PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Reflektörlü yelek.

arican
28 Ağustos 2022, 17:18
Gözlerim geceleri ışıklarda çift görme yapıyor. Bu nedenle gece sürmüyorum. Ama bir gereklilik olur diye internetten basit bir reflektörlü işçi yeleği sipariş ettim. Yine de bunu motorda bulunduracağım. Sakla samanı gelir zamanı misali...

IRau
28 Ağustos 2022, 17:59
tabi efendim.

Blackeagletr
28 Ağustos 2022, 23:29
Bilgilendirme için teşekkürler.

reo
28 Ağustos 2022, 23:56
İşyerinde her yaz bir tane veriyorlar, biriktirip duruyordum. Artık bir işe yarayacak :)

tecrube0
29 Ağustos 2022, 00:44
İşyerinde her yaz bir tane veriyorlar, biriktirip duruyordum. Artık bir işe yarayacak :)

Fazla varsa yardimci oluruz :))

Motoseverrr
29 Ağustos 2022, 01:07
Ya abiler bana kalırsa bu reflektörlü yeleği bu kadar diretmektense mont, eldiven, dizlik ve ayakkabıyı diretmek daha doğru olmazmı? Tamam yelek çok güzel gece görünürlüğü arttırıyor ama Allah korusun bir kaza anında o yeleğin hiç bir nanesi yok özellikle geceleri yeşil alan sulamaları olduğunda asfalt bol bol ıslanıyor ve kazaya zemin açıyor, ekipmanı olan bir sürücü en çok darbe alan yerlerinde zarar almadan kalkabilme ihtimali varken ekipman giymeyen sürücüde malesef bunun ihtimali olmuyor, yazın sıcağında zor olabilir ama ömür boyu bir sıkıntı çekmektense terlemeyi tercih ederim (Yazlık montların sürüş esnasında terleteceğini düşünmüyorum 35 derecede kışlık mont ile çıkıyorum sadece dururken az birşey sıcaklıyorum o kadar.).

tarikbaba02
29 Ağustos 2022, 01:46
Ya abiler bana kalırsa bu reflektörlü yeleği bu kadar diretmektense mont, eldiven, dizlik ve ayakkabıyı diretmek daha doğru olmazmı? Tamam yelek çok güzel gece görünürlüğü arttırıyor ama Allah korusun bir kaza anında o yeleğin hiç bir nanesi yok özellikle geceleri yeşil alan sulamaları olduğunda asfalt bol bol ıslanıyor ve kazaya zemin açıyor, ekipmanı olan bir sürücü en çok darbe alan yerlerinde zarar almadan kalkabilme ihtimali varken ekipman giymeyen sürücüde malesef bunun ihtimali olmuyor, yazın sıcağında zor olabilir ama ömür boyu bir sıkıntı çekmektense terlemeyi tercih ederim (Yazlık montların sürüş esnasında terleteceğini düşünmüyorum 35 derecede kışlık mont ile çıkıyorum sadece dururken az birşey sıcaklıyorum o kadar.).

Motosiklet ekipmanlarında hep reflektör oluyor zaten ekstra yeleğe gerek olamaz

3RE3RA
29 Ağustos 2022, 08:52
eğer motosiklet sürerken üzerinizdeki kıyafetlerde reflektör varsa ekstra yeleğe ihtiyaç yok. zaten hemen hemen tüm motosiklet montlarında reflektör mevcut. kanunda reflektörlü kıyafet zorunluluğu var.

reo
29 Ağustos 2022, 09:00
Merhaba. Şimdi baktım Yıldırımlar marka yld500 model yeni bir tane var elimde. Ancak bizimkinin bazı yerlerinde şirket ismi yazıyor. İsterseniz kargoya verip göndereyim.

dreams82
29 Ağustos 2022, 09:30
Acaba bu ürünü kullansak "yelek değil bu" diyip cezayı yapıştırırlar mı?
Montun vs. herşeyin üzerine rahatlıkla takılabilir, Racing gibi bagajı olmayan modellerde de kolaylıkla taşınabilir gibime geldi.
https://cdn.dsmcdn.com/mnresize/1200/1800/ty409/product/media/images/20220426/21/98752847/86874477/6/6_org_zoom.jpg

yhackup
29 Ağustos 2022, 10:19
yelek olması şart değil önemli olan reflektör, hatta motosiklet montunuza kendiniz alıp diktirede bilirsiniz reflektörleri ben öyle yapmayı planlıyoruım bende yelek var çok terletiyor

arican
29 Ağustos 2022, 12:17
Merhaba. Şimdi baktım Yıldırımlar marka yld500 model yeni bir tane var elimde. Ancak bizimkinin bazı yerlerinde şirket ismi yazıyor. İsterseniz kargoya verip göndereyim.

Bana internetten kargo ile geliyor. Teşekkürler.

Cyan
29 Ağustos 2022, 14:46
Acaba bu ürünü kullansak "yelek değil bu" diyip cezayı yapıştırırlar mı?
Montun vs. herşeyin üzerine rahatlıkla takılabilir, Racing gibi bagajı olmayan modellerde de kolaylıkla taşınabilir gibime geldi.
https://cdn.dsmcdn.com/mnresize/1200/1800/ty409/product/media/images/20220426/21/98752847/86874477/6/6_org_zoom.jpg

Ben ve espresso buna benzer bir ürün aldık. En pratik çözüm bu. Mont üzerindeki reflektörler genelde çok yeterli olmuyor.