Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul CNR Motosiklet Fuarı 2023
atalayalper
27 Nisan 2023, 18:37
Bugün saat 14:00 ten itibaren fuardaydım. Resmen Çin gövde gösterisi olmuş bu sene. Gövde gösterisi derken olumlu olarak algılamayın. Cidden ipin ucu kaçmış tamamen bütün markaların bütün modelleri çorba olmuş aynı modeller farklı sticerlar çeşit çeşit üretim kalitesi / kalitesizliği ne ararsanız var. Ama genel olarak motorların kalitesizliğine karşılık istenen fiyatlar korkunç.
Yuki
Rks
Arora
Benelli
Kuba
Mondial
Voge
Motolux
Bu standlardaki çöp modelleri gördükçe gözüm acıdı yazık bu millete nasıl da sanki bedavaymış gibi üşüşmüşler motorlara çaresizlikten…
Adam gibi standlar Suzuki, piaggio, vespa, kawasaki, harley davidson, ktm ve Mv Agusta idi.
nicknamer
27 Nisan 2023, 18:49
Gelenek değişmemiş. Yapmasalar da olur.
Anlas standında geçen yıl tracer vardı başından ayrılmamıştım. Bi motosiklet için de o kadar yol yapmak anlamsız ki üstelik fuarda dahi olmayan bir marka için.
shruikan
27 Nisan 2023, 19:03
no ss no güven :farao:
atalayalper
27 Nisan 2023, 19:13
no ss no güven :farao:
Nasıl? Anlamadım dediğinizi?
shruikan
27 Nisan 2023, 19:25
abi bikaç foto falan çekip atsaydınız, işten güçten gidemedik.
AzÇok
27 Nisan 2023, 20:42
Daha çok kask bakarım diye fuara gittim. Kalabalığın içinde ne alışveriş yapmak ne de motosiklet görmek istemeyecek kadar yaşlanmışım. 2-3 tane fotoğraf ancak çektim. Yarım saat dolaşıp çıktım. Aklımda kalanlar;
- Harley Davidson'un motorlarını da gürültülerini de sevmem. Tesadüf bu ya tam standlarının yanından geçerken öyle bir egsoz gürültüsü çıkardılar ki yerli filmlerde bilinen meşhur küfür repliğini tekrarladım. :)
- Suzuki Avenis 125cc olsa da öyle minnacık bir şey değil.
- Kymco Dink 150 R cüsse olarak, dizayn olarak gayet güzel bir skuter.
- Bir zamanlar çok tutulan Hyosung tekrar geliyor. Kendi kulvarında Çin üretimi motorlardan iyidir.
https://i.hizliresim.com/p2vooyh.jpg
- Çin markaları Türkiye pazarında payını arttıracak. Çin menşeli 250 cc tek silindir naked motosikletler geliyor. RKS 250S, Arora N250, Falcon N288, RKS M502N vs. Bunlardan bence en öne çıkanı RKS 250S ve M502N. Özellikle M502N'nin sesini beyendim.
https://i.hizliresim.com/ffcn9vv.jpg
https://i.hizliresim.com/e0v29e1.jpg
https://i.hizliresim.com/gcm1xon.jpg
atalayalper
27 Nisan 2023, 20:51
https://i.hizliresim.com/sasiu9h.jpeg (https://www.hizliresim.com/sasiu9h)
Rks’nin bu modeli baya iyiydi işçilik kalitesi parça birleşimleri ve sesi. Paralel Çift silindir 487cc 48 beygirdi galiba. Led ekranını hiç beğenmedim aşırı kalitesiz piksel piksel animasyonlar da direk ben çin malıyım diye bağırıyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
https://i.hizliresim.com/o58tczl.jpeg (https://www.hizliresim.com/o58tczl)
burak r25
27 Nisan 2023, 21:14
Rks nin modelleri önceki modellere göre gayet güzel.
Artık honda ve yamaha yok bunu kabullenin
killingroad
27 Nisan 2023, 22:16
İki adet VR46, bir Haas F1, bir Porsche, bir Suzuki MotoGP (R.I.P) tshirt'ü aldım. RKS'nin supersportuna oturdum. Yuki'nin elektrikli chopper(?) kılıklı şeyinde fotoğraf çektirdim. BMC temizleme ve yağlama kiti aldım bak bir de. Enfes aktivite.
ero__
27 Nisan 2023, 22:35
Fiyatlardan da bahsetsek ya? T-shirtler ne kadar? Uygun fiyatlı kaliteli markaların ekipmanları var mı gibi?
AzÇok
27 Nisan 2023, 22:52
Fiyatlardan da bahsetsek ya? T-shirtler ne kadar? Uygun fiyatlı kaliteli markaların ekipmanları var mı gibi?
Biraz kasklara baktım. Magazalardan veya internet alışveriş sitelerinden daha ucuz tek bir kask görmedim. :(
Khaira
27 Nisan 2023, 23:19
Hyosung'un yeni modelini merak ediyordum, daha geçen gün GV250 sahibi bir arkadaşla konuşuyorduk. Güzel duruyor, hafiften bir RKS K-Light havası sezdim. Herhangi bir fiyat bilgisi görebildiniz mi?
atalayalper
28 Nisan 2023, 00:48
Hyosung'un yeni modelini merak ediyordum, daha geçen gün GV250 sahibi bir arkadaşla konuşuyorduk. Güzel duruyor, hafiften bir RKS K-Light havası sezdim. Herhangi bir fiyat bilgisi görebildiniz mi?
130.000 lira yazmışlar üstüne fakat görevli arkadaş en az 4-5 ay sonra geleceğini söyledi (Yuki almış distribütörlüğünü) bu fiyatı görmemiz mümkün değil dedi. Ayrıca motorun önden duruşunu pek beğenemedim epey çirkince ayrıca üstündeki blok hyosung’un meşhur dohc karakterli 4 subaplı V2 bloku. Ve son bir dip not daha işçilik pek iyi değildi.
Beto87
28 Nisan 2023, 11:39
Bugün saat 14:00 ten itibaren fuardaydım. Resmen Çin gövde gösterisi olmuş bu sene. Gövde gösterisi derken olumlu olarak algılamayın. Cidden ipin ucu kaçmış tamamen bütün markaların bütün modelleri çorba olmuş aynı modeller farklı sticerlar çeşit çeşit üretim kalitesi / kalitesizliği ne ararsanız var. Ama genel olarak motorların kalitesizliğine karşılık istenen fiyatlar korkunç.
Yuki
Rks
Arora
Benelli
Kuba
Mondial
Voge
Motolux
Bu standlardaki çöp modelleri gördükçe gözüm acıdı yazık bu millete nasıl da sanki bedavaymış gibi üşüşmüşler motorlara çaresizlikten…
Adam gibi standlar Suzuki, piaggio, vespa, kawasaki, harley davidson, ktm ve Mv Agusta idi.
Über demokratik olan 5. dünya ülkesine çok bile marka katılımı olmuş. Demokrasi insanların hak ettikleri şekilde yönetilmesidir diye boşuna dememişler.
Bergson
28 Nisan 2023, 11:43
Biraz kasklara baktım. Magazalardan veya internet alışveriş sitelerinden daha ucuz tek bir kask görmedim. :(
Bende akşam İzmirden fuar sebebiyle uygun yazlık motosiklet ayakkabısı/botu alırım gazıyla geliyorum ama sanırım takip sistemi ile yetinecem.
Bu ara turuncu takip sistemi hatları yurt dışına açarsak yurt dışında kullanılıyor mu bilen var mı?
TIGERSHARK
28 Nisan 2023, 12:08
Dün acayip yağmurluydu bu yüzden fuara gidemedim İnşallah yarın gidip göreceğim. Biliyorum birçok büyük marka yok ama yine de bizim için aktivite olur.
atalayalper
28 Nisan 2023, 12:38
Fuara gidecekler RKS standında buna bir göz atın gitmişken. Çok enteresan makina olmuş. Keeway veya Brixton olarak yurtdışında mevcut.
https://i.hizliresim.com/96gi85w.jpg (https://www.hizliresim.com/96gi85w)
logaritma
28 Nisan 2023, 12:45
Hysoung gördüğümde şaşırdım çünkü hysoung kapandı diye aklımda kalmıştı sonra biraz araştırınca hysoung krmotors adını aldığını gördüm ..
