Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Pulsar N 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
kdiner
19 Nisan 2023, 20:47
Bajajda fiyatlar motoru aldiktan sonra sabit deil mi yani fark cikariyorlar mi piyasadaki diger firmalar gibi?
Parasını ödediğin anda sabittir gelen zamdan falan etkilenmezsiniz.
AzÇok
20 Nisan 2023, 12:22
ben Aralıktan beridir kullanıyorum halen olumsuz bir numarasını görmedim 1200km yi de geçti motor
Tecrübelerini biraz anlatırmısın? Mesela bu motora 5 vites olmuş mu? Yoksa olmamış mı? Uzun süreli kullanımda sele konforu, titreşim kaynaklı sıkıntı var mı? Yüksek hızlardaki yol tutuşu ve dengesi nasıl? Zorlanmadan keyifle gidebileceği seyir hızı nedir. Motordan, aksamlardan gelen sesler nasıl?
Bugün Kadıköy Eğitim Mahallesi'nde gördüm bir tane, sesi bayağı güzeldi. Sahibi özel bir şey yapmış mı bilmiyorum... (Bu F modeliydi ama motor aynı diye biliyorum, sadece karenaj değişik. Öyle değil mi?)
Geçen gün 2 tane n250 bir tane de f250 kurulumu yapılırken gördüm. Yürüyerek gidiyordum, durup inceledim biraz. Çalışan gençlere kolay gelsin dedim ve ufak bir sohbet ettik.
Motor genel olarak kaliteli görünüyordu. Özellikle o geniş yağ radyatörü çok hoşuma gitti. F250 sadece kafa grenajıyla farklı ama bence çok gereksiz bir model olmuş bu şekilde.
Motorlar albenili fakat satış koşulları çok katı; hiç olmazsa fiyatın yarısına falan vadesiz taksit yapılsa iyi olurdu. Bence mevcut şartlarda ederinden pahalı satılıyor, ulaşılabilirliğini arttırmaları lazım.
kdiner
20 Nisan 2023, 23:24
Bugün Kadıköy Eğitim Mahallesi'nde gördüm bir tane, sesi bayağı güzeldi. Sahibi özel bir şey yapmış mı bilmiyorum... (Bu F modeliydi ama motor aynı diye biliyorum, sadece karenaj değişik. Öyle değil mi?)
N çıplak versiyonu f grenajlı versiyonu oluyor.
lordmayros
20 Nisan 2023, 23:35
Tecrübelerini biraz anlatırmısın? Mesela bu motora 5 vites olmuş mu? Yoksa olmamış mı? Uzun süreli kullanımda sele konforu, titreşim kaynaklı sıkıntı var mı? Yüksek hızlardaki yol tutuşu ve dengesi nasıl? Zorlanmadan keyifle gidebileceği seyir hızı nedir. Motordan, aksamlardan gelen sesler nasıl?
Motor 1350km oldu
Tam bir şehiriçi motoru Ocak şubat arası 1 ay yattı ozamanki marş dahil daha bir kere bile ikinci marşı istemedi ve hiçbir zaman gaz vermem sadece marş düğmesine basar çalıştırırım gidişi güzel 110km den sonra çok rüzgar alıyorsunuz ama 90-100 km çok rahat gidiyor ben maksimum 132 gördüm ama daha gider vites konusunda ben hiç 6. Vitesi aramıyorum çünkü vites aralıkları dolu dolu ve motorda tork yüksek olduğu için alt devirlerde vites değiştirmeden toparlıyor 7000dd den sonra titreşim var benim gördüğüm diğer motorlardan farklı olarak motorla hızlanırken devir kesiciye kadar sorun olmuyor ama 1. Viteste tapa gaz yapınca rpm limit lambası yanmadan 9000dd gaz kesip yığıyor motoru sanırım motoru korumak için alınmış bir önlem ama hararet felan hiç sorun yaşamadım motor seside gayet güzel inceden bir pat pat diye homurdanması var
AzÇok
21 Nisan 2023, 12:59
@lordmayros
9000 devirlere çıkmak için biraz er,en bence. Hint forumlarında 100 km/h den sonra yola iyi tutunamadığı şeklinde bir yorum okumuştum. Bu işin aslı nedir? 6-7 saatlik bir yol sonrası yorumlarını merakla bekleyeceğim.
