PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cf Moto 250 Sr yardım bekliyorum

roberto500
05 Mayıs 2022, 22:12
Merhabalar herkese tekrardan geri döneceğim inşallah hep racing tarzı sevmiş biri olarak. Cf Moto 250 Sr almayı düşünüyorum İstanbul'daki çoğu bayileri aradım ellerinde stok olmadığını söylüyor. Büyük ihtimal stoklar geldiğindede 64 bin TL lik fiyat 80-90 ları görecek. İkinci elde 65 bin TL ye 2021 model makineyi buldum gayet hoşuma gitti yarin almayı düşünüyorum sizde fikirlerinizi belirtir misiniz ?

logaritma
05 Mayıs 2022, 22:17
Valla yiğenim aldı hatta İstanbul da bulamadı kocaeli bayiinden aldı sıfır 3 hafta sürdü sattı .,
Sürüş pozisyonu nu sevmemişti bence bir deneme sürüşü yap beğenirsen al

roberto500
05 Mayıs 2022, 22:18
Deneme sürüşü yaptım beğendim daha öncede racing sürdüğüm için alışkınım fiyat performans şuan ki durumumuza göre nasıldır ? 0 km bulabilirmiyim onerebileceginiz bir yer var mı ?

Voltaren
05 Mayıs 2022, 22:43
sahibinden.com sitesinde sıfır kilometre olarak satan dokuz satıcı gördüm an itibariyle:

https://www.sahibinden.com/motosiklet-cf-moto-250sr?sorting=km-nu_asc

roberto500
05 Mayıs 2022, 23:04
Hocam 64 bin TL olan ilanlar aradığımda stokta yok dediler diğerlerinde malum 80-90 bin civarı şişirme fiyatlar

tarzan rıfkı
06 Mayıs 2022, 00:07
o senin alıcağın bir risk ama bana sorsan aynı durumu ben hayatta gidip 2.el cf motoya 0km parası vermem.illaki vardır bir bayide şehirde bulunur gerekirse tek tek ara isim yazdır 0 km bekle.bu arada da alternatif motor bak bi yandan da.dominar rs200 vs gibi

liger35
06 Mayıs 2022, 00:33
250sr s versiyonunun yolunu gözlüyorum bende gelmesi uzun sürse de bekleyeceğim.

canberkgry
06 Mayıs 2022, 07:38
Oturuş pozisyonu önemli. İlk etapta rahat gelse de uzun yoldaki performansı da önemli. Xmaxte kullandım forza da kullandım. Forzanın ilk hissiyatı daha rahattı ama uzun yolda xmaxten çok daha yordu mesela. Şimdi birisi çıkıp ne alaka diyecek ama sadece kısas için dile getirdim :) onun dışında güzel motor ama arkadaşın dediği gibi sıfır almak varken ikinci ele sıfır parası verme. Ha vericeksende yatırım için al zaten ülkede evindeki soğan bile durduğu yerde değer kazanıyor :)