Bu modelide araştırınca Çin’de üretilen bir model olduğu okudum tam ismi hysoung tanying qh250 diye geçiyor sanırım tahminim Çinli bir firma hysoung üretim hakkını satın almış .. bu mevcut model de bir haberde yazılana göre harley davidson 350 modelinden esinlenilmiş ..
https://www.topspeed.com/this-chinese-cruiser-is-everything-the-harley-davidson-hd350-shouldve-been/
potasyum
28 Nisan 2023, 14:05
fuarda hero xpulse 200 satısı yapılıyor mu? ıstanbulda kımse de yok gecenlerde nish motordan mesaj geldi gittim almaya tam motorun başına oturdum, görevli bayanın haberi yokmuş abi motor satılmış dedi, kaldık mı dımdızlak ortada neyse bi kahve içtim çıktım
stubborn
28 Nisan 2023, 15:03
Valla açıkçası havadan bir bilet gelseydi yarın Zafer Akçay hocamı ve Motosikletli çiftle tanışmak için gidecektim ama kısmet değilmiş .
tommygun
28 Nisan 2023, 16:05
Tüm standları gezin ama Harley, Indian standlarında bol bol zaman geçirin. Moto Guzzi, Ktm, Mv Agusta standları da başarılıydı. Kawasaki'yi fuarda görmek ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti, güzel pek çok modelle fuara katılmışlar. Ninja 400'e ve de Cf Moto standında 450 Sr'a bayıldım. Bir de Moto Guzzi Mandello'nın kırmızısı çok yakışıklıydı.
erensel
28 Nisan 2023, 16:15
Bugün fuardaydım arkadaşlar
Yamaha yok diye çok üzülmemek lazım.
Bütün Yamaha çakması modelleri ve Allah sevdiklerine bağışlasın güzel mankenleri ile Arora ordaydı :)
Kawasaki, KTM ve Indian stantları çok iyiydi.
Bugün bile hatırı sayılır derece kalabalık vardı.
Muhtemelen Cumartesi ve Pazar günleri rahat gezilmez.
tommygun
28 Nisan 2023, 16:36
Fuara kendi motosikletiyle katılacak olan arkadaşlara bir nasihatim de dünyanın kendimizden ibaret olmadığıdır. Yani motosikletimizi park ettiğimizde bir bakalım yanımızdaki park etmiş olan motosiklet çıkabilir mi? Adam motoruna binebilir mi? Bugün bir maxiscooter sürücüsü kardeşimiz dana gibi yer olmasına rağmen motorunu benim motorun soluna sıfırlamış. Sağdan motora binmek ve de adamın motoruna sürtmemek için epey emek harcadım.
Fuara kendi motosikletiyle katılacak olan arkadaşlara bir nasihatim de dünyanın kendimizden ibaret olmadığıdır. Yani motosikletimizi park ettiğimizde bir bakalım yanımızdaki park etmiş olan motosiklet çıkabilir mi? Adam motoruna binebilir mi? Bugün bir maxiscooter sürücüsü kardeşimiz dana gibi yer olmasına rağmen motorunu benim motorun soluna sıfırlamış. Sağdan motora binmek ve de adamın motoruna sürtmemek için epey emek harcadım.
Her kesimde olduğu gibi motorcular arasında da vitaminsiz / iyotsuz dolayısıyla akıl fakiri bolca insan mevcut...
tommygun
28 Nisan 2023, 17:25
Her kesimde olduğu gibi motorcular arasında da vitaminsiz / iyotsuz dolayısıyla akıl fakiri bolca insan mevcut...
Empati yoksunu bir ulusuz. Sanıyoruz ki herkesinki düdük, bir bizimki kaval.
nicknamer
28 Nisan 2023, 18:44
Bugün fuardaydım arkadaşlar
Yamaha yok diye çok üzülmemek lazım.
Bütün Yamaha çakması modelleri ve Allah sevdiklerine bağışlasın güzel mankenleri ile Arora ordaydı :)
Kawasaki, KTM ve Indian stantları çok iyiydi.
Bugün bile hatırı sayılır derece kalabalık vardı.
Muhtemelen Cumartesi ve Pazar günleri rahat gezilmez.
Yamaha ve Arora aynı cümlede. Kalpten gideceğiz. Vallahi yıldım şu durumdan.
tommygun
28 Nisan 2023, 18:53
Arkadaşlar Yamaha'dan ne bekliyoruz? Mt serilerinin hepsini yollarda görüyoruz zaten. Yollarda görmediklerimizi de sarı site ve Fb.de kol gibi fiyattan "ilan" olarak görüyoruz. Yamaha'nın ne motoru var da fuarda görmek için kıç baş yırtıyoruz? Mt25 mi? R25 mi? Tenere mi? Yoksa Mt07 mi?
Kendileri alenen galericilik yapan Yamaha ve Honda bayilerinin protesto edilmesi gerekiyor. Honda'ya toz konduramayanlar Moto Lost'un Esengül videosunu izlesin.
Açık konuşmak gerekirse şu para kazanma kunekliğinden kurtulup az biraz karakterli olmalıyız.
Adı üzerinde "fuar". Bu fuarda neden Ducati, Triuph görmüyoruz, neden Bmw yok diye sorgulamalıyız. Kim şey eder Yamaha ve Honda'yı? Dct nc görmek için mi fuara gidiyorsunuz?
Motoseverrr
28 Nisan 2023, 18:58
Fuara gitmek için sabah evden 5.30-6.00 gibi evden çıktım 7.00 feribotuna binip sabah 8.50 de Eminönünde indim, fuar zamanına kadar feribotlarla gezdim fuar zamanıda gelince tekrardan Eminönü'ne geldim ordan metro ile fuara gittim. Fuarda Çin malı motosikletler ile pek ilgilenmedim ilgilendiğim markalar genelde Avrupa ve Japon motosikletleriydi, Aprilia standını bol bol inceledim özellik Rs ve Tuono serileri çokca güzeldi üstlerine bindim ve beni etkilediler en çok etkilendiğim konusu ise frenleriydi frenlerini olduğu yerde azıcık basmama rağmen zank diye tutması hemen hemen bana her şeyi çokca iyi anlatmıştı. Mv Agusta standındaki motosikletlerin bir kaçı garip sorunları vardı hangi modeli hatırlamıyorum ama ön ve arka frenleri ilk basışınızda yumuşak ikinci basışınızda sertleşen bir yapıları vardı yine hangisi hatırlamadığım bir modelinin gaz kütüğünü çevirdim sanki pas tutmuş gibiydi takıla takıla açılıyor gibiydi, artık ne kadar süredir o gaz kolu çevrilmedi veya yağlanmadıysa kendini salmış ve hayata küsmüş olabilir ama ne olursa olsun Mv Agusta benim gözümde artık tipi çok güzel ama güzel olduğu kadar aklı olmayan kız gibi, daha teşhirdeki motosikletler böyleyse kullanılmışını düşünmek bile istemiyorum, Aprilia bu konuda çok daha başarılı benim gözümde. Ktm, Harley-Davidson, Mv Agusta ve İndian standları çokca zengindiler. Bu fuarda insanların motosiklet hakkında bilgilerinin hemen hemen hiç olmadığını öğrenmiş oldum, güzelim Aprilia RSV4 orda ilgisiz alakasız bir köşede bekliyordu halbuki o fuarda stok haliyle pistte daha üstüne olmayan bir motosikletti, Fuara 1 tane R25 getirseydiler çoğu kişi onun başında toplanacağına eminim, ama benim işime yaradı öyle bir motosikleti kimsenin ilgisini çekmediği için çok rahat incelemiş olmam gibi güzel dönüş sağladı.
tommygun
28 Nisan 2023, 19:07
Türkiye'de kıtibiyoz bir sürücü profili oluştu. Ya tekerci Mt07 kullanıcıları, ya "başkan,reis,bro" diye hitap etmeden konuşamayan hörgüçlü mont delisi R25 tayfası gençler ya da sarı yelekli pek sakin dct Hondacılar.
Arkadaşlar elin adamı ne motorlar getirmiş, teknik özelliklerini geçtim motora yakından bakınca bile "la ben ne sürüyorum, motor mu benimki?" diyorsun.
Çinlilere de Hintlilere de helal olsun, adamlar yatırım yapıyorlar bu ülkeye.
başparmak
28 Nisan 2023, 19:09
Uygun fiyatlı cruiser var mıydı hiç? Nelerdi, hatırlıyorsanız?
Motoseverrr
28 Nisan 2023, 19:20
Arkadaşlar Yamaha'dan ne bekliyoruz? Mt serilerinin hepsini yollarda görüyoruz zaten. Yollarda görmediklerimizi de sarı site ve Fb.de kol gibi fiyattan "ilan" olarak görüyoruz. Yamaha'nın ne motoru var da fuarda görmek için kıç baş yırtıyoruz? Mt25 mi? R25 mi? Tenere mi? Yoksa Mt07 mi?
Kendileri alenen galericilik yapan Yamaha ve Honda bayilerinin protesto edilmesi gerekiyor. Honda'ya toz konduramayanlar Moto Lost'un Esengül videosunu izlesin.
Açık konuşmak gerekirse şu para kazanma kunekliğinden kurtulup az biraz karakterli olmalıyız.
Adı üzerinde "fuar". Bu fuarda neden Ducati, Triuph görmüyoruz, neden Bmw yok diye sorgulamalıyız. Kim şey eder Yamaha ve Honda'yı? Dct nc görmek için mi fuara gidiyorsunuz?
Ben fuarda en çok Ducati'yi aradım, yeni kasa Panigale V4-S-R-SP2, Monster 937SP, Multistrada V4, Desert X ve Diavel V4 kısaca her modelini teker teker görmek isterdim ve en ufak ayrıntısına varana kadar incelemek isterdim, sonrasın Triumph ve Bmw ninde modellerini incelemek isterdim. Yamaha ve Honda olsa ne olmasa ne zaten çoğu modellerinin hepsini gündelik yaşamda görüyoruz ve istemedende bilgi sahibi oluyoruz benim için deneyimlemesi zor motosikletleri görmek daha tatmin edici ve yine bahsettiğim gibi Mv Agusta'da hayal kırıklığına uğradım.
logaritma
28 Nisan 2023, 19:48
Türkiye motor piyasası tarihi boyu hiç değişmedi basit örnek kaç tane 60 yaş üstü motorcu görüyorsunuz çok çok çok azdır ..
Genel de motorcu yaş kitlesi 20-35 arası .. onun üstüne çıkıldıkça motoru bırakıyor insanlar iş hayatı evlilik çoluk çocuk ekonomik nedenler yeni sorumluluk mesuliyetler derken bırakıyor çoğu insan .. bizde de genelde satılan tutan motorlara bakın hep genç işi yukarda yazdığım yaş kesmine hitap eden motorlardır ..
ss ler sport naked ler biraz çorbadaki tuz hesabı tat versin diye adv enduro falan .. mesela daha çok üst yaş grubuna hitap eden yüksek hacim yada litrelik touring sport touring cruiser tipi makineler satılmaz çünkü o tarzın hitap ettiği yaş grubu bizde nerdeyse yok denecek kadar azdır ..
Burdan bile fuarların yapısı kimlere daha çok hangi yaş kesmine hitap ettiğini anlaya bilirsiniz .. bırak japonu Hintli firmalar bile fuara girmemiş sanırım ..
zaten bu ülkede en çok satan marka modeller belli yamaha honda bajaj tvs hero falan filan onlarda yoksa fuarda gidilirmi gene gidilir ama gerisi keyif gezmesi olur ..
tommygun
28 Nisan 2023, 20:07
Uygun fiyatlı cruiser var mıydı hiç? Nelerdi, hatırlıyorsanız?
Dostum Regal Raptor'da ve Rks'de uygun fiyatlı sayılabilecek cruiser vardı ama inan fiyatları aklımda değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Yine de haftaiçi iş günü fuar kalabalıktı, milletin motosiklete hala ilgisi var.
blackshadow7
28 Nisan 2023, 20:32
Valla degisiklik olsun diye ankaradan o kadar yol teptik gittik. Bosa gitmisiz. Boş. Bol bol çinli marka var. Aksesuar vs onlarda çinli. Bi suzuki, kawasaki harley var elle tutulur. İndian guzzi mv agusta 3 5 model var. Bu sene bosa vakit harcamayin derim.
logaritma
28 Nisan 2023, 20:35
Motorsiklet fuarı diye düşünmemek lazım fuarlara her zaman insanların ilgisi talebi yoğun oluyor mesela yeni karavan kamp fuarına gittim orasıda ana baba günüydü çok kalabalıktı .. yıllar önce araba ses sistemi fuarı olurdu hala varmı bilmem orda bile yaşlı teyzeler amcalar o modifiye edilmiş arabalara bakarlardı içine otururlardı..
insanlar böyle aktivite lerde gezmeyi seviyor . Fuarlar da aktiviteler eşantiyon ürünler de çok dağıtılıyor insanların hoşuna gidiyor yani hiç para harcamadan elinden bir şeylerle çakabiliyorsun hediyelik anı niyetine ..
hakan1969
28 Nisan 2023, 20:49
Uzun süredir motora biniyorum, insan bir fuara gitmezmi...Tmm anadoludaydık uzaktayız ama hiç olmazsa 1 kez denk getirebilmeliydim...İçimde uhdedir...Çok şanslısınız...