lordmayros
21 Nisan 2023, 18:12
İlk 500km 5.000dd
500-1000km arası 7.000dd
Şimdide yavaş yavaş 9000 ve üzeri yapıyorum
Yol tutuşu ile alakalı yukarıda yazdığım gibi 110km üzeri aşırı rüzgar yediğim için motorda bi güvensizlik oluyor hakimiyet açısından azda olsa
Sanırım lastikleri nk250 gibi 110 a 140 olsa daha iyi olurmuş bi tik ince gibi
Bence de o koca kafaya bu lastikler ince.
solmyr
22 Nisan 2023, 08:51
Piyasada motor yok. Yine bajaj 3 haftada getiriyor. Ben motoru hic gormeden siparis ettim. Bakalim mayista gelecek. Ikinciele param yetmedigi icin sifir aldim mecbur.
mecmec8080
26 Nisan 2023, 04:15
2 sene önce 50cc rks x power motor aldım. Hız haliyle yetmedi motoru 100luk yapıyorlarmış bende yaptırayım dedim. Enjeksiyomluymus 2 ay cc yükseltmeye uğraştım. 1 yıl arızaları yolda kalmalar falan derken baya çilesini çektim. Bir o kadarda para harcadım.
Kafaya koydum 50cc Küba tk03 alayım dedim. Çevredeki arkadaslar sen akillanmazsin adam gibi al ehliyetini düzgün bir motor al dediler. Mantıklı geldi. Yaş zaten 40 a dayandı, bütçe yamaha hondaya yetmez bajaj alayım dedim.
Ikinci el 35 40000tl arası V15 te karar kıldım. Çevrenin sifir motor al demesi mantıklı geldi.
Pulsar Ns125 pahalida gelse almaya karar verdim
Bu sefer bu çevremde beni borca sokmayı amaç edinmiş kisiler 125lige bu kadar para vereceğine git 200 luk al dediler. Neden se o da mantıklı geldi.
Baktım bu işin sonu iyiye gitmiyor hemen gittim bir bayiye ben NS200 alacağım dedim. Bayiden neden NS200??
N250 alsana fazla fark yok dediler.
Oda mantıklı geldi.
Bugün n250 83950tl sipariş verdim ve 5700tl ehliyet başvurusu yaptım.
Tabi kredi karti ile yapmış olduğum bu harcama sonucunda ödeme konusunda rahat olmamam sebei ile uyku tutmadı.
Vazgeçmek istiyorum yapamıyorum.
İnşallah zam alirim :))
AzÇok
26 Nisan 2023, 12:17
2 sene önce 50cc rks x power motor aldım. Hız haliyle yetmedi motoru 100luk yapıyorlarmış bende yaptırayım dedim. Enjeksiyomluymus 2 ay cc yükseltmeye uğraştım. 1 yıl arızaları yolda kalmalar falan derken baya çilesini çektim. Bir o kadarda para harcadım.
Kafaya koydum 50cc Küba tk03 alayım dedim. Çevredeki arkadaslar sen akillanmazsin adam gibi al ehliyetini düzgün bir motor al dediler. Mantıklı geldi. Yaş zaten 40 a dayandı, bütçe yamaha hondaya yetmez bajaj alayım dedim.
Ikinci el 35 40000tl arası V15 te karar kıldım. Çevrenin sifir motor al demesi mantıklı geldi.
Bu sefer bu çevremde beni borca sokmayı amaç edinmiş kisiler 125lige bu kadar para vereceğine git 200 luk al dediler. Neden se o da mantıklı geldi.
Baktım bu işin sonu iyiye gitmiyor hemen gittim bir bayiye ben NS200 alacağım dedim. Bayiden neden NS200??
Oda mantıklı geldi.
Tabi kredi karti ile yapmış olduğum bu harcama sonucunda ödeme konusunda rahat olmamam sebei ile uyku tutmadı.
Enteresan bir hikaye. Her söyleneni yapmaya çalışmışsın. İnşallah forumdan birisi sana Suzuki Hayabusa al demez. :) Bedenine göre elbise mi bakacaksın? Yoksa elbiseye göre beden mi ayarlamaya çalışacaksın?
Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa iyi olur. Yakıt tüketimi nasıl? Günlük kullanımda herhangi bir olumsuzluk gördünüz mü?
Bazı kullanıcılar çok yaktığından, bazıları da göstergedeki yakıt tüketim verisinin gerçekten çok saptığından falan bahsetmişler.
Özellikle karaborsacılardan alışveriş yapmamak için tekrar Bajaj düşünmeye başladım.
Kıymetli deneyimlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
lordmayros
11 Mayıs 2023, 22:58
Tavsiye ederim güzel motor yakıt bence ideal ben aldığımdan beridir tutarım kayıtlarını asagiya ekliyorum hoş ben sattım ama memnundum ben CC büyütmek için sattım Dominar 400siparisi verdim
Yol bilgisayarı verisi evet maalesef gerçeği yansıtmıyor ama Bajaj formlarında rodaj bakımından sonra serviste bi sıfırlama yapılması gerektiği yazıyordu ben bizim serviste görmedim diagnostik cihaz bağlamadılar sadece tuşlarla servis km sini sıfırladılar ondanda olabilir
Yalnız biraz titreşimli bir motor ama oda sanırım yağdan dolayı Bajaj ısrarla bu motora 20w50 öneriyor ben servisten sonra 500km binip sonra
Castrol 10w50 koydum ondan sonra titreşim başladı yada psikolojik mi bilemiyorum 20w50 yi deneyemedim bajajin önerdiği yağ semi sentetik 20w50
https://i.hizliresim.com/2owpe8h.png (https://www.hizliresim.com/2owpe8h)
Oda mantıklı geldi.
Ülkede bugün alınan her şey yarından ucuz. Seçim vaatleri arasında da zamlar havada uçuşuyor.
Mantıklı bir hareket yapmışsınız.
2006 model Clio 2 baktım Aralık sonunda. 230 binden aşağı inmedi satıcı arkadaş. Clio 3 olsa verirdim ama 2 olduğu için almadım.
Aynı ilan numarası ile yine koymuş aracı geçenlerde. 350 bin. 5 ayda kimse kimseye o parayı vermez. Ben çalışırak kazanamadım o parayı. İmkan varsa, alın. Seçimden önce küçük çaplı bir borca gireceğim ben.
Tavsiye ederim güzel motor yakıt bence ideal ben aldığımdan beridir tutarım kayıtlarını asagiya ekliyorum hoş ben sattım ama memnundum ben CC büyütmek için sattım Dominar 400siparisi verdim
Yol bilgisayarı verisi evet maalesef gerçeği yansıtmıyor ama Bajaj formlarında rodaj bakımından sonra serviste bi sıfırlama yapılması gerektiği yazıyordu ben bizim serviste görmedim diagnostik cihaz bağlamadılar sadece tuşlarla servis km sini sıfırladılar ondanda olabilir
Yalnız biraz titreşimli bir motor ama oda sanırım yağdan dolayı Bajaj ısrarla bu motora 20w50 öneriyor ben servisten sonra 500km binip sonra
Castrol 10w50 koydum ondan sonra titreşim başladı yada psikolojik mi bilemiyorum 20w50 yi deneyemedim bajajin önerdiği yağ semi sentetik 20w50
https://i.hizliresim.com/2owpe8h.png (https://www.hizliresim.com/2owpe8h)
Teşekkür ederim yakıt verisi çok açıklayıcı oldu.
HelFinger
13 Mayıs 2023, 17:11
Merhabalar. Benim motosikletimden zincir sesi gibi bir ses geliyor şıkırtı benzeri bir ses ve henüz 150 km de. Servis normal tüm Pulsar modellerinde bu ses var dedi. Sizde aynı ses var mı?
KAMiNARi
15 Mayıs 2023, 01:46
Aynı şekilde benim motorda 150km civarında zincir kısmından ses gelmeye başladı, Bu ses özellikle 8bin devir civarına çıktıktan sonra gelmeye başladı. Zinciri biraz yağladım ama çok bir fark yok, rodaj bakımına kadar böyle sürmeyi düşünüyorum. Bu konuda bilgisi ve yardımı dokunabilicek biri var mıdır?
HelFinger
24 Mayıs 2023, 16:27
Aynı şekilde benim motorda 150km civarında zincir kısmından ses gelmeye başladı, Bu ses özellikle 8bin devir civarına çıktıktan sonra gelmeye başladı. Zinciri biraz yağladım ama çok bir fark yok, rodaj bakımına kadar böyle sürmeyi düşünüyorum. Bu konuda bilgisi ve yardımı dokunabilicek biri var mıdır?
Servise sordunuz mu sorduysanız size ne cevap verdiler?
KAMiNARi
25 Mayıs 2023, 21:23
Yok hocam biraz yağlama yaptım onun dışında bir şey yapmadım. 420 km civarındayım yakında rodaj bakımı için servise götürücem. O zaman baktırmayı planlıyorum.
motoyvz
06 Temmuz 2023, 10:20
Arkadaşlar putoline konusunda sizleri bilfgilendirmek istiyorum. Putoline’da sadece S4 ürünü mineral, bu ürün de fiyat performans anlamında çok başarılı, onun dışındaki tüm yağ çeşitleri ya tam sentetik yada yarı sentetik bu ürünlerin hepsinde de Ntech katkısı var. Putoline N-Tech motor yağı, motorumun ilk günkü gücüne dönmesini sağlayan etkenlerden biri. Yağ tüketiminin minimum olması, uzun süre yağlama işlemi gerçekleştirmeden yolculuk yapabilmek mükemmel bir şey. Bir de motor parçaları bile bu kadar yüksek fiyattayken motorumuza iyi bakmaktan başka seçeneğimiz yok.
Norton772
08 Temmuz 2023, 20:22
Merhabalar, 2000 km'den fazla oldu kullanıyorum. 80-85 kmh aralığında 2.4 lt'ye kadar düştü yakıt 100 km'de. 110-120 kmh aralığında kullanımda da 3.8 lt'ye kadar çıktı. N250 sahibiyim ve ön tur camı, gidon yükseltme ve 40 lt asks çanta var motorunda. Genel olarak memnunum. Totoda titreşim var sadece. Oturuş öne doğru olduğu için eller uyuşabiliyor ve ondan dolayı gidon yükseltme kullanıyorum. Altta whatsupp linki bırakıyorum.
https://chat.whatsapp.com/IeIbrvnNz4gC1c5rNTP7QS
Düşünemedi
26 Temmuz 2023, 19:08
bugün bayiden sipariş verdim, kullanıcıların geri bildirimleri için takipteyim...
Ayrıca dikkat etmem gereken ve bilmem gereken bir durum varsa paylaşırsanız dikkate alırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Ayrıca bu konu nie ölü arkadaş 1 ay olmuş son mesajın üstünden
Öncelikle hayırlı olsun.
Konunun ölü olmasının iki sebebi olabilir. Kullanıcısı veya sorunu azdır.
İkincinin daha baskın neden olduğunu umuyorum.
TIGERSHARK
04 Ağustos 2023, 21:49
Geçen avm otoparkında ayaküstü sahibinin yanında inceleme fırsatı buldum. Yakından inceleyince albenisi güzel. Fotolarda çirkin gözüken motor yakından gayette yakışıklı
Norton772
13 Ağustos 2023, 21:15
4000 km civarı oldu benim motor ve sorunsuz kullanıyorum.
maximusti,
14 Ağustos 2023, 11:09
benim tahminim sipariş verilen motorlar daha teslim edilmedi o yüzden kullanan kimse yok,
istanbulda toplasan 5 10 tane anca gördüm ben.
borana
27 Ağustos 2023, 18:46
Arkadaşlar merhaba dominar 250 ve N250 arasında seçim yapmak zorunda kalsanız hangisini tavsiye edersiniz
Norton772
16 Eylül 2023, 12:33
Dominar 250 ağır motor ve biraz daha şehir dışı kullanıma uygun. N250 ise ağırlıklı şehir içi ama arada şehir dışına da çıkmaya uygun. Şayet boy kısa ve biraz zayıf isen d250 zorlayabilir ileri geri manevralarda.
