Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS Blazer 50XR Baga önerisi
kadirelvan
06 Eylül 2022, 18:24
Arkadaşlar herkesi iyi günler yeni baga almak isityorum orjinalinde ne var bilmiyorum ustanın teki değiştirmişti ama ne taktı ilk zamanlarımdı dikkat etmedim geüvendik ustaya ama orjinal baga takmak istiyorum motoru 80cc lik yaptım ama kac gr ve ne marka orjinal bilemiyorum internettekiler glixal var normal baga marka olarak iyimi veya speed up varmış performan onlar nasıl sizce bana motorum için bilgisi olan önerebilir mi?
erensel
06 Eylül 2022, 23:35
Suzuki Address scooterim varken Dr Pulley baga taktırmıştım. Gayet iyiydi.
Orjinal bagalarınızın kaç gram olduğu öğrenip tercihinizi buna göre yaparsanız daha sağlıklı olur.
Örneğin daha hafif baga kullanıldığında ilk kalkış seri olur ancak son hız azalabilir.
kadirelvan
07 Eylül 2022, 10:25
Suzuki Address scooterim varken Dr Pulley baga taktırmıştım. Gayet iyiydi.
Orjinal bagalarınızın kaç gram olduğu öğrenip tercihinizi buna göre yaparsanız daha sağlıklı olur.
Örneğin daha hafif baga kullanıldığında ilk kalkış seri olur ancak son hız azalabilir.
Teşekkürler bende dr pulley baga görüdüm kaliteliymiş ama hiç bir yerde bulamıyorum nerden temin edebilirim acaba bilginiz var mı
berk_cglr
07 Eylül 2022, 11:01
Teşekkürler bende dr pulley baga görüdüm kaliteliymiş ama hiç bir yerde bulamıyorum nerden temin edebilirim acaba bilginiz var mı
gy6 bloklara göre dr pulley bulamazsın bulursanda gereksiz pahalıya satıyorlar genelde yurtdışından geldiği için
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO