha honda suzuki genelde bildiğim kullandığım motorlar. fakat Ktm ile ilgili hiç tecrübem olmadı.

990 Adventure için;

Yedek parça kolay bulunur mu?
yedek parça fiyatları yüksek mi?
Yetkili servis harici ustası bulunur mu?
kronik ciddi sorunları var mıdır?

Wuamell
30 Nisan 2023, 00:29
Merhaba
15-20 yaşında bir motora eğer geçmişi bilinmiyorsa bu kadar para bağlamak zor zanaat gibi.
Bu takamlarda güncel 700cc üstü makinalar bulunabiliyor.
Sınırlı tecrübemle son sahibi olunabileceği kaatindeyim, hayırlısı olsun

Ekarademir
30 Nisan 2023, 00:33
Bir gün KTM 640'dan vazgeçersem alacağım tek motor 950/990 olacak.

Bi blog var. Ordaki yazıları okuduktan sonra 640 almıştım ve hiç pişman olmadı. 6 sene oldu hala ilk günki aşkla biniyorum. O kişinin 990 hakkındada yazısı var. Buraya bırakayım okursunuz.

https://mustafa.atesel.com/ktm-990-adventure-test/

Almadan önce başka KTM kullanıcılarına sormuştum. "Sağ bileğine güveniyorsan al" diyen olmuştu. İlk denememde üstünden atmaya çalışınca anlamıştım. KTM'ye binince marka milliyetçisi olma konusu var birde. Oda doğru.

F54
30 Nisan 2023, 02:56
990 güzel motosiklet ama sizde onu kullanacak bilg birikim tecrübe varmı
yani öyle uysal sakin bir motosiklet değil yakıt tüketimi olsun vergisi bakımı yedek parçası ustası varmı gibi konuları iyi araştırın 20 yaşında olan motosiket alınmaz diyenlere bakmayın onlarda o vizyon yok
en basit örneği 1985 model toros şahin murat lada gibi araçlar yollarda geziyor ama 2005 model motor alınmaz diyorlar mantıklı düşünmeyi bırakın önündeki örnekleri bile göremiyorlar
bana sorarsanız güzel motosiklet ilk bakacağım şey yedek parça bulunuyor mu olurdu o yaşta motosiklet alacak olsam
transalp 700/650 varadero 1000
v storm 650
bakardım

Ekarademir
16 Kasım 2023, 10:13
Bir gün KTM 640'dan vazgeçersem alacağım tek motor 950/990 olacak.

Bi blog var. Ordaki yazıları okuduktan sonra 640 almıştım ve hiç pişman olmadı. 6 sene oldu hala ilk günki aşkla biniyorum. O kişinin 990 hakkındada yazısı var. Buraya bırakayım okursunuz.

https://mustafa.atesel.com/ktm-990-adventure-test/

Almadan önce başka KTM kullanıcılarına sormuştum. "Sağ bileğine güveniyorsan al" diyen olmuştu. İlk denememde üstünden atmaya çalışınca anlamıştım. KTM'ye binince marka milliyetçisi olma konusu var birde. Oda doğru.

Kendime cevap. Aldım çok şükür. 😀

Cyan
16 Kasım 2023, 11:11
Kendime cevap. Aldım çok şükür. ��

Hayırlı olsun.

motomad
16 Kasım 2023, 12:14
yedek parça bulursun.ktm ustası türkiyede çeşitli şehirlerde var.blokları tanıyorlar.990 serisi biraz fazlas yakıyor.fırstaın varsa sür dene.parçası da var ustası da var.zevkli motordur.
aynı fiyata yılı daha yeni düz triumph tiger 800 var.bir bak istersen

sodurlu88
16 Kasım 2023, 15:43
Hayırlı olsun, vazgeçmesi zor bir motor olacaktır. Bol arka lastik stoğu yap.

berk_cglr
16 Kasım 2023, 18:16
motor temizse arızası eksiği yoksa alınır alırken bu eksik ama bulursun diyen bir satıcıysa koşarak kaçın genelde kendi bulamayan başkası alır tamamlar diyip bırakıyor o şekilde