borana
16 Eylül 2023, 22:51
Forum bu motor konusunda çok zayıf. sanırım çok kullanıcısı yok.Bilinirlik için biraz daha beklemek gerekiyor sanırım
jackknife
16 Eylül 2023, 23:53
4000 km civarı oldu benim motor ve sorunsuz kullanıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=ON1nNgYpZFY&ab_channel=Ahmetdurak
videodaki olay için bi kontrol falan yapıldı mı motorunuzda?
videodaki arkadaş zaten kronik bir şey olduğunu iddia etmiyor ama kontrol edilmesinde fayda var diye düşünerek paylaştım
güvenli sürüşler dilerim.
venzmer
17 Eylül 2023, 00:47
arkadaşlar merhaba, motosikletimi bugün teslim aldım ve sadece 18 km sürüp evime geldim. Motosikleti garaja parkettikten 3-4 saat sonra tekrar motorun yanına geldim ve alttan su damladığını farkettim. Hafif, kaygan ve şeffaf bir su damlıyor. Elimle dokunduktan birkaç saniye sonra kurudu ve kayganlık gitti. Yine aradan 3-4 saat geçti yanına gittim ve kontrol ettiğimde damlatmaya devam ediyordu. Tam sürücü selesinin altından geliyor ve alttan bakınca suyun sadece demirin ordan damladığı gözüküyor kaynağını göremiyorum.
Sizce ne olabilir? Servise yazdım ettim ama tam haftasonuna denk geldiği için cevap alamadım. Açıkçası ne olduğunu bilmediğim için sürmeyede çekiniyorum.
kdiner
17 Eylül 2023, 11:37
arkadaşlar merhaba, motosikletimi bugün teslim aldım ve sadece 18 km sürüp evime geldim. Motosikleti garaja parkettikten 3-4 saat sonra tekrar motorun yanına geldim ve alttan su damladığını farkettim. Hafif, kaygan ve şeffaf bir su damlıyor. Elimle dokunduktan birkaç saniye sonra kurudu ve kayganlık gitti. Yine aradan 3-4 saat geçti yanına gittim ve kontrol ettiğimde damlatmaya devam ediyordu. Tam sürücü selesinin altından geliyor ve alttan bakınca suyun sadece demirin ordan damladığı gözüküyor kaynağını göremiyorum.
Sizce ne olabilir? Servise yazdım ettim ama tam haftasonuna denk geldiği için cevap alamadım. Açıkçası ne olduğunu bilmediğim için sürmeyede çekiniyorum.
Ya depoyu doldurdu isen fazla olanı atıyor olabilir yada akü su koyverdi o akıyordur bir an önce aktığı yerleri sıcak su ile temizleyin boyayı kaldırır bilginiz olsun.
venzmer
17 Eylül 2023, 13:29
Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim peki bu normal bir sorun mu? Yada acil baktırılması gereken bir şey mi? Bu sorularım aküyle ilgiliyse diye. Çünkü herhangi bir benzin kokusu bulunmuyor. fazla su atınca sorun düzelecek midir?
jackknife
17 Eylül 2023, 13:33
Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim peki bu normal bir sorun mu? Yada acil baktırılması gereken bir şey mi? Bu sorularım aküyle ilgiliyse diye. Çünkü herhangi bir benzin kokusu bulunmuyor. fazla su atınca sorun düzelecek midir?
videoda gösterdiği yeri bi kontrol edin, orası mı değil mi emin olun
venzmer
17 Eylül 2023, 15:29
videoda gösterdiği yeri bi kontrol edin, orası mı değil mi emin olun
Teşekkürler bilgi için bu videoyu izledim ve yağ olmadığına kanaat getirdim. İlk anlattığı konu olabilir. “Akü yatık suyu akmış olabilir” konusu daha mantıklı geldi çünkü tam selenin altındaki plastiğin içinden damlıyor.