Dinçdarı
28 Nisan 2023, 21:12
Uzun süredir motora biniyorum, insan bir fuara gitmezmi...Tmm anadoludaydık uzaktayız ama hiç olmazsa 1 kez denk getirebilmeliydim...İçimde uhdedir...Çok şanslısınız...
Abi bendede durum aynı, kaç senedir gidemedim.Bu sene tam giderim diyordum.Bu seferde deprem bölgesine yardıma geldim.Canımız sağolsun.
Metela
28 Nisan 2023, 21:49
İlk günü gittim, fuar tırt ama moto guzzi, mv agusta, harley, indian stantları güzeldi, Ktm de fena değildi, tabi motorların bir kısmı ya test motoru ya da satılmış motorlardı.
Ben en çok aksesuar satışlarındaki berbat duruma takıldım, mesela motomax gelmiş sadece alpinestars koymuş, eldiven alacağım nerede fiveglove, revit, knox gibi sattıkları, drd sadece dienese koymuş, kasklar bile az model, bazıları buradan alamazsınız bakın internetten alın deniyor. İndirimler tırt, yüzde 10-15, ayrıca zaten internette indirimli olunca ne anlamı var oralara kadar gitmenin, yani arkadaşlarınızla benim gibi gezecekseniz idare eder ama birşey alayım tek başıma buralara kadar geleyim diyorsanız tam bir fiyasko..
atalayalper
28 Nisan 2023, 22:25
İlk günü gittim, fuar tırt ama moto guzzi, mv agusta, harley, indian stantları güzeldi, Ktm de fena değildi, tabi motorların bir kısmı ya test motoru ya da satılmış motorlardı.
Ben en çok aksesuar satışlarındaki berbat duruma takıldım, mesela motomax gelmiş sadece alpinestars koymuş, eldiven alacağım nerede fiveglove, revit, knox gibi sattıkları, drd sadece dienese koymuş, kasklar bile az model, bazıları buradan alamazsınız bakın internetten alın deniyor. İndirimler tırt, yüzde 10-15, ayrıca zaten internette indirimli olunca ne anlamı var oralara kadar gitmenin, yani arkadaşlarınızla benim gibi gezecekseniz idare eder ama birşey alayım tek başıma buralara kadar geleyim diyorsanız tam bir fiyasko..
Kask, mont, eldiven vs aksesuarların hepsi internette çok daha ucuzdu. Ucuzdu diyorum çünkü çakallar fuara katılacakları için bu hafta fiyatlarını yükseltmişler n11’de favorimde olan ürünlerin hepsi fuar başladığı gün yükseldi. Agv K1 Sky Racing Team kask var n11 fiyatı 5800 lira idi bana fuarda 6850 lira diyorlar bir de fuar özel fiyatıymış :)) Sonuç olarak aşırı suni şişirme bir fuardı ne motor alabiliyorsun olmadığı için veya sıra olduğu için satamıyorlar ne de bir aksesuar alabiliyorsun fiyatlar şaka gibi. Shoei, Arai kasklar 50cc scooter parası olmuş 20-25 bin lira civarı.
emparor_55
28 Nisan 2023, 23:09
brixton crossfire 125 diye bir marka model vardı hoşuma gitti
ktm 250 adv. voge 300 ds voge nasıl bir marka bilmiyorum okuyacağım buradan
aslında hero ya bakmak istemiştim videolarını çok görüyorum ona bakamadım
ben de yeni almak istiyorum hepsi bir arada iken bakmak istedim
hoşuma giden ulaşabileceğim yeni başlangıca uygun bişilere bakmaya çalıştım
bir de bir kaç stantta çarşamba perşembe fiyat artışı muhabbeti oldu artık satış piskolojisimi yoksa gerçekten mi doğru bilemiyor insan
3-5 cümleyle kendi açımdan bunu özetleyebildim
he bir de giriş 100 tl fazla geldi bana
nicknamer
29 Nisan 2023, 00:07
açıkçası ben evet tracer tenere görmek için fuara gitmek istiyorum. ama esas tepkim arora'nın da satılması. yoldaki mt25'e r25'e dönüp bakmıyorum.
ducati'yi geçen yıl yan ürün standlarında ilgi çeksin diye görmüştüm. tracer'ı da anlaş standında. dct nc görmek de mutlu etmişti ayrıca evet.
kişisel fikrim olarak yamaha'dan beklentimi de yazayım belki umursamayan türkiye görevlileri dikkate alır: şu tedarik mi her ne ise çözülsün ve artık şu sağlıklı motosikletlere düzgün fiyatlara binelim istiyorum. fuar'da sadece görmek değil, tracer'ı görüp almak istiyorum.
soruya yanıt mı yok bu arada? var. olmaz mı? tracer 9 gt plus mesela. tadından yenmezdi orada görmeyi isterdim.
not: arora'ya tepkim yok :D yanlış anlaşılmasın. kullanıcısı vardır, herkesin emeği var bu işte, kimseye karşı öyle bir söylem söz konusu olmaz. en güzel motosiklet sahip olunandır. bende kanuni visal kullanıyorum. sadece yamaha'ya tepkiliyim. arora varken, sen de olmalısın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
Kask, mont, eldiven vs aksesuarların hepsi internette çok daha ucuzdu. Ucuzdu diyorum çünkü çakallar fuara katılacakları için bu hafta fiyatlarını yükseltmişler n11’de favorimde olan ürünlerin hepsi fuar başladığı gün yükseldi. Agv K1 Sky Racing Team kask var n11 fiyatı 5800 lira idi bana fuarda 6850 lira diyorlar bir de fuar özel fiyatıymış :)) Sonuç olarak aşırı suni şişirme bir fuardı ne motor alabiliyorsun olmadığı için veya sıra olduğu için satamıyorlar ne de bir aksesuar alabiliyorsun fiyatlar şaka gibi. Shoei, Arai kasklar 50cc scooter parası olmuş 20-25 bin lira civarı.
geçen sene de böyleydi. sitesinde daha ucuza yağ satan bir satıcı, fuar'da daha pahalıya satış yapmaya çalışıyordu.
aynı şekilde fuar'da görülen model isimleri piyasaya çıkınca değişebiliyor. örneğin x marka y model motosiklet, piyasaya z model diye girebiliyor. çinlililer de geçen yıl yaşamıştım.
potasyum
29 Nisan 2023, 15:11
Kızımla şu anda yoldayız ama gidiş yönünde feci bit trafik var. Keşke metro ile gelseydik neyse olur da içeride renkli montlu kız ve babasını gorurseniz selam verin biziz
TanImsIz
29 Nisan 2023, 15:25
Cuma günü fuarı 3 saat boyunca ayak basılmadık yer bırakmamacasına gezdim.. Gözlemlerim ;
En büyük ve doğal olarak kalabalık stand Trend grubuna ait. ( Piaggio , Vespa , Suzuki , Aprilia , Kymco , MotoGuzzi )
Suzuki standı Hayabusa yüzünden çok kalabalıktı. 150 kiloluk abiler fotoğraf çektirmeye çalısıyordu.
Aprilia standını arka tarafa zulalamıslar , gizli bi geçitten geçip motorları görüyorsun :) RSv, Tuono , Tuareg ve Adv Scooter modelleri mevcut.
Kymco standı ' hayatında ilk kez scooter ' gören şaşkın kullanıcılarla doluydu. Ohaa bu 550 likmişşş !
Yamaha ve Honda nın yokluğunda tüm scooter piyasasını ele geçirecek harika modelleri vardı. Ak 550 Premium u görmelisiniz..
Piaggio ve Vespa standları malum. Süslü Nişantaşı sıtarbaks tipleri ( bu tabire bayılıyorum )yine ' mütiş garip ' sorularla satıcıyı sinir komasına sokuyordu. GTs modelleri renkli renkli ve çok şekerdi.
MotoGuzzi nin 2 modeli vardı, köşeye sotelemişler V100.. Fuarda görüp iç çektiğim tek motordu.. Alta resmini koyucam.
Ktm standı yine ortada ve büyüktü. Hic ilgimi çeken modeli olmadığı icin içeri girmedim.
MwAgusta standı kıldan tüyden tiplerin, yutubırların söyleşi yapmak icin verdiği çabalar yüzünden bi hayli kalabalık ve gezilesi değildi.
Honda nın yıllarca tuttuğu köşe standında CF Moto vardı. Mt800 modeline ilgi baya iyiydi. Hemen yanında QJ Motor / Jawa ve Voge vardı. Bu üç marka sanırım aynı motor bloklarını ve kısmen aynı kasaları kullanıyor. Scrambler ve Naked modellerine hic ilgi yoktu.
Benelli standında hareket vardı. TRK 502 modelinin başı kalabalıktı.
Rks standındada hareket vardı , yeni 350 lik scooter modelini kurcalayan orta yaş kesimi hoşlanmıs görünüyordu. 125-250 cc arasında çok şeker , orta kalitede scooterları var.
Peugeot standı eski Bmw standının olduğu yere kurulmuş, büyük bir alan. Yeni 400 lük adv maxiscooter ına ilgi bi hayli iyiydi.
Bunların yanında , motolüx , mondial , Yuki , Arora gibi markalarda mevcuttu. Fakat ilgi onlara her zamanki gibi çok azdı.
Giriş katta aksesuar / kıyafet / kamp malzemeleri / aksiyon kamera / motor takip sisteleri gibi ihtiyacların satışları var. Mağazaların alanları küçük , ve içerde eskisi gibi tıka basa ürün yoktu. 30 dk sonra havasızlıktan kusmassanız gezmeye devam edebilirsiniz alt katta.
Gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler.
https://i.hizliresim.com/pze34ha.jpg (https://www.hizliresim.com/pze34ha)
İki cümle notum: Mandello acayip güzel acayip rahat, bittim. Tourismo Veloce bana çok ufak geldi. Bir sonraki olarak Mandello veya yeni nesil su soğutmalı TT alınabilir.
tommygun
29 Nisan 2023, 18:30
Hem dün, hem de bugün hunharca fuarı gezerek, beğendiğim her motorun üzerine oturarak, acaba hangi manken daha güzel diye kafa patlatarak, Zafer Hoca ve Nekipedia Onur söyleşilerine katılarak, Rafał Pasierbek'in stunt gösterilerini izleyerek tamamladım. Benim için fuar bir gelenektir ve bir geleneğin yaşatılması adına anlamlı ve keyifli bir organizasyondu.
TIGERSHARK
29 Nisan 2023, 18:50
Arkadaşlar yukarıda fuarın ne ve nasıl olduğunu yazmış benim ekleyecek bir şeyim yok. Tek diyeceğim ben bu motoru çok ama çok beğendim
https://www.youtube.com/watch?v=cDKCle_yfNg
tommygun
29 Nisan 2023, 18:54
Arkadaşlar yukarıda fuarın ne ve nasıl olduğunu yazmış benim ekleyecek bir şeyim yok. Tek diyeceğim ben bu motoru çok ama çok beğendim
https://www.youtube.com/watch?v=cDKCle_yfNg
Bu motorun üzerine oturduğumda bana çok rahat geldi. Gidonun konumu, boyu, ayaklıklar, oturuş pozisyonu, sele vs herşey kendi motorum kadar rahattı. Hatta kendi motorumun en güncel hali bile bana konforlu gelmemişken bu Suzuki çok rahat ve konforluydu. Benden 20 cm uzun Cyan da bindiğinde o da rahat etti. İlginç bir motordu.
TIGERSHARK
29 Nisan 2023, 20:24
Bu motorun üzerine oturduğumda bana çok rahat geldi. Gidonun konumu, boyu, ayaklıklar, oturuş pozisyonu, sele vs herşey kendi motorum kadar rahattı. Hatta kendi motorumun en güncel hali bile bana konforlu gelmemişken bu Suzuki çok rahat ve konforluydu. Benden 20 cm uzun Cyan da bindiğinde o da rahat etti. İlginç bir motordu.
Rahatlık konusunda bende aynı şeyleri düşündüm. Belki şehir içinde gereksiz bir büyüklükte (cc olarak) ama Çokta yakışıklıydı namussuz :)
SV650'ye bindiğimdeki ile aynı hissi verdi. Motor çok rahat, orta hacim naked bakanlar mutlaka bunu da değerlendirsinler derim.
kAAN84
29 Nisan 2023, 21:54
Fuar tam anlamıyla fiyasko ve çöp.
Yukarıda paylaşılan Suzuki'ye ben dahil herkes mest olmuş durumda. Getirirlerse pazar pastasından güzel dilim alırlar
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO