PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Kasım 1938

Sayfa : 1 [2]

Motorumu
13 Kasım 2022, 23:26
Bitmeyeceğiz yaşlı ve beyin fukarası merak etme. İstesen de istemesen de bitmeyeceğiz, senin gibi ampul beyinlilerin bitmediği gibi.

Sen şimdi kendini ne zannediyorsun bilmiyorum ama yaptığın ayıptır. Yaşlıveacemi burada herkesin sevgisini ve saygısını kazanmıştır. Paylaşımlarını zevkle okurum. Profilinde Atatürk resmi olan birine bu tarz konuşma yakışmaz. Etiketler kralın eteğinin altından nanik yapan soytarıyı kral yapmaz.

ero__
13 Kasım 2022, 23:34
Kafa kitlenmiş yapacak bir şey yok.

Aynı konuda yapılan iki yorumu ( on ve on birinci yorum ) gösteriyorum görmüyor bile biri onun, biri benim yorumum. Üstelik yaptığı yorumda benim yorumumu alıntılamış.

Neyse hasta ruhları tedavi edecek yeteneğim yok.

Sen önce insanları O'cu Bu'cu diye etiketlemekten vazgeç. Kimseye bu yaftaları yapıştırmaya hakkın yok! Benim bir tane cehape ya da başka bir partiyi güzelleyen postumu koy, forumu terk edeceğim.

Sen şimdi kendini ne zannediyorsun bilmiyorum ama yaptığın ayıptır. Yaşlıveacemi burada herkesin sevgisini ve saygısını kazanmıştır. Paylaşımlarını zevkle okurum. Profilinde Atatürk resmi olan birine bu tarz konuşma yakışmaz. Etiketler kralın eteğinin altından nanik yapan soytarıyı kral yapmaz.

Ben kendimi kendim zannediyorum da sen kendini ne zannediyorsun? Benim sevgimi kazanmadı, son yazdıklarıyla tüm dünya insanlarına olan eşit saygıyı tamamiyle kaybetti. Sen yine paylaşımlarını zevkle oku, profil fotom ile ne tarz konuşacağımı sana soracak değilim? Tarzımı beğenmiyorsan engellersin ve görmezsin. Son cümleni kendini açıklamak için yazdığını düşünüyorum zira kimin neyi koruduğunun farkında dahi değilsin.