Sabah kalkıp motorun yanına gittiğimde damlama durmuştu ve kurumuş hemen arkadaşın önerisiyle sildim heryerini. Ve dayanamadım bugün 5-6 km yol yapıp tekrar park ettim. Tekrar bir akıntı olacak mı diye bekliyorum. Servistende yarın yanıt alınca buradan konuyla ilgili öğrendiklerimi ileteceğim.
mecmec8080
02 Kasım 2023, 22:27
3500 km oldu kullaniyorum.
Duyduğum ekşi yanları
akü suyu akitmasi, garantiden değişim yapılıyormuş. Bende olmadı.
İstop etme sorunu var diyorlar ama bende hiç olmadı.
Oturuş pozisyonundan dolayı gidon yükseltmeye ihtiyaç var.
Selesi çok sert konfor sele şart.
9000 devir gecemiyorsun kesiciye giriyor.
Kendi lastikleri cok iyi değil.
Tam şehir içi motoru, hızlanması harika, orjinal aynalar oldukça geniş alanı kapsıyor, far aydınlatması harika, 100km 3,4 litre yakıyorum dusuremedim gazlamiyacam diyorum ama olmuyor basıyorum. 2.4 gören olmuş.
Titreme 100 km üzerinde hissediliyor ama rahatsız edici değil. Uzun yolda oturuş pozisyonundan dolayı şehirler arası biraz yorabilir.
Vites arası hız çok güzel , 2. Viteste ve 5. Viteste 60 ile girebiliyorsunuz. Çok fazla vites değişimine ihtiyaç duymuyorsunuz
Yan koruma demirleri yetersiz ben değiştirdim.
Hem daha çok yakışıyor hemde koruma manasında baya faydasını gördüm.
Gidon yükseltme ve konfor sele eklentisi ile tam olarak kurye motoru diyebilirim.
borana
07 Kasım 2023, 22:58
Merhaba arkadaşlar. Bende bugün N250 ile aranıza katıldım. İlk izlenim olarak baya hoşuma gitti ani hizlanmasi çok iyi şehir içi mükemmel bence. Koltuk baya sert lastikler kötü gidon açısı dar kalıyor biraz. Şimdilik bu kadar saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Yan koruma demirini ne ile değiştirdiniz
borana
11 Kasım 2023, 21:54
Evet arkadaşlar ilk sorunuma akü ile başlamış bulunuyorum. Motosiklet sadece bir gün çalışmadi ve akü boşaldı. Sanırım benden önceki arkadaş motoru kullanmadığı için akü ölmüş. Bugün servise gittim ve ordakiler garanti kapsamına girmesi için motorun her gün en az 10 km. Kullanılmasi gerektiğini söylediler garanti belgesinde öyle yazıyormuş🙂 ve bende uğraşmayıp yeni akü aldım 900. TL. Servisteki akü fiyatı 1.750 TL imiş.
tommygun
12 Kasım 2023, 18:18
Evet arkadaşlar ilk sorunuma akü ile başlamış bulunuyorum. Motosiklet sadece bir gün çalışmadi ve akü boşaldı. Sanırım benden önceki arkadaş motoru kullanmadığı için akü ölmüş. Bugün servise gittim ve ordakiler garanti kapsamına girmesi için motorun her gün en az 10 km. Kullanılmasi gerektiğini söylediler garanti belgesinde öyle yazıyormuş ve bende uğraşmayıp yeni akü aldım 900. TL. Servisteki akü fiyatı 1.750 TL imiş.
Eğer aldığınız yeni akü de kısa zaman sonra patates oluyorsa sorununuzun kaynağı statörünüzde olabilir. Her gün 10 km kullanma gerekliliği tabi ki saçma ama sürekli stop edip çalıştırıp kısa mesafe gidip tekrar stop etmek evet akünüz için faydalı değil.
borana
14 Kasım 2023, 09:37
Merhaba arkadaşlar. Servis akülerin sorunlu olduğunu kabul ediyor kalitesiz olduğunu onlarda söylüyor ancak garanti kapsamına girmesi için her gün 10 km yapılması gerekiyormuş 2 hafta sonraya randevu veriyorlar aküyü teste sokup sonra fabrikaya bildireceklermiş kabul edilirse değişim olacakmış yani nereden baksan belki 1 aylık süreç bende uğraşmayıp akü aldim
Emrek17
17 Kasım 2023, 09:29
Merhaba arkadaşlar.Motorum 500 km civarı son 2 gündür sabahları çalışmıyor.Öğlen çalışıyor soğuktan mı yoksa akü mü aazalmış anlamadım.3gündür çalışmıyordu sadece kapının önünde.Bilginiz var mı?
Merhaba arkadaşlar.Motorum 500 km civarı son 2 gündür sabahları çalışmıyor.Öğlen çalışıyor soğuktan mı yoksa akü mü aazalmış anlamadım.3gündür çalışmıyordu sadece kapının önünde.Bilginiz var mı?
Akünüz zayıflamış olabilir; sık sık ve uzun süreli kullanabiliyor musunuz motosikleti? Sık sık ama kısa mesafeye kullanıyorsanız akünüz yeterince şarj olamayacaktır. Soğuk havalarda zayıf aküler daha fazla zorlanır, soğukta akünün kapasitesi düşer çünkü. Aküyü şarj etmenizde fayda var. (Bence her motosikletlinin bir akü şarj cihazı bulundurması lazım...)
Emrek17
17 Kasım 2023, 16:26
Akünüz zayıflamış olabilir; sık sık ve uzun süreli kullanabiliyor musunuz motosikleti? Sık sık ama kısa mesafeye kullanıyorsanız akünüz yeterince şarj olamayacaktır. Soğuk havalarda zayıf aküler daha fazla zorlanır, soğukta akünün kapasitesi düşer çünkü. Aküyü şarj etmenizde fayda var. (Bence her motosikletlinin bir akü şarj cihazı bulundurması lazım...)
Anladım.Peki nasıl bir akü şarj cihazı tavsiye ediyorsunuz.
Biksici41
18 Kasım 2023, 16:54
Anladım.Peki nasıl bir akü şarj cihazı tavsiye ediyorsunuz.
Fırsat: Einhell CE-BC 1 M, Akü Şarj ve Takviye Cihazı https://amzn.eu/d/2DYgILw
Emrek17
18 Kasım 2023, 20:44
Fırsat: Einhell CE-BC 1 M, Akü Şarj ve Takviye Cihazı https://amzn.eu/d/2DYgILw
Teşekkürler
borana
28 Aralık 2023, 23:20
Arkadaşlar merhaba. Arka çanta demiri bakıyorum ama fiyatlar çok yüksek. N200 e yada D 250 ye uyan çanta demirleri bu motora olmazmi deneyen yada çözüm bulan varmı
bitterending
15 Ocak 2024, 19:54
bugün arkadaşıma f250 aldık nish motordan, nish motor honda'nın bayiliğini aldığı için hero, bajaj vs bütün motorların bayilikleri, teknik servisinden çıkıyormuş (honda'nın şartıymış, baya baya adamlar restorasyon yapacaklarmış mağazalarına, şubat sonuna kadar bajaj desteği devam dendi).
önerdiğiniz başka bir bajaj servisi var mı istanbul'da? (avrupa yakası tercihen)
TIGERSHARK
02 Şubat 2024, 00:34
bugün arkadaşıma f250 aldık nish motordan, nish motor honda'nın bayiliğini aldığı için hero, bajaj vs bütün motorların bayilikleri, teknik servisinden çıkıyormuş (honda'nın şartıymış, baya baya adamlar restorasyon yapacaklarmış mağazalarına, şubat sonuna kadar bajaj desteği devam dendi).
önerdiğiniz başka bir bajaj servisi var mı istanbul'da? (avrupa yakası tercihen)
Hangisi ticari olarak daha mantıklıdır bilemem ama bajaj markası ile yaptığı işi honda markasıyla biraz zor yapar.
bitterending
03 Şubat 2024, 19:47
valla kanka honda'nın şartları ve istekleri çok fazlaymış motoru aldıgım arkadaş az çok bilgilendirdi. bajajla sattıklarını honda ile daha çok satarlar bence ama bajaj için yazık oldu, iyi bir servisi vardı nish motorun